Merhaba arkadaşlar lütfen beni dinlemeden yadırgamayın dini hat safhada içimde hisseden ve olabildiğince yaşayan birisiyim namazımı kılarım orucumu tutarım türbanımı takarım ama dine aykırı olan bir durumu yaşıyorum ve maalesef bu elimde değil 6 yaşlarımdayken anne babamın ilişkisinden farklı ilişki yaşamak istediğimi farkettim o zamanlar bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama zamanla oturdu düşünceler tabi o andan itibaren 17 yıl geçti yuva kurmak istiyorum bir partnerim olsun istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum dışardan bakınca benim için kimsenin böyle olduğumu düşünmeyeceğinin farkındayım lütfen bana akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAllah cinsleri kadın ve erkek olarak yaratmıştır, Hünsa-i Müşkil olarak bilinen kadın veya erkek olup olmadığı belli olmayanlar var lakin onların cinsiyeti belli seviyede ortaya çıkmakta, Lezbiyenlik, Translık, Gaylik gibi şeyler islamiyettr yer almaz, İçinde yaşadığımız bu asırda kadınları erkek gibi erkekleri kadın gibi yetiştiriyorlar ve cinsiyet eşitliği adı altında bu sapıklıkları meşrulaştırmaya çalışıyorlar bu iş bir hastalık değildir bir sapıklıktır, Pprnogradik yayımlar da bunda çok etkili oluyor, Sürekli daha başka arayışlar içerisine giren insan bir süre sonra sıkılmaya başlıyor, Mesela kadınların içinde modayla ilgilenen ya da çocukluktan itibaren kız gibi yetiştirilen erkekleri, ya da yıllarca sürekli başka başka insanlarla seks yapanları düşündüğümüzde bir süre sonra farklı arayışlara yöneldiklerini görüyoruz, Allah kimseyi Lanetlediği bir iğrençlik ile yaratmaz, Mesela zina etmek haramdır, ama eşinle birlikte olman helaldir hatta sünnettir, Ve eşinle yaşadığın beraberlik sevaptır, aradaki tek fark nikah akdinin olması, Velev ki siz tercih olarak kadınlardan hoşlanıyor olun, Bende tercih olarak kadınlardan hoşlanıyorum, Nasıl ki benim bir kadınla konuşmam bakışmam flörtleşmem haramsa ve ben irademle uzak duruyorsam sizde bu dürtünüze karşı koyarak yaşayabilirsiniz, Bu sizin elinizde gidiğte bir kadınla birşeyler yaşarsanız, Allah'ın lanetlediği şeye mazhar olursunuz, Ama bu isteğe rağmen uzak durmak sizin elinizde geçmişte varsa yanlışlarınız tövbe edin ve yine Allah'a yönelin yapmamaya özen gösterin, Ve evlenin annelik bir bayan olduğunuz için fıtratınız da var, Kısır değilseniz bir sağlık sorununuz yoksa neden sağlıklı doğum yapmayasınız en doğru olanı Kulu yaratan bilir..., Siz bu durumdan uzaklaşmaya ve dini bütün bir erkekle evlenmeye bakın, Haramda mutluluk arayana mutluluk haram olur bunu unutmayın bir kadınla lezbiyen bir ilişkiyle ne mutluluk ne saadet bulamazsınız hem bu dğnyanızı mahvettiğiniz gibi sonsuz hayatınız dahi sıkıntıya girer, Siz siz olun özgürlükçü geöinen ve her türlü rezilliği bu cemiyete reva gören zihniyetten olmayın size tavsiyem, Risale-nur eserleri okumanız ve okunan yerde bulunmanız, Size daha fazla sarılmanız ve çarşafa girmeniz, İki günlük dğnya zevkleri bir üzüm yedirse on tokat vuruyor iki cihandada saadet için islamın ipine sarılın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Lezbiyen olduğunu düşünen (düşünen diyorum çünkü bu bir cinsel tercih ve hastalık) birinin anne olma isteği bile lezbiyen olmadığına delalettir.
Gideceksiniz psikiyatriye ve bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorum ve iyileşmek istiyorum diyeceksiniz.
Arkasından hayatınıza yeniden yön vermeye başlayacaksınız13 Yorumla
Soran+1 yılİçim rahatladı teşekkür ederim
- +1 yıl
Estağfurullah. Kişiler hastayım demeye utanıyor ve söyleyince sanki deli damgası yerim diye korkuyor.
Ben iki kere psikiyatri tedavisi gördüm. Zaten doktorlar da der, bize deliler gelmiyor. Delilerin deli ettiği akıllılar geliyor diye.
Hiç çekinmeden gidin ve yuvam olsun istiyorum deyip anlatın herşeyi - +1 yıl
Ah ne de bilmiş bilmiş konuşmuşsunuz. Hastalık değil ki bu durum. 6 yaşında cinsel düşüncelerle ilgili hastalığa nasıl kapılabilir bir çocuk daha cinselliği bilmezken...
- Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılbu gayet normal, olabilecek birşey. bunu biz seçmedik. ben 19 yaşındayım allah inancı olan birisiyim ama lezbiyenim. kendini suçlama gerçekten. ben lezbiyen olmaktan kesinlikle mutsuz değilim ama bize bir seçim hakkı verilse bir çok kişi tarafından dışlanacağımızı bildiğimiz bir toplumda lezbiyen olarak doğmak istemezdik. o yüzden kendini kabullenmeye çalış. gerekirse terapi vs gibi şeylerin yardımı oluyor çünkü bende kendimi ilk başta kabullenemedim. ama üzülüyorum bende bir gün yuva kuracağım zaman ailem için çok önemli olmasa da çok gerici ve tutucu akrabalarım var ve ailem ve ben fazlasıyla yargılanacağız. sende bu durumda, daha da kötü durumda olabilirsin. zaten yaşın benimkinden de büyük anladığım kadarıyla ve çevrendeki insanlar evlendikçe, çevrelerinden ve kendilerinden utanmadıkça sen daha da kötü hissediyorsundur. insanları düşünme, gerekirse hayat boyu gizli bir hayat yaşa ama kendin için bir hayat yaşa. mutlu olmaya çalış olabildiğince. :)
21 Yorumla
of okum bile buradaki aptl dağ ayılarının yorumlarını instagramda gmagı takip ederek bile kendi yöneliminde bir sürü insanla tanışabilirsin yuva da kurarsın çocuk da yaparsınız 21. yüzyılda bunu bilmiyorlarsa mağralarına dönsünşer yönelim utanılacak bir sey değil
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
54Cevap
+1 yılLezbiyen olmak istemiyorsun anladığım kadarıyla. İstersen rahatlamak amaçlı psikoloğa gidebilirsin. Sana en azından tavsiyeler verecektir ve seni yargılamadan dinleyecektir. Az da olsa rahatlarsın. Ayrıca farklı ilişki konusunu küçüklükten anladığını, istediğini söyledin. Buna dair izlediğin bir çizgi film veya dışarıdan görüp etkilendiğin bir şey olabilir mi? sonuçta küçüksün ve bir şey bilmiyorsun annen ve babanın arasındaki ilişkiden farklı bir ilişki gördüğünde dikkatini çekip bilinçaltına girmiş olabilir. Okul hayatında olsun, günlük hayatında olsun, hiç bir kızı duygusal anlamda sevdiğini hissettin mi? Bu soruları kendine sor ve cevapla. Cevaplamazsan hayatına şüphelerle devam edebilirsin. Unutma eşcinsellik kötü bir şey değil sadece yargılayıcı bir toplumdayız. Moralini bozma lütfen
00 Yorumla
+1 yılBence bir erkekle flört etmeyi falan dene, baktın hiç olmuyor kendini de tiksindiğim bir ilişkinin içine atamazsın ki. Bilmiyorum Müslüman da olduğun için bu çok zor. Gerçi anlam veremiyorum din hoşgörü dini, eşcinselliğe neden bu kadar nefret ve lanetleme var. Sizleri de Allah yaratmadı mı? Ama Müslüman kimliğim cinsel kimliğinden önce gelir diyorsan ve yuva kurmak istiyorsan sevmediğin istemediğin biriyle evlenmek durumundasın maalesef. Ama şöyle bir şey var, bazen gayler ve lezbiyenler anlaşmalı evlilik yapıyor. Belki sen de öyle bir şey düşünebilirsin aranızda cinsel şeyler geçmez ama beraber yaşlanacağın bir arkadaşın olur yanında. İsterseniz aile kurma şansınız da olur.
