Günümüzde çok görülen duyulan bir ilişki türü olan eşcinsel ilişkinin getirisi nedir. Yani bir kadına erkeğin veremediğini bir kadın nasıl veriyor ve bu bir eşcinsel erkeğin eşcinselliğe başlama sebebi ne oluyor. İnsanların hemcinsinde ne uyandırıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle eşcinsellik sonradan kazanılan, özenilen, popülerite olan bir durum değildir. Eşcinsellik doğuştan gelir.
Kadın ve erkek arasında nasıl bir ilişki oluyorsa aynı şekilde hemcinsin ile oluyor. erkek ve kadın arasındaki ilişki bir ticaret ilişkisi değil, gönül ilişkisi. eşcinsel ilişkilerde aynı şekilde. eşcinsel ya da heteroseksüel olsun, insan iyi vakit geçirdiği, sohbet muhabbet edebildiği, acısını ve sevincine ortak olacak insanlarla birlikte oluyor.
sizin kastettiğiniz eşcinsel ilişki, diğer tabirle bir erkek nasıl oluyorda kadının veremediği bir şeyi erkeğe verebiliyor ve tercih ediliyor?
cevap : şu an birçok heteroseksüel yani sizin tabiriniz ile normal olan erkekler sevişebileceği kadın bulamıyor, kadınlarla yatağa geçmek için uğraşamıyor veya beceremiyor. diğer alternatif olarak hornet gibi gay arkadaşlık sitelerine kayıt olup ordan erkek düşürmeye çalışıyor. çünkü bu sitelerde amaç bariz bir şekilde sekstir ve yarım saat konuştuktan sonra birbirinizi yatakta buluyorsunuz. erkeklere ulaşmak ve birlikte olmak kadınlara göre daha masrafsız, daha zahmetsiz, daha kolay olduğu için bu abazan arkadaşlar gayler ile de birliktelik yaşıyorlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılTercih değil yönelim 7 yaşında bir çocuk ne olabilir de bir erkeği arzular cinsel organlarin farkına onergenlik de varirsin sayın x kuşağı eski kafali insan 7 yaşında sınıfta sıra arkadasinla ellesirdik kimse tecavüz de etmedi yumurta sucuk seviyorum napacaksın o. burnun yüzünde güzel insanlarin hayatlarinda değil!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
+1 yılKendi bedenini kabullenememe olgusu bu.. Cogy kısı hastalık goruyor ama bence oyle degıl.. İnsan huzur buldugu kendısını özgür hissettiği beden haline bürünmeli... Kadın olmak istiyorsa kadın erkek olmak istiyorsa erkek...
İlişkilerde ise duygusallıgın cok fazla olduguna ınanmıyprum.. Günlük seks yap ayrıl seklınde ilskıler dönuyor.. Gercekten birbirine aşık olan escınseller pek gormedım..18 Yorumla
Soran+1 yılkonuları seks olsada hemcinsinde bulup karşı cinsinde bulamadığı ne peki
- +1 yıl
Birde toplum olarak dısladıgımız ıcın escınsel lıgı acık yasayan ınsanlar gecınmekte ıs bulmak ta zorluk yasıyor.. Cıkıs yplu olarak seks işçiliğini tercih etmek zorunda bırakılıyorlar... Ülke olarak gelısmıs olsaydık.. Birbirimize tahammul sevıyemız artsaydı.. O insanlara iş alanı yaratabılseydık.. Belki onlarda aşkı tadabılırdı.. Bılemıyorum ama gözlemlerim bu sekılde...
- +1 yıl
Kendini erkek ve kadın olarak görmüyor o bireyler.. Hemcıns kavramı yok.. Orasını anlaman lazım.. Lezbiyen ise erkek... Gay ise kadın olarak görüyor kendini.. Kimiside ap olarak takılıyor daha henuz kendı bunyesınde ne olduguna karar veremeyenler.. Bunlarada biseksüal diyorlar.
Soran+1 yılsiz sanırım sadece erkekler açısından bakıyorsunuz artı şuna hiç katılmıyorum bazı yaşam tarzlarını onaylamak gelişmiş ülke olmak değildir bunlar arasında gay var lez var kimse işe aldığına gay ya da lez misin diye sormuyor içi ve dışı farklı yaşam tarzları bunlar ben şayet gelişmiş ülke anlayışınızı kabul etmiyorum bu toplumsal ve inanış farklılığı olabilir bunlara uzanan iyi uzanamayan götü diyor kedi misali bu farklı şey bence
Soran+1 yılbakış açınız bir yandan güzel bir yandan da değişik
- +1 yıl
Sormasına gerek kalmıyor ki escınsel biri tavırlarından ve gıyınısınden kendını bellı edıyor... Ayrıca benim bahsettiğim kişiler gizli takılanlar değil... Açık açık cinsiyet degısımıne gırenler... Gayliğin aşamaları var bir üst level crossdresser.. Onun ustu amelıyat olup trans kadın olmak..
Hangi işveren cd ya da trans birine rahat rahat iş veriyor. ya da ülke olarak eğitimde veya başka birimlerde kaç tane trans birey çalışıypr... Ulkenın gelısmıslık duzeyı.. Dil din ırk cınsyet tercıhı ne olursa olsun herkesın yasayabuldıgı ıs bulabıldıgı doydugu topluma karısabılmesoyle olculur... Seninle orada ayrılıyoruz gelişmiş ülke anlaysılarımız farklı
Soran+1 yılgelişmiş ülke bence farklı toplum anlayışı faklı burada düşüncemiz faklı evet ama bu farka ben kötü bakmıyorum bilakis özenti olmaması için toplumca dışlamalara iyi demeliyiz onlar tercihlerini zaten istedikleri gibi yaşamayı gizli de olsa seçiyorlar size küçük bir dip not türkiyenin en önemli bağı aile kavramıydı ve batılaşarak aile kavramımızı bitirdiler bir çoğumuz farkında bile değiliz özellikle basın erkeğin ölümüne cinayet derken kadınınkine kadın cinayeti diyor bunda ne kadar büyük bir detay gözden kaçıyor hiç farkettiniz mi
- +1 yıl
Bi insanin eşcinsel olup olmadığını sormadan ilemezsin sacmalama lütfen, bende Eşcinselim ama feminen biri değilim
Bunun bir tercih olduğunu nasıl düşünüyorsunuz anlayamıyorum gerçekten. Bir kez daha söyleyelim bu bir tercih değil yönelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılyönelten ne sadece bilmediğim için soruyorum
eşcinsellik doğuştan gelir sonrada ya da özentiyle olmaz
00 Yorumla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri