+1 yılİnsanın bir sevgilisi olması şahane bir durum! Zaten sevmek, sevilmek apayrı bir mesele de. Ama mutluluktan havalara uçarken insanın aklına sevgiliyle yapacak aktivite gelmiyor. :D Sakin ol ben sana sevgiliyle evde yapılacak aktiviteler önereceğim. :)
Sevgiliyle Evde Yapılacak Eğlenceli Aktiviteler Nelerdir?

sevgiliyle evde yapılacak aktiviteler Sevgiliyle eğlenecek çok fazla aktivite var. Tabi bu kişiden kişiye değişir de, yine ben sana herkesin zevk alabileceği aktiviteler önereceğim. :)
- Oyun oynamak en eğlenceli aktivitedir. Kart oyunları, kutu oyunları, masa oyunları ya da video oyunlar çok eğleneceğiniz anları yaratabilir.
- Yemek yarışması da eğlencelidir. Çiftler favori menülerini belirleyip hazırlıyor. Sonrasında çiftler birbirinin yemeğini tadıp puanlıyor.
- Kültürel etkinlikler yapmak. Birlikte resim yapabilirsiniz ya da şiir yazabilirsiniz. Birbirinizin portre resmini çizip ortaya çıkan sonuca oldukça gülebilirsiniz. :D
- Dans etmek de oldukça eğlenceli olabilir. Bu dans romantiklikten uzak, oyun havaları olabilir ya da yabancı müzik eşliğinde anlamsız hareketler de olabilir.
- Karaoke gecesi yapabilirsiniz. Bence son zamanların en eğlenceli aktivitesi bu. O Ses Türkiye formatı da yapabilirsiniz. :D
Sevgiliyle Evde Yapılacak Romantik Aktiviteler Nelerdir?
Mevzu romantiklik olunca Türk erkeklerini kimse geçemez! :D Gülmeyin, gerçekten çok romantiğizdir yav. İşte bunu ispatlayacak önerilerim:
- Film veya dizi izlemek. En klasik romantik aktivite budur. Romantik bir komedi filmi çok iyi bir etkinlik olacaktır.
- Özenilmiş bir akşam yemeği yemek. Kendi yaptığınız ya da birlikte yaptığınız bir yemeği, mumlar eşliğinde yemek gayet güzel bir aktivitedir.
- Yıldızları ya da gecenin ışıklarını izlemek. Şehir hayatında yıldızları izlemek pek mümkün olamayabilir. Bu nedenle ışıkları kapatıp, ışıl ışıl şehri seyretmek de iyi bir romantik aktivitedir. Tabi kahve ve çikolata eşliğinde. :)
- Beraber kitap okuma saatleri oluşturabilirsiniz. Birbirinize kitap okumak da romantik bir aktivitedir.
- Romantik dans türleri öğrenmek de romantizmin zirvesidir. YouTube'da dans dersi açıp beraber dans öğrenebilirsiniz.
Sevgiliyle evde yapılacak aktiviteleri senin için sıraladım, içlerinden en az biri mutlaka sizin için. :) Keyifli zamanlar! 😇
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgiliyle evde yapılacak aktiviteler neler?

Sevgiliyle evde aktivite yaparken eğlenmek, gülmek ana unsur olmalıdır. Sevgiliyle evde yapılacak romantik şeylerin başında gelen aktiviteleri, normal günde yapılabilecekleri listemde sizlerle paylaşmak isterim. Evde neler yapılabilir? sorunuzun cevabı burada!
- Evde sevgiliyle yapılacak şeyler başında bol bol temastan daha çok onunla beraber geçirdiğiniz vakitten zevk aldığınızı garantileyecek, beraber eğleneceğiniz bir film/dizi açabilir, bol bol sohbet ederek beraber izleyebilirsiniz.
- Sevgilinizle birlikte eski fotoğraflarınıza, beraber olduğunuz fotoğraflara bakarak bol bol gülebilir, geçmişi tekrar birbirinize hatırlatabilirsiniz.
- Sevgilinizle evde bol bol dans etmenizde fayda var. Bazıları bunu düğün gününün provası olarak algılayıp daha heyecanlı olabiliyor.
- İki kişilik tabu, pişti tarzı oyunlar veya direkt bilgisayar veya mobil cihazlardan oyun oynayabilirsiniz. Tabuda her iki tarafta kazanmak için hile yapıp karşısına yanlış anlatmamalıdır.
- Beraber mutfakta zaman geçirebilir, yeni tatlar arayabilir, birlikte yemek yapabilirsiniz.
- Sevdiğiniz insana bir şeyler öğretebilirsiniz. Örneğin; resim çizmeyi bilen sevgilinizin elinden tutup fırça kullanmayı, detaylarına kadar öğretebilir ve kaliteli bir zaman geçirebilirsiniz.