00 YorumlaHissettiklerin için asla günahkar sayılmazsın. Bu da senin imtihanın yenmeye çalışmalısın. Rabbim bunu kesinlikle yasaklamıştır sanırım biliyorsun. Gerekirse psikolojik hatta tıbbi yardim al bu ayıp değil ve senin tercihin değil. Annenle paylaşmanı tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılilginç bi durum türbanla ilişkilendirmeseydin daha iyi farklı algılar ortaya çıkarır kimse sana dinsizsin demezdi yani kutsalların senin yaşamın senin yaşadıkalrın ve yaşamak istediklerin farklı boyutlarda evlilik müessesi seni olgunlaştırır bayan bi nebze tadından geçilmez aslında erkeklerle tanışmalısın birde lezbiyenlik yarım heyecan demektir dıaşrısı var içerisi yok gibi %50 corona izinleri gibi tammaını yaşa diyorum ve hakkınolan bu hakkını almalısın bayan:) gülümse
00 YorumlaÖncelikle seçim ya da tercihleriniz için sizi eleştirmiyorum öncelikle bunu biliniz. Fakat bir uzman desteği almak psikoloji anlamında, sizi çok daha fazla rahatlatacak ve çok daha sağlıklı kararlar almanızı sağlayacaktır... Bir deneyiniz, terapiler çok çok iyi gelir... Sağlıklı günler dilerim..
00 YorumlaTabi ki yuva kurmak istemende bir sorun yok ama Türkiye de evlenmek yasak bu tür ilişkilerde maalesef henüz medeniyet seviyesine pek erişemedik. Başka bir ülkeye gitmen (dilini bildiğin) daha iyi olur. Ve buna ek olarak genelde kapalı ve dinine bağlı insanlar lezbiyen olmadığı için biri seni beğense bile yanaşmayabilir yani üzgünüm ama başka ülkede de olsa işin bir tık daha zor. Umarım mutlu olursun 🤎
00 Yorumla
+1 yılHATA DEĞİL.
Psikoloğa gidebilirsin. Yargılamadan seni dinler.
Buradaki saçma yorumları umursama.
Ne istersen onu yap.
Çekinme.
En önemlisi;Kimliğinden utanma🌈20 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlar için var ve kadınlar da erkekler için. Düzen böyle. Ve bu uyamayacağın bir düzen değil çünkü bu düzeni kuran Yüce Yaratıcı. Emin ol bir çok insan bunları yaşıyor ama bastırıyorlar. Bu senin imtihanınsa başa çıkman gerek. Dünya üzerindeki zevklerin için ahiretini yakma.
10 Yorumla
+1 yılBen 14 yaşına kadar çocuğun öpüşerek falan olduğunu sanıyordum. Kalmış 6 yaşında bilmem farkına vardım diyorsun fazlaca trol. Türbanı ağzınıza sakız etmeyin yeter
31 Yorumla- +1 yıl
Valla banada trol. geldi açıkçası ama bir kapanış şeklinin plana cikartmazsinda çok caresizce
+1 yıl6 yaşında bunlsrin olması mümkün değil. Kendine bahane arama kalıp uydurma. Zamanla daha iyi olursun merak etme. Annelik duyguların güçlendikçe normale döneceksin.
