Flim gıbı çıkar mı yorumlardan 😂😂hadi bakalım gelsin tanışma sohbetleri?
Hayırlı sahurlar cümleten 🥳🥳
Hayırlı sahurlar cümleten 🥳🥳
Ben bi başkasını seviyordum ama o çocuk hep beni oynatıyordu. Bende teyze oğluma danışırdım hep ne yapmalıyım diye sonra onun arkadaşı (şu an ki nişanlım) benim fotoğrafımı görmüş teyze oğlumun telefonundan. O da sevmiş ama bana söylememiş. Bende salak gibi diğerinin arkasından koşuyordum ve şu an ki nişanlıma o çocuğu anlatıyordum en sonunda bana açıldı bende kabul ettim. Çok mutlu ilerledi ilişkimiz beni oynatan çocukta köpek gibi pişman oldu ama onu takmadım. Velhasıl nişanlım benden 2 yaş büyük ben sınava hazırlanırken lisede (biz ayrı şehirlerde yaşıyorduk) benim için bi yurtta kaldı sonra sınava girdim ve aynı şehirde okumaya başladık şu an da dediğim gibi nişanlıyız pandemiden sonra evleneceğiz inşallah. 😊💗
Inşaallah ❤❤
okulun ilk haftasıydı. amfideydik. arka sıramda oturan bir grubun içindeydi. ertesi gün yanına oturdum. sohbet ettik (bir gün önce amfide tanıştığımızı hatırlamıyor) sonra bana aşık oldu. ben arkadaş kalalım dedim. aradan yıllar geçti. son sınıfta ben ona açıldım. sevgili olduk. evlendim sonra... tüm bu süreç 7 sene içinde oldu. 3 yıl arkadaşlık + 4 yıl sevgililik ve nişanlılık.. 19 yıldır da evliyiz.
Allah mesut etsin inşallah
amin cümlemizin mutluluğu daim olsun
2 yaşında tanışmıştım ama çok bir konuşmam olmamıştı çünkü geri girmiştim asıl yaşadığım yere bir kaç yıl sonra geri geldim oraya orda kaldık ailemle sonra ailem ile tekrar bir geri gittim 16 yaşımda tek başıma yaşamaya başladım bu senede artık dayanamadım açılıverdim ona şu anda onunla yaşıyorum kısa bir süre boyunca...
Hayırlısı
Allah kahretsin yok ki , bir türlü bulamadık tanışamadık yok yani , sevgillik yaşını geçtik istesem olabilir ama ben ciddi bir yol yürüyebileçeğim sorumluluk sahibi namazında dinini yaşayan bir eş istiyorum ,
Ama bir türlü tanışamadık veya karşıma çıkmadı 🙂
Nasıp nerden gelir bilinmez
Cevap
44Cevap
Safligin salakligin filmi çıkar olsa olsa ,çok uzun zaman önce , o kadar saf birisiydimki , benimle evlenmek için intihar etti hanfendi ,2 gün yoğun bakımda kaldı,, bende sevgisine inandım ve evlendim onunla, işlerim ters gidip batınca artık seni sevmiyorum dedi, tamam dedim ayrıldık, ilk celsede ,6ay sonra peşimde kostu yıllarca , eşi dostu akrabayı , ara soktu ma nafile,, giden gittti bir defa,,,,, yalan bir aşk yasayacagima yanlız yaşarım en guzeli
Ne yani senin paran içinmi intihar etmiş oldu
Üzüldümm ama Iyiki ayrılmışsın
Batınca ne arabam kaldı ne de ona sunduğum imkanlar, ha Tabiki aç değil arık değildik, benimde işlerden dolayı biraz pisokolojim iyi değildi, fakat ona yansitmadim hiç bir zaman, yanımda durmayı tercih etmedi, yanlız bıraktı beni, zaten en çok ta bu koydu ve yaraladı beni,, ayrılmak isteti peki dedim, hiç sorun çıkarmadım sadece sustum, sustum, sustum, ayrıldıktan 6ay sonra tekrardan , benim peşime düştü, eş aile beni tanıyan kim varsa araya sokmak istedi, fakat ben istemedim, ve 2yil boyunca Türkiye'yi gezdim dolaştım, halada dolaşıyorum ve bu halimden mutluyum
Sal kendini amannn
Okulda tanıştım bı kız beni seviyodu derste falan hep bakiyodu servisteyken de ben arka koltuktaydim o geldi yanima açıldı bana bende cümlesi bitmeden kabul ettim çünkü bende seviyodum 4 senelik sevgiliyiz şu an ciddi düşünüyoruz
Vayybeee cesareti kız göstermiş sana
Şöyle oldu kendisini sosyal medyadan çok önceden keşfetime çıkmıştı ben de takibe almıştım kendisini. İyi hoş biri idi falan Kendisi İstanbul da yaşıyordu ben ise o zamanlsr izmirde. Haftada bir iki kez konuşuyorduk bu kadar. Sonrasında ben eğitim için İstanbula geldiğimde şans eseri bir arkadaşımın aracılığıyla karşılaştık kdkkd
Devammı peki
Daha yeni yaşandu bu olaylar. Şu an gece gündüz konuşuyoruz, önceden sadece ben mesaj atınca konuşuyorduk. Sevgili değiliz ama arkadaşlık ötesi bir ilişkimiz var diyebilirim. Ona karşı bir şeyler de hissetmeye başladım açıkçası ve bana olan ilgisi de her gün daha da artıyor.
Benim çalıştığım mağazaya gelirdi sonra instagramdan ekleyip ordan yazmıştı karsilikliydi zaten bir buçuk yıl oldu hâlâ çıkıyoruz ama işin tuhaf yanı o bana açılmadan önce onun bi arkadaşıyla çıktım bi hafta flan sürdü benim için birbirlerine girmişlerdi şu an konuşmuyorlar oda ben arkadaşıyla çıkarken benim arkadaşımla cıktı ben ayrılınca oda ayrıldı ıkimizde pişmanız öyle bisey yaptığımız için
Karmasik ilişkiler
Şiddetli geçimsizlikten, anlaşmalı olarak 1,5 yıl önce boşandık. Şu an hikayesini anlatacağım bir kedim bile yok ! Anlıyor musun? Pandemi yüzünden tüm şehir bana küsmüş gibi..
Çık dışarı söyle bir nefes al
Yaw daha karşılaşmadık yolunu kaybetmiş salak pusula verin de bulsun 😌
Seni bulursa kaçıracak direk sevgili felan uğraşamaz 😂😂
Çok tatlı soruların VAR baksana sevgili işine dayanamaz bence gelen 😂😂
Yalanım varsa agzima s*cin kutuphanede çarpıştık ve kitaplarımız düştü ama yemin ederim gerçek ajgsksgdkhd
Sonra noldu
2 yıl çıktık sonra ayrıldık
😂😂😂😂çok iyi ya
eşimde yok sevgilimde
yalnızım ponçiik yalnızım yalnız aaah :D
Sana bulamadık birini surdan😂
aaahh ah :D
Sevgilim ya da eşim yok eski sevgilim cenazede tanıştık haha ahah tövbe yarabbim
Cenazede bile kalp çalışıyormu 🤭🤭
Daha tanışamadık 😅 ama nerden nasıl tanışacağımı merak ediyorum 🤔🙈
Kısmet nerdedir bilemeyiz
@Haylazzponçik ayn bilemeyiz 🙂
Hiç sevgilim olmadı. Bu yaza ilk defa sevgilim olacağını ümit ediyorum.
Inşallah yaparsın
Buz pistinde baktım hep yerlerde oğreteyım derken sevgılı olduk öğrenince de gitti beni kullandı 😃
Ahh ulan ayağını kaydirsaydin sende🤭🤭
Şimdi yok ama eskileri soylicek olursak üniversitede müzik kulübümüz vardı o şarkı söylüyordu bende enstrüman caliyorum öyle tanıştık oteki de sınıf arkadasimdi diğeri bir alt sınıfım da idi vs diğerleri de aynı sekilde😁
Şimdilerde karışıksın biliyorum 😉
😂😂
Parktaydım o da çalışıyodu orda polis 😁😁 kaç kez bakıştık en son arkadaşımın sevglisi onunla beni buluşturdu öyle tanıştık yoksa ne o yakınlaşıyodu nede ben😀
Devammi peki
Kafede baristaydı kafeye gide gele görmüştüm onu öyle vuruldum sonra konuşmaya başladık ama yürümedi o sevgiyi görünce kaçtı 2 sene oldu hala daha seviyorum nolcak bu halim bilmiyorum
Senden kaçtığı için içine oturmuş
Çok doğru
Onlara bi iş yaptimm sonra muhabbeti uzattim kizla baktim olmuyo dedim benim odememi yapin yaptilar onu kesine kavusturduktan sonra kizA yürüdüm müü bi ondan bi benden gelirmisin gelmezmisin derken 5 aylik hamile 😂😂😂😂 yani evliyiz kral
Sen işi biliyomussun vayyy😂😂
Thank youu
Çocukluk arkadasımdı. 18 den önce başladı 33 lerde bitti.
