Buket Sena Özdemir kimdir sizlere onları tanıtayım kız intarnet ünlüsü İnlufcer gibi bir şey youtube da videolar çekiyor kendisi önceden moda benim hayatım dı kanalın şimdi Buket Sena Özdemir 2001 Ağustos doğumlu 19 yaşında umarım tanıyanlar vardır kız yapmacık mı sizce?Bence güzel diyenler var ama Şahsen pek güzel bulmuyorum gözü renkli olan her güzel, yakışıklı olmuyor maalesef lütfen her renkli güzel olacak algısın'dan çıkalım.
Bu kizi burun estetiğinden önce inanilmaz güzel ve sempatik buluyordum diyordum Allah neler yaratıyor burun estetiği yaptırdı ve bence suratını bozdu banada itici gelmeye başladı sori nat sori
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama sağlığı için yaptırmış burnunu doğru değil mi?
Kızı tanımıyorum izlemedim ama bu kızın samimiyeti senin için neden bu kadar önemli? Başka youtuberlarda samimiyetsizleri gördüm ama neden sadece bunu sordun anlayamadım.Önc3 bunu bilmek lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu kizi burun estetiğinden önce inanilmaz güzel ve sempatik buluyordum diyordum Allah neler yaratıyor
burun estetiği yaptırdı ve bence suratını bozdu
banada itici gelmeye başladı sori nat sori
Ama sağlığı için yaptırmış burnunu doğru değil mi?
o kadar takip etmedim
baktim yüzü değişmiş orda bitti benim için zaten
takipden falanda çıktım
Bilmiyorum bize sağlığı için yaptırdığını söyledi Burnu estetik değil di ki olması gereken bir ameliyatı
Artık kimseye inanmıyorum
linc yememek için türlü türlü bahanelere sarıliyorlar
Buketi ilk kanal actigindan beri biliyorum guzel bence
Sence samimi mı?
Sana samimi geliyor mu, yoksa göründüğü gibi değil mi?
Yukardaki 2015’te çekilen fotoğraftaki hali çok daha güzel
Anlına kakül bende yakıştıramıyorum
Ben kardeşiyle kafalarından un döktükleri zamanlardan beri takip ediyorum bence çok tatlı birisi.
Kanalında kendin yap videoları vardı hatırlıyor musun?
Evet hatırlıyorum. Ben ilk izlediğimde daha çocuktu. Elimizde büyüdüler kardeşiyle.
Onları silmiş ya güzel videolardı en çok onları seviyordum silmiş ama editleme felan iyi yapıyor Samanyolu müziği koyuyor.
Maalesef :/
Niye ki
Bilmem.
bu sosyal mecrada gerçekten samimi olan nadir insanlardan bence ve de sempatik biri, kendisini severim.
burnu ve yanakları estetik belli
Onu bilmiyorum ama dişlerini yaptırıyor sanırım hikaye atmıştı
Kızı tanımıyorum izlemedim ama bu kızın samimiyeti senin için neden bu kadar önemli? Başka youtuberlarda samimiyetsizleri gördüm ama neden sadece bunu sordun anlayamadım.Önc3 bunu bilmek lazım
onu izledigim biri olarak söylüyorum cok dogal ve tatli bir kiz
Ne 19 u 29 var rahat bu
Bu kizi gercek hayatta da taniyorum neyse odur..
Nasıl yani ciddi misin?
Beğenmedim
Normal de erkekler aşık bu kıza
Bide 19 yaşındaymış yok be güzel değil ama tanisam davranışlardan dolayı hoş diyebilirdim
Çok güzelmiş
Şimdi bundan bizene
Tanımıyorum.
Umarım tanıyanlar vardır cevabı merak ettim.
Ben hem tatlı hem de güzel buluyorum
Yapmacık
Tanımıyorum
Eski hali daha hoş