Ruyamda surekli sevgilim tarafindan aldatiliyorum, bugun de gordum sabah. Bi forum sitesinde biriyle yazistini goruyodum o an yıkılıyordum, her seyin yalan oldugu gercegiyle karsilasiyordum. Arkadaslar neden boyle, neden surekli ben bu tarz ruyalar goruyorum?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
50Biriyle evlenmeden önce veya sevgili olmadan önce. İyi düşünmek gerek
Ben hicbir kiza guvenemiyorum bilincaltima surekli arkadaslarim tarafindan kızlara guven olmaz gibi sozler eklendi
Bur tavsiyeniz vsr mi
Bir tavsiyeniz
İşte genelleme yapmak doğru değil ki bu konuda. Arkadaşlarınız çevre de aldatıldı diye size gelip aman güven olmaz dememeli. Size de aynısını diyorum. Arasturin. İlla evlenirken araştırma huyunuz sevgili olurken de olsun. .
Kuzenimin sevgilisi vardi gorseniz derdiniz ki bu cocuga cok asık, ona kışın patikler oruyodu, surekli onun yanindaydi iste aldattigi ortaya cikti. Iliski yasiyomus bi erkekle, iliskiyi bitirmedn kuzenimle cikmaya baslamis ve ikisini birden yurutmus o zamandan beri benim de bilincaltimda bu var. Atamiyorum bi oneriniz var mi ne yapmam lazım
Bu o kızın karakter meselesi tamamen. Ona bakarsan ben de üniversite de başımı kaldırıp 1 erkeğe gözüm değmedi. Sevdiğim adam var diye. Hiçbir partilere gitmedim o kızar diye. Onun için üniveristesite hayatımi bile yaşamadım. Ama noldu? Adam gitti. Kendi üniveristesitesinde. Nane üzerine nane yedi. Bu tamamen karakter işi bakmayın örgü örmesine canım demesine. O kız sadece rolünü iyi oynamis olay bu yani. O öyle çıktı diye kendinizi ve aşk evlulik vs. Hayatınızi sineye çekmeyin.
Aldatildim
Onun korkusu tekrar olurmu düşüncesinden kaynaklıdir o zaman kafandan çıkar yeni sayfa ac her insan ayni değildir sürekli boyle dusunursen ve ruyalarina girecek kadar kafana takarsan karsidaki insan guvenmemenden sıkılır bunaltirsin onu
Ben hicbi insani sevmek istemiyoum seversem kaybediyorum napicam ben?
Yani bunu hepimiz yaşıyoruz ama sevmiyorsan karşındaki kisiyle bir bag kurmanin bi mantigi kalmaz, bağ kurmadan yasanabilir mi? Bu defa da yanlızliktan kafayi yersin ee bu durumda insanlari kullanmak daha kotu degil mi ya seveceksin ya seveceksin bu bi net yani
Sevdigim icin kaybetmekten korkuyorum
Yani kaybetme korkusu sahsen bende de var bu duygum fwzla oldugu için iliskimdenher seyden nem kapıyorum guzel bir duygu değil azaltmaya çalışıyorum dusunmemeye falan çalışıyorum onu ne kadar ekmek o kadar kofte yontemini uyguluyorum aslinda ne kadar ilgi verirse o kadar ilgi veriyorum ona bende sennde azalmtayi deneyebilirsin herhangi bi şekilde kendine uygun bi yöntemle
Denicem, cok sagol hakkini helal et yordum seni
Helal olsun rica ederim iyi geceleer
Ben bilmiyorum, kiskandigimdan oluyor sanirim. Bir kez aldatildim eskiden
Kiskancim evet
Sevgilini haketmediğini düşünüyor olabilirsin
Seni aldatacağına dair korkuların olabilir