Sevgilimin geçmişini öğrendim 🤮?

Polis memuruyum, 1 yıldır konuştuğum, yakın zamandada ailemle tanıştırmayı düşündüğüm memur paramedic olan, artık hangi terimi kullansam doğru olur kafamda bitirdiğim, tiksindiğim bayan şahsın bana bahsetmediği geçmiş ilişkisini öğrendim, en yakın samimi olduğum polis arkadaşımla birgün muhabbet arasında kız arkadaşımın resmini gösterdim, bana bu bayan şahısla ilgili ilk duyduğumda kafayi yediğim, birkaç saat kendime gelemediğim sözleri sarfetti, daha önce bu bayan şahısla cinsellik yaşadığını, birlikte olduğunu söyledi, hangi sıfatı kullansam bilemiyorum, aşırı derecede nefret ve öfkeliyim, neyse fazla uzatmak istemiyorum, bahse konu bu bayan şahısla henüz konuşmadım, hiçbir şeyden haberi yok, bu saatten sonra kendisiyle işim olmaz , çünkü güven benim için ilişkinin temelini oluşturur, bu bayan şahısla ilgili olarak bu öğrendiğim gerçekleri yüzüne vurarak onu o şekilde mi terkedeyim, yoksa hiçbir şeyden haberim yokmuş gibi Allah yolunu açık etsin senle ben olamayız mı demeliyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Sevgilimin geçmişini öğrendim 🤮?