24 Yorumla
Soran+1 yılAnne babamın kavgaları yüzünden 6 yaşında iken öyle olmak istememiştim yani “ben kadınlardan hoşlanacağım” demedim kesinlikle
- +1 yıl
Anne baba kavga ediyor diye bir insan eşcinsel olur mu 😅
Soran+1 yılBeni anlamıyorsun inkarcı davranma olanı söylüyorum
- +1 yıl
İnkârcı mı? Zamanla geçer. Dert etme
+1 yılBunun türbanla ilgisi yok ki. Bizim ülkemizde zor. Ayrıca şunu hiç anlamadım. Heterolar biz heteroyuz deme ihtiyacı duymuyorlar siz neden duyuyorsunuz?
11 Yorumla
Soran+1 yılYargılanacağım korkusundan kimseye demedim?
PEYGAMBER Efendimiz derki kınadıgın seyi yaşmadan ölmaessin onun için seni yadırgamıyoruz bu sorun türkiyedeki çoğu kiside var bunun sebebi korku diye düşünüyorum bence bir psikiyatriste ugra bu senin için kolayca çözülebilecek bir sorun bence
10 Yorumla
+1 yılBunu izle hocam günah olduğunu bile bile yapıyorsun ama demek ki itikat eksikliği var bu adamı dinleyince belki şuurun yerine gelir. Derslerini takip et.
21 YorumlaBak kardeş algı yapma. Allah İslam lbgt yi lanetlenmiş tir. Hem Müslüman ın hem bneyüm lezbiyenim ayagı yapma. 2 sinden birini seç ayru6yollar ikisi Bi arada olmaz
20 Yorumlayapacak bir şey yok çekeceğin varmış fiiliyata geçemezsin isteyebilirsin ortada yanlış var ancak seçim değil yanlış zamanda yanlış kişiye aşık olmaktan farkı yok sadece ömür boyu sürüyor ölümlü dünya geçecek
00 Yorumla
+1 yıl8. sınıfta bir arkadaşım beni öpmüştü o gün bu gündür biseksüelliğe gidip geliyordum bundan kurtulabilmek için o tür konuyla alakalı hiç bir şeyi düşünmemelisin veya artık öyle olmadığını kabul edip kısa bir süre yas tutabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyani kadın kadına evlenemezsin. lezbiyen olman senin kişisel tercihin. ama insanlar aleminde de hayvanlar aleminde de " yuva" olması için sağlıklı nesiller yetiştirmelisin. seni lezliğinde kabul edecek g. y erkekler var.
00 Yorumla
+1 yılBunun türban la veya mensup olduğun dinle alakası yok. İnsanlara durumunuzu anlatamazsiniz. Önemli olan sizin ne istediğiniz.
20 Yorumla
+1 yılGerçekten ilişki istediğine emin misin? Belki sadece zaman ihtiyacin vardır bir erkekle beraber olmak için yuva kurmak için. Biseksüelde olabilirsin sadece gerçekten emin misin öyle hissettiğine şimdi aşağıya yok kendini okuttur diyen olmuş böyle şeyler psikiyatriste falan gitmekle düzelmez. Belki altınsa farkli bir neden vardır hemen öyle düşünme.
00 YorumlaBu senim düşüncen ve senin yaşamın hayatın. Bu kararı kendin vermelisin. Kötü birşey değildir. Eğerki çok kararsız kalırsan profesyonel destek alabilirsin. Nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çocukken yaşadığınız travmalar sizin cinsel tercihinizi hem cinslerinize yöneltsede bunun psikolojik destekle tedavi edileceğini düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLut kavmini hatırla nasıl helak olduklarını ! "Allah size kendi nefislerinizden eşler yarattı."(Rum, 30/21; Şura,42/11) Karşı cinse sevgi beslemek varken eş cinsel olmak büyük bir haram.
26 Yorumla- +1 yıl
Yanlış biliyorsun..
Cevap sahibi+1 yıl@CleverMan2 Sen yanlış biliyon ben hakkı söylüyorum kardeş..
- +1 yıl
Bak kendi cinsine aşık olmak günah değildir çünkü elinde olan birşey değil aşık olmak sadece nefsine hakim olamayıp cinsel ilişkiye girilince haram olur. Ve lut kavmi sadece bunun için helak olmadı onlar kendi cinslerine tecavüz ettiler..
Cevap sahibi+1 yıl@CleverMan2 Kendi cinsimize aşık olmak saçma değilmi
- +1 yıl
Evet saçma ama insanın elinde olmuyor Allah onları imtihan etmek için öyle yaratıyor ve sadece cinsel ilişkiyi haram kılıyor. Yani aşık olabilirsin ama bu hissine karşı gelmek zorundasın..
Cevap sahibi+1 yıl@CleverMan2 😊
Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Escinsel evliligi yasal degil bu ulke de ancak anlasarak evlenirisn biri ile baska da bir sey olmaz..!
00 YorumlaBunu bilmen güzel yanlış yaptığının ama devam ettirmen yanlış sen en iyisi yardım al daha iyi olur senin için bunu aklından cikarmaya bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üniversite arkadaşım böyle bi durum yaşamıştı, dini görüşün hariç. Yuva kurma vs kavramlarına takılma çok, kendi aileni kendin kurarsın illa ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun
Bu bir hastalık
Inanan bi insansan tedavi olabilirsin517 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun
- +1 yıl
eşcinselliğe hastalık diyip durmayın artık ne garip bir toplum
- +1 yıl
@Datkxxside Bilimsel olarak açıklanan erkek ve kadın cinsiyeti vardır boş yapma yani hastasınız hasta
- +1 yıl
@AŞKAmaRUZkALaN ne garip insanlarsınız allah akıl fikir versin. hangi bilimsel kanıtmış o ben tıp okuyorum bilmiyorum ne değişik
- +1 yıl
ha bu arada biz başka bir cinsiyete sahibiz demiyoruz, biz hemcinsimizden hoşlanıyoruz diyoruz. anlamakta zorlanıyorsun heralde
- +1 yıl
Hee hee kesin tıp okuyosun
Gerizekalımısın insanlar cinsiyet olarak kadın ve erkek diye iki ayrılmamış mı ne bisexsi ya ne geyı lut kavminin artıklarısınız - +1 yıl
Ahahhaa hemcinsinden hoşlaniyomuş ne diyorsun yaa
Sapıksınıs sapık - +1 yıl
@AŞKAmaRUZkALaN manyak mısın nesin kafayı yemişsin. evet tıp okuyorum sana mı inandırıcam kendimi beyinsize bak
- +1 yıl
Tıp okuyan daha cinsiyetin kaça ayrıldığını bilmiyor kafayı bozmuşsun sen pis sapık
- +1 yıl
@AŞKAmaRUZkALaN kendin de kadınlara ilgi duymasan homofobi olmazdın. bu kadar homofobi olanlar kendi hislerini bastırmaya çalışanlardan çıkıyor. sapık falan da değilim. gidip sokakta kadınları tecavüz etmeye çalışmıyorum. insanları abaza erkekler gibi süzmüyorum. kusura bakma ama beni tanımıyorsun bile. bana hakaret etme ve beni yargılama hakkın yok. ilk önce terbiyeni takın sonra cevap ver.
- +1 yıl
@AŞKAmaRUZkALaN sen gerçekten beyinsizsin. lezbiyen gey ve biseksüel olmak başka bi cinsiyetten olmak değildir. sen ilkokul mezunusun heralde. emin ol senden kat be kat daha çok şey biliyorum. insanları aşağılamamam gerektiğini biliyorum en azından
- +1 yıl
Benim sizin gibilere saygım yok dünayayı pisleştiren tacizciyle tecavüzcüyle hiçbir farkin yok sende sonuçta bir sapıksın
- +1 yıl
@AŞKAmaRUZkALaN sapık falan değilim bence sapığın sözlük anlamına bak. asıl sapık sensin. başladın sapık demeye. kusura bakma ama tüm yakın arkadaşlarım kız hiçbirisine yanlış gözle bakmadım. yorum yazmayı da kes artık kendini rezil etme
- +1 yıl
Gençlerin üzerinde oynan oyunun farkındayım Avrupadan Türkiye ye miliyonlar doların lgbt lobilerine aktarildiğinida biliyorum ama buna bir çözüm bulacaklar merak etmeyin
- +1 yıl
@AŞKAmaRUZkALaN peki
- +1 yıl
Edepsize bak yaa kendisi sapık bana rezil etme kendini diyor karekterde yok size
- +1 yıl
@AŞKAmaRUZkALaN tamam peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılİman eksikliğinden kaynaklanıyor.
https://youtu.be/SNa656Nnkig40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 18,3b cevap paylaştı. Dışarıdan bakınca kimin ne olduğunu bilemezsiniz. Yuva kurmak derken karşı cins ile mi. Diğer türlü oldukça zorlanacağınız kesin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılTürbanı süs diye niye takiyosun ki
Allahın emrini bilen bir kız bu işlerin azabını bilir10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNa bir şey anltrım kurtulursun bu isten erkekilere yonrlırsın onları benımsersın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vaktı zamanı gelınce oda olur ama dogru kararvermen için acele etme hataya düşme
00 YorumlaNasıl yuvan olacak pardon ülkede lez nikahı mı kıyılıyor ayol
00 YorumlaTövbe et Dua et Rabbim beni dogru yola ulaştır diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezbiyen birini bul kendin gibi. Belki ona aşık olursun ve onunla evlenirsin. Ama ülkemizde resmi olarak evli gözükemezsin şu anki yasalara göre. Ama yine de evlenirsiniz güzel olur. Bebeğiniz olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Prdn ama bebek nasıl oluyor
tamamda gayet iyi gidiyorken hayatın nerden anladın lez olduğunu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDinin senin bu yaptığına hastalık diyor ama sen ısrarla devam ediyorsun traji komik
00 Yorumla Neden hata olsumki yuva kurmak. Sen yuva kurunca burda alışkanlığını bırakacakmısın
00 YorumlaLezbiyen insanların takıldığı instagram discord ya da face gruplarına girebilirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Öyle birywrmi varki
- +1 yıl
Neler var neler🤦
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbüyük şehire yerleş ve ayrı eve çık belki aradığın ortam oluşur
00 Yorumla
+1 yılDeğil. Sonuçta herkes sever. Bir yuva ister. Umarım sevdiğin ve sevildiğin birisini bulabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHiç kendi cinsinle ilişkiye girdin mi lezbiyen videoları izlemekle lezbiyen olunmaz
00 YorumlaYuva kurmanda bir engel var mı erkeklerden hiç mi hoşlanmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kesinlikle kötü değil bende evliyim kapalıym ama kadınlara da ilgi duyuyorum tabiki bunu kimseye demiyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelden yazabilirsin istek atıp
Gizli Üye(25-29)+1 yılHata değil ama şartları var bunun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık konuşcm ben bisex biri ile evlnmk istiyorum 😊
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılKarmin özgür olmasını istiyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılSohbet edelim istersn
Cinsel Yaşam konusunda 7,8b cevap paylaştı. Psikoloğa git destek al. Eğer hâlâ kadınlara yönelik ilgin olursa ilişkiyi ya yaşarsın ya da yaşamazsın. Senin karar vereceğin bir konu bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak işte böyleleri hüzünde türbanlı diye bir katagori var malum sitelerde
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla kimseye yakışmadım
Dinimize bağımlı olarak kapandıysan lezbiyen olman yanlıştır. Çünkü dinimizde kesinlikle yasaklanmış bir ilişkidir. Ama bu yüzden bir erkekle evlenmeni veya ilişkiye girmeni tavsiye etmem ama bir kızla da ilişkiye girecek şekilde yakınlaşmalısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek mi istiyorsun yoksa bir kadın mı onu anlamadım ben
01 Yorumla
Soran+1 yılKadın
dini hat safhada içinde mi hissediyorsun sana hemcinsini sevdiğin için saygı duymayan seni lanetleyen bir dine inanmak sence de yüzsüzlük değil mi kendinden utan kendine bu kadar saygısız olma
02 Yorumla- +1 yıl
İslam kimseyi olduğu kişi için lanetlemiyor, Tercihleri doğrultusunda zulüm edenleri lanetliyor, Yahudiler de lanetli bu bir yahudinin islam beni lanetledi, Ona da lanet olsun demesi gibi birşey, Herkes kendi ahlak kjrallarına göre yaşadığı için dünyada bu kadar kötülük var tecavüz eden kendisine tecavüzü hak görürse, Zina eden zina etmeyi, adam öldüren adam öldürmeyi, hırsızlık eden hırsızlık etmeyi dünyanın bu hale gelmesi gayet normal, Eğer ki bir devlette, hujuka aykırı hakaret edersen ceza alırsın, aynı devlete karşıt ve devlet tanımaz işler yapar ve düşman olursan terör suçundan yargılanırsın, İslamda böyle bu sebepten küfrün cezası sonsuz cehennem adalet bunu gerektiritor çünkü bunun adı zulüm değildir adalettir, bir tecavüzcü hapse girince neden o adamı hürriyetinden mahrum bıraktınız zalimler demek nasıl divanelikse, Bir dinsizin cehenneme girdiğinde Allah neden cehennemi yarattı Allah zalim mi demesi öyle divaneliktir. Bir dinsiz, tecavüzcü ile aynı konumda kalmış oluyor, Allah her türlü günahı affediyor ama küfür ve şirki asla, O da küfür üzerine ölürse, Yoksa daha hala hayattayken insan küfüründen dönerse Allah yine affeder, Yeter ki ölümü iman üzerine olsun, Nice Şehadet getiren gayri müslimler var cennete girdiler, Nice müslümanlar var küfre girip kafir öldüler,
- +1 yıl
Hukuka aykırı hareket eden olacak orası
+1 yılKendi cinsine aşık olmak günah değildir, çünkü bu senin elinde olan birşey değil ama nefsine sahip çıkamayıp cinsel ilişkiye girersen bunun günahı olur.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba lgbti insanları anlarım soru sorabilirsin istediğinde. Lezbiyen olup aile de kurabilirsin politik olarak fobik olup lez olabilirsin bunlar çok normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeyin kafası bu ya eyavllah herkese saygım sonsuz ama kendinize gelin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDezenformasyonda son nokta hız kesmeden çalışın bakalım devlet en sonunda bu işe de el atacak terörden daha tehlikeli olduğunu er ya da geç bu millet anlayacak bu projenin ne olduğunu bekleyeyim görelim...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen yalnız değilsin..
Bende oyleyim93 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNeden hata olsun işte tabikide bu bir tercih meselesi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne aklı isityosn ki olmiyacak bişeyi nasıl yapacaksınn
00 YorumlaOlur olur her şeyi zamana bırakmalısın ve sabretmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle şey mi olur trol sorununda adab-ı var
31 Yorumla- +1 yıl
😂
Seni çok iyi anlıyorum psikoloğa git mutlaka
30 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Türbanlıyım ama lezbiyenim, bir yuvam olmasını istemek hata mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler