ay kızlar sizin de kaynananız sizi sürekli arıyor mu ya bıktım annemle bu kadar konuşmuyorum inanın ki. yeni evliyim. durmadan arıyor bir gün aramasa bir gün mutlaka arıyor. bi de aşırı boş konuşuyor dolu konuşsa sabaha kadar dinlerim, sürekli aynı şeyleri 1 hatta 2 saat (ironi değil gerçekten 2 saat) konuşup duruyor. hiç karşıdakinin de işi vardır demiyor artık aynen evet diye kısa kısa cevaplar veriyorum ağlıcam ilerde çocuğumuz olduğunda herhalde sınırsız dakika yapıp arayacak
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
oğlunu kıskanıyor sabretcen sakin olcan ypcak bişiy yok eşin annesine düşkün mü
ay yok eşim de biliyor annesinin boş yaptığını ama bişiy diyemiyor artık yerlerde yuvarlanarak konuşmaya çalışıyorum baygınlık geçirecem sürekli aynı konular
eşim de annesine düşkün değil 18 yaşından beri ailesinden ayrı yaşadığı için sadece ailesi olarak görüyor o kadar
anladım kadında gıcıkmış bayağı 18 yaşından beri ayrı alışması lazım yokluğuna ama
yok bacım nerdeee her şeyime de karışır uzaktan uzaktan sanki bizim aklımız yok düşünemiyoruz
kolay gelsin mutluluklar bu arada sakın onun aranıza girmesine izin verme ve onunda kalbini kırma alttan al hep...
amin canım ya valla o farkında olmasa bile bazı sorunlar oluşmadı değil
Arasa bı dert aramasa bı dert valla sizinle has edilmez. kadin ilgi gösteriyor işte ne guzel
yok aramasın beni kim kaynanasıyla haftanın dört günü konuşuyor bizim de özelimiz var sürekli onunla özelimi konuşmak zorunda mıyım ayda yılda bir alo nasılsın denir tamam
Ya ne alaka özelini anlatmazsin olur biter sadece ne var arayincr 2 dk konuş incilerin mi dökülecek. Yarın erkek cocgun olunca anlarsın sendr
sorun da 2 dakika değil 2 saat olması soruyu tam okumadın mı abi
çok ve boş konuşuyor sorun bu yoksa sabaha kadar konuşurum
Yav anladiik anladık tamam bı yapar iki yapar zamanla azalır yeni heyecan işte tek dert bu olsun
3 senedir aynı ne zaman bitecek bu kadının heyecanı yarabbi
Biter biter takılma bunlara demek ki kadın seni önemsiyor ki böyle yapıyor
beni her gün arıyor ve ben sadece bir kez telefonu açıyorum, sonra yoruluyor ve beni her gün aramıyor.
bazen açmıyorum sonra ayıp olur diye dönüp arıyorum ben aradım diye aşşşırı müsaitim sanıyor galiba ve iki kat fazla konuşuyor ckekskskwks
Bunu duyduğuma üzüldüm. Ben yabancı bir kadınım bu yüzden kayıtsız kalmam daha kolay Türk kadınlarına kayınvalideleri tarafından nasıl muamele edildiğini de biliyorum. ama tavsiyem, sizi rahat ettiren şeyi yapın, bu bencilce değil, mutluluğunuzun ve ruh sağlığınızın korunması gerekiyor. 1 yıldır evli olduğumdan beri kayınvalidem yüzünden 10 kilo verdim ve depresyondayım, bu yüzden kendimi tedavi etmek için ülkeme taşınmaya karar verdim. Sonuçta 2021, gelinlerine eskisi gibi davranamazlar. Türk kadınlarının partnerleri hakkında özgür fikir sahibi olup olamayacaklarını bilmiyorum. ama partnerim hakkında her zaman özgürce tartışıyorum, beni kötü bir kadın olarak görmeleri umrumda değil ama kendimle mutlu olacağım.
eşinin annesi sana kötü mü davranıyor? benim kayınvalidemin bana karşı bir kötülüğü yok da çoğu şeyime karışması beni çok sinir ediyor mesela evimdeki eşyalara vs. fikir vermeye çalışıyor belki ama karışırcasına fikir verdiği için sinirim bozuluyor. kayınvalidelerle başımız dertte😂
Onunla sadece 3 ay yaşadım. herkese evi temizlediğini, birlikte yemek yaptığını söyledi. ama bütün bu yalanlar, onsuz tek başıma yaptığım her şey. Kayınvalidemi görmek üzücü çünkü sevgiye susamış, bu yüzden beni kıskanıyor çünkü partnerim beni gerçekten seviyor. Kayınpederimin kayınvalideyi umursamadığını görebiliyorum, aşk yok. acınası. Zehirli ortamdan uzak durmaya gidiyorum.
kayınvalide ile yaşanmaz ya. ben daha telefonda tahammül edemiyorum😂 herkesin evi ayrı olmalı bence. umarım sen de eşinle huzurlu bir hayat yaşarsın bundan sonra 😊
Kapının ziline bas , zil çaldı görüşürüz anne diyip kapat sjs hep bunu derim ama henüz hiç yapmadım umarım işine yarar
ah ah keşke maalesef gurbette tek tanıdığım kocam olunca zil yalanı işe yaramaz ancak olay yaratır 😂
Binayı yıkamak için su istiyorlar, kargo geldi, yemek sipariş ettim ne bilem ben de pek yalancı hissettim şimdi 😅😅
güzel taktik aslında ama sürekli olmaz, bazen telefonum bozulsa diye dua ediyorum 😂
kpss yazıyor isminde kpss’ye mi hazırlanıyorsun yahu
ben de hazırlanıyorum da çünkü ondan dikkatimi çekti 😂
Kocani arar gelinime ver diyip yatana kadar konuşur bu kezde😅
Çocuğun yok mu, anne yemek yapicam çocuğa vs diyerek ya da onunla ilgileneyim vs desen...
Ha evet kpss ye hazırlanıyorum, bölümün ne
çocuğum yok ya
isteğimi kabul et de öyle konuşalım cjdjsks
Kadın heyecandan arıyordur.
ahahah ne heyecanı yahu
Oğlu evlendi sonuçta, merak ediyordur :D
ahahah oğlunu arasın beni aramasın kurban olayım işim gücüm var
oğluyla yeteri kadar zaman geçirmiş sıra sende :D dikkat ıstırmasın seni
Telefonu açmam yani bu kadar yüz vermem
Aile yapınızı inceleyelim miii
aile yapımız ne alaka yahu
Herşey senin ekinde