- Sevdiğiniz insana sarılıp uyumak kadar huzur vericisi var mıdır bilemem ama 1-2 saatte olsa sarılıp uyumak ekstra mutluluk katacaktır.
Sevgililer günü evde neler yapılabilir?

Onu izlemek bile keyif verebilir. Sevgililer gününde evde sevgiliyle yapılacak şeyler ise yine aktivite benzeri ama daha romantik bol sürprizli olmalıdır.
- Sevgilinize hediye aldıysanız romantik bir konuşma ile ona verebilir beraber hediyeyi açabilirsiniz.
- Sevgilinizle geçirdiğiniz vakit çok hızlı geçecektir. Planlama yapmakta her zaman fayda vardır. Ona sürprizlerinizi yaptıktan sonra yukarıda yazdıklarımı yapabilir vakit geçirebilirsiniz.
- Sevgililer gününde sevgilinize güzel bir akşam yemeği hazırlayabilir, onunla sohbet ederek yiyebilirsiniz.
- Sevgililer gününde doğruluk ve cesaret oynayıp biraz sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Kavga etmeyin ama. :)
- Sevgililer gününde sevgilinizle yakınlaşabilir, romantik dakikalar geçirebilirsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarika oluyor yazlığıa beraber gideriz genelde ve sabah koşuya gideriz beraber sonra kahvaltiyi beraber hazirliyoruz kahveyi genelde ben yaparim balkonda içeriz muhabbet ediyoruz okumayı ikimizde çok seviyoruz kitap okuruz sonra yüzmeye gideriz eve gidip beraber duşa gireriz sonra yemeği hazırlarız tv izleriz uykumuz gelince de yatarız.
Bu genelde yaptığımız sey ama bir gün için hiç düşünmedim..:)20 Yorumla
Gözlerinin içine bakardım ve beni defalarca ne kadar sevdiğini söylemesini isterdim bağırarak söylemesini çünkü o zaman ona biraz daha aşık olurdum başka şeyler düşünenlere gelecek olursak yani sevişme gibi eğer böyle şeyler düşünürseniz zaten aşk yoktur aranızda sadece çünkü sevdalı bir sevgili hiçbir zaman sevdiğini evlenmeden kirletmek istemez
61 Yorumla- +1 yıl
Doğru evlenmeden kirletmez, evlinence kirletir 😄 Ne acayipsiniz kardeşim.. Evlenmeden "kirletmeyen" adam ne demeye kızı alıp eve götürmüş? Ya da aşk nedir sevişmemek mi? Evlenmeden yapmam de öpelim başımıza koyalım, fakat sanki "sevişmek filan çok kaka şeyler bunlar" demek için 7 yaşında olman lazım
Selam!
Sevgili ile geçirilen her vakit aslında çok güzel ve özel. Son zamanlarda havalar soğuk olduğu için sevgiliniz ile evde neler yapabilirsiniz birlikte bakalım.
Sevgiliyle Evde Yapılacak Aktiviteler Nelerdir?
Sevgili ile en güzel vakit evde geçer diyenlerdenim. Özellikle evde romantik ve eğlenceli aktiviteler, sizi birbirinize daha da yakınlaştırdığına inanıyorum.

Sevgiliyle Evde Yapılacak Aktiviteler Nelerdir? Evde özellikle en güzel aktivite beraber yemek yapmak olabilir. Birlikte yemek yapmak da harika bir fikirdir. Mutfağı birlikte kullanmak takım çalışmasını güçlendirir ve yaratıcı yemekler ortaya çıkarabilir.
Sevgiliyle Evde Yapılacak Eğlenceli Aktiviteler Nelerdir?
Evde film izlemek çok konforlu. Genel olarak film izlemek sevgili ile en iyi yapılacak aktivitedir. Ayrıca, birlikte oyun oynamak da eğlenceli vakit geçirmenin harika bir yoludur. Masa oyunları, kart oyunları veya video oyunları, rekabetçi ama eğlenceli saatler yaşayabilirsiniz.
Sevgiliyle Yapılacak Romantik Aktiviteler Nelerdir?
Son olarak, birlikte bir hobi edinmek, ortak ilgi alanlarınızı keşfetmenize ve yeni yetenekler geliştirmenize yardımcı olacağını düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgililer günü evde neler yapılabilir? Beraber yemek yapabilirsiniz, pasta yapabilirsiniz. Sonra güzel bir film açıp izleyebilirsiniz. Konsol oyunları oynayabilirsiniz. Bence evde vakit geçirmek dışarıda vakit geçirmekten daha keyifli.
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyoo öyle değil, biz sevgilimle evdeyken sürekli oynaşmayız yeri geliyo yemek yapıyoruz yeri geliyo temizlik ya da uyku :)
+1 yılYemek yapın birlikte oyun varsa strateji tarzı çok eğlenceli olur sonunda da bir iddia koyarsınız daha heyecanlı geçer film de izlenebilir ama sıkıcı olabiliyor insanın uykusu gelebiliyor zaten vakit geçiyor sevdiğin insanla
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte denemek istediklerinizi kucuk kagitlara yazip kaseye doldurun, sirayla birer kagit cekerek uygulamaya veya uzerinde konusmaya baslayin. Ne kadar cok ayni seyi yazarsaniz o kadar cok ten uyumunuz var demektir. Hem de bu etkinligi sadece seks olarak dusunmeyin. Birbirinize karsi isteklerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz, daha seffaf olabilirsiniz. Ayrica kural olarak kagitta yazan seyi yapmak istemiyorsaniz yapmazsiniz, karsi taraf sizi zorlayamaz. Boylece kotu surprizler olmadan guvenli sekilde eglenebilir, birbirinizi daha iyi taniyabilirsiniz. Ama biraz daha heyecanli olsun istiyorsaniz kagitta ne yazarsa yazsin deneme konusunda en bastan anlasabilirsiniz, bu biraz daha cesaret ister tabi. Ben ne olursa olsun yapacagim diyemezdim acikcasi 😂
60 Yorumla
+1 yılValla yemek yapmak isterim. Tavuk pilav çok güzel yaparım. Yanında salata hazırlarız. Fırında da patates yemeği. Tatlı olarak yaş pasta veya ıslak kek. Beraber yaparız ne güzel. Çok keyifli olur. Ben yemek yapmayı biliyorum zaten. İkimiz beraber yaparız. Yeterince eğlenceli bence. Sonra işte kitap okuruz. Ya da film izleriz.
Ya da eğer ikimizde sinemaya meraklıysak bir konuyu canlandırarak tiyatro oynamaya çalışırız.
Film çekmeye, yapmaya kurgu ve montajlamaya çalışırız. Öyle bir sürü şey var.
Sevgilim olsa boyama kitabı bile boyarım valla :D Miskette oynayabilirdik. İpte atlayabiliriz :D Valla çocukluğumda hangi oyunlar varsa, saklambaç, körebe hepsini oynamak isterim :D
00 Yorumlasevişmekten daha çılgınca bir şey olmaz ki :D o değil de farklılık çılgınlık arıyn oturup kitap okuyon bir de sınav yapıyon adama o iş yaş, sen yemek yapıcan o elip arkandan sarılacak falan heyecanlı olur yani :D
10 Yorumla
+1 yılamuda kalkıp Türkiyenin dış borcu hakkında sohbet edebilirsiniz. bence gayet yenilikçi daha önce hiç denendiğini sanmıyorum.
123 Yorumla- +1 yıl
:D :D kesinlikle
- +1 yıl
bir dene bakalım hoşuna giderse haber ver bizde yapak arada
seks yapılır , tabi ben basit söyledim bu baya çoşturulabilir , başka bişey de yapılmaz oyun kendim oynarım.
10 YorumlaHavuzda water polo oynayabiliriz ya da basementta Ice-skate yapabiliriz, costumelerle photograph cekebiliriz.
02 Yorumla- +1 yıl
Kardeş senin memleket nere?
- +1 yıl
Tabi ilk önce googledan water polo nedir nasıl oynanır ona bakmalı
Biz en fazla doğruluk cesaret oynarız djdjdjdkdjjdjdjsj
+1 yılYani film izlemek olabilir sinemaya gitmek olabilir kişilerin zevkine göre değişir
00 YorumlaAraya kılıç koyup yanyana uzanın. Eski Türk filmlerindeki gibi😉
00 Yorumla
+1 yılsıkılırsınız aklına gelebilecek herşeyi denedim belli bir süreden sonra sıkıyor ama yemek yapın yaparken eğlenmiştik
00 YorumlaPubg oynayin. Seni vursunlar o kutarsin, sonra sen kahramanimsin de tut elinden yataga bagla. Ya hakikatten oluyorum gulmekten.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMum ışığı ve sakin bi müzik eşliğinde dans, biraz yakınlaşmak, temas etmek, ufaktan elleşmeye başlamak, biraz öpüşmek, sonra seks❤❤❤
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlırız yaprak jiletlerimizi doğruluk mu cesaret mi oynarız... Kim cesura jilet atar kendine 😛
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılatçılık oynayın. önce o senin sırtına binsin sen onu taşı. sonra sen onun sırtına bin o seni taşısın. Zayıf olan şişman olanı taşısın; en zevklisi o.
10 YorumlaJanga falan oynayın. Evde ne yapıyorsunuz bu sıcakta. gidin denize girin -,-
00 YorumlaPs oynardım
Yemek yapardık mutfakta geçirirdik vakti
Film dizi izlerdik00 