herkese merhaba öncelikle okuyan herkese önceden teşekkür ederim. benim arkadaşlarımın arkadaşı olan bir kız var ve bizim dershanenin deneme kulübüne katıldı. Ben de 2-3 ay önce bu kızı merak edip istek atmıştım isteğe cevap vermemişti, ortak arkadaşımıza ''bu kim enescim'' diye beni sormuştu ve ben de ''merak etmiş'' yaz dedim ortak arkadaşımıza, devamında isteğe cevap vermedi bekletti ben de geri çektim zaten. olaya geçiyorum. bu hafta zor bi deneme olduk ben de zeki biri sayılırım matematiğim falan aşırı iyi o kızın arkadaşlarının sorduğu soruları falan yanıtlıyodum kız biraz ondan biraz da giyimimden de hoşlandı gibi geldi bana. sonra eve gittim baktım kız istek atmış. ben de gt yaptım 2 gündür tık yok, yazmadı. Ben de görgüsüz gibi yazmak istemiyorum kızı korkutmamak adına. şimdi 2 sorum var
1-O istek ne anlama geliyor? Yanlış anlamış olabilir miyim?
2-Ne yapmalıyım, yazmak için hangi zamanı kollamalıyım?
biraz uzun oldu tekrardan teşekkür ederim cevaplayanlara
1-O istek ne anlama geliyor? Yanlış anlamış olabilir miyim?
2-Ne yapmalıyım, yazmak için hangi zamanı kollamalıyım?
biraz uzun oldu tekrardan teşekkür ederim cevaplayanlara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani seni merak etmiş yakından görmek tanımak arkadaş olmak istemiş olabili bence yazma bir süre bekle.
bence kız başta önyargılı davrandı şu anda önyargısını kırdım biraz ilgisini çektim. Direkt yazmak kızı soğutabilir. şu tam kapanma bitene kadar beklemek istiyorum. hikaye falan atarsa yanıt vereyim mi sence?
Sen at o versin
peki ne tarz hikaye atmak kızlara çekici gelir. sen de kızsın ve o da seninle aynı yaşta. sen mesela hangi tarz hikaye atılırsa yanıt verirsin?
İlgi alanına göre değişir ya mesela şarkı önerisi de sonra o yazsın sende teşekkür ederim dinlemiştim diye mesaj at konuşma yürüsün
İstek konuşmak istediğini anlam taşıyor olabilir, ayrıca konuşmak istiyorsan hikaye atarsa kız yanıtla öyle başlar
Fazla talepli görünmek kızı soğutabilir, kasıntı gibi cool davranıp kızı beklemek de soğutabilir. Aşırı arada kaldım vallahi. Hikayesinde attığı şey hakkında bilgim falan varsa yanıtlamayı düşünüyorum. Elbisen çok şıkmış tarzında şeyler yazmak olmaz bence.
Aynen zaten hikayesine oyle yazman daha mantıklı olur hafif başlangıç yap bakalım iyisini diliyorum
Tanışmak istiyor anlamına gelir.
Tanışmak istediğine %100 emin olsam beklemem yazarım da kızı soğutma gibi bi ihtimal var yazamıyorum. İnşallah dediğin gibidir. 1 hafta bekleyip yazacağım
İstek atmak normal birşey. Mana arama derim
orası öyle zaten 100 tane kız istek atıyor da bunun öncesi olunca bi anlam kazanıyor gibi. Bir de o gün kız sürekli bana bakıyordu ben de kendime dedim ''hadi luiscapetillo yine iyisin kız hoşlandı gibi''. Eve gittim instaya girdiğim anda istek çıktı. beğendiğini anlamıştım yani. kızın arkadaşlık babında isteği olsa ben attığımda kabul ederdi bence. bilmiyorum tam emin değilim
Konuşmak anlamında
inşallah öyledir
Bir anlamı yok