Sıçış hikayesi?

Arkadaşlar merhaba sizlere bişey anlatıcam tam bir rezillik ben 2 gün önce sevgilimde kaldım ve içki içtik baya votka sonra salonda söhbet ediyorduk en son hatırladığım tek şey o görüntü sabah uyandığımda yataktaydım dün gece neler olduğunu nasıl yatağa geldiğimi hiç hatırlamıyorum sevgilimi uyandırdım dün neler oldu diye ve geliyo:) "klozetde uyudun ve her yere kustun diyo😂" ben şok geçirdim inanmadım önce ama gerçekmiş şöyle otururken çiş yapıcam diyip kalkmışım gitiiğinde uyuyormuşum sonra kaldırmış beni bu kezde kusucam diyip yine kalkmamışım yarım saat kusamayınca sevgilim parmağını sokmuş sokar sokmaz kustun diye Allahımmm utanç verici sonra duşa sokmuş beni ayılırım diye ama nafile sonra salona gelip tekrar kusmuşum falan sonra yatağa götürmüş uyumuşum yaa bebeğim tabi etrafı temizlemiş bunları duyunca ben direk özür diledim beni böyle görmeni istemezdim dedim çok utandım saçmalama ne özrü sen olsaydın yapmazmıydın dedi ayrıca çok tatlıydın dedi falan filan dedi sizce o olaydan sonra gözünden düşmüşmüyümdür duyguları değişmişmidir siz olsanız ne yapardınız lütfen dürüst olun offf iğrenç
Sıçış hikayesi?