Anlatmıyor ama aşk acısı çekiyor anlıyorum. Sürekli üzücü şarkılar dinliyor. Biz şu an arkadaşız ama ben onu seviyorum. Kendisi beni sevmiyor galiba:( başkası için aşk acısı çekiyor gibi. Benim için olacak değil ya... En son dayanamadım birşey söylemeden yanından gittim. Seslendi ama bakmadım bile. Artık dayanamıyorum gözümün önünde başkası için üzülüp beni fark etmemesine. Ne yaparsam yapayım benim farkıma varmayacak galiba.. nasıl içimdeki bu aşkı bitirebilirim lütfen okuyup cevap verin😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 797 cevap paylaştı. "Ne yaparsam yapayım benim farkıma varmayacak" derken gidip söylemeyi denedin mi malum çoğu egolu kız ayağına gelmesine bekliyo bi farklılık yap sen git
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasını sevdiğine eminim.. orda başka kız için ağlayıp acı çekerken gidip sevdiğimi söyleyemem. Çünkü reddedilicem. Bu sefer aramız tamamen bozulucak. Arkadaşlığımızın da bozulmasını istemem. En iyisi sevdiğini unutmasını beklemem. Hem ben yeterince yakın davrandım sevdiğimi belli ettim. Anlamıyor veya başkasını sevdiği için göremiyor beni
- +1 yıl
eğer sevgilinden ayrıldıysa ona sevgini gösterip mutlu edebilirsen kafası karışık olabilir anlamakta zorluk çekebilir o yüzden biraz daha zorlaman gerebilir. Sevdigini unutmasını beklemek gibi bir hataya düşme onun için üzülüyorsa baya bir süre geçicekci acısı geçsin, reddedilmeye gelince muhtemelen seviyeli davranır sonra konuşalım falan der direkt kabul edicegini sanmam. En önemli konu sevgilisi varsa bunların hiçbirini yapma ayrıldıysa olabilir
Soran+1 yılSevgilisi yok yani ben öyle biliyorum. Muhtemelen ayrılmışlar veya kız buna hiç şans vermemiş. O yüzden acı çekiyor. Yanında ol diyorsun yani. Ama benimde canım yanıyor o yanımdayken başkası için üzülünce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
gerçekten bitirmeyi mi istersin, yoksa onu kazanmayı mı? kötü gününde yanında ol ki ileride sana değer versin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKazanmak isterim😓 ama yanında olmama izin vermiyor. Anlat diyorum boşver diyor. Ama aşk acısı çekiyor. Tabi kızla olamayacaklar yoksa bu kadar uzulmezdi.
+1 yılGecıyor zamanla akışa bırak
10 YorumlaKim dayanırki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası