Türk erkekleri hiç çekici ve seksi değil koca burunlu siyah saçlı kıllı ve göbekliler tek bu da değil ana kuzusu ve kabalar kadınını tatmin edemiyorlar doyumsuzlarda ve son olarak kısalar doğru konuşmak gerekirse türk kadınlarının yanina yakişmiyorlar kocam hiç seksi degil bir türk erkeği olarak maymundan hallice boşanmalı mıyım 😒?
Whisky_Chocolate | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
Ya pardon da Türk kadınları seksi mi? Doğum yaptıktan sonra kocaman göbek, kocaman popo, kendini salmış bir giyim tarzı, makyaj sıfır, saç dağınık, gözler şiş. Nerde seksilik? Hadi doğum yapmadı diyelim. Şöyle bak çevrene kaç kadın ya da genç kadın seksi? Türk erkeklerine haksızlık yapıyorsun. Senin eşin kendini salmış tıpkı bahsettiğim kadın kesimi gibi. Ayrıca seksi olmak demek kusursuz bir fizik değildir. Seksinin anlamını araştırmanı tavsiye ederim. Çok kilolu bir adam bir gülümser seksi görünür gözüne. Çok kilolu çirkin bir kadın seksi olabilir. Senin baktığın taraftan bakarsak dediğim gibi seksi kadında çok az. Hem belki sende eşine seksi gelmiyorsundur 🤔
şu genellemeyi yapmak istemiyorum ama asla bir türk kızıyla evlenmeyi düşünmüyorum vajinasını altın madeni gördükleri için kimseyi yakıştırmıyorlar yanlarına ki bu başlığı açan kişide aldatmaya meyillidir de kriterlerine uyanlar yüz vermiyodur allah kocana yardım etsin düğün için harcadığı masrafa değmessin
OurangMedan | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Fenomen
10 gü
15 dakikadır düşünüyorum; kadınlara yönelik nasıl aşağılayıcı yorum yaparım, kırarım, trollerim diye ama bu seviyeye çıkamadım vallahi. Maymunluğumuza doymayalım ki değer veriyoruz.
Çok basit bir kadın işte napıcaksınız boyle kadin cocuk dogurmasin benim annem aksmaa kadar calissin babama baksin eve ekmek aş getirsin boyleleride kocasini bize kotuler yok killi yok cirkin sen kendin once irenc kalbine bak sonra konus boyle kadinlara sinir oluyom papazlar
yerden yere vurup kötülediğiniz adamları evliliğe ikna edene kadar türlü taklalar atıyorsunuz ama. ayrıca genellemeler çok çirkin yakışıklı gelmediyse neden evlendin? Benim eşim uzun boylu esmer çok yakışıklı kara gözlerine o bakışlarına ölürüm velev ki öyle biri olsa da eşine bunca olumsuz eleştiri yapmamalı kimse.
Ben anlamıyorum ki siz nasıl evlenebiliyorsunuz adama yazık değil mi hiç adamla son noktaya kadar gidip evlenmişsin ve şikayet mi ediyorsun gerçekten seksi değilmiş evlenemeden önce kördün herhalde biraz insanlarla severek evlenin şu kızın yanındaki çirkin erkeğe bak oluyor yakışıklı erkeğin yanındaki şişko kıza bak oluyor oluyor da oluyor ne zaman bu sevmek olacak çok merak ediyorum evlenmeseydin o zaman adam kim bilir ne paralar ile düğün yapmış ve kendine yuva kurmuştur hep nankörlük gerçekten insanları kırmaktan başka birşey bilmiyorsunuz hepinizin haline yazık
moongirl8 | Aşk İlişkileri konusunda 193 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Ya işiniz gücünüz dış görünüş. Bunu bir erkek yazsa vay kadınları aşağıladı dersiniz. Sen Türk erkeğinden daha sahipenici sıcak bir erkeği bulamazsın. O beğendiğin erkeklerde senin gibi maymuna bakmazlar baksalar bile iki gün sonra başka birine bakarlar. Ya senin kocan bu sırf dış görünüşünden dolayı boşanmak ha? Bence boşan senin gibi pis zihniyetli birinden kurtulmuş olur adam. Siz böyle dış görünüşe bakıp saçma insanlarla evlenin sonra kadına şiddet cinayet dersiniz. Allah akıl fikir versin.
2|0
0|0
SporcuMan18013 | Aşk İlişkileri konusunda 799 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Sayın troll sizi bu ülkede zorla tutmuyorlar eğer memnun değilsen başka ülkeye taşınabilirsin.
Aytıca sitenin süper soru seçimi cidden rezalet bir durumda. 2 3 gündür nerede saçma soru varsa erkek aşağılayan soru varsa bu soruların süper soru seçildiğini görüyorum.
2|0
0|0
Aykuttinne0606 | Aşk İlişkileri konusunda 52 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Valla erkekte ne sexksi bi görünüm arıyorsun bilmiyorum ama benim hiç mi canım yok 28 yaşındayım bekarım boyum 188 kilom 70 Saçlarım siyah gözlerim kahve vücudumda nokta kıl yok full lazer yapıldı kaşlarım düzenli lazerli böyle olunca ben şu an o dediğiniz seks mi olmuş oluyorum gözünüzde?
1|0
1|0
FuhrerYıldıray | Aşk İlişkileri konusunda 119 görüş paylaştı.
Xper 4
10 gü
Sana şunu söyleyeyim asıl türkler göçmen olur makedonya vs vs anladın Atatürk'te bir göçmen ozamanlar Selanik Osmanlı toprağıydı senin dediğin kürt ya da arap olmasın soy ağacına bak bakalım. Ben has ve has türküm Atatürk benim dedeme elden arazi vermiş 4 yıl askerlik yapmış dedem bak bakalım kıllı vs ye benzeyen bir tip var mı https://hizliresim.com/QgvJYu
1|0
0|0
xedax5635 | Aşk İlişkileri konusunda 494 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Bence senin kocan sorunlu suçu Türk erkleklerine atıyorsun genelleme yapamazsın çok yakışıklı erkekler var çok kibar bilgili erkekler de var her erkek aynı değil kocandan mutlu değilsen boşanacaksın burda gelipte Türk erkeği öyle böyle deme tamam mükemmel değiller kimse mükemmel değil hataları var elbet ama kendi milletine hakaret etme
1|0
1|0
kalpmimarı | Aşk İlişkileri konusunda 521 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Evliliğin bu denli basite alınması insanların artık boşanmak için bu denli "anlamsız bahaneler" üretmesi oldukça korkutucu. Böyle sorular gördükçe evlenmekten korkar olduk. Ne haliniz varsa görün. Allah sizi bildiği gibi etsin !
Dilerim sizi gece gündüz tatmin eden, "uzun muzlu" küçük burunlu tohumluk bir erkek bulur da rahatlarsınız... olmaz olsun senin gibisi !
Vallha kendin sevmişsin ve kendine yakıştirmissin ha genelleme yapma derim her erkek kisa her erkek kaba killı diyemessin yani senin gönlün düşmüsse bzim sucumuz ney bu zamana kadar trip mi dersin konusmama dersin her türlü zorlağa katlansın evlensin ondan sonra böyle diyin vallaha senin kararın biz birşey diyemeyiz 🖐️
1|0
0|0
johnyx | Aşk İlişkileri konusunda 6,7b görüş paylaştı.
Master
10 gü
Baştan sona hakaret.. sanki senin baban Türk değil. Hadi diyelim değil.. Türklerle ilgilenmezsin olur biter. Bıdı bıdı , hakaret etmeye gerek var mı?
