zenci çocukla evlenme bence.. çok acı çekersin ilişki esnasında ve mahvolursun.. zevk alacam ben diyorsan hadi hayırlısı o zaman ama tesettürlü birisi isen sen ben şunu belirteyim müslümansa olsun derim.. sünnet olmuş mu bir bak.. sünnet derisi varsa o bölgede iltihap yapar ve çocuk senin yüzünden sağlığından olur..
22 Yorumla
Soran+1 yılGayet sorjnsuz merak etme:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen istedikten sonra bize mutluluk dilemek düşer. Yorumların bir çoğunu okudum. Kızlardan biri daha zenci penisinden bahsetmemişken sevgili erkeklerimiz şöyle büyük böyle kocaman böyle hayvanımsı vs demiş. Boşuna Zenginin malı züğürdün çenesini yorar dememişler ak.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın kıskançlık yapıyorlar sanırım:)
- +1 yıl
zaten bilinç altında tek sebebi penis boyu, kendini kandırma evlilik ne dmeek seks demek.. zencilerde o konuda hem sağlık olarak hemde boyut olaak iyi.. son zamanlardaki türk kızlarında zenci merakı çok fazla.. yakışıklı zenci olmaz gecin o aşk meşk hikayelerini.. kendin alımlı değilsen kendine göre beyaz biri takılmadıysa zenci iyidir hem peniside büyüktür der gecersin.. ancak kendinizi kandırırsınız
- +1 yıl
Hanımefendi girdiği alan 12 cm olan bir yer için 12 den 17 ye kadar normal gerisi aşırı ağrı ve baskı yapar o zevkli gece iskenceye doner herkesi p*rno star zannetmeyin.
Zencide ki o meşhur mesele sadece Afro Amerikalılar için geçerli bir durum zorunlu seleksiyon sonucunda oluşan bir durum bu durum
Ege de Afrika kökenli olan kardeşlerimiz var hiçbirinde böyle bir durum söz konusu da değil hayaller e bak gerçeği görün
Evlilik için de gözüne kim ömür boyu güzelse onla evlen Allah bir yastıkta kocatsin müslüman olması da zaten doğru olandır yoksaislam dibi bir bayani bir başka dibe verilmesini yasak etmiştir
+1 yılAnnem bana şey der Türk olsun yabancı olsun fark etmez yeter ki dengi dengine olsun. Yasam sartlariniz filan benziyorsa Muslumanmis seviyorsan evlen. Ailenin görüşü de önemli ve zencilerin yakışıklısi nasil oluyor onlar tek tip gözümde :)
21 Yorumla
Soran+1 yılKaslı güzel yüzlü falan:)
+1 yılMüslüman olduktan sonra sorun olmaz sanıyorum. her ne kadar senin hayatın olsa da ailenin de üzerinde hakkı var onların rızasını da alman gerekir :) hakkında hayırlısı olsun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin seninde:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
+1 yılhayat senin hayatın. burada 10 bin kişi yorum'da yapsa %80 taşak geçmek için yapar geri kalanda fikirlerini söyler bu senin kafanın karışmasını dahada hızlandırır en iyisi sen kendin bu konuda karar ver. sonra burdan birisine uyup hata yapıpda pişman olma derim ben.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece merak ettim genel bakışı biliyorum aslında peki tesekkurler
- +1 yıl
Aferin
kesinlikle olabilir neden olmasın eğer müslümansa ve seviyorsan hiçbir engel yoktur eğer zaten biz ayrımcılık yaparsak kendi imanımızdan şüphe etmemiz gerek çünkü dinde ayrım olmaz eğer müslümansa ne bizim ondan nede onun bizden bir üstünlüğü yoktur hepimiz eşitiz eğer aşıksan ve sende istiyorsan kesinlikle evlen hani şimdi yanımda rihanna gibi bir siyahi olsa vallahi bende hemen evlenme teklif ederdim :)))
07 Yorumla
Soran+1 yılHaha :)) doğru söylüyosun ya
- +1 yıl
vallahi öyle yani sen kalbinin sesini dinle o seni nereye itiyorsa oraya git kimi ne dediği önemli değil zaten aklı başında olan insanlar bunun yanlış bir şey olmadığını sana söylerler ve sana mral aşılarlar ama caydırmaya çalışanlar kesinlikle bunu cahillikten yapıyorlar yani cahil bencil oldukları için buna halk arasında ırkçılık denir sen bunu yapma kimseyi dinleme sadece kalbini dinle o seni nereye götürüyorsa oraya git ha bu arada enişte beyin akrabalarından varsa rihannaya benzeyen beni bilgilendir belkide akraba oluruz :)))
Soran+1 yılOlur:)) insanların nedediğinin bir önemi yok gercekten önemli olan sevdiğinlemisin değilmisin ask olduktan sonra ayrıntılara bakılmıyor
- +1 yıl
kesinlikle doğru düşünüyorsun ve doğru yoldasın sevdikten sonra gerisinin ne önemi var ki keşke benimde bir sevdiğim olsaydı da kesinlikle rengi önemli değildi sadece ona baktığımda gözlerinde aşkı görebilseydim yeterdi bana gerisinin insanların düşüncelerin hiçbir önemi olmazdı sen bunu belkide buldun kesinlikle bırakma...
Soran+1 yılSende bulursun inş:)
- +1 yıl
sen cok saçma bir insansın, insanların ne dediği umrunda değilse ne diye burada busoruy soruyorsun.. çünki çelişki içindesin bi yarın bu adam tipsiz kömürlük gibi biri ama yatakta zirveye oynar diyo diğer yanın yaa ilerde bide pişman olurmuyum zencilerden hiç güzel yakışıklıda çıkmıyo kültür farkıda var illaki hata yaparmıyım diyo... sen kendi zihniyetin içinde boğulmuşsun ilk önce daha kendi kararlarını özgür iradeyle verebilecek yapıda değilsin bide burda tatava yapıyosun
+1 yılya bırak be, yakışıklıymış, tek seben penis boyu.. zenci hastası kızlar çakılı kampüste, evine karısına zenci saatci getiren bi ton adam var.. zenci olupta yakışıklı olanı görmedim balon gibi dudaklar genelde saçsız vs.. kapkara ten.. tek sebeb bilinç altındaki penis boyu... geç o işlrti ben ne zenvcilerle beraber olmuş kadınlarla konuştum, içlerinde yabancı kadınlarda vardı türk kadınlarda.. neler anlattılar neler
10 YorumlaBen önermem, onların 20 - 30 cm arası aletleri olur nerene sokacaksın sen bunu?
Ayrıca, sen Almanya'daki Türk- Müslümanların yaşadıkları mahalleleri gördün mü? Ne işlerde çalıştıklarından haberin var mı.. ağır çalışma şartları var.
Ben Belçikada zenci bir kadınla birlikte olmuştum, iğrençti beeeaaa.. :D12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum güzel biryerde yaşıyor :) nerene sokacksna çok güldüm
Ne evlenirim, nede Türk erkekleri zenci ile kızların evlenmesine müsade ederr.. Herkez kendi ülkesinin kızlarına varsınn.. Kültür farkı yok olsada lavabo kültürü de farklı olunca zenci farklı görürse yemeye kalkmasın.. :D :D
20 YorumlaKarakteri saglammis kultur farki yokmus e sende hoslaniyor ve begeniyormussun buna ne denilir ki mutlu olursun tabi renk cok tartisilacak bir konu olmamali kimisi beyaz sever ama sen siyahi olarak begenmis hoslanmissan dert etme bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılHım tşk:)
dünde bir zenci sorusu gelmisti sendin kesin gizli insan. Yahu gönlün varsa al nediyelim allah mutlu etsin
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır değildim
Neden olmasin ki melez cocuklar cok guzel oluyo cocuklariniz cok guzel olurlar mutluluklar dilerim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim; )
- +1 yıl
Bence bu yalan çünkü çocuğu gördüm çok teni bozulmuş yüzü agzi burnu afrikan olmuş teni beyazımsı yani Bi kaç defa gördüm hiçte iyi değil
+1 yılEvlilik beden ve renk farkı değil , anlaştıysaniz ve düşünce inanç meselesinde zaten sana uyuyo kabul et derim
13 Yorumla
Soran+1 yılUyuyor:)
- +1 yıl
Ozaman iyi düşün kararını ver bitanem hayırlı olsun olursa da şimdiden :)
Soran+1 yılPeki tsklr darısı sana haha:)
Şu yorumu yapmak için girdim ulan ne kuçumsuyorsun Turkler ya pici Zenciler 30-cm * annenide * senide sulalenide canım turklerde kucuktur falan diyorsan zaten normal bi insaniz eşşek falan olursak bizdede 30 olur hadi ordan * zencinide senide ya canım
00 Yorumla
+1 yılGönül Kimi Severse Aşk Onda Güzeldir...
Etrafından Baya Tepki Alırsın O Ayrı Bir Mesele Ne Yazık'ki...01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz öyle tabi:)
+1 yılZenci ile senin aran da nasıl kültür farkı yok onu anlamadım ya sen de zencisin Afrika da yaşıyorsun bide sana diyor mu e 5 kapalı ancak sahil yolundan yardır gidelim ya da nörüyon diyebiliyor mu :))
01 Yorumla
Soran+1 yılAfrikalı değil almanyada doğdu kökeni kenya almancamda gayet iyi sorun yok yani;)
Seviyorsan ten renginin önemi olmadığını düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Karakteri sana uygunsa hiç durma. Zenci diye ırkçılık yapacak halimiz yok değil mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşıyoruz
+1 yılAilene sor aileye kabul ettirmek zor olur kuzenimde zenciyle nisanlandi hayırlısı olsun senin iciin :)
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet zor olucak:)
- +1 yıl
Konus halledersin :)
Soran+1 yılİnş cnm:)
- +1 yıl
Inşallah ^^
+1 yılzencilerden nefret ederim. çok sinsi, hain ve bencil oluyorlar
26 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam tersi :)
- +1 yıl
Siyahi* Hayatında kaç tane siyahi insanla tanışıp arkadaş oldun acaba? Her ırktan insanın iyisi kötüsü vardır.
Soran+1 yılYani cahillik basa bela:)
- +1 yıl
teyzem bir zenciyle evli. üstelik üç kuzenimden ikisi zenci biri beyaz. eniştemin kardeşlerini ve sülalesinden birçoğunu tanıyorum. aralarında elbette iyi olanlar da var ama ben genel olarak yaşadığım tecrübeleri paylaştım. bilip bilmeden konuşmayın bir daha. asıl cahil sizsiniz. bir de utanmadan cahillik başa bela yazmış:D haklısın cahillik başa bela:DD
Soran+1 yılGüzel hikaye;)
- +1 yıl
sen ne kadar tuhaf birisinyaa:D eğer doğru söylediğimi ıspatlarsam verecekmisin?
+1 yıl08 Yorumla- +1 yıl
hmm acaba profilime ingiltere kralı 3. prens Hektor falan yazsaydım da inanır mıydı bu emre ahahuah sdfghjgfds :DDDDD xDDDD
- +1 yıl
haklısın bebeğim O_O
- +1 yıl
hı hı O_O
Soran+1 yılNe oluyor burda:)
- +1 yıl
reyiz geldi dağılın :DD
Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Irkçı değilim, erkek erkektir sevgi sevgidir. Aşık olacağın kişiyi seçemezsin, eğer ki hislerimiz karşılıklıysa evlenirdim.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Nohashas no metanfetamin.
Bnce olmaz yani aileler karşı çıkar sen istesen bile. Ama illada istiyorum diyosan evlen tabi. Irkçı olma yani. Şayet sevdiğim bir zenci olsun yine evlenirim ben yeterki seviyim.10 Yorumlabende zenci hayranıyım ama kokuyorlar diyo millet öyle bir durum yoksa evlen , doyurucu olur
22 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bişe diyo tanımadan yargılamak işte; )
- +1 yıl
tdek sebeb o zaten milf lerin tek tercihi zenci saatciler..
Müslümansa evlenirim :
D Zencileri severim zaten : ) f
Bizim burada saatçi zenciler var bir tek tanıdıgım :
D12 Yorumla
Soran+1 yıl:) müslüman
Zenci olsa ne olacak insan sonuçta evlen tabiiki sende razıysan..
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol
Seviyorsan neden olmasın?
Eski sevgilim siyahiydi ve yakışıklıydı.13 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik falan olunca aile cevre sorunu yani senin çevren ne diyordu
Soran+1 yılŞanslısın canım
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlilikte ikiniz birbirinizi kabul ettikten sonra başkasının ne dediginin bir önemi yok ama bence evlenmeye karar vermeden adamın aleti bir gör normalse sorun olmazda normalin üstüyse eger senin için sıkıntı olur dayanabilecenmi buna :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum:)
Soran+1 yılTürk erkeklerinn ki de çok küçük :) kısknma
Soran+1 yılArap değil ayrıca emin ol Türklerin en büyüğü onların en küçüğü;)
Soran+1 yılOnlarda işlevde var doğustan kaslılar canm merak etme:)
Evlenirim zenciler bana beyazlardan daha çekici geliyo valla :D
23 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyor
- +1 yıl
penislerimi
Evlen işte ne güzel çikolata gibi bebekleriniz olur kız :D
15 Yorumla- +1 yıl
baksana şu tatlılığa https://i.hizliresim.com/y23lbn.jpg :D
Soran+1 yılÇok tatlı:) olmasın 4 tane
Soran+1 yılAyrıca ne ablası :)
+1 yıleğer uygun olduğunu düşünüyorsan neden insanları ten rengi ile ayırıyorsun
27 Yorumla
Soran+1 yılAyırmıyorum sadece sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim
- +1 yıl
eğer aradığın özellikleri bulduysan hiç düşünme evet de bnce
Soran+1 yılEvet anlaşıyoruz
- +1 yıl
o zmn neden düşünüyorsun ki
Soran+1 yılSadece cevrem ve ailemde dolayı
- +1 yıl
bence dert etme onlarda alışır
Soran+1 yılİnş ya
+1 yılGözler üzerinizde olur.
Evlen ama biraz tanı. zenciler iyi insan olurlar.
Elektrik aldıysan fırsatı değerlendirmeni tavsiye ederim01 Yorumla
Soran+1 yılEvet üzerimzde baya peki tesekkurler
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Konu uzun :)
https://www.youtube.com/watch?v=xJSjbH7DjF401 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Şaka yapıyom sanma aleti görmeden evlenme, pişman olursun :) sonuçta kapkara zenci nereye gitsen dikkat çekeceksin bide bir ömür boyu iyi düşün derim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun değil
müslüman olsa evlenmeyecen yani, sizin sevginiz de böyle ucuz işte.
00 YorumlaDefansin iyiyse olabilir ama iyi degilse kontra atakta pert olursun "D
22 Yorumla
Soran+1 yıl:/ ne diyosun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hayatta tanıdığım en iyi niyetli insan bir zenci ırkçılık yapmanın manası yok :) eğer kafa dengiyse anlaşabiliyorsan bu tür ayrıntılara takılma :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) peki teşekkürlr
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce acır sonra deli gibi zevk almaya başlarsın
şaka bir yana seks hayatın çok iyi olur işi bilmese bile sen kendini mutlu edersin01 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. evlenmem diye düşünüyorum. yine de ALLAH büyük.
THE END...05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle demiştim:)
Soran+1 yılErkekleri yakışıklı oluyor ama:)
Soran+1 yılGercekler ama:)
Zenci kadınları çok güzel oluyor bitiyorum onlara... Çocugunuz olursa güzel olabilir :DD Aşk varsa ortada bosver ten rengini men rengini
10 Yorumla
+1 yılnasip, kısmet ve en önemlisi KADER bu gibi şeyle. hayırlısı be kuzum senin için :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol be kuzum:)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenebilirsin de ailen nasıl anlaşacak, karşı taraf ile..
07 Yorumla- +1 yıl
zenci niye diyorsun bu arada siyahi desene.. ırkçı mısın :(
Soran+1 yılHayır değilim ailem braz sorun olur
- +1 yıl
evet dil konusunda nasııl anlaşacaklar, sevgi kutsaldır da birtek sevmek ile olmuyor aileleri de düşünmek gerekiyor, iki tarafta dil öğrenmeli acil o zaman.
Soran+1 yılYok artık :)
- +1 yıl
evettt niye yokmuş demek ki gerçekten sevmiyorsun seven insan uğraşır..
Soran+1 yıl:) hepsine nasıl dil öğretebilirim sence sevgyle ne alakası var
- +1 yıl
Sevgiyle ne alakası diyene başka sözüm olamaz.
+1 yıldefalarca afrikaya gitmiş birisi olarak,
hayır evlenmem.03 Yorumla
Soran+1 yılAfrikada yaşamıyor zaten
- +1 yıl
ne kadar hijyen olursa olsun tenleri kokuyor arkadaşım.. ne diyim ki.
Soran+1 yılHayır öyle değil yanlış düşünüyorsun:)
insan evleneceği kişiye zenci der mi ne kadar ayıp :)
03 Yorumla
Soran+1 yıl:) çikolatam diyim ozaman
Soran+1 yılBitiremem:)
adam olsun bide müslüman olsun bizden kız istese verirdim yani seviyorlarsa
014 Yorumla
Soran+1 yılAdam:)
Soran+1 yıl:) ama cevremde hep ayırıyolar nedense
Soran+1 yıl:)) bizi elele görünce düşün ne diyolar
Soran+1 yıl:) evt çok tatlılar ve iyi kalpliler
Soran+1 yılAlmanyada doğdu büyüdü köken kenya:)
Soran+1 yılEvet öyle yorumlarda afrikanın ortasından gelmiş gibi yapılıyor :) çok guldm
- +1 yıl
fransa flan yarısı siyahi göçmen doluymuş mesela evet alışırlar ya bizim sosyalci vardı ilköğretimdeyken kuzenimin kocası melezdi çok güzel bir evlilikleri var sülaleye renk kattılar diyodu hayırlısı ya sen asıl kültür farkını nerede yaşayacaksınız nasıl olacak o tarz şeylere kafa yor aklına yatarsa
Soran+1 yılYok biz anlaşıyoruz zaten fazla ailesi yok olanlarda anlaşıyotum sorun yok :)
+1 yılZenciler bece iyi samimi insanlar genelde ama kotuleri de var tabi ama aletleri cok uzun senin icin sorun olur mu:-)
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane:)
- +1 yıl
Yani olur diyosan sknti yok :-)
+1 yılmm ben zenci veya beyaz hiç fark etmez kafama uyduktan sonra neden olmasın soruda biraz ırkçıl bir soru sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ırkcı değil
- +1 yıl
sakin ol bana ırkçı olarak geldi sadece
Soran+1 yılHayır tabiki sadece kafam karışık doğal olarak
- +1 yıl
karışık kafayla gelçık bu işin içinden
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. şu heidi klum la beraber olan kimdi ya zenci? onun gibi olursunuz. çoluk çocuğa karışır gidersiniz. hadi bol bol mutluluklar
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılevlen bence derim mutlu olursun her konuda sana çok iyi bakar cinsellik bi tarafa sana çok önem verir cinselliktede seni üzmez ihtiyacini görürsün ayda 1 kere iliskiye girmeniz yeterli olucaktir tatmin eder seni
00 YorumlaOlur kanka niye olmasın bakma sen o pis ırkçılara bu arada eniştenin tonu ne :D
11 Yorumla
Soran+1 yılKoyu siyah teşekkür buarada
+1 yılO değilde nasil bir çocuğunuz olur hayal edemedim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlı olur; )
Olablir mutlu olcğna inanıp istiyorsan insan ayırılmz..
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam evlenmezdim. Siyah beyaz renkleri severim ama evlilikte değil.
01 Yorumla
+1 yılSöylede bana da bir zenci kadın bulsun akrabalardan flan, takıntım var :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur ayarlarız:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyatakta acımasızlar diye duydum direk boruyu döşüyolarmış :)))
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden hepinizin aklına cinsllk geliyor
Cevap sahibi+1 yılya ne alakası var eğleniyoz şurda
Soran+1 yılYa eğlenilck bir durum yok
Mecnun'a sormuşlar kara kızda (Leyla) ne buluyorsun?
Mecnun: -Bir de benim gözümden bakın Leyla'ya ;-)02 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi:)
Bazısı yakışıklı olıyor neme lazım zaten Müslümanmış neden olmasın?
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Soran+1 yılRomanmı yazsaydım:)
Soran+1 yılSanada okumak düşecek belki ders alırsın asdssd
Soran+1 yılTeşekkür
+1 yılZenci iyi olur ya çocuğunuzun işine yarar :D (umarım çocuğunuz erkek olur)
02 Yorumla
Soran+1 yılFarketmez:)
- +1 yıl
nasıl farketmez :D çok fark eder.
zenci kadınlardan güzelleri var onlar olabilir ciğer gibiler :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAhaha ciğer gibiler çok güldüm:)
Soran+1 yıl:-) haha
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kez daha sarışınların esmerlere ve zencilere ilgisi olduğu görüldü. :) Allahım bana da bir sarışın ve mavi gözlü bir kız ver.
01 Yorumla
Yav banada akrabası felan varsa bulsun Afrikalı farketmez yaşı :D
06 Yorumla
Soran+1 yılBabaannesi var:)
Soran+1 yılKenya:)
- +1 yıl
Babaanne diyor olum nasıl bir yokluktasın :D
Bir siyahla bilmiyorum arkadaş olur fakat evlilik olmaz :D
05 Yorumla
Soran+1 yılBmde öyle diyordum ama kalp bu:)
Soran+1 yılİlginç olan ne bu kadar ayrımcı olma
Soran+1 yılZahmet olacak ama :p
+1 yılNeden olmasın çaydan bile kâr elde edersin dudak payı denen bişey var :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :)
olur sütlü çikolata çocuklarınız olur çikolatası biraz yoğun ama
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem