Geçici dövme yaptıran var mı? Memnun kaldınız mı? Yapıldıktan bir süre sonra çok kötü olduğunu söylüyor herkes, bu doğru mudur? Bir de kaç gün sonra geçiyor? Yayılma gibi şeyler oluyor mu?
Geçici dövme için arkadaşların verdikleri cevaplar doğru. kullandıkları mürekkeplere göre silinme süresi uzar ama adı üstünde geçici dövme er geç çıkacak.
Dövme yaptırıcaksan kalıcı yaptır derim. Ama yaptıracaın dövmeyide ömür boyu taşımak zorunda kalıcağınıda belirtiyim. Ameliyatla ilerde çıkartabilirsin ama dövmenin bulunduğu bölgede iz yapar seçim senin benim kuzenim dövmeci. İlk yaptırdığında dövmesini beğenip sonradan beğenmeyen çok kişi çıkıp geliyordur. Dövmeyi dövme ile kapatmak çok daha zordur. O yüzden yaptıracağın dövmeyi iyi şeçmelisin sonradan pişman olma. Ve tabi ki dövmeciyide iyi seçmen gerekli. dövmecinin çalışmalarını incelemelisin her dövmeci her rengi çalışamıyabiliyor.
İlla geçici dövme diyorsan bunu saa arkadaşın bile yapabilir. Ben kendime sürekli yaparım tatile çıktığımda 24 saatte bir de üstünden geçerim :))
Merhaba ben bugun gecici dövme yaptirdim ve gayet şik duruyor 6-12 ay surede cikiyor dediler bir cok yeri arastirdim derinin altina birakilan ucucu boya olsa bille cikmiyor dedi deforme olur dedi boyanin kalitesi bayanlarin kaş ciziminde kunlanilan bir boya zamanla tahminimce kotu bir reng ve hal alicak gibi koluma yaptirdim daha once gecici diye dovme yapan arkadaslar siz de makine ille derinin altinami yaptirdiniz yoksa yuzeysel mi yaptirdiniz derinin altina yani makine ille gecici dovme yaptiran arkadaslae gercekden dövme cikiyormj
Gecici dovme yaptirmadim ama kadinlarin kas konturunde kullandigi boya dedigin icin yaziyorum 2sene sonra kizil bir hal aliyor o kizilligin gecmeside 1-2 seneyi buluyor
Ankarada fuarlar oluyor her sene, ülkeler el sanatları fuarı diye.
Orda bir hintli kadına denk gelip, Hint kınası yaptırmıştım. İnanılmaz güzeldi. Bu çoğu yerde yapılanlardan kat kat üstündü ve rengi hiç de turuncu olmadı, yaklaşık 4-5 hafta kaldı. Ve kadın çok yetenekliydi. 5dk da ipincecik ve farklı modeller yapabiliyordu. Keşke ya onu bulsam tekrar, bayılmıştım.
Ben kendim yapıyorum içine konulan kına harici maddenin hangi ölçüde konulduğuna bağlı olarak görünümü değişiyor. Eğer çok koyarsan aşırı siyah olur ve çıkarken kötü görüntü oluşturmaz. Çok ucuz olmasına rağmen yapanlar genelde cimrilik yapıyor bu konuda.
Benim geçici dövmem sadece 1,5 hafta dayandı.. Eğer gösteriş yapmak istiyorsan yaptır, yoksa uzun süreli bir beklentin varsa hiç bulaşma bile.. Hem hafiften çıkmaya başlayınca da iğrenç ve de demode görünüyor, sen bilirsin.. Belki de benim dövmeminerken çıkmasının sebebi havuza ve denize sık gitmemdir.. Umarım doğru yolu seçersin tatlım:))
valla hint kınasıyla yapılan dövmelerden yaptırmıştım 6 aylık süresi var bileğime adımı yazdırmıştım ve çokta hoş duruyordu tavi yapandan yapana farkeder ama son güne kadar hiç solmadı memnundum yanı
ben yaptırdım hiç de memnun kalmadım. gecmeye basladıgında sanki oran lekeliymiş gibi görüntü bırakıyo ve hiç sık olmuyo. ayrıca ilk yaptırdıgında çok parlak sonra soluk olarak da hiç gerçekçi durmuyo.
yaptirdim evet rengi gidince kotu oluyor ama kalici gibi geri donulmez değil, deneyip kesin karar verirsin, geciciden sonra 4 normal dovme yaptirdim memnunum :)
Öncelikle herkese merhabalar, geçici dövme ile alakalı yanlış ve doğru bir çok şey yazılmış ,, konu ile en doğru bilgiyi almak için stüdyomuzu arayabilir veya ziyaret edebilirsiniz. 0216 550 34 50 Kadıköy bahariye tattoo center
Kardesim kalici dovme yaptirdim Şu an sildiriyorum dovme derinin o kadar altina yapiliyoki 8. seans oldu hala cikmadi yani abdest gecirmemesi mumkun degil
En İyi Cevaplar