Ben alkol kullanmıyorum ve kullanılan ortamlardan olabildiğince uzak duruyorum. Niyetim kimseyi yaşam tarzından dolayı yargılamak değil. Merak ediyorum sevgili ya da flört olmayan, sadece arkadaş olduklarını iddia eden iki kişi beraber alkol alıp, aynı evde dostça vakit geçirebilir mi? Bu ne kadar mümkün?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben tahammülleri düşünemiyorum şimdi yapmam öyle bişey dersin dost arkadas dersin dost olarak bile evine gelip içiyorsan illaki bi çekim olur arada cinsel anlamda kafan güzel olcak bir yerin görüncek bu sefer yakınlaşıcak sana baş başa degilde bir ortam olur 3-4 kadın 3-4 erkek o zaman içilir
110 Yorumla
Soran+1 yılBen taraflardan biri değilim. İş yerinden flörtleştiğim bey hafta sonunu üniversiteden arkadaşı olan kadının yanında bu şekilde geçirdi. Ve bana kankim o diye yeminler etmişti. Yanımda telde konuştular hep kanki diye hitap etmişti kıza. Hatta tayin isteyeceğinde aradı kız bunu şehrine çağırdı, bu olmaz ben şu şehire gidicem kanki dedi, kız nolur müsait olunca bir ara filan diye yalvararak kapatmıştı. O zamanlar kanka olduklarını yemiştim ama şu an alkol masası, üstünde mumlar filan görünce beynimden vuruldum.
- +1 yıl
Yahu bırak kanka bile olsa bir evde baş başa içki nedir bu zamanda millet arkadasını afedersin skmye calısıyor benimde kız kankam var yakınlaşırım diye korkuyorum yalan degil bu bi kadınla bir erkek aynı evde bas basa kalırsa cinsel çekim olur ben buna şahit oldum oluyor madem içicekler çıksınlar dışarda içsinler ben bişey yapmam kötü düşünmem ne demek bu çekimle alakalı istemsiz gelişiyor benim sevgilim olcak erkek kankası olcak gidicek onun evinde içicek böyle bir dünya var mı yanlış anlama dicek bide bana o zaman bende giderim sevdigim bi yakın arkadasıma içim bende diyim yanlıs anlama bsy yapmadık diye bu kabullenilecek birseymi
Soran+1 yılBunu kimse yemez, sende yiyip yedek kulübesini bekleme diyorsun. Haklısın, ben de aynı fikirdeyim.
Soran+1 yılBen üzüntüden kendime de saydırıyorum şu anda kafam normal değil. Üstüme gelmeyin ağlarım hala şoktayım ya daha geçen hafta bana bu adam yavaş ağır adımlarla ilerlemek istiyorum acelem yok dedi. Sürekli imalarda bulunuyordu beni bir anlamadın diyip duruyordu. Kandırıldım resmen. 5 yıllık arkadaşım bana bunu niye yaşattı anlayamıyorum
Soran+1 yılÜzülüyorum ama bende o moddayım, düzgün birini daha bulurum nasıl olsa 😄
Soran+1 yılZaten vardı da ben bunu beğendiğim için buna biraz yakın davrandım, beraber iş yerinde de olsa çok vakit geçirdim daha doğrusu vakit kaybettim
En İyi Cevaplar
+1 yılevet... benim çok iyi anlaştığım kız arkadaşlarım vardı. aramızda hiçbirsey yaşanmadan gidip içki içer yemek yerdik. eğlenirdik.. evde de içerdik. hatta dağ evine giderdik
217 Yorumla
Soran+1 yılSadece 1 kadın 1 erkek 2-3 gün aynı evde kalıp, akşamları mum ışıklı masada alkol alıp, aramızda duygusal cinsel birşey yok kankayız diyorlar. Bu bana biraz akıl mantık dışı geliyor. Olabilir mi diyorsunuz?
- +1 yıl
biz geceleri de kalıyorduk. ama kızlar ayrı odada. sizin durumda kanka ayağı g. t ayağı diyebilirim :D
Soran+1 yılBenim iş yerinden flört ettiğim bey hafta sonunu üniversiteden arkadaşı bir kadının yanında bu şekilde geçirdi. Ve bana sadece arkadaşım diye yeminler etmişti. Yanımda bir kaç kere kızla kanki filan diyerek konuşmuştu. Ama şu an gördüğüm storyler saf yerine kondun, yedeklendin diyor
- +1 yıl
evet bence de haklısın :) fuckbuddy tarzı bir ilişkisi vardır muhtemelen. ve kıza kanka bile desen sorun etmez :D anı yaşar :D
Soran+1 yılYani bunlar arada görüşüp yiyişip sevgili olmadan hayatlarına devam ediyorlar o zaman. Ne diyim hayırlısı
- +1 yıl
Yani bence öyledir. Yoksa 2-3 gün ne işi olur aynı evde
Soran+1 yılBirde senin nick nameden belli hakimsin konuya
- +1 yıl
😂😂 ya bak hani böyle kalabalık bir ortam olsa kızlı erkekli alkollü ortam kanka falan olur. Ama böyle birebir hemde 2-3 gün imkanı yok.
Soran+1 yılÖncekilerde hep yanlarında başkaları da oluyordu, masada 3. ya da 4 . Bardak kesin oluyordu ama şu anda gördüm masaları hep 2 kişilikti. Gururluyum da soramadım hiç
- +1 yıl
Bu kişi sevgilin mi
Soran+1 yılFlörtüm , sevgililik aşamasına geçemedik ama birbirimizden hoşlandığımızı anlamayan kalmamıştı iş yerinde. Benden 2-3 yaş küçük. Ben hep erkek büyük olmalı dediğimde olgunluk yaşla olmaz belki seni senden küçük biri daha mutlu edecek, ben şahsen biraz büyük istiyorum, yaşıtlarımla anlaşamıyorum ve ciddi ilişkiye uygun değil gibiler diyip duruyordu. Cesaret edip açılmanın vakti gelmedi mi filan diye birşeyler de söyledi ama ben emin olamadığım için hep kaçmıştım açılma aşamasında
- +1 yıl
Bence uzak dur onun akli bacak arasında hala. Bu boş edebiyatlara düşme üzülürsün
Soran+1 yılHaklısın laf kalabalığı hepsi demek ki
- +1 yıl
Aynen görünen öyle avını böyle edebiyat ile düşürüp kullanıyor demek k8
Soran+1 yılPsikolog zaten kendi ağzı iyi laf yapar
- +1 yıl
Ee bile bile hala neden kendini üzmek ve kullandırmak için mi hayatında tutuyorsun
Soran+1 yılKullandırmak derken 😄 elimi bile tutmadı, +18 mesaj durumu da yok. Sadece kalbim kırıldı da amannnn düzelir o
Sabah olunca keske o son kadehi almasaydım ne yaptım ben diyeceksiniz. Alkolü şişede durduğu gibi masum durmuyor malesef. İstenmeyen sonuçlar yaşanması kesin.
110 Yorumla
Soran+1 yılAlkol alan taraf ben değilim. İş yerinden flörtüm olan bey hafta sonunu üniversiteden kankisi olan kadınla bu şekilde geçirdi ve ben bunun arkadaşlık olduğuna inanmıyorum. Yemin etmişti ama kandırıldım , yedeklendim gibi hissediyorum.
Soran+1 yılYapılacak şey çok net o zaman. Mesafeli durup başlamadan bu işi bitirmek. En azından bir gururum olur
Soran+1 yılBence yaşamama ihtimalleri yok, kız zaten çok hoş bir kız, kokoşun önde gideni, sarışın, daracık tayt , ojeli parmaklar. Kim olsa onu seçer. Gidip şu kenarlarda büzüleyim ben😄
Soran+1 yılSüzüm süzüm süzüleyim ben o zaman 😄
Soran+1 yılÇok üzüldüm ya aslında beynimden vuruldum, tip, tarz olarak çok beğeniyordum. İş ahlakı ve kadınlara mesafeli , nerde nasıl davranması gerektiğini biliyor diye çok beğeniyordum. Ama bütün artıları götürdü bu son hareket
Soran+1 yılOlmayanda çok. 😄 bu arkadaşımla 4 yıl aynı yerde çalıştık. İnsanlık kibarlık olarak tam beyefendi. Alkol almasını tolere edebilirim diye düşünmüştüm ama benim tolerans gösterebileceğim bu değildi
Tabi ki mümkün.
113 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde birkaç gün vakit geçirip akşamları beraber vakit geçirip , duygusal ya da cinsel hiçbir münasebet yaşanmaması mümkün mü diyorsunuz?
Soran+1 yılMasada mum ışıkları filan var ama o da mı normal. Sevgili gibi gözükecek her şey var
Soran+1 yılMasadaki birayı rakıyı boşver ama o mumlar işi pok etti desene. Birde ellerinin resimlerini çekip atmışlar ellerinde bardak. Lokum gibi çocuğu yedi kadın desene 😄 Ruhuna el fatiha 😄
Soran+1 yılYa ne tatlı bir insansınız, tüm olasılıkları naif bir şekilde sıraladınız. Ben alkol almadığım için o kafayı bilmiyorum. Sarhoş olunca normalde yapmayacağı birşeyi yapmaz mı insan diyorsun?
Soran+1 yılÖncesinde hoşlanma varsa alkolden cesaret alıp harekete geçilir ve sonuç hoşlanılmayan bir durum olursa suç alkole yıkılır diyorsun
Soran+1 yılDeğerli fikirlerin için teşekkürler 😇
Soran+1 yılEn mantıklısı bozulduğumu çaktırmadan uzaklaşmak sanırım , kalbimin kırığını kendime saklıcam.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Diğer konusunda 7b cevap paylaştı. Kişilik le alakalı bir durum iki türlü alkol alan vardır.
Birincisinde kişi alkolü içer.
ikincisinde alkol kişiyi içer.12 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın bir erkek 2-3 gün aynı evde yaşayıp alkol alıp o evden girdikleri gibi çıkarlar mı diyorsunuz
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün bence arkadaşlığından eminsen
112 Yorumla
Soran+1 yılİş yerinden flört ettiğim bir bey, üniversiteden arkadaşı ile hafta sonunu bu şekilde geçirdi. Ve bana kankayız diye yeminler etmişti. Benim yanımda bir kaç kez kızla konuştu, hatta hep kanka demişti kıza. Ama içime sinmiyor şu anki hal. Kandırılıyorum yedekleniyorum gibi hissediyorum
- +1 yıl
Üniversiteden arkadaşımla bende evde içtik beraber bir şey de olmadı aramızda ama içinde kuşku varsa boş olmaya da bilir sezgilerine güveniyorsan
Soran+1 yılMasada mum ışıkları filan var. Ambiyans beni çok kıllandırdı
- +1 yıl
Ooo onlar romantikliğe dökmüş işi hiç normal arkadaşız demesin
Soran+1 yılAlkol olmasa bile aynı evde mum ışığı varsa bitmiştir değil mi o iş
- +1 yıl
Yani arkadaşız deyip mum ışığında yemek alkol tuhaf yani
Soran+1 yılBunlar fafenkleşmiş o zaman
- +1 yıl
Gece beraber mi kaldılar
Soran+1 yıl2-3 gece, adam benle aynı şehirde , kadın 5-6 saat uzaklıkta başka şehirde
- +1 yıl
Olmuş birşeyler ya yok denmez o kadarına da sizin aranızda öyle bir durum yoksa oda gidip orada yapıyor olabilir
Soran+1 yılAma hoş mu , bu benle beraber olmuyor içmiyor yatmıyor, bende başkasıyla yapayım. Ve gizli de yapmıyor, açık açık paylaşıyor. Bence hayatındaki gerçek kişi o kadın
- +1 yıl
En güzelli yeni aşka yelken açmak bence de
+1 yılAlırlar ama sonu yatakta biter😉😉
13 Yorumla
Soran+1 yılNormalde birbirlerini arkadaş olarak bile görseler sonu farklı biter değil mi
- +1 yıl
Eee yani o anki kafa normal değilki😉😉
Soran+1 yılGitti lokum gibi çocuk. Ruhuna el Fatiha 😄
+1 yılBence muhtemelen seks yasanir
112 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşça başlasa bile sonuç değişir diyorsunuz
- +1 yıl
Valla ben yaşardım coguds yaşar , zaten öyle ortamda direk elektriklenme olur ve sabaha kadar seks yasanir.
Senin düşüncen hangisi, yaşansa da güzel mi olur ya da olsa da sıkıntı değil mi
Soran+1 yılAlkol alan ben değilim. İş yerinden flörtleştiğim bir bey var. Hafta sonunu üniversiteden bir arkadaşı ile bu şekilde geçirdi. Ve yeminler etmişti sadece arkadaşım diye. Yanımda bir kaç kere kızla telde konuştu, hep kanki dedi kıza. Hatta kız bu tayin isteyeceğinde kendi şehrine çağırdı bu olmaz kanki ben şu şehire isticem dedi. Bu hafta sonu o kızın evine şehrine gitmiş. Beraber alkol alıp masanın fotosunu paylaşıp duruyorlar. Mum ışıkları filan. Ben böyle kankilik görmedim. Ama alkol almadığım için öyle ortamlara yabancıyım. Normal gelmiyor bana. Haksız mıyım?
- +1 yıl
Kesin zkmiştir😂😂😂
Soran+1 yılSevgili oldular o zaman
- +1 yıl
Eee sana ne için yemin ediyor, senide mi istiyormuş😄
Soran+1 yılO kız normal arkadaşım diye yemin ediyor. Bana evleneceği kızı tarif ediyor, oturup karşıma beni anlatıyor. İşte sarışın, renkli gözlü , az makyajlı , bakımlı, namazını kılan, yemek yapmayı bilen , benden 2-3 yaş büyük olsun diye beni tarif ediyor. Yemliyor anlayacağın beni. Geçende yavaş ilerlemek istediğini emin adımlarla hareket etmek istediğini söyledi. 😄
- +1 yıl
Bırak bu srefsizi ya gözünün içine baka baka sana yalan söylüyor, eğer öyle birisini arıyorsan o namazında olan genç benim, bakma bununhallerininanlatirken kufrettigime, dilersen TKP yolla tanışalım zamanın varsa konuşalım birsz
Soran+1 yılYok ben sanal arkadaşlıklara inanmıyorum. Reelde bile kandırılıyorum, sanalda ayakta uyurum
- +1 yıl
Yoo ben her şeyi dürüstçe konuşurum, nasıl araştırmak istersen her şekilde netim ve açık. net olurum. Bir orensibim vardır. Her şekilde dürüst ol ki sonradan basın boynun eğilmesin. Sana net gelirsem bu benim için bir adamlık göstergesidir😉.
Bu devirde böylesini çok bulurum diyorsan , başka dicem yok. Dilersen de takipedersin konusuruz - +1 yıl
Yazarsan geç cevap verebilirim akşam namazjni kilacam 👍🌹
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama dediğim gibi ilgilenmiyorum, yolunuz açık olsun
- Diğer konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılsarhoş olunca kadınlar sapıtıyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılErkekler peki?
- +1 yıl
Ağlayıp, eski sevgiliyi arıyorlar :D
- Diğer konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılPek sanmam o kafayla bişeyler olabilir
114 Yorumla
Soran+1 yılNormalde o modda olmasalar bile kafayı çekince o moda girerler değil mi?
- +1 yıl
Girerler emin ol bende zaten elde etmede zorlanacağım kadınla içerim ve sadece önden değil arkadan bile o kafayla zekin doruklarına çıkarız
Soran+1 yılTahmin ettiğinden bile çok şey yaşanmıştır diyorsun yani. Ne diyebilirim ki hayırlısı olsun
- +1 yıl
İllaki yaşar sende alkol alsan aynı ortamda erkek olsa sana yaklaşsa tavrın normal kafa gibi olmaz ve neden olmasın deyip kendini ona bırakabilirdin
Soran+1 yılBen kullanmadım hiç, kullanmayı da düşünmüyorum. İçenlere afiyet olsun. İçmeyen birini bulurum nasıl olsa
- +1 yıl
İçsede sen yanında içütmezsin eminim o kişide seni kırmamak için içip ilişkiye girmez
Soran+1 yılAma şu an çoktan yapmış gözüküyor korktuğum herşeyş
- +1 yıl
Korkulacak şey başkalarıyla yatması değil yalancı olmasın boş umut vermesin
Soran+1 yılBaşkaları ile yatması da sorun benim için
- +1 yıl
Erkeğin yatmayan imkansız gibi bişey biliyosun
Soran+1 yılİlişkiden öncesi eyvallah ama biri ile görüşürken başkasıyla yatması kabul edilemez benim için
- +1 yıl
Konserve hesabı bu zamanda öylesinin bile tadı kaçar
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani sen ne kadar sadık olsan karşıdaki sadık olmaz senin o güzelliğin varken
Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. evet ne var bunda?
18 Yorumla
Soran+1 yılDurum şu beyefendi, benim iş yerinden flörtüm olan bey hafta sonunu üniversiteden bir kadın arkadaşının evinde bu şekilde geçirdi. Arkadaş olduğunu iddia ediyor.
Soran+1 yılAdam benim işyerimde çalışıyordu. Kadın üniversiteden arkadaşı. Farklı şehirde yaşıyor kadın. Hafta sonu benimki kadının evine gitmiş. 2-3 gün aynı evde kaldılar, beraber alkol almışlar, mum ışıkları alkol masasını paylaşıp duruyor. En son gece 2 de ellerinde rakı bardakları olan bir resim atmış, sabah kaldırmış. Evde 3. bir kişi de yok. Böyle arada duygusal cinsel çekim olmayan arkadaşlık olur mu? Özellikle mumları görünce bana kandırılıyorum , yedeklendim gibi geldi
Soran+1 yılBenden vazgeçmiş anlaşılan , aklını almış demek ki kız. Zaten bana göre görsel çekiciliği daha fazla kızın. Boy kilo olarak aynı tipteyiz. Ama ben bakımlı da olsam az makyajlı tesettürlüyüm. Bu kız daracık taytlar, çakma sarışın elinde finosu kokoş biri. Üstelik onunla istediği her ortama girebilir. Benle mantıksal olarak olmazdı zaten. Ne diyim sonuçta sadece bir flörttü bana geçmiş olsun
Soran+1 yılOlabilir belki de ucuz atlattım neyse ya hayırlısı
- Diğer konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılEvet geçirebilir.
111 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu nasıl mümkün olabiliyor? Bir kaç gün aynı evde kalıp akşamları alkol alıp kanki gibi arada duygusal ya da cinsel hiçbir münasebet olmadan vakit geçirebilirler mi gerçekten?
- +1 yıl
O kadar alkol alıp sevişmeyen çok kız gördüm. Bunda şaşılacak bir durum yok bence
- +1 yıl
Yanlış anlaşılmasın da kendini 2 biraya pazarlayanı da gördüm
Soran+1 yılBen bu olayda dış kapının dış mandalıyım. İş yerinden flörtleştiğim bir bey var. Hafta sonunu üniversiteden arkadaşı bir kadının evinde geçirdi. 2-3 gün aynı evde yanlız kaldılar, her akşam mum ışıklı alkol masası resimleri paylaştılar. Ve bana arkadaşlık değil kandırılıyorum, yedekleniyorum günü geldi
- +1 yıl
Adam bildiğin süper lig e çıkmış. Sen bu adamı bırak bende. Sohbet etmek ve içmek başkadır ama romantik ye ek eşliğinde içmek başkadır.
Soran+1 yılBildiğin sevgili olmuş bunlar o zaman. Ne diyebilirim ki. Akşam ellerinde rakı bardakları ile de foto paylaşmışlardı. Sabah onu kaldırmış. Sarhoş kafayla kendini ifşa etti işte. Neyse kandırılmaktan kurtuldum en azından artık
- +1 yıl
Yazık gerçekten. Bende içiyorum ama paylaşım yapmam.
Soran+1 yılİçtiğini paylaşmasını da geçtim ama bir kızla günlerce aynı evde kalıp içip, paylaşmak benim boyumu çok aştı. Boğuluyorum ben devam edemem bu tarz ilişkiye
- +1 yıl
Bırak bence kafan rahat olsun yeter.
Soran+1 yılAynen öyle bana da bana benzeyen biri yakışır, böyle adamı takip edip tetikte ömür geçmez
- +1 yıl
Haklısın gerçekten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlkollü iken zor
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal arkadaş olsa bile bir çekim olur değil öi
Cevap sahibi+1 yılEvet anlatırdım da olmaz şimdi
- Diğer konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
11 Yorumla
Soran+1 yılAklın yolu bir o halde
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuç pompa
16 Yorumla
Soran+1 yılBellerine sağlık o zaman ne diyim
Cevap sahibi+1 yılSen değilmisin la o
Soran+1 yılDeğilim benim flörtüm olan bey, hafta sonunu üniversiteden bir arkadaşı ile bu şekilde geçirdi ve arkadaşım diye yemin ediyor
Cevap sahibi+1 yılBana göre pompa. İradesi kuvvetliyse bilemem
Soran+1 yılAlkolde irade kalır mı
Cevap sahibi+1 yılFazla içmezse olabilir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026