Merhaba. Ben erasmusla yurtdışındayım ve 4 ay burda olacağım. Burda aşırı rahat bir ortam var, kısa sürecek olması yüzünden cinsel yaklasimlar, alkol, uyuşturucu gırla. Öyle bir ortam.
Geçenlerde Tinderdan yarı avrupalı yarı orta doğulu bir çocukla tanıştım. Erasmus tayfasından değil. Burda tıp okuyor ve annesi buralı.
Çocukla tanışmadan önceki sabah zaten dışarda birbirimizi görmüştük ve anlamsız şekilde bakışmıştık. Tesadüfen tinder'da karşılaştık. Sonrasında da birbirimizi gördüğümüz yerde buluştuk. Çok iyi anlaştık. Akşama kadar muhabbet ettikten sonra ona geçtik, müzik dinledik, sigara içtik. Müzik zevkimiz ve mizah anlayışımız aynıydı. Muhabbet baya aktı yani. Sonra birden beni dudağımdan öptü. Normal konuşmaya devam ettik, sonra yine öpüştük, sonra yine. Beni zorlamadı hiç, çok nazikti. Baya süre sonra sevişmeye başladık, sonra bir sonuca bağlamadan durduk, normal vakit geçirdik, yine seviştik. En sonunda penetrasyon sağlandıktan 1 saniye sonra geldi :D "bu neydi" dedim küçük bir fanteziydi dedi yaptığı başka bir şeyi kastederek. ben de zorlamadım. ama hiç tatmin olmadım.
*bir de kucuk bir detay, biz bulustugumuzda sacini yeni kestirmisti, kotuydu ve gun icinde yuz kere falan niye kestirdin bu saci sen dedim sakasina.*
sonrasında sarıldık, dizi falan izledik. öpüşürken bir ara "biliyor musun normalde ilk buluşmalar çok garip, rahatsız geçer ama seninleyken hiç tuhaf hissetmedim" dedi. öpüşü bile çok kibardı. sonrasında odaya geçip uyuduk sarılarak, sabah da her şey güzeldi. yani sadece yattığım biri gibi değil de sevgilim gibiydi. onra yanından "arkadaşlarımla bir yere gideceğiz ama iptal ederler belki geç kalmayayım" diyerek erkenden çıktım, plan iptal oldu gitmedim. o gün yazmadı. ertesi gün, önceden esprisini yaptığımız şeyle ilgili bişey attım, muhabbeti devam ettirdi, o gün gittiğiniz yer nasıldı dedi o gün gitmeyip ertesi gün gittiğimizi söyledim, biraz da geç cevap veriyordum. sonrasında o bir şey attı, konuştum ama baya geç cevap verdim. ertesi güne bile sarktı. o da aynisini yapti, o arada covid kaptığımı öğrendim, ona da söyledim, aa haber ver bana bisi olursa, sunu sunu yap bi iki konustuk sonra kapanis o kapanis :) hikaye attikca hemen goruyor, ama dogum gunum oldugunu gordugu halde kutlamadi mesela. ve tinderını da guncelliyor goruyorum, gerci ben de guncelliyorum. simdi iki secenek var, ilki bu oglanın tam bir fuckboy olması. iyi anlasip gulduk birlikte ama bu onun fuckboy oldugu gercegini degistirmiyor. ikinci secenek: asiri erken bosaldigi icin suphede kaldi, sac mevzusundan cok bahsettim ve uzerine cok gec cevap verdigim icin benden emin olamadi, hatta belki arkadasimla cikmam lazim diye erkenden cikip o gün hicbisey yapmamamın da etkisi olabilir. benim ona karsi hissimden emin olamadi ve o da zorlamak istemedi. cunku bir kere bu basima gelmisti. bilemiyorum. o gun gercekten bir sevgili nahifliğinde sarılıyor, öpüyordu sevistikten sonra bile. sizce durum nedir?
Geçenlerde Tinderdan yarı avrupalı yarı orta doğulu bir çocukla tanıştım. Erasmus tayfasından değil. Burda tıp okuyor ve annesi buralı.
Çocukla tanışmadan önceki sabah zaten dışarda birbirimizi görmüştük ve anlamsız şekilde bakışmıştık. Tesadüfen tinder'da karşılaştık. Sonrasında da birbirimizi gördüğümüz yerde buluştuk. Çok iyi anlaştık. Akşama kadar muhabbet ettikten sonra ona geçtik, müzik dinledik, sigara içtik. Müzik zevkimiz ve mizah anlayışımız aynıydı. Muhabbet baya aktı yani. Sonra birden beni dudağımdan öptü. Normal konuşmaya devam ettik, sonra yine öpüştük, sonra yine. Beni zorlamadı hiç, çok nazikti. Baya süre sonra sevişmeye başladık, sonra bir sonuca bağlamadan durduk, normal vakit geçirdik, yine seviştik. En sonunda penetrasyon sağlandıktan 1 saniye sonra geldi :D "bu neydi" dedim küçük bir fanteziydi dedi yaptığı başka bir şeyi kastederek. ben de zorlamadım. ama hiç tatmin olmadım.
*bir de kucuk bir detay, biz bulustugumuzda sacini yeni kestirmisti, kotuydu ve gun icinde yuz kere falan niye kestirdin bu saci sen dedim sakasina.*
sonrasında sarıldık, dizi falan izledik. öpüşürken bir ara "biliyor musun normalde ilk buluşmalar çok garip, rahatsız geçer ama seninleyken hiç tuhaf hissetmedim" dedi. öpüşü bile çok kibardı. sonrasında odaya geçip uyuduk sarılarak, sabah da her şey güzeldi. yani sadece yattığım biri gibi değil de sevgilim gibiydi. onra yanından "arkadaşlarımla bir yere gideceğiz ama iptal ederler belki geç kalmayayım" diyerek erkenden çıktım, plan iptal oldu gitmedim. o gün yazmadı. ertesi gün, önceden esprisini yaptığımız şeyle ilgili bişey attım, muhabbeti devam ettirdi, o gün gittiğiniz yer nasıldı dedi o gün gitmeyip ertesi gün gittiğimizi söyledim, biraz da geç cevap veriyordum. sonrasında o bir şey attı, konuştum ama baya geç cevap verdim. ertesi güne bile sarktı. o da aynisini yapti, o arada covid kaptığımı öğrendim, ona da söyledim, aa haber ver bana bisi olursa, sunu sunu yap bi iki konustuk sonra kapanis o kapanis :) hikaye attikca hemen goruyor, ama dogum gunum oldugunu gordugu halde kutlamadi mesela. ve tinderını da guncelliyor goruyorum, gerci ben de guncelliyorum. simdi iki secenek var, ilki bu oglanın tam bir fuckboy olması. iyi anlasip gulduk birlikte ama bu onun fuckboy oldugu gercegini degistirmiyor. ikinci secenek: asiri erken bosaldigi icin suphede kaldi, sac mevzusundan cok bahsettim ve uzerine cok gec cevap verdigim icin benden emin olamadi, hatta belki arkadasimla cikmam lazim diye erkenden cikip o gün hicbisey yapmamamın da etkisi olabilir. benim ona karsi hissimden emin olamadi ve o da zorlamak istemedi. cunku bir kere bu basima gelmisti. bilemiyorum. o gun gercekten bir sevgili nahifliğinde sarılıyor, öpüyordu sevistikten sonra bile. sizce durum nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
soruyu sormayi unutmusum iki durumda da napiim ben bunu yine radara almak icin, takilmalik baby olsun istemiyorum harcanir o zaman. bos herifleri takilmalik baby yapiyorum sadece
Güncellemeler
+1 yıl
Allah icin takip atmayin oglanlar size benden ekmek yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Onun skor tabelasındaki +1 skordan fazlası değilsin. Yılların tecrübesi konuşuyor diyeyim.
skor tabelasından bahsedeceksek 0.25 falan olur, cok komikti
Tam tersine aslında. Sizin olaya bakılırsa çocuk geç bile boşalmış. Bu kadar hızlı girmemeliydin koynuna.
cocuk vermis bize de almak duser kardesim oynak olmasaymis o da.. cheesy olmayin
Erasmusun sevişme üzerinde ki etkileri adlı romanı dinlediniz , şimdi hava durumu
hangi sevisme
Bir şeyler hissettiğini belli et şüphe olarak kalmasın içinde yani sonrası da ona kalmış
belli edince uzaklasmıyo mu bu erk*kler...
Aman uzaklaşırsa uzaklaşsın içinde mi kalsın elimden geleni yaptım dersin
dogru <3
bebeğim iyi işte daha ne istiyorsun ama erken gelmiş bu da var :D
baslamadan bitti ben boyle bisi gormedim allam yareppim..
erken gelmiş bebeğim baya erken :D
Anasını satayım bi zengin çocuğu olamadık şu Erasmuslu ortamlara akamadık hayat size güzel 😐
kankam zenginlikle ne alakası var akıllıysan zaten avrupa birliği burs veriyor. öyle geldik hepimiz. erasmus fakir çocuğunun yurt dışı umududur...
O zaman niye alkol seks bu kadar çok yapıyo burdan gidenler akıllıysa hep bi parti havası 🙄
akıllı insan parti yapmaz mı demek istiyorsun şu an ben mi yanlış anlıyorum :)
Hayır sürekli bi eğlence durumu vur patlasın çal oynasın gibi lanse ediliyo da seks alkol uyuşturucu falan
e oyle zaten.. her neyse, bursu ve erasmus hakkini sinava girerek kazaniyorsun.. deneyebilirsin sen de, zengin olmana gerek yok..
İlginç işler peki derslere nasıl vakti buluyorsunuz bunları yaparken 😂neyse bi denerim sağol
Dediğin gibi kısa süreli bir olay bu
</3
Noldu ki?
uyusturucudan uzak dur asla deneme
ben bilmem oyle seyler
şuraya destan yazmayı bırakın ablacım
Erasmusa gidip saglam dönen yüzde 0.1 hehralde
az daha çabalasan sürtünme kuvvetinden ateşi bulacaksın muhtemelen
Boş işler
özür dilerim valizimi toplayıp dönüyorum şuanda ülkeye. duty freeden çokolat ister misin?
Umarım baban bunları okumaz
yok canim babam akademik basarilarimla ilgileniyor namus bekciligimi sen yapiyosun zaten
İyi babana selamlar abısi
senin ben ananı yerim ya. oy <3
Annem sen gibi evladı bulsa çok sevinir emin ol kurban olurum sana ben 😊
idare eder
degerli degerlendirmen icin tesekkur ederim caner_psiko
degerli kankam stres yapma ya bosver..
döneceksin bitecek fazla kafa yorma
o da dogru.. hep aklimda kalacaksin middle east oglan..
kalmaz
Kız avrupada bile ortadoğu hunting yapıyo.. tebrik ediyorum aşkım 🤗