5|0
0|0
SHİNKO | Aşk İlişkileri konusunda 104 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Boşan tabi hemen hemde. Etik olmayan şikayet tarzın ve sorun odaklı sorundan dolayı seni ülkede tutan bütün sebeplerin... Hani bir şarkı var.. Köpüksüz biranın, dumansız sigaranın... Ondan.
Kızım çok basitsiniz resmen kocanı bize sattın yazıklar olsun. seks yapan erkekten 100000tane bulunur ama seven erkekten 1 tane bulunur sen demekki basitsin aşkla butür şeyleri karıştırmayın ahlaksızlar git başka erkeklerde ara zevkini o zaman basit kadın
türk erkeklerine sövüyorsun ve aralarında türk erkeği olan KS modları bunu süper soru seçiyor... garip. bence sen rusyaya amerikaya falan git, bu genişlik ülkeye fazla
Dert ettiğin şeye bak adam beyin fonksiyonları gelişmemiş birini almış dert etmiyor, ne olacak yani eksiklerinizi kapatırsınız
2|3
0|0
Gazali_123 | Aşk İlişkileri konusunda 758 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Türk kadınları da aynu şekilde gereksiz egolu seks yapmayı bilmiyorlar kültürlü değiller çekici hıc değiller ama egolu olmaları en iğrenç şey 🤑🤑
4|0
0|0
By-Efendi | Aşk İlişkileri konusunda 234 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Bir sorunda sevgilim nude istiyor diyorsun bunda kocam diyorsun kaç sevgilin kaç kocan var birde yabancı mı bunlar eğer Türklerse senden kalitesizi yok bu dünyada ulakala 😊
2|0
0|0
HiggsBozon | Aşk İlişkileri konusunda 231 görüş paylaştı.
Xper 6
8 gü
aferin kızım boşa gitsin len bu herifle evlenirken göbeğini kılını farketmedin mi aşktan kör mü oldun da şimdi kocam çirkin diyosun günaydın
ya butun kizlar da hepsi cok guzel bize bok atiyorsunuz. Siz ilk once pacanizdaki boklari silin. Kendinizi bir rus ya da belarus lü kızlarla bir tutabiliyor musunuz. ya yerinde kapısınız trip iniz yüzünden seks isteğimizi kendi enerjimizi kaybettik. Sen değil de adam için kesin boşan. Adam a üzüldüm
1|0
0|0
TakkeliKedi | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Söyle kocana spora başlasin ve cinsel terapi görün. Hem vücudu şekillenir hem seni tatmin eder. Yuva kurmak zor yıkmak kolay ayakta tutmaya çalış bence.
1|0
0|0
fairtail | Aşk İlişkileri konusunda 9,7b görüş paylaştı.
Master
10 gü
Çok üzüldüm yorumunu okudum. Genellemene hiç katılmıyorum. Her erkek öyle olmaz. Tipe bakarak boşanmayı düşünüyorsan manevi anlamda sevmiyorsun olarak anlaşılır.
1|0
0|0
Managermann | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Seksi nasıl oluyor? Begenmediysen neden evlendin? Türk erkekleri çekici degilse hangi millet çekici? O milletten biri ile niye evlenmedin zamanında? Kafamda deli sorular...
Madem değil nie evleniyosun evlendiginde ne düşünürek ne kurarak evlendin madem türk erkekleri seksi değil nie konuştuğun tonlarca türk erkeği var dikkatmi cekmeye calisiyosun yoksa libodnmu yüksek azginliginizi soru sorarak gidermeye calisiyorsunuz yazik size :)
Bunu gerçekten soruyor musunuz ? Keşke bunu evlenmeden önce düşünseydiniz bu soruyu buraya sormak yerine yâda boşanmayı düşünmek yerine bir evlilik uzmanına gidip halletseydiniz daha iyi olurmuş bence yanı bunun için bir sürü psikolog lar ilişki uzmanları var boşanmak en son düşünülebilir bisey bence
1|0
0|0
Aydogan099 | Aşk İlişkileri konusunda 489 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Neden evlendin ki? korktun evde kalacaksin diye mi?
4|0
0|0
Berkan26 | Aşk İlişkileri konusunda 73 görüş paylaştı.
Xper 5
8 gü
önce bir evlenseydin😂😂 Türk kadinlari süperr zaten
0|0
0|0
Bilimöğrenelim | Aşk İlişkileri konusunda 624 görüş paylaştı.
Xper 6
8 gü
Aa ben
0|0
0|0
CreepyCreepy | Aşk İlişkileri konusunda 586 görüş paylaştı.
Xper 6
9 gü
Beraber oturup Konusun, Eger Karsi gelmezse bu duruma bosanin.
0|0
0|0
mertcanbüyücü | Aşk İlişkileri konusunda 788 görüş paylaştı.
Yoda
9 gü
sendende iyi eş olunmaz zaten yazık cidden çok yazık düştüğümüz hale cidden üzülüyorum
0|0
0|0
OmerYagiz | Aşk İlişkileri konusunda 357 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Ulan Amerikalılar'da diyordu ki kezban Türk'ün biri gelse de evlensem
0|0
0|0
yagmur0y | Aşk İlişkileri konusunda 333 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Evlenmeseydin o zaman yazık adamcağıza geleceği görememiş.
0|0
0|0
damla___yuce | Aşk İlişkileri konusunda 121 görüş paylaştı.
Xper 5
10 gü
Evlenirken adamın neresine baktın da evlendin? Boşan o zaman
Heyyeter | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Ya çok güldüm ama kadın içini dökmüş kınamayın 😂😂😂
2|1
0|0
benkendall | Aşk İlişkileri konusunda 717 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Ne demek seksi değil ya? Nasıl ev geçindirecek bu adam? Derhal savcılığa başvur
2|1
0|0
1omeryildirim | Aşk İlişkileri konusunda 767 görüş paylaştı.
Bilge
9 gü
kocana bokkkk atıyorsun ama senide görmek lazım ya da kocana sormak lazım seni 😂😂
0|0
0|0
niqiplex | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Senin bu sorularını yesinler. 😄 Yine ortalığı karıştırıyorsun Diloş ama kurban olun siz bize. 😎😂😂
1|0
0|0
kodi34 | Aşk İlişkileri konusunda 948 görüş paylaştı.
Bilge
10 gü
Madem mutlu değilsin ayrıl ve yurt dışına taşın hangi ülke erkekleri ilgini çekiyorsa mutluluğu orada bul
1|0
0|0
bybilge89 | Aşk İlişkileri konusunda 979 görüş paylaştı.
Bilge
10 gü
Kız bu trol soruların dua yerine geçecek bak dikkat et😬hepsi gerçekleşirse ne yaparsın 😂
1|1
0|0
Kusuryokbursa | Aşk İlişkileri konusunda 286 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Gittin evlendin ve bu sonradan mı aklına geldi? Aklın varsa bu ülkeden bile boşan 😂
2|0
0|0
Cailleach | Aşk İlişkileri konusunda 1,5b görüş paylaştı.
Master
10 gü
Yani onların seksi ve yakışıklı olanlarından alaydın keşke 🤣🤣
1|1
0|0
Gizli Üye
10 gü
Ben böyle şeylerden de tahmin edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
5|0
0|0
GözdeÖA | Aşk İlişkileri konusunda 93 görüş paylaştı.
Xper 6
10 gü
Eşin hakkında böyle düşünüyorsan boşanmalısın zaten. Zeka olmayınca seksilikle de geçim olmuyor ama sizin gibi birinin bunu anlamasını beklemek yanlış olur.
0|1
0|0
GkhnK | Aşk İlişkileri konusunda 869 görüş paylaştı.
Guru
10 gü
Boşan Dilo. Tayland Phuket'e yerleş. Mutlu bir hayat sürersin.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş