Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eşinin-sevgilisinin fotoğraflarını çekip, yorum isteyen insanlar çok. Hatta bundan zevk alanlar da var. Yani bu olay oldukça şık rastlanan bir durumdur. Ancak, deşifre olmak ve istenmeyen durumlarla karşılaşmak riskine karşı dikkatli olmak gerekir. Bu konuda profesyonel nude fotoğraflar çeken birisi ile tanışmıştım. Fotoğraf çekmek de ayrı bir sanat. Fotoğraf çekmenin inceliklerini ve saklama yöntemlerini bildikten sonra bir sıkıntı yaşamazsın. Dikkatli olmak gerekir. Şunu sakın unutma, erkekler bir kadının çıplak fotoğraflarını birilerine gösterip, bu durumu skora çevirmekten zevk alır.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet farkındayım o yüzden zaten ismimi vs bilmeyen birilerine atıyorum
En İyi Cevaplar
Kime attığına bağlı çakalın tekine atarsan hayatını siler... eğer bu hoşuna gidiyorsa bu olay yap sana zarar vermeyecekse ama sana bi tavsiye vereceğim özellikle onlara at azda olsa motive olursun ve motive edersin diye düşünüyorum ve sana zararı olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılismimi cismimi bilmeyen biri çakal olsa nolur ki? fake hesaptan atıyordum öyle zeki insanlara bulaşmıyorum zaten
+1 yılSenin fotoğrafına bakarak ne yaptıklarını biliyorsun sonuçta karar sana kalmış ama fotoğrafına bakarak yaptıkları şeyden rahatsız olupta yapmaya devam ediyorsan bu yanlış olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
+1 yılBak şimdi sen şusun sen busun utanmıyo musun diyen namuscular gelecek neyse vhfbch kendi hayatın sen bilirsin ama başına bela almamaya dikkat et.
51 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim canım
- Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibilerden iğreniyorum 👍 erkekler açık açık her haltı yer, gizlilikle veya maske takmadan yapar. Sen çıplak fotolar atarsın ama kimse ne yaptığını bilmez. İş ciddiye binince ciddi ilişki durumu olunca sütten çıkmış ak kaşık olursunuz. Adalet mi bu? Sen inanıyor musun bunun cezasız kalacağına? Yaptığın her kötülük senden çıkmazsa sevdiklerinden çıkar! En değerlin gözlerinin önünde senin yanlışların yüzünden eriyip yok olursa işte o zaman kendini sorgula!
32 Yorumla
Soran+1 yılsadece yorum alıyorum abi ya niye abarttın ki
- +1 yıl
Bak şahsi olarak sana bir şey demiyorum zaten haddime düşmez. Burada asıl verilmek istenen ana fikir önemli 👍 Çıplak foto atıp sonra evlilik yapıp çocuk sahibi olunca eşinin çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın?
Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. olabilir hepimiz yapıyoruz bunu bende dahil ashdahsdhad bizde pek bir sey olmasa da yorum almak iyi oluyor. çd.
13 Yorumla
Soran+1 yılallah versin abi dögdşfölgşdslfg
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Adamına göre elbette bazı hayvan tipler ne yazık ki onu şantaj konusu yapıyor bu durumu yaşayan çok kız var.. Güvenmeden zaten kimseyle samimi olup olmayacak şeyler paylaşmayın..
30 Yorumla
+1 yılİçinimi rahatlatmaya çalışıyorsun?
Yaptığın yanlış he rahatsız değilsen bu durumdan ki olmadığını da söylüyorsun.
Devam et o halde ne diyeyim.70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmaz bende aynısını yapıyordum motive edici dimi😂
103 Yorumla
Soran+1 yılevet lglfgkld bide iyi ve kötü yanlarımı öğreniyorum güzel oluyo
Cevap sahibi+1 yılSkskskwkshahahahhahaa abi ne var senin gibi arkadaşım olsaydı
+1 yılEvet yanlış, dinimizde uygun değil, seni kimse tanımıyor ama seni bilen biri var. Ben de tanışıp güvendiğim insanlara atarım genelde..
48 Yorumla
Soran+1 yılerkeklere aslaa güven olmaz adımı bilen birine atmadım büyük ihtimalle de atmam
- +1 yıl
Yüzümü göstermiyorum
Soran+1 yılhayır yakın bi erkek arkadaşım var bana bile demişti bak şu kız memesini attı vs diye erkekler çok boş boğaz yüzün görünmeden dahi atma derim ama senin bileceğin iş
- +1 yıl
Evet guvendigin insanlara atinca sevap oluyormus :d
Soran+1 yıl@marslijokeer skfsdlfjsdklfjsdklfj ulan yazık kızcağız cennetlik sanıyo kendinibırak öyle sanaydı
- +1 yıl
Cjjcjcjchhcjch haklisin
- +1 yıl
Kendimi cennetlik sandığım vs. gibi bir durum yok spdksk nude atmak yanlış, sen de yanlış olduğunu bildiğin halde cevabını bildiğin soruları sormakta üstünğze yok zaten, amaç ilgi toplamak, tanımadan atmaktan iyidir. Önüme gelene de atmam. Mesela şu an öyle yaptığım bir kişi var. Ama o genelde boydan istiyor nude istemedi..
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınlar çok zayıf ve zalak sizi kullanan adamlara kızmıyorum artık resım attıklarının hıcbırının gozunde bır onemın yoktur emın ol keskı 1 kac dakıka zalak degılde erkek olabılseydınız bıde gurur gıbı kısılıklı duygunuz olsaydı zalak oldugun ıcın bana eksı verırsın sen sımdı:) kendıne saygısı olmayana acımıyacaksın sevgılınde zalakmıs ama belkıde cok karakterlı mert adamdır o zaman acırım adama
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış. Erkek arkadaşının bilmesine gerek yok kısmı bence çok saçma. Aldatma da söz konusu. Kendince doğruyu yanlışı sen bileceksin senin özel hayatın.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yaparsan yap banane herkes kendine yapar beni ilgilendirmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılafferim adamsın
Cevap sahibi+1 yılEyw
O zaman başka hesaptan başkasıyla sanal sekste yaparsın kamerada açarsın yüzünü gizlersin foto atmanla aynı şey ve bunları yapmadım desen sence kim inanır :)
14 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama yapmadım sadece nude atıp yorum aldım
Soran+1 yılkesin öyledir diyerek küçümsemen çok aptalca zaten gizliyim yapsam söylerim nolacak
Ben de çatır çatır atiyorum ama hepsi anonim hesap. Reelde böyle birşeyi yapacak kadar salak değilim
10 YorumlaKimliğin belli olmadığı sürece tehlikesi yok. Yaramazlık kimseye zarar vermiyorsa tatlıdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnonim olduğu sürece bunun ne zararı olacakmış ki. Bence atabilirsin
10 Yorumla Bende atıyorum ve atılmasını da hoş buluyorum yorum yapmakta onun ayrı bir zevki
12 Yorumla
+1 yılİlerde evlendiğinde eşinin ve çocuklarının yüzüne bakabilirsen devam et 🤢
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmeyecek ki, attığım kişiler ismimi dahi bilmiyo ve vücudumu atma nedenim iyi ve kötü yanlarımı öğrenmek..
- +1 yıl
Ben bilecek diye bir şey demedim senin vicdanın rahat olacak mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bu sitede bana 4mını atanlar bile olyo tanımıyom diye. Onlara nazaran seninki hiçbişey. O yüzden takma kafaya.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 19,9b cevap paylaştı. Senin hoşuna gidiyorsa yanlış desem ne değişecek 😅😅
20 Yorumla
+1 yılYaptığın saçma şeyi birde kendince mantıklı ve güzelmiş gibi yorumlamışsın..
12 Yorumla
Soran+1 yılkusurlarımı öğrenmek istiyorum övgü almak da güzel
- +1 yıl
Saygı duyuyorum..
+1 yılbana göre yanlış atım çok pişman oldum bir daha yapmam olmaz
28 Yorumla- +1 yıl
Tehditmi aldin
- +1 yıl
tehdit almadım , kendimi kötü hissetim o yüzden bir daha yapmam
bide ifşa siteler koyulolar namuzlar o yüzden yapmam tövebe - +1 yıl
@_erguny görünen var görünmüyende vardı kandım iltifatlar gaza geldim o yüzden
çok pişmanın ya - +1 yıl
sosyal medyada bir adamın birine malesef o zaman lar gerizekalıydım o yüzden
- +1 yıl
Yuzun acikmi attin
Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Başladık yine dskfjsdj sen salla biz inanacağız tamam mı.
23 Yorumla- +1 yıl
3 diyince inanıyoruz
- +1 yıl
@xatakanx02 bence gayet inandırıcı yani nude seviyormuş çocuk ne karışıyorsun at yavrum nude istediğin kadar kimse karışamaz
- +1 yıl
Evet ben şahsen ikna oldum çok inandırıcı 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazı insanlar numarandan seni bulup rahatsız edebilir ya da vücudundaki bir benden seni tanıyabilir bence yapmasan daha iyi olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu senin vucudun senin tercihin ama erkek arkadaşınında benzer bisey yapması senin icin sorun olmazmiydi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. acayip trollsun ya. Böyle bir şey yaptığını hiç sanmıyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılyooo yakışıklı erkeklere yapıyorum sizin gibiler de inanmıyo kdflsdkf
Soran+1 yılne patatesi beee şişko mu diyosun sen bana
Soran+1 yılgayet güzel fitim ama yalnızca yakışıklı olanlara atıyorum canısı dslkjdlfjsd
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmerakını gidermek
içinden gelenleri yapmak
bu yanlış değil
hem kendin riske de atmıyrosuun
temkinlisin
neyin yanlış neyin doğru olduğuna başkası karar verirse bu yanlış bence
nasıl reismler ben de görebilirmiyim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tanışmadığımızın farkındasın değil mi yinede sen bilirsin ama 🤷♂️😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yorumladıkları için değil pohpohlandığın için hoşuna gidiyor. Neyse.. Yanlış olur mu hiç. Onlyfans aç para kazan hiç olmazsa
12 Yorumla
Soran+1 yılbundan para kazanmak istemem.. sadece kusurlarımı öğrenmek bazen övülmek hoşuma gidiyor kendimi tanıyorum bi nevi
Cevap sahibi+1 yıltm
Merak ettim şimdi, Bana da atar misin, yorumlamak istedim :)
00 Yorumla
+1 yılYüzün görünmüyorsa problem olmaz. İstediğin gibi takıl.
00 Yorumla
+1 yılBak işte geliyorlar şimdi seni tanımayan onlarca adam :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı. Görmeden ne diyelim ki... Şimdi at buraya bikaç tane yorumumuzu yapalım :p
00 Yorumla
+1 yılSenin isteğine kalmış rahatsız olmuyorsan sorun değil. Vücudunu beğeniyor olmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüzün gözükmüyorsa problem yok ama yine de yanlış gibi
00 Yorumla
+1 yılAdam bir bakıyor nude hemen çıkarıyor malafati attırıyor 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Su internet nelere kadir. Duymadigimiz gariplik kalmiyor.
00 Yorumlayok değil tabi neler attigna bağlı ama gizlisn sormam burdan
00 YorumlaBi ara lisedeyken bende yapardim sonu gercektsn uapmakla bitiuo soylim sana ne kdr yorum vs merk edersen en son o his nasi bisi acaba onu mrk edion bu sefer
31 Yorumla- +1 yıl
Artik atmıyor musun, :(
+1 yılİleride evlenip çoluk çocuğa karışınca acayip acayip sitelerde eşin seni görürse nolcak 😄
43 Yorumla
Soran+1 yılyüzüm görünmeden atıyorum dkfkfgjkd
- +1 yıl
Sunu unutma her sır birgun mutlaka acıga cikar
- +1 yıl
At at millete 31 malzemesi lazim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılModel Fotoğrafçılığı Yaptığımı Beyan Ettiğim Konuların Sonrasında Bir çok Üye Atıp Yorum İstiyor. E Yorumluyorum Ne Düşünüyorsam. Amaç Buysa Devam :D Ama Sanmıyorum Bu Kadar Masum Kalındığını :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanlış mı bilmem de saçmalıktan ibaret. napayim senin kalçanı memeni :D internet bunun gibi milyonlarca görsellerle dolu zaten
00 Yorumlaerkek arkadaşının bilmesine gerek yok mu jgklfskgjkgdlfsd
32 Yorumla
Soran+1 yıldgdlgklsdksld ismimi falan biliyo sonuçta ayrılsam tehdit edebilir ben o yüzden yabancılara atıyorum
+1 yılErkeklerin çoğu zaten foto cplak olduğu için muhtemelen kötü şeyler yazmazlar oraya ama emin ol sadece sana demiyorlar başka herkese de aynını yaparlardı o yüzden çok da yorumlara güvenme derim ben..,
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. yuzun gozukmuyor ise buyuk bir sorun olmaz zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılikisini birden atmadım ama yüzüm görünmeden fiziğimi atıyorum genelde
+1 yılAşırı doğru knk nerden çıktı bu soru hatta şey afiş yaptır tanımayan insanlara göster
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Doğru değil ama yanlışlığı tartışılır. Yarın bi gün pişman olma da
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsonra ifşa sitelerinde mast yapıyorlar saçmalık ya nude
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillete atacağına seç al beğen burdaki garibanlara at biraz da. Bak sıralanmışlar gece gece 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılatabilirisn merak ettim keşke banada gelse lkfdgjlskdfgs
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabiî canım nesi yanlış at bakalım. bi değerlendirme yapalım 👍
00 Yorumla
+1 yılYanlış evlendiğiniz zaman eşinizin yüzüne nasıl bakacaksınız?
21 Yorumla
+1 yılYok cok hayirsever bir is
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılismini bilmiyorum sjsjjs
20 Yorumla
+1 yılYuh ya erkek arkadaşın var başka kişilere nude atıyon
06 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşıma atsam çevremiz falan da aynı yarın bigün kullanabilir temkinli olmak lazm
- +1 yıl
Senin yaptıgın çok yanlış
Soran+1 yılismimi bilmeyen biri bakar yorum yapar ve geçer ama ismimi cismimi bilen biri o fotoyu saklar uygun zamanda kullanır bence mantıklı bişi yapıyorum
- +1 yıl
Sevgiline de bakam böyle bişey yapıyorum yolu sana nasıl veriyor gör
Soran+1 yıldemicem tabii ki ve öğrenmeyecek..
sadece hangi yönden iyiyim kötüyüm bunları öğreniyorum- +1 yıl
Bunun adı şerefsizliktir
Cinsel Yaşam konusunda 548 cevap paylaştı. 56 erkek yorumu rekor geliyor
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bana atmiyirsan elbette yanlış bişey olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen hep atıyom neden yalnis olsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir atabilirsin kendini ifşa etmeden hem o kadar güzelmisin 😎
00 Yorumla
+1 yılBende aynj şeyi yaparım hoşuma gidiyor beğenilmek
10 Yorumla
+1 yıl31 çekiliyorlar,, biliyorsun değil mi?
42 Yorumla- +1 yıl
Sonrada kime ait oldugu ogrenilince tehdit ediliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılaşağılık bir davranışın var
40 Yorumla - Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar