Diğer Mıgo ne demekkkkkk? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hoşlandığım çocuk fotoğraf açıklama kısmına mıgoo yazmışDiyarbakırlı kendisi mıgo ne demek yauv Mıgo ne demekkkkkk? Cevapla Çocuk Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. O migo sen yauv iyi çift olursunuz siz : D 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla diyarbakırlıların bi kısmı zaza, kürt, türkmen vs kimliklerden oluşuyo ama bu çocuk kürt sanırım. Aşşşşırı merak ediyordum Yorumla
Issız_biri Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 39% +1 yıl Diğer konusunda 745 cevap paylaştı. Kürtçe bir kelime 3 11 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum da ne demek yanii Yorumla Issız_biri +1 yıl Kardeş gibi birşey yanlış bilmiyorsam Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Bremın kardeş ti sanırım Yorumla Soran +1 yıl Bremını biliyom Yorumla Issız_biri +1 yıl @İnci_tanesiii bremın erkekler kullanır genelde, mugo yu kadınlar daha çok. Tabi bildiğim kadarıyla Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl 7 yıldır içlerindeyim doğru durust öğrenemedim çawraş dan baska birsry Blmiyorum 😃 Yorumla Issız_biri +1 yıl @inci_tanesiii 7 yıl uzun bir zaman, illa bir iki kelime aklında yer edinmiştir ister istemez :) memnun musun peki? Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Ben iclerinde derken esim. dogulu bir esim var oda benle Kürtce konuşmaz yani ole memlekete gitsem ordada hep turkce yaslilar konuşuyor birtek Yorumla Issız_biri +1 yıl @İnci_tanesiii anladım. Pek içlerinde değilsiniz. Size karşı iyilerse sorun yok :) Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Iyiz ya onlar koyde biz ist ondan ogrenemedim sanirim Yorumla Issız_biri +1 yıl @İnci_tanesiii daha zaman var ama :) bu arada soruma görüşte bulunur musunuz rica etsem Yorumla
eresbosss Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 72% +1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. ben dedim anlamına geliyor :) 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Birisi demiş burda merhaba demek? Yorumla eresbosss +1 yıl ben söyledim ya da ben dedim anlamına geliyor merhaba anlamına gelmiyor Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 19,9b cevap paylaştı. Hddjdj hanzoyum demek 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yeme beni tatlım Yorumla
Çukulatalıkekk34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl 😂😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nolduu jdkjdkdkdk Yorumla Çukulatalıkekk34 +1 yıl Lan olm ya dkskdjjs Yorumla Soran +1 yıl Neden güldün hahaha Yorumla Çukulatalıkekk34 +1 yıl Mıgo komik geliyor 😂🤭 Yorumla
Zeynep0182 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl merhaba demek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pek inanamadım Yorumla meddd07 +1 yıl @Zeynep0182 mıgo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O migo sen yauv iyi çift olursunuz siz : D
Valla diyarbakırlıların bi kısmı zaza, kürt, türkmen vs kimliklerden oluşuyo ama bu çocuk kürt sanırım. Aşşşşırı merak ediyordum
Kürtçe bir kelime
Biliyorum da ne demek yanii
Kardeş gibi birşey yanlış bilmiyorsam
Bremın kardeş ti sanırım
Bremını biliyom
@İnci_tanesiii bremın erkekler kullanır genelde, mugo yu kadınlar daha çok. Tabi bildiğim kadarıyla
7 yıldır içlerindeyim doğru durust öğrenemedim çawraş dan baska birsry Blmiyorum 😃
@inci_tanesiii 7 yıl uzun bir zaman, illa bir iki kelime aklında yer edinmiştir ister istemez :) memnun musun peki?
Ben iclerinde derken esim. dogulu bir esim var oda benle Kürtce konuşmaz yani ole memlekete gitsem ordada hep turkce yaslilar konuşuyor birtek
@İnci_tanesiii anladım. Pek içlerinde değilsiniz. Size karşı iyilerse sorun yok :)
Iyiz ya onlar koyde biz ist ondan ogrenemedim sanirim
@İnci_tanesiii daha zaman var ama :) bu arada soruma görüşte bulunur musunuz rica etsem
ben dedim anlamına geliyor :)
Birisi demiş burda merhaba demek?
ben söyledim ya da ben dedim anlamına geliyor merhaba anlamına gelmiyor
Hddjdj hanzoyum demek
Yeme beni tatlım
😂😂
Nolduu jdkjdkdkdk
Lan olm ya dkskdjjs
Neden güldün hahaha
Mıgo komik geliyor 😂🤭
Dedim ki demek
merhaba demek