Başka henüz olmadi.
Evlendiniz mi
Hastanede. O hemşire bense temizlikçiydim
Noldu sonra
şu an evliyiz
Hemşireyi nasıl temizlikçiye verdiler anlamadım. Ailesi karşı çıkmıştır illahaki
Abi uzun hikâye anlat anlat bitmez
Almışsın kızı başka söze gerek yok 😊😊
Aldım kızı bir evin kızıydı o da benim oldu. Herşey güzel başladı ve devam ediyor Allah herkese nasip etsin
Ahahahah çarşıda beni görmus istadan ekledi yazdı kabsjsvs
Devammi
Devam ama şu an bazı sorunlardan dolayı konuşmuyoruz ama ikimizden biebirmizi sevdiğinden çok eminim
Şeriatçı teröristler laik ülkemden defolsun gitsinler ksde tanistim
Kimler kalsın peki
Facebookta gördüm ilk
Sonra noldu
Platonik devam ediyor iki yıldır😂
Tanışamadık 🤷♀️
Bana koca lazım 😂😂
Aslında gereksiz şeyler lazım da değiller hani :D
Allah versin ;)
Şükür Rabbim “Adam gibi Adam” kalmadığı için 😃 çıkarmıyor karşıma.
Tanışınca anlatırım 🤪
Sözün olsun 😋
Söz 😉 takibe de aldım
Özel seyleri dokmeye gerek yok
Sen dökme sümüklü 😒
Peki knk😂
Sevgilimiz yok apla 🤷♀️
Daha küçüksün olmasin
Tanışmadım, inşallah güzel bir yer olur
Inşallah
Eşimde yook sevgilimde..
EN güzeli sende
Daha tanışmak nasip olmadı.
Olur bakarsın nasip
Aynen. Nasip kısmet.
Ben çok eşsiz birisiyim.
Ozellin ne
😂😂
Eşim de yok sevgilim de hiç te olmadı
Sen sevdiginle evlencen
İnşallah ama o cok zor
Tanışmadım tanıştıysam da haberim yok.
Kendı hâlinde olursan zor
Eski eşimle üniversitede tanışmıştım.
Daha olmadimi
Ne olmadı mı?
Hayatında biri
Şu anda yok biri
Hangi birini anlatayım bilemedim
Birinden başlaaa
İşyerinde tanıştım numarasını aldım ablama telefonu verdim evde benim adıma konuştu kız ile istemeden sevgili oldum
Olmadığı için tanışmadım henüz
Olur belkim
Belkim hele bakim kısmet
Henüz tanışamadık bekarim djdndjendjnd
Çok kendı halinesin ondan galiba
İlginç sey ler çıkarsa roman mi yazacaksın 😅
Kitap için fikir olur dicemm😂😂yok yokk
Tanışmadım henüz ama neredeyse beni bulmalı artık
Bulur belki
Umutlar hep başka baharlara kalıyor
Henüz tanışmadım kendisiyle
KS demi olmadi
Hayır genel olarak hayatta olmadı 😄
Eşim sevgilim yok hiçte olmaz
Niye olmaz
Boşver sebebini
Olmayan şeyle tanışılamaz değil mi :D
Burda göz önünde birisin Hicmi olmadı yani sevenin
6 sene oluyor
olursa anlatalım .
Olur inşallah
tabi.
Yoldaaa
Yoldan düştü sanırsamm😂
Annemin yiğeni tanıyordum onu
Devammi
Daha olmadı
Olur inşallah
ikiside yok
Olacak gibide durmuyor sanki
olsun mu
Olsun sende gül artik
neden taktın buna
Gülmüyorsun napim seni görünce kendimi çok çocuk hissediyorum ağırsın benn
ne alakası var yav
Ben Rus kız arkadaşımla okulda tanıştım 😊
Evlendiniz mi
Yok evlenmedik evlenicezzz ama benim ailem biraz uygun görmüyor
söyleyemem
Sen bilirsin
Sinema salonunda
Söz var mı
Arkadasimin dugununde☺️
Çocuk var mı
Tanışmadık.
Kısmet bakalım
Daha tanışmadık
Senin daha var
Eşim yok
Sevgili
Hangi sevgili?
yok mu
Yok... 😔
Tanışmadım daha
Sevgili soruların oluyor ama
Mahşere benimki 😇
Inşallah hayırlısı
Tanismadik daha dur
Daha var sana acele etme
yok ki :/
KS de kısmetin açılır bakarsın
hayırlısı her şeyin :)
tinder
Uygulama demi
Düğünde
Sonra noldu🤔🤔
Kıymetini bilememiş senin
Vaktiyle bir bilge hoca, yıllarca yanında yetiştirdiği öğrencisinin seviyesini öğrenmek ister.
Onun eline çok parlak ve gizemli görüntüye sahip iri bir nesne verip: “Oğlum” der, “Bunu al, önüne gelen esnafa göster, kaç para verdiklerini sor, en sonra da kuyumcuya göster. Hiç kimseye satmadan sadece fiyatlarını ve ne dediklerini öğren, gel bana bildir.
Öğrenci elindeki ile çevresindeki esnafı gezmeye başlar. İlk önce bir bakkal dükkanına girer ve “Şunu kaça alırsınız?” diye sorar. Bakkal parlak bir boncuğa benzettiği nesneyi eline alır; evirir çevirir; sonra: “Buna bir tek lira veririm. Bizim çocuk oynasın” der.
İkinci olarak bir manifaturacıya gider. O da parlak bir taşa benzettiği nesneye ancak bir beş lira vermeye razı olur.
Üçüncü defa bir semerciye gidir: Semerci nesneye şöyle bir bakar, “Bu der “benim semerlere iyi süs olur. Bundan “kaş dediğimiz süslerden bir on lira veririm.”
En son olarak bir kuyumcuya gider. Kuyumcu öğrencinin elindekini görünce yerinden fırlar. “Bu kadar değerli bir pırlantayı, mücevheri nereden buldun?” diye hayretle bağırır ve hemen ilâve eder. “Buna kaç lira istiyorsun?” Öğrenci sorar: Siz ne veriyorsunuz?” “Ne istiyorsan veririm.” Öğrenci, “Hayır veremem.” diye taşı almak için uzanınca kuyumcu yalvarmaya başlar:
“Ne olur bunu bana satın. Dükkânımı, evimi, hatta arsalarımı vereyim.” Öğrenci emanet olduğunu, satmaya yetkili olmadığını, ancak fiyat öğrenmesini istediklerini anlatıncaya kadar bir hayli dil döker. Mücevheri alıp kuyumcudan çıkan öğrencinin kafası karma karışıktır.
Böylesi karışık düşünceler içinde geriye dönmeye başlar. Bir tarafta elindeki nesneye yüzünü buruşturarak 1 lira verip onu oyuncak olarak görenler, diğer tarafta da mücevher diye isimlendirip buna sahip olmak için her şeyini vermeye hazır olan ve hatta yalvaran kişiler..
Bilge hocasının yanına dönen öğrenci, büyük bir şaşkınlık içinde başından geçen macerasını anlatır.
Bilge sorar: “Bu karşılaştığın durumları izah edebilir misin?”
Öğrenci: “Çok şaşkınım efendim, ne diyeceğimi bilemiyorum, kafam karmakarışık” diye cevap verir.
Bilge hoca çok kısa cevap verir: “Bir şeyin kıymetini ancak onun değerini bileni anlar ve onun değeri bilenin yanında kıymetlidir.”
Her insanın hayatında varlığını ve değerini bilen, hisseden, fark eden kuyumcular mutlaka vardır.
Mesele kuyumcuyu bulmaktadır…
Bil ki domuzların önüne inciler serilmez
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.
Ne fark eder ki gözü körleşmiş insan için, elmas da bir cam da
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma…
Mevlâna
Bakış açısı neye güzel bakarsan o değerli olur güzel örnekti eyvallah 😊
Bu gidişle huzurevinde tanışacağım
🤭🤭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?