Efendiler, şunu unutmayın hiçbir iyi aile kızı, hanımefendi kız, kendi bedenini ortalıkta reklam ederek dolaşmaz. .. Bilesiniz ki bedenin reklamı olmaz. Haksız mıyım? ...Ben iyi aile gızıyım, kimse ellemedi.... Amanını kızlar yalelli yar yar. ...
Tipinden anlaşılır, biraz konuşursa hepten anlaşılır. İyi aile kızları veya kötü aile kızları olmaları beni enterese etmiyor bu arada 😂😂 Eklemek isterim bir insan dış görünüşüne ne kadar özen gösteriyorsa içi o kadar boştur bence.(kılık kıyafet, bakım hariç ekstra uğraşlardan bahsediyorum.)
Kimin nasıl bir terbiye alıp nasıl şeyleri maruz kalıp sessiz sakin olduğunda geldiği aile kızı olduğunu bilemezsin içinde neler yaşadığını kimin yoldan çıkma sebebi de kötü yola düşme sebebim de bilemezsin bu yüzden dışardan bakınca almamak yargılamak kimsenin haddi değil herkes yerini bilsin onun yerinde sizde olabilirdiniz yaşınızı aldığınız olmadınız ama ilerde kızınız kız kardeşiniz yiyKimin nasıl bir terbiye alıp nasıl şeyleri maruz kalıp sessiz sakin olduğunda geldiği aile kızı olduğunu bilemezsin içinde neler yaşadığını kimin yoldan çıkma sebebi de kötü yola düşme sebebim de bilemezsin bu yüzden dışardan bakınca almamak yargılamak kimsenin haddi değil herkes yerini bilsin onun yerinde sizde olabilirdiniz yaşınızı aldığınız olmadınız ama ilerde kızınız kız kardeşiniz yeğeninizde de olabilir
Sabahları kadın programlarını izlersen , Müge Anlı gibi ya da diğerleri , yoldan çıkmışların nasıl bir dış görüntü profili çizdiklerine şaşar kalırsın , insanlari dış görüntülerine göre yargılamamayı öğrenmek lazım
Lan ben cahildim sen bana seftalisin demistin ben de anlamamistim. Eskiden de buraya "kayisi degil seftaliyim" yazmistim ndjfjfjfj püüü senin yaptigina mi yanayim kendi safligima mi ühüühüüğğ
Bu ayrımı yapmak saçma herkesin bir nedeni ve yaşam tarzı vardır bize uysada uymasada kimse iyi kötü aile kızı diye ayırılmamalı bence sana uymuyorsa senden uzak olur biter