Özbek Kızla evlilik aşamasındayım fakat Kafayı Sıyırdım ?

Bir özbek kız ile tanıştım tanışma sonunucu 2.5 sene devam eden bol kavgalı tartışmalı bir ilişkimiz var ilişkinin 1 senesinden sonra evlilik için ben uğraşıyordum durumum iyidi güzel bir işte çalışıyordum ama kendisi bana bir türlü inanmıyor gel geç yapıp kullanacağımı düşünüyor ( aynı evde yaşıyoruz arasıra ailesinin yanında gidiyor ) bu yüzden inanmıyordu kavgalar tartışmalar kıskançlık ( kendisi fırlama benim gibi ) neticisinde evlilik sözde kaldı daha yeni 3-4 aydır evlilik olayını o kadar kafaya koyduki kıllanmaya başladım altında mana aramaya başladım bunca sene sürekli konuşuyoruz sabah öğle akşam sabahları işe bırakırım öğlen yanına giderim ( işlerimiz yakın ) akşam almaya giderim bu şekilde 2.5 sene doldu daha öncesinden ben derken şimdi ne den tuturdu evlilik konusunda ve bu baya baskı yaparak söylüyorki artık sıyırma noktasındayım öyle oldumki aile durumum ve iş hayatım kötüye gidiyor.
böyle bir durumum var karar vermekte zorlanıyorum iyiliğide kötülüğüde aynı seviye kim snein yapmayacağı iyiliği ve kötülüğü yaptı bana (aldatma vs yok 7/24 takip ederim kendisini)
ayrıca artık maddi durmum eskisi gibi iyi değil düzgün çalışamadığım için elimde birikmişimde kalmadı kendisi uzun boylu bir evlilik istemiyor sade basit bir nikah sizce bunun altında bir artniyet aramalıyımıyım yoksa? görüşlerinizi fikirlerinizi açıkca bekliyorum çekinmeden nezakat çercevesinde desteklerinizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
. ss
Güncellemeler
+1 yıl
Kısaca Özet geçmek gerekirse : Benden maddi bir beklentisi yok cimri benim gibi para harcatmıyor bana diğer gördüğüm özbeklerden farklı sinirli ve dediğim dedik bir insan. 2.5 senedir beraberiz 1. sene sonunda ben evlilik istiyordum ara ara söyleriim evlensek söyle böyle ozamanlar durumum iyidi şu an 4-5 aydır odiretiyor bana durumum olmadığını biliyor kuru bir nikah olsun istiyor fakat kavgalar dalayı piskojik bunalıma girdim nikaha bile zorlanıyorum durum olarak
Özbek Kızla evlilik aşamasındayım fakat Kafayı Sıyırdım ?