1 ay
Sevişmezsek sadakatimde söz veremem dedi, bu durumda ne cevap vermeliyim?

Gizli Üye
Gece vücut hatlarım belli olan fotoğraf istedi bende atmadım. Galerimde yok o tarz fotoğraf dedim. Israr etti. Rahatsızdım birde bunuda görmezden geldi. Sabah oldu ne günaydın yazdı nede nasılsın ağrın geçti mi dedi. Ne yapmalıyım sizce? Ben sana sadece cinsel yönden bakmıyorum. Bütün olarak bakıyorum diyen birisi bu. Gündüz konuştuk diyorki; eğer sevişmezsek ben sana sadakatimde söz veremem diyor. Sana bağlanmam lazımki sadık kalayım diyor. Kızlığına sen istesende dokunmam ama onun dışında her şeyi yaşarız diyor. Bende bu kadar ileriye gitmek istemiyorum. O ise bunlar olmazsa olmaz diyor. Hayır dersen ben başka biriyle yapıcam çünkü sana dokunduktan sonra libidom yükseliyor rahatlamam lazım diyor. Niye seninle yaşamıyorum bunu diyor. Bu ne yaa nasıl bi insan bu
Güncellemeler:
- Şu cümleler ne kadar acınası ya. Sadakatle tehdit edip seni sekse ikna etmekten bahsediyorum. Sekse ikna etmek zaten başlı başına bir fiyasko. Düşünce yapısı sana uymuyorsa uyanla birlikte olursun kimseyi de bir şeye zorlamazsın olur biter.
Ben de sana bundan sonra görüşeceğimizin sözünü veremem de yoluna bak.32|50|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Bak böyle diyen biriyle ciddi birşey düşünüyorsun ki yapmadığına göre eğlenilip atılan taraftan değilsin ama bu kişi oyle biri ve guven vermiyor şahsen sevdiğim insan bana bunu dese ne yaparsan yap der siler atarım nefsine hakim değilse ayrı olmanız gerektiği yerlerde o zaman seni de aldatabilir gerçek seven insan menfeat için sevmez herşeyin yeri zamanı var elbette ama bu kadarı sana başka gozle bakmak anlamına geliyor biraz bencillik sezdim sana tavsiyem sakın bu hataya dusme yine sen bilirsin ama bu insan doğru kişi değil senin tepkilerine baktığım da o daha çok yollu biri arıyor...0|00|0Görüş hala geçerli mi?
- Aslında bunun açıklaması belli seni tamamen cinsel emellerine alet etmiş Bir de üstüne üstlük Her şeyi geçtim Yukarıda yazdığın bir şey dikkatimi çekti bir de ısrar etmesi Hani bazı insanlar gerçekten şunu bilmiyor bazı şeyler de ısrar etmenin karşı tarafa soğukluk etkisi yaratacağını bunları insanlar artık öğrensin lütfen bazı şeyler zorlamayla olmaz kendiliğinden olur7|20|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- Çoğu seviyesiz erkeklerin kullandığı şeyleri yazmış. Çoğu erkek cidden kadınları kandırmak için bu tarz konuşuyor. Kız da seviyorsa eğer sesini çıkarmıyor ama yaptığı o kadar yanlış ki. Kendini kullandırtıyor oluyorlar. Böyle diyen erkeklerle direkt ilişkini kes.0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
9291- Yani amacı apaçık ortada ya sen eğer senin de amacın cinsellik değilse neden hala onunla görüşüyorsun ki? Hayır demeyi öğrenin artık! İstemiyorsan fotoğraf falan göndermezsin, konuşmayı kesersin ısrar ederse etsin hayır diyeceksin. Bu karar basit. Çünkü şurası açık ki senin görüştüğün şahıs tam da abaza denilen tipten. Laftan anlamaz, eli şeyinde gezen. Eğer cinsellik anlamında ileri gitmek istemiyorsan ayrıl. Gitsin artık başkasıyla mı yapar , ne yaparsa yapsın. Ayrıca sevişmezsek sadık kalamam ne ya sevseydi her türlü sadık kalırdı boş bahane seni ikna etmeye çalışıyor. Eğer görüşmeye devam edersen seni sonunda ikna edecek. Tabi senin kararın ama sana gerçekten değer verseydi ısrar etmezdi benden söylemesi.2|20|0
- Ayrıl. Net. "Kızlığına istesen de dokunmam" diyor, çünkü ya başı belaya girerse kaza ile... Ben bu kızları anlayamıyorum. O kadar mı gözünüz kör? Gerçekten seven insan dokunmaya kıyamaz ulan şu yaşadığımız çağa bak. Seni kullanacak, doyup da rutin haline gelince ayrılacak. Sadakati evlenmeden sevişmeye bağlayan bir insandan hayır gelmez.
Sen Hak'dan ayrılırsan Hak da seni sevdiğinden ayırır. Nokta.6|00|0 - Gizli Üye1 ayböyle şeyler ısrarla olmaz karşılıklı duygular içerisinde olur. hadi diyelim ileriye gitmeden bir şeyler yaşadınız o rahatladı vs vs. peki senin o anki durumun ne olacak, belki çok pişman olacaksın istemediğin hoşuna gitmeyen bir şey yaşadığın için. bunu düşünemeyen biriyle birliktelik yaşamanı geçtim duygusal şeyler yaşaman bile mantıklı değil. kaldı ki bunları isteyen adamın kızlığını bozmam falan demesine de itibar etme bu ısrarın ve düşüncesizliğin sonu hayra alamet değil. geçmiş olsun bu arada1|10|0
- Gizli Üye1 ayŞerefsizin teki. S*ktir et onu. İnsanların hayatına girip çıkan çok olur. Bundan ayrı tanışacağın seni seven bi çok insan olucak. Sonradan emin ol pişman olucaksın bu adamla istemediğin bir şey yaşarsan. Tam da şimdi zamanı tekmeyi atmak için. O da senin sınırı bilir bir daha da ileri gitmez. Yok yapacam dediğini diyorsan, o zaman o senden hep daha fazlasını isteyecek.
Senin kararın ne yapacağın. Ama sen kimseden değerli değilsin. Önce kendini sev, başkaları için bir şey yapma. Onlar senin mutluğunu düşünmez doğru kişi olmadığı süre. Seni tek düşünen annen babandır.0|10|0 - Bence bugüne kadar yaşamadınsa bundan sonra da garanti belgen olan nikah cüzdanı eline almadan da yaşamamalısın. Açık kapıdan giren çok olur ve gireninde içeriye pisletini olur. Bakire olmak değerlidir. Dün hayatında olmayanın yarında hayatında olacağının garantisi yoktur. Evlilik isteyen ve ciddi olan hiç bir erkek bakire kızla yatmak istemez.4|00|0
- Salla gitsin ya o şerefsize kalmadın zaten türkiye de durumlar genelde böyle oluyor eğer hiç biriyle ilişkiye girmediysen bundan sonra da girme derim evlenip birinin helali olduktan sonra tamam olabilir ama böylesi çok kötü ona cevap olarakta sadakat senin için cinsel ilişki ile bağlıysa hadi yoluna de çünkü ben senin arzularına göre hareket edecek bir kadın değilim de demelisin bence. Yani dediğim gibi tekmeyi bir an önce koyman senin için şu an en doğru şey olur.2|00|0
- Kabul etme , sen hazır olsan birşeyler yaşamak istesen neyse. Resmen psikolojik baskı uyguluyor ve sadakat için illa seninle sevişmesi gerekmiyor. Üstelik sana duygusu olan bir adam sen dokundurmazsan başkasıyla yapacağını bu kadar rahat söyleyemez. Foto atmaman da çok iyi olmuş.1|10|0
- Bu insandan uzak dur. Yok yaşarsak sana bağlanırım falan hepsi hikaye. Seven insan bunları yapmaz. Seni yalnızca cinsel obje olarak görüyor ama bunu söylemeye cesareti yok. Öyle söylese ondan uzaklaşacağının farkında. Aciz olduğu için yalana başvurarak istediğini elde etmeye çalışıyor.1|10|0
- Bu konuda seni sıkıştırması, ilişkiniz için şartlar koşması yeterince sevmediğini gösteriyor. Sevse cinsellik yaşamadığınız aldatmayı düşünmez. Ne demek bağlanmak içşn sevişmek. Sevişerek bağlanacaksa amaç belli. Ben olsam ayrılırım.0|00|0
- Amacı senin bedeninden faydalanmak başka birşey değil kendini ona sunsan onun cariyesi bile olsan başka kadınlarla olucak. Bunu hem bir erkek olarak hem psikoloji bilmine hakim birisi olarak diyorum. Sana bağlanmam için cinsellik yaşamamız lazım diyor buna sakın ama sakın inanma sadakatin bunlarla ilgisi yok
Şu uçkur düşkünü erkeklerin kadınları elde etmek için ürettikleri stratejileri hayretle izliyorum cidden.1|00|0 - Evet evet evet yine aynı şeyler. Aramızda bişey olsun ki bi tek sen kal aklımda başka birine bakamayayım sadık kalayım. Sonra efendime söylim senle olmayacaksa kimle olacak. Başkalarına mı gideyim? Sen beni kendine çekmezsen başkaları çeker vs vs vs. Salla gitsin. Böyle birinin eksikliği pek etki etmez insana0|00|0
- Defolup gitsin bırak be adam baştan aldatacağını söylemiş saflaşma bunu diyen yarın da artık beni tatmin edemiyorsun başka denizlere açılıcam der ayrılmalısın bence0|00|0
- Bende aynı durumdaydim karşımdaki sürekli laflariyla beni kandirdi sen emin ol bi adım atarsan ona karsi o hep devamini isticek seni şu an bile ihtiyaclarini karsilamadigin için baskasina gitmekle tehtid eden kisiden sen hayır bekliyor musun kendini kurtar ileri de keşke demek yerine şu an iyi ki de kendine yazık etme0|00|0
- "Seni yatağa atmak için başka mazeret bulamadım bir de böyle şansımı deneyim." Diye düşündüren ama altında her zaman bir pislik olan erkek modeli. Kesinlikle taviz verme.0|00|0
- Gizli Üye1 ayGerçekten saçmalık sevse böyle düşünmez emin ol. Senin nasıl hissettiğini düşünmeyen sadece kendi zevkini düşünen bir insanla daha fazla devam etme. Kendisi de demiş zaten başkasına giderim ozaman diye yani senden vazgeçmek bu kadar kolaysa o gitmeden sen gönderki bir sınırın duruşun olduğunu bilsin2|10|0
- Gizli Üye1 ayAhahha vallahi billahi kalsik erkek yalanlarını zırvalayıp durmuş😂 bütün erkeklerin klasik uydurduğu yalanlar. Sakın ha! Sakın ola inanma. Senden hevesini aldığı gibi tekmeyi basar bütün erkekler bu şekilde kandırır kendimizden biliyorum sakın inanma.3|00|0
- tamamiyle cinsellik için sneinle beraber.
senden istediğini adıktan sonra muhtemelen bir bahane ile seni terk edecek sakın bir hata yapma. bu tür bir cümle olamaz.
gerçekten seven eğer veren biri sendne böyle bir şey istemez hem de böyle bir gerekçe ile !3|00|0 - Onun sevmediğine adım gibi eminim yalancı seven adam öyle sevisme falan on koşmaz kimi kandırıyor pislik ya resmen o herşey yapar0|00|0
- Kusura bakma amacı ortada bunda sevgi dışında herşey var hevesini alınca bırakacak yolu göster kullandırma kendini niyeti ortada0|00|0
- Resmen çıkarcılık bu seven insan etinden sütünden faydalanmaya kalkmaz. Bedenini kendi arzuları için bir araç olarak görüyor bu kadar kör müsün kızım? Ha birde onun istediğini yapıp sevişsen yinede başkasına gidecek haberin olsun1|20|0
- "Sana bağlanmam ve sadık kalabilmem için cinsellik şart." Bu da moda olmadı. Bağlılığı hisler oluşturur. İlişkiniz cinsellik üzerinden yürüyecekse hiç yürümesin daha iyi. Seni sevdiği falan yok. Amacı belli.1|20|0
- Yani hiç mi görmedik böyle adam dersen. Türkiyede baya gördüm. Bu zihniyetten ancak daha medeni ülkelerde kurtulabilirsin. Sana içtenlikle bağlı olan delicesine aşık bir erkeği bulman zor olacaktır ama çok tiksindim. Bence hemen kurtul ondan.1|10|0
- Gizli Üye1 ayİstediğini aldığı an seni bırakıcak. Derdi sevgililik aşk meşk değil , bedava seks.
Derhal ayrıl peşinen söyleyeyim, sonra beni kullandı bıraktı yalan mıydı? Diye buralara yazarsın..0|00|0 - Ohooo bu sadakatsizlik sebeiyse sıkiincada soz veremeyecektir kullanmak icin en basit acindirma yolu0|00|0
- Direk kaç kurtul kızım böyle sırtlanı hayatında bile barındırma0|00|0
- Ya ayrış. Bir de seks yapmazsanız aldatmayla tehdit ediyormuş karakterini sevdiğimin çocuğu.0|00|0
- Evlenmeden Bu Konular Konuşulmazki Nekadar Ayıp Birşey0|00|0
- Cevap dahi verme. Seni aldatmakla tehdit eden biriyle ne cevap vereceksin ki? Bitir defolup gitsin.0|00|0
- Sozlere inanma seni cinsellik için sevmiş gibi yapiyo işte anlaması zor değil0|00|0
- Ahahahahahshsh klasik hikaye.
Tek derdi bedenin.
Senden hevesini alıp ilk bahanede ayrılacak 😂4|10|0 - Hahaha mal mı o :) sende tam adamıyla sohet ediyormussun0|00|0
- İfadene bakılırsa uzak durulması gereken biri.
Elbette bişiyler paylaşılır yaşanılır ama bu bu şekilde dayatma tehdit yoluyla oluyorsa sorun vardır.3|01|0 - O.. c.. guna bak sen sadakatmiş adam insan olmadık mahlukat beyni bacak arasinda bir varlik sadece olmayan o beyniyle de neler yapmaya calisiyor aklı sıra derdi kullanmak sonra da tekmeyi vurmak onun sevgisine sadakatine s.. okuyum1|00|0
- Ablacım sen bir bütün olarak onun gözünde sadece cinselliksin belli. Sana bunları diyorsa güler yüzle kapıyı göster. Çıktırsın gitsin meymun kafan rahat olur en azından2|00|0
- Seni sevse bunu anlayışla karşılar hazır olmanı beklerdi. Bu olmazsa ben de yokum demezdi. Birde sadakatime söz veremem başkasıyla olurum diyor. Dürüstmüş gibi ayak yapıyor ş@refsiz1|10|0
- Gizli Üye1 ayamaç seni kullanmak
evet dersen seni s KS kölesi gibi kullanacak atacak, bye bye diyecek
o yüzden o bitirmeden sen bitir.0|00|0 - Böyle davrananlara haddini bildirmiyoruz istediğini alamadığında çekip gidiyor tekrar aynı davranışları sergiliyor. çok net bir şekilde tepki göstermelisin kınamalısın küçük görmelisin çünkü öyle zavallı0|00|0
- Buna taciz denir istemedigin biseyi zorla yaptrmak. bence boyle birinden uzak dur cunku boylelerinin askla işi olmaz. tek derdi yatak kendine deger ver zaten seni seven senden boyle bsey istemeye kiyamaz.0|00|0
- Baya bildiğin uyanık geçinmeye çalışan erkek modeli bu
Tek derdi cinsellik2|30|0 - Seninle bir seyler yasayip seni birakacak bu kadar basit ayril5|00|0
Nerden buluyonuz bu tipleri yav ben hoslandigim hicbir kiz hakkimda boyle dusunmemistim yazik bizim gibiler hep sap kalsin mk
- Gizli Üye1 ayBen durumu anneme anlattım derhal ayrılmamızı istedi aksi halde seni cinsel tacizden savcılığa vereceğini söyledi de.0|00|0
- Sen de hala bununla birlikte misin gerçekten? Ayrıl gitsin. Sanki mecbursun, beyefendiye bak...2|30|0
- Gizli Üye1 ayKardeşim , bunların hepsi bahane. Seni sadık kalmamakla tehdit ediyor , böyle biri sadık kalsa ne kalmasa ne : D emin ol istediklerini yaparsan (ki kendine saygın varsa yapmazsın) yine sadık kalmayacak2|10|0
- Gizli Üye1 aySen böyle bişeyi istemediğin halde seni bu şekilde zorluyosa bu işte bi terslik vardir kardeşim bırak gitsin atmak zorundada kendi rızan dışındada sevişmek zorundada degilsin elini sallasan ellisi bu kerize mi kaldın beybisi2|10|0
- Gizli Üye1 ayKendine biraz saygın varsa iletişimi kes hemen yoksa sonra çok üzülürsün. Seni sevdiği falan yok, üstelik çok da saygısız.0|00|0
- Umarım onun ve bütün bu şekilde aklı sadece pis uçkurların'da olan herkesin malum yerlerini köpekler yesin ki hayat ve aşk bir tek cinsellikten ibaret değil belki idrak edebilirler.0|10|0
Kızlığına dokunmazmis ama herşeyi yapicakmis öyle mii 😑 ilerde de evleneceği insan hakkında bunlarda namuslu diye geçiniyor kizliklari sağlam ama dokunmadik elletmedik yerleri kalmamış diye düşünürler ya nasıl bı zihniyet bu ya onun kardeşinden de bunu isteseler bi bunu öğrense erkek kesilir muhtemelen deliye dönerler sahtekar dönekler
- Bu durumda çok güzel sövülür ya bu hanzoya. Seni yürüyen cinsellik görüyo kızım işi bitince diğerlerine de aynısını der böyle tipler🤷♀️ İyi insanlar çıksın karşımıza bu ne böyle hemen engelle hemmmeeenn0|10|1
- Bak beni iyi dinle ben çocuklu bir insanım evlenmiş ayrılmış yani sevdiğim kişi bekar benden onun kelimesini dahi etmedi sen istemediğin sürece bu asla olmaz tek kelime bu... Seni istemediğin bir şeyle tehdit eden bir insanın sevgisinden suphelenmelisin ki sende daha kızsın bunu sana yapıp hayatını mahveder benden söylemesi0|10|0
- Tavrını koy sen kendini önemse öncelikle , senin istediğin olur , beğenmezse beyefendi ceksin gitsin aşk bağlılık böyle birsey degil , sana bu şekilde baskı yapmasına da asla izin verme0|10|0
- Adam senin balını alacak dikkat et kizligina dokunmam diyor ama senin heryerini ylayacak sende orana sokturmak isteyeceksin rahatlamak için oda onları biliyor1|00|0
- Sadakati vücudunla saglarsan başka bir vucut bulduğunda gider. Bence seni bir et parçası olarak görüyor4|00|0
- Yalan atıyor kesinlikle yüz verme seni kullanıp gidecek hep aynı yalanlar4|00|0
- seni becermek istiyor direk. kizliga5 dokunmam diyor ama anal için yol yapıyor sana0|00|0
- Libidosunu sevsinler!!! İnsanlıktan yoksun bu tarz insanlar. Hemen ilişkini kes. Kimse seni istemediğin birşeye duygu sömürüsü yaparak yönlendiremez.2|00|0
- Yavşağa bak, resmen tek derdi seks seni kekliyor seviyorum diye. Manipülasyonda son nokta bu ya iğrenç.1|10|0
- Acaba senden önce kaç kızı bu sözleriyle kandırdı bence sen kandırılma uzaklaş onun amacı seksten başka bişey değil2|00|0
- Bu tarz söylemleri olan biriyle hala konuşuyorsan ve konusacaksan kusura bakma ama herşeyi hak ediyorsun.2|00|0
- Daha Fazla (123)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sevişmezsek sadakatimde söz veremem dedi, bu durumda ne cevap vermeliyim?
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet Hayır
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş