Kızlar güvenilir medyum arıyorum. Medyum likos sezen diye birisi var onun hakkında araştırmalar yapıyorum bi bakın nedir ne değildir gözümden kaçmış olabilir. Aşşagıyada onun kendi internet sitesine koydugu vergi levhası var. Soruşturabilen varsa soruştursun. Kendi internet sitesinede bakın
Bence bunu falan boş ver ben sana ali hocayı tavsiye ederim. Ailecek kendisiyle çalışıyoruz, başka medyumlara bakma bile. Ben çok medyum denedim, hepsi de böyle şeyler söylüyordu, yok şöyle iyiyiz, böyle iyiyiz, her yerde kaydımız var falan filan diye sırf kendilerini övüyorlardı, bir tek medyum ali gürses önce benim sıkıntımı sorunumu sordu, çözüp çözemediğine baktıktan sonra karar verdi. Yani dediği şeyin arkasında duran ve işinin uzmanı bir hoca olduğunu, bu işi hakkıyla yaptığını davranışlarından belli etti. medyumali. com sitesine girince zaten her şeyi anlatıyor açık açık, ötekiler gibi uçarım kaçarım iddiaları yok hak yolunda ilim bilgisi ile işlem yapıyor ve gerçekten çok iyi
Kardeşim bnde ali gurses e vekf yaptırdım bazı yerlerde kötü şeyler yazılmış. hakkında yorumlar kafam. cok karışık. esim için vekf yaptırıyorum bna biraz yardımcı olursanız
Ben sana medyum diyecem bekle ama önce şunu açıklayayım. Bende muhasebeciyim. bu vergi levhası düzmece. mesela öyle bir faaliyet kodu yok. ikincisi astroloji ile ilgilenen kişilere çıkarılan vergi levhaları şahıs şirketi olarak çıkar bu adam limited diye çıkarmış. limited şirketleri büyük şirketlerdir. kısacası para ve mal geçişi çok olan şirketlerdir. yani astroloji ile ilgilenen hiç kimse çıkaramaz. medyum olarak Iğdır’da biri var genelde yüzyüze görüşme yapıyor. aslında medyum deyil yani böyle sihir büyü falan uğraşıyor.3-4 arkadaş araçla o zaman yanına gitmiştik ve şu an gerçekten işe yaradığını ve işini yaptığını söylemeliyim. bizede buradan Esra diye biri söylemişti onun aracılığıyla görüşüp gitmiştik. işinize yarayacaksa inst hesabını vereyim adamla konuşup görüşün. @igdirliesraaa
Medyum Dekar denilen şahıs sorunum için 8 günlük sonucu garantili ritüel gerçekleştireceğini söyleyip ciddi miktarda paramı almıştır. Sonrasında arama ve mesajlarıma cevap vermediği gibi daha 6. Günde 3 günlük ek bir uygulamaya gerek olduğunu söyleyerek benden tekrar para talep etmiş, nedenini sorduğumdaysa katiyen arama ve mesajlarıma dönmemiş, paramı iade edin. Dediğimdeyse çirkinleşmiştir. Kesinlikle dolandırıcıdır sakın kanmayın! Onun da vergi levhası vardı!
Gerçek medyum bulması gerçekten çok zor ben yaklaşık toplam 20 bine yakın para kapatırdım iyi birisini buldum onunki tuttu insatgramı medyum5114 tü sanırım fazla parada almıyor
Sahte vergi levhası gibi görünüyor. Öyle bir faaliyet kodu yok. Falcılıkla ilgili sadece 960903 FAL, ASTROLOJİ VE SPİRİTUALİST HİZMETLERİ kodu vardır vergi levhasında.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben de burdan birinin tavsiyesi ile işlem yaptırdım. Birisi kötü enerji çalıştırmış üzerimde, aylardır psikologlara para vermekten sonuç alamamaktan bıkmıştım. 2 gün oldu yaptıralı baya iyi hissediyorum şu an ama tam emin olmam için bir iki ay lazım. Eğer emin olursam yardımcı olacağım sizlere de arkadaşlar❤️
Ben çok böyle medyumluk görüştüm hepside olmadı fakat bir hoca buldum ki mükemmel görüştüm bir bakım ücreti yatirmadan bakım yaptı dedikleri çıktı is yerime ilgili birseyler gönderdi kullandım hersey bir hafta içinde normal oldu
Canım bunları güvenme bunların vergili levhası da sahte olabiliyor ğer istanbuldaysan Umut Pak isminde birisi var zaten gayet de bilinen dürüst birisi ona ulaşabilirsin böyleleriyle zaman kaybetme
sakin, ama sakin medyumlara bisey yaptirmayin bak arkadasim ben 2 defa dolandirildim yeminederimki.. hoca buldum ve mukemmel insan.. digerleri gibi degil ayrica medyum degil hoca
@noname1981 merhaba lokosa bende yaptiracaktim neredeyse iyi ki tesaduf buraya girdim bana en acilinden kesin çözüm bulan hica medyum neyse artik işinin ehli biri lazim yardimci olur musunuz