Sevgilimle ilk kez bu kadar ileri gittik ben ustumu çıkardım altimdakiler kaldi o tamamen soyundu ve ben onun penisine falan dokundum cok ozel bir andi ve beni sevdigini biliyorum sizce yinede gozunde basitlesmismiyimdir yoksa ozel bir an yasadigimiz icin daha da yakinlasmismiyizdir
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu dedigini bende dün yaşadım hatta o boşaldıktan sonra sen kalkma ben temizlerim dedim ve tişörtümü ıslatıp üzerini temizledim çok yorgun görünüyordu temizledikten sonra yatagın kenarına çekip üstünü örtüp sarılarak uyuttum sonra terlemesin diye uzaklaştım sabah beni suratımı öperek uyandırdı daha da baglandık gece ona öyle yardımcı oldugum için duygulandıgını söyledi üç gün beraber kaldık çok güzeldi, ama gel gör ki bu olaydan sonra ben ondan sogudum yani gözümde kötü degil yine mükemmel birisi ama sadece bu artık saygı veya bir kutsallık yok aramızda bence, çünkü birbirimizi gerçekten sevsek günaha sokmayı göze almayız ama insan dayanamıyor yarın bir gün ayrılırsak kocam benim gibi igrenç biriyle beraber olucak. Hatta belki bu günahın karşılıgı olarak Allah bana daha berbat birini vericek. Ama biliyorum ki şu an beraber oldugum sevgilim beni ne kadar sevse de mutlu olamayız çünkü allahın en nefret ettiği günaha namaz kılan biri olarak girdik
31 Yorumla- +1 yıl
Ama neden böyle düşünüyorsunuz ki? Eğer bu şekilde düşünerek ondan ayrılırsanız bu manalı olur muydu? Evet, günah işlemiş olabilirsiniz ve bu büyük bir günah olduğu için çok kötü de hissediyor olabilirsiniz. Ancak eğer evlenirseniz ve hayatınız boyunca bu yaptığınız şeyi aynı pişmanlıkla kalbinizden geçirir ve ne olursa olsun bir daha böyle şeyler yapmazsanız günahınız affolabilir bile. İslam dini bu kadar acımasız bakmaz ki olaya. Günah işlediğiniz için bu günahı doğruya çevirme yolunu elinizin tersiyle itmeniz niyedir ki? Hem bizler, insan olarak hep doğru şeyleri yapmak için yaratılmadık. Eğer öyle olsaydı insanlık helak edilir ve yerine yanlış şeyleri yapan bir canlı topluluğu getirilirdi. Yanlış şeyler yapabilirsiniz. Bu dünyada asla olamaz denilebilecek bir durum değil. Fakat önemli olan pişman olup yaşadığınız hayat boyunca bunu telafi edebilmektir. Telafi etmek illaki evlenmek demek de değil. Yani böyle bir yanlış yaptım o hâlde o insanla evlenmek zorundayım gibi de düşünmenize gerek yok. Eğer sevmiyorsanız hayatınızdan tamamen çıkartabilir ve bir daha hayatınıza aldığınız herhangi bir insanla bu kadar ileri gitmemek için tüm eforunuzu sarf edebilirsiniz. Lakin benim anladığım üzere siz bu günahı işlediğiniz kişiyi seviyorsunuz. Ve yaşlarınızın da çok küçük olmadığını varsayıyorum. Evlenmemeniz için tek bir neden bile olsa var mı? Eğer yoksa ve hâlâ onunla birlikteyseniz bunu bir düşünün derim.
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha çok değerlenmişsindir ve daha özel olmuşsundur
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tür heyecanları yaşayabilirsiniz. Ama sonrasında bir ayrılık olduğunda bu en çok sana koyucak. Karşı taraf ise ben kralım ne üzülücem şeklinde etrafta dolaşacak.
Özel anınız olduğu için daha çok yakınlaşmışsınızdır, tabiki bu belli bir mevzunun yaşanıp bitmesinden sonra azalıcak. Bence bu tür şeylerin heyecanını evlilikle beraber yaşamalı normal insanlar. Sonra üzülen taraf yine kızlar oluyor. Şu an mutlusundur çünkü kadınsı duygularını harekete geçirdi. Ama belli bir dönem sonrasında pişmanlık yerini alıcak. Tabiki normal insanlardan bahsediyorum. Bunlar sende olurmu bilemiyorum.
Kolay gelsin...64 Yorumla
Soran+1 yılEvlilige zaten biseyler saklanicak ama 3 yillik bir iliskide bunlar kendiliginden gelişiyor
Cevap sahibi+1 yılGeliştirmeyen insanlarda var. Diyorum ya normal insanlar ve diğerleri diye.. Evliliğe birşeylerin saklanıcağına ben inanmıyorum. Belli bir dönem sonra o mevzuda yaşanıcak. Ve nefsine yenik düşüceksin. Bu kadar basit bir kız olmayın. Olan size olur.
Soran+1 yılSaygi duyuyorum yorumunuz icinde teşekkür ederim
- +1 yıl
İK-EMRE, Kanks bu kadar sırlarımızı anlatma la sonra verici kız kalmıyor :D Normal insan değilki kanks bu, verici resmen :D Hala versem değerli olurmuyum onun gözünde özel olurmuyum diye sanıyor. Ula böyle birşeyi sandığınız için veriyorsunuz sonra burada gelip ağlıyorsunuz :D Değer vermiyor diye :D Neyse hadi verici olma sen pişman olucak tiptesin çünkü
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok basitleşmemişindir bence :) birbirinizi seviyosanız seni zorla yapmaya çalıştımı peki leri gitmeye filan calıştımı
128 Yorumla
Soran+1 yılHayir zorla olmadı ve 3.5 yildir birlikteyiz 20 yasindayiz hayir daha ileri gitmeye calismadi hatta beni rahatlatmaya calisti
Cevap sahibi+1 yılsüpesiniz güzel bir sevişme olmuş bence... ilk deneyim gzüel yaşamısın tebrikler :) penisini begendin mi nasıl peki o senin vajinanı gördümü elledimi
Soran+1 yılHayir gormedi sadece ustum soyunuktu altimda ic camasiri vardi
Cevap sahibi+1 yılsen onu boşalttın mı... bende sende ona göstermliydim oral yapmalıydı sana
Soran+1 yılEvet bosaldi o kadar ileri gitmek istemedim oda bunu bakislarimdan anladi sanirim ileri gitmek icin bir soz ya da davranista bulunmadi
Cevap sahibi+1 yılgüzel bişey yaşamısınız :)
Soran+1 yılEvet:)
Cevap sahibi+1 yılıslandınmı sen :)
Soran+1 yılEvet ama orgazm olmadi
Cevap sahibi+1 yılorgam olmasını zaten okadar şeyden sevgilinin yaptıgı ve n çok hoşuna giden şey ne oldu
Soran+1 yılDogrusu hepsi
Cevap sahibi+1 yılbenim partnerimde senin gibi altını çıkartmıyo sadece incecik bir kilot giyer üstünden içinden okşarım altıma alırım sevişiriz... ama heryerini öperim yalarım... çiçegi su gibi olur kendinden geçiyo ben bızırını filanda okşarım orghazm da oluyo o
Soran+1 yılPartnerini seviyomusun yoksa sadece yatak arkadasligimi
Cevap sahibi+1 yılseviyorum yatak arkdaşlıgı degil... ama benim bir sorunum var penisim biraz küçük ona takıyorum kafayı şu an vajinal seks yapmıyoruz ama evlenince yetcekmi.. şimdi çok etkileniyo orgazm bile oluyo mastürbasyon yapıyorum ona ama içine girince yetmez diye korkuyorum
Soran+1 yılCinsel birlikteligim olmadi kesin bisey dersem yalan olur ama buyuk olmasi can yakar kalinsa sorun yok diye düşünüyorum ve sadece girip cikarak zevkts olmaz siz zaten zevk aliyosunuz zevke zevk katarsiniz
Cevap sahibi+1 yılpenisim 13 cm filan ama kalınlıgı normal ne kalın ne incecik... sevişmede kendime güveniyorum... şimdiden çıldırıyo altımda ama işte o ksımı soru işareti
Cevap sahibi+1 yıleic için tşkler :)
Soran+1 yılDedigim gibi cinsel birliktelik yasamadim ama oyle olucagini düşünüyorum srn takilma o tur seylere 13 cm kisa da degil dir heralde ya daha fazlasi can yakar
Cevap sahibi+1 yılhiç bilmiyorum walla bende senin gibiyim partnerim ve ben... o kafaya takmıyo penisimide gördü elşne alır okşa oral yapar :)
- +1 yıl
Bok araya giriyorum k. bakmayın. Ama yazma gereği hissettim. Genel olarak Türk erkeklerin çoğunun penisi bu ölçüdedir. Daha küçük olanda vardır. Ama bilimsel olarak 8 cm altı küçük sayılır. Onun üstü normal sayılır. 18 cm üstü büyük sayılır. Sıkıntı yapmayın. Emin olun ilişkiye girdiğinizde sizde partnerinizde zevk alacaktır. 😎
Cevap sahibi+1 yılumarım zevk alır :)
- +1 yıl
Buradaki videoları izleyerek kendinizi rahatlatabilirsiniz. 13 cm gayet iyi. 😎
www.uzmantv.com/arama/videolar?q=Ideal+penis+boyu
Cevap sahibi+1 yılkanki herşey kagıt üzerinde degildir diye bir laf varda :) tıbben böyledide fiziken... burada ne kızlar var a 16 cm altı bamya diyo birlikte dahi olmam diyo nasıl kızlar bunlar
Soran+1 yılValla onlar nasil kiz bilmeme ama sevgilin oyle degil bence takma
Cevap sahibi+1 yılbencede haklsın :) güzel bir sohbet oldu size sevgiline mutlulukar :)
Soran+1 yılSizede mutluluklar:)
Cevap sahibi+1 yıltşkler :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
Cinsellik konusunda 899 cevap paylaştı. Kızım sen niye bu kadar kızlığına zarar veriyorsun ki. Bizi daha çok bağlar mı diye sormuşsun bide. Evet bağlar çünkü sizi artık seks tutacak. Seni sevdiğinden dolayımı yoksa seks için mi senle beraber olduğunu artık hiç bir zaman bilemiceksin. Bence artık benim gözümde kız değilsin. Nesin sen kendine sor.
05 Yorumla
Soran+1 yılKizligima zarar falan vermedim
Soran+1 yılSaygi duyuyorum dusuncene sen sevdigin insana o gozle bakarsin
Soran+1 yılAnliyorum teşekkürler
Yha erkekler öyle şeyler düşünmez muhtemelen arkadaşlariyla falan konuşurkek seni anlatacak kendini övmek için ve ömrünün sonuna kadar sen onun için bir 3* malzemesi olacaksin. Ha bide eğer ayrilirsan arkandan o... pu diyecek. Kusura bakma gerçekler acıdır. Zamanla hakli olduğumu göreceksin zaten.
22 Yorumla
Soran+1 yılBen uzun yillardir taniyorum oyle bisey yapmiycagibida biliyorum sadece sordugum soru icin ne dusunuyosun ve birbirimizi seviyorum sonucta 15 yasinda da degiliz bunlar bence normal
Ateşle barut zümrütle yakut çok değerlendiniz çok :))
18 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani:)
Soran+1 yılSoyle soyle:)
Soran+1 yılNe demek istedigini:)
Soran+1 yılGuzel söz:))
+1 yılbeni sevdiğini biliyorum u gecccccccc artık iş bittikten sonra değişirrrrr
114 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var cinsel birliktelik yasayip uzun yillar birlikte olan çiftler yok mu sevmiyosa evet sıkılcak benden seviyosa ozel bir an olucak
- +1 yıl
o iş oldugunda sen ona mecbur kalacaksın erkektde bunun bilince oldugu için rahat davranıcak uzun yıllar birlşkte oılan var ama ayrılıp yıkılan daha cok o sana kalmıs erkeklere güvenmeeeee evliliğin garantisi varmı? yok
Soran+1 yılCinsel birliktelik olmadi olmiycakta bu yaşadıklarıma gore soruyu yoneltmistim
- +1 yıl
söylediklerine göre sevgilin dahada isticek yüz buldu artık
Soran+1 yılEvet bencede istiycek ama olmiycak bu sartlar altinda soruma cevabin ne
- +1 yıl
beynini kestirmek ama bsait olma ihtimali yüksektir hem ne kadarlık sevgilin onada bağlı
sen olmaz dersin ama evde yalnız kalınca bomba patlar bu işler böyle oluyo zaten
Soran+1 yıl3 3.5 yillik 17 yasindan beri birlikteyiz yani arada hic ayrikik falan da olmadi
- +1 yıl
pek sanmam ama dikkatli ol 3 yıllık ilişkinizi zedeleme ciddi değilseniz
Soran+1 yılCinsel birliktelik yasanmiycak bu kesin durum bu anlattim herseyi asil soruma artik cevabin ne
- +1 yıl
kac sene oldugu lazım eğer bana 3-5 aylık deseydin gözünde basitleşmiş olursun derdim ama 3 yıllıksa eğer basitleşceğini sanmam yakınlasmısınız biraz
Soran+1 yıl17 yasindan beri birlikteyiz arada bu tur yakinlasmalar oldu dedigim gibi sadece bu kadar ileri gidilmemisti
- +1 yıl
cvbı verdim basit biri düşünmez gibi geliyo
Soran+1 yılTeşekkür ederim ilgilendiğiniz icin:)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılHazır çıkmışken bir oral yapabilirdin aslında, ben mesela sevgilinin yerinde olsam, bu duruma ağır sinir olurdum.. Ayrıca takıl, keyfine bak panpa.. Hayat kısa
10 Yorumla
+1 yılbir dahakine istedigini alir sonra sorunlar baslar sonra ayrilirsiniz bu böyledir..
00 Yorumlaah klasiksiniz siz eminim beni seviyr sonra isini gorur bu sefer beni terk etti cok pismanim sevgisnden emindim tarzi dolanirsin ac bak kac konu var boyle
00 YorumlaBunu yapman onu sana bagladi ama seks yapma kesinlikle erkek su anda onu istiyor sevse dahi
13 Yorumla
Soran+1 yılSeks olmiycak sadece bu
Soran+1 yılInanin 3 yil ayni kisiyle olunca insan sevdigi insana dokunmak istiyo
onun seni daha da isteyeceği kesin...
önceden cinsellik yasadın mı11 Yorumla
SoranHayir yaşamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın daha ileriye gitme. Yoksa sonradan pişman olabilirsiniz. Ama yinede sizin tercihiniz. 😎
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim en basta daha ilerisi olmiycak olursada bunun gibi olur bu durumda dusunceniz nedir
Cevap sahibi+1 yılBen bisekseül bir erkeğim. Size ahlaktan namustan bahsedecek değilim. Ama bunuda yapmayın. Sonra ayrılırsınız felan çok pişman olursunuz. Kullanılmış hissedersiniz kendinizi. Ama olsun ben yineden bunu yapcam diyorsanız yapın. Ama sakın ilişkiye girmeyin. Siz kaybedersiniz. O kaybetmez. 😎
Soran+1 yılBiseksuel olmaniz ahlaktan namustan bahsedemiyceniz olmaniz anlamina gelmez benim dusunc budur sizin hayatinizdir seciminiz bunlardan yoksul oldugunuz anlamina gelmez yorumunuz icin tekrar tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılHayır şimdi desem yaptığınız yanlış diye sizde bana diyebilirsiniz. Yanlışta zaten. Demişte oldum. Artık k. bakmayın. :) :) ama girmeyin ilişkiye. Gerçekten pişman olursunuz. Belki bu durumdan bile daha sonra pişman olabilirsiniz. 😎
Soran+1 yılBen demem emin olun insallarin cinsel tercihlerine saygi duyarım daha ileri gidersem pisman olucam biliyorum dedigim gibi
Cevap sahibi+1 yılBen kendi tercihimi söyledim. Tabi buda sizin tercihiniz. Yanlış olduğunu düşünmeniz çok iyi. Umarım bunu oda düşünüyordur. 😎
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlayı tadında bırak bu senin içinde onun icinde en iyisi. sürekli yapmayın sakin ve elinden geldiğince tavrını koru.
Benim de boyle bir anim olmuştu ayrıldık ama güzeldi hala unutamdm12 Yorumla
Soran+1 yılBencede tadinda birakip ileri gitmemek en iyisi yorum icin tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
işi bitirseydiniz eminim çok yakınlaşırdınız:):):) iş biter sanada güle güle
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel birliktelik olmadi olmaz da su durum icin dusuncen ne
Soran+1 yılDokundurmayi dusunmuyorum yorum icinde teşekkür ederim
Soran+1 yılSevismek farkli seks farkli sonuçta :)
sadeece seninle vakit geçirmiş ielrde bunu koz olarak kullanmak için :)))
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 yillik bir iliski var ortada daha oncede buna benzer seyler olmus niye sadece vakit gecirsin
Soran+1 yılAilesiyle birlikte kaldigi evde
İşde bir dahaki sefere yaparsınız sonra oğlan senden sıkıldım der sen gelip Buraya Sevgilim den ayrıldım ama o ilkimdi niye boyle oldu yazarsn vsvs
00 Yorumladelımısın ccuk bunun hayalıyle yasıyo zaten dahada ılerler bu ilişki
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha da ilerler derken nasıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki ayrıldığınızda kaşar tabirini yemen nasıl olucak? O değilde evleneceğin zaman kocan bunları bilse ne olacak acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 3.5 yildir birkikteyiz bu surede hic bir ayrikik yasamadik iliski guzel giderken niye ayrilalim
Cevap sahibi+1 yılAh be canım.5 yıl çıkıp nişanlandıktan sonra bazı olaylar olup ayrılan adamlar var ya. Bence bu kadar kendinizi basitleştirmeyin. Ayrıldıktan sonra bu adam sana o*s*rpu demicek mi sanıyorsun. Ve sanıcakki bunları bana yapan benden öncekinede yapmıştır benden sonrakinede yapacaktır diye. Kendine yazık etmişsin.
Daha cok baglıcak sizi birbrnze korkma
28 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle hissediyorum umuyorum
Soran+1 yılDaha ileriye gitmesine izin veremem ama bu dogruktuda gideriz heralde
Soran+1 yılBazi kisiler artik seni sevmiycek tarzi konusuyo amabiz uzun bir iliski yasadik insan o kadar uzun syre birlikte olunca oluyo bunlar biz 4. Aylarimizda bile zaten dokunuyoduk birbirimize sadece soyunuk olmuyoduk bu sefer ustum tamamen soyunuktu ama insan 3 yil birkiktw olunca dayanamiyo ve niye sevmez diyolar sence bir erkek oldugun icin soruyorum
Soran+1 yılTeşekkürler gerçekten
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarın o penis tutmadan daha ileriye gider. Ondan sonra burada çok pişmanım tarzı başlıklar açarsın ve kendi kendini paralarsın. Biz de sana güleriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilkiysen değerlisindir
213 Yorumla
Soran+1 yılUzun yillardir tanidigim biri ve sevgisine guveniyorum ikimiz icinde cok ozel bir anda ilk defaydi
Cevap sahibi+1 yılne zamn oldu ve yaşlarınız kaç
Soran+1 yıl20 yasindayiz o 21 olucak 3 4 ay sonra falan 3.5 yillik iliskimiz
Soran+1 yılDaha oncede yakinlastik sadece bu kadar degildi giyinik oluyoduk sadece 3.5 yildir giyinik olarak sürekli yakinlastik zaten
Cevap sahibi+1 yılçocuk ciddi o zamn. sen yinede yatarak beraber olma evliliği bekle bunlarıda arada yap bıkmasın senden
Soran+1 yılEvlenene kadar daha ileri gitmeyiz ve evlenme bahsi hep geciyo kucuk laflar sakalarka sadece okullar bitsin kendi ayaklarimiz ustunde bir duralik diye bekliyoruz ben sadece ne kadar severse sevsin ve ciddi olursa olsun oda benim gibi ozeo bir an olarakmi dusunmustur bunu merak etmistim
Cevap sahibi+1 yılorası belli olmaz dediğim gibi eğer ilkiysen bu anı unutamaz
Soran+1 yılAnliyorum teşekkür ederim icimi rahatlattin biraz
Cevap sahibi+1 yılrica ederim bunu ilk defa yaptıysa emin ol bu anı hiç unutamaz. ilk şeyler unutulmaz derlerya öyle işte
Soran+1 yılHaklisin onutulmuyo :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) takma bunları o seni çok seviyodur
Soran+1 yılTeşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yıl:))))))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk aldın mı bunları yaparken ve sen eve gittikten sonra etkilenip mast yaptın mı?
10 Yorumla
+1 yılDaha ileri gitmen gerekir bence. Kondomu varmıydı?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir yoktu aklimizda da yoktu zaten her zamanki gibi opusur kiyafetlerimiz varken dokunurduk birbirimze diye dusunuyoduk
- +1 yıl
anladım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni becerene kadar daha çok ilgilenir artık.
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye sende oyle mi oldu
Cevap sahibi+1 yılHerkeste aynısı olur tatlım
Soran+1 yıl3.5 yillik bir iliskimiz var 3.5 yil boyunca yakinlastik sadece bu kadar ileri gitmemistik
seks yapana kadar hala değerlisin onun için
13 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmıyorum sadece sevisiyoruz ve yapmiycazda
Soran+1 yılCok sık olmuyo bu sefer evde yalnizdik ve araya tatil falan girdi uzun suredir gorusemedik anca 1 ay sonra falan yine olur ve sadece sevisme olucak
+1 yıltamamen onun bu olaya bakışıyla alakalı...
24 Yorumla
Soran+1 yıl3.5 yildir beraberiz yakinlasmalarimiz oldu sadece bu kadar ileri olmamisti dedikleri gibi anlatmiycaginida biliyoruk kimseye boyle biri yani sen olsan uzun bir iliskin olsa ve birbirinizi sevseniz senin bakisin ne olurdu
- +1 yıl
bu sorunun cevabını burdan bulamazsın.. eğer erkek arkadaşın sevdiği erkekle cinsellik yaşayan bir kıza basit kız gözüyle bakıyorsa sonuç belli ama bunu normal görüyorsa gözünde basitleşmemişsindir...
Soran+1 yılAnliyorum saol
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürkiyede cinsellik hala mağara çağında yahu :S
22 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılçıplak olup pipiye dokunuo filan millet 69, doggy takılıyor biz pipisine dokundum çoğoş modundayız hala.
+1 yılhayır tam tersine unutulmaz olmaya başlıyorsun
10 Yorumla
+1 yılolay bitmişri şekerim
06 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda bitmistir
- +1 yıl
yani hep istr senden artık
Soran+1 yılHep yapicak bir ortam zaten olmaz ve sevgisine guveniyorum sordugum soru icin cevabin ne
- +1 yıl
zannetmiyorum ya kötü bakmaz hiçbi erkek işine bakar sadece
Soran+1 yılAnliyorum saol
- +1 yıl
sende saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşk bacak omuza değil, omuz omuza yaşanır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 5 yıldır anca bunu yaptıysanız helal
05 Yorumla
Soran+1 yılDokunmalarimiz oluyodu sadece benim ustum tamamen soyunuk olmuyodu ve onun sadece ustu soyunuk oluyodu bu sefer o tamamen soyunuktu
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte. Sevdigine dokunmak onunla uyumak.. Dünyanın en güzel hisleri. Sen yukardaki her b*ku yapıpta bakire arayan vajina düskünlerine bakma tatlım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılDaha hepsini yapamadım ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerde senin gibi sevgili.. :)
10 Yorumla
+1 yılhadi hayirli olsun
00 YorumlaKeşke yapmasaymissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanacaksın cısss :))
00 Yorumla
+1 yılBasitleşmişsindir
00 YorumlaKimin eviydi
019 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadasimin ailesiyle kaldigi ev
Soran+1 yılGelmiyceklerini biliyoduk
Soran+1 yıl3 3.5 yildri birlikteyiz nerdeyse 17 yasimizdan beri yani yanlis hatirlamiyosam 3. 4. Aylarimizdan sonra kiyafetlerimiz varken birbirmize dokunmaya basladik o zamandan beri de hep kiyafetlerimiz varken dokunduk birbirmize ustumuzu falan cikartiyoduk benim sutyenim ustumde oluyodu oda sadece ustunu cikariyodu ilk defa benn ustumu tamamenncikardik oda tamamen soyundu
Soran+1 yılInsan 3 yildir ayni kisiyle olunca konusuluyo iste normal bir sekilde dokunmaya gelince karsilik verdik hep birbirimize gozlerimizin icine baktik bol bol uzun sure sonra devam daha fazlasini istemedi yani iliskiye girmek icin hic bir dokunma ya da soz ima etmedi beni rahatlatti
Soran+1 yılCinsel konulari konusmaktan bahsediyorum 3 yildir birlikteyiz bu dokunmalar 3.4. Aydan sonra basladi
Soran+1 yılGoguslerime dokundu kalcalarima falan bol bol opustuk bende onun sirtini omuzlarini kollarını oksadim penisine dokundum bunlar oldu
Soran+1 yılYas olarakmi iliski suresi olarakmi
Soran+1 yıl3 3.5 yıl
Soran+1 yılErken olsa bile sonucta bunu 2 2.5 yildir yapiyoruz siz sanirim 4 aydir birlikte oldugumuzu sanıyorsunuz
Soran+1 yılBende teşekkür ederim
Supersin 😜
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri