30 gün oruç tutulur da bu kalp bir daha birine tutulmaz diyenler! Aşktan umudunuzu neden kestiniiiz? 💔iftarda aşk acısından ağlarken benBu mübarek günde dertlilere derman olalım, sevap pointleri kazanalım! 😋
Benim hala umudum var diyenler, güzel günler göreceğimize olan inancınız nereden geliyoor? 💞
"30 gün oruç tutulur da bu kalp bir daha birine tutulmaz." diyenler burada mı?
Merhaba! Bu kalp bir daha birine tutulmaz cümlesini bugüne kadar hiç kurmadım, kurmayı da düşünmem herhalde. Çünkü ben; şimdiki gençlik inanmasa da, aşkın gücüne inanan bir kalp taşıyorum ve bunun için hiç şikayet etmedim, bilakis hep şükrettim. Çünkü ben aşık olduğum zamanlar yaşadığımı, kalbimin çarptığını hisseden biriyim. Gençken daha da gözüm karaydı, şimdilerde yine biraz durulduk ama huylu huyundan vazgeçmezmiş. 😀😀
Benim için biraz tebessüm ettiren bir soru olsa da böyle konuların bizim inancımız da büyük bir yeri olan Ramazan orucu ile aynı kefeye koymak yanlış olsa da aşk ilişkilerinde bunu söylemek pek uygun olmuyor.
Çünkü aşk adına insanlar çeşitli yeminler ederek büyük sözler peşinde oluyorlar mesela ben aldatıldım ama yine olsa yine bir kadına değer vermek benim için vazgeçilmez bir duygu, bardak kırıldı diyerek bir insan su içmekten vazgeçer mi? Geçmez, dolayısıyla Allah'ın kaderimiz de yazdığı kişi bizi mutlaka bulacaktır.
Belkide #Gazapizmden geliyordur. Unutulacak dünler yaşanılacak günler var derken öyle bir söylüyor ki ya da benim inanmak için bir söze bir bahaneye ihyacım varda Gazapizm benim yerime söylemiş gibi ya da ben öyle olmasını istediğimden. hayatın her günün aynı gitmediğinden emin olmak istediğimden. Çarkın bir gün bizim için tekrar döneceğini umut ettiğimden sabrın sonu çıkış olacağını bildiğimden ne aşka kapıyı kapattım ne de umudumu kaybettim çünkü bir kere gördüm. Bence bir kez daha görebilirim. hayırlı ramazanlar iyi geceler
Aşkı sabırsızlıkla bekleyen biri olarak asla umudumu kaybetmiyorum er ya da geç gelecek onu da biliyorum. Ama asla kal daha tutulmaz demedim büyük konuşmamak gerek sonuç da
Bu hayatta kimse umutsuz olmasın gadası. Her yeni doğan güneşle birlikte yeni umutlar yeşerir. Yeter ki insan hayatına küsmesin. Hayata olumlu bakmayı, pozitif olmayı becerebilsin.
Üfff bu başlığı bir sen atarsın birde bizim semtin çocukları atar çok yaralı başlık olmuş. 😎 Her zaman bir umut vardır aşk için kesip atmaya gelmez ve onu yok saymaya gelmez elbet bulur seni bir gün en beklemediğin zamanda girer kalbine ve mutlu eder tekrardan.
Açıkçası umudumu kaybetmedim. Yani üzücü olaylar yaşadık diye aşka küsmedim ama ben çok geçimsiz biri olabiliyorum bazen. Bana benim gibi gıcık birini bulmak zor geliyor biraz. :))
4 senelik ilişkim biteli 2 ay civarı oluyor şu an ben olmam diyorum ama biliyorum ki ileride öyle fena olacak ki diyecem ne salakmışım olur olur bu kalp bin defada tutulur kimsenin yasını tutacak değiliz çok anılı anlamlı ilişkim vardı anasınıfı dans arkadaşımdı bir de olmayınca olmuyor hayat daha iyisini çıkaracak demek ki ama söyleyiver de şu hayata biraz erken çıkarsın yalnız hayat çekilmiyor darlanıyor insan birine sarılalım :D
Aşk sınırlanmaz, sonsuzdur, sonu olmayan bir duygu hapsolmaz sadece birinde.. Bundan önce de böyle idi.. Bundan sonra da böyle olacak.. İtalik bir cümledir aşk, anlamayanın elinde.. Her an düşüp sağa, yıkılırcasına çizilir yanlış gönüllerde.. Kusur hep onda bulunur, yaşatamayanın zihninde.. Gel gelelim gidenin ardından yeniden hecelenir göçebe dudaklarda birinden birine..
Madem ramazan falan mübarek ay güzel bir sözle cevabımı vereyim soruya. Bir şeyden ümitsiz olan, ondan uzak olur.-Hz. ÖmerBende aynen böyle yapıyorum ümit etmediğim için uzak duruyorum. Dertsiz başıma dert açmayacağım gibi derdime de ortak istemem.
"Bir daha aşık olmam" demedim hiç hayatımda ama zirveyi gördüm ve eminim bir daha hiç aşık olamam ben. Severim belki ama aşk vs olmaz, 50 gün oruç tuttum daha da tutarım ama bir daha kimseye istesemde tutulamam.
Onca fedakarlık yaptığım istese canımı dahi verecek kadar çok sevdiğim insanın nankörlüğünü ve aşkın verdiği körlükle aslında hiçte benim gördüğüm gibi bir insan olmadığını şer. fsizin teki olduğunu görünce daha yeni ayrıldık canım öyle yanıyor ki bir daha bir erkek için kılımı kıpırdatmam
Kesmeyip de ne yapacağız... Günümüz ilişkileri ortada. Doğru ilişki olduğuna inanıyorsun, inanmak istiyorsun ama sonradan hayal kırıklığına uğruyorsun. Bu kalp bir daha hiçbir kalbe tutulmasın mümkünse.
Benim hala umudum var.😃 yani inancım surdan geliyo, eğer ben inanıyorsam kalbimin birine tutulacagina (ki bence ask var) benim gibi düşünen birileri de elbet vardır. Beni bulur 🧚🏼♀️ beklemedeyim.😃
30 gün oruç da tutulur, kalp bu sever, başkasına da tutulur. Kimse unutulmaz değil bana göre, yarın karşınıza kimin çıkacağını bilmezsiniz ki, Allah herkesin karşısına hayırlı olanı çıkarsın 💕
Umudumu kesmedim çünkü içimdeki umutları canlı tutan biri var daima..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yeterince hakkımı kullandığımı düşünüyorum bu konuda. Daha doğrusu bazı şeyleri çabuk tükettim, artık ne birine inanasım var ne de sürekli biriyle uğraşasım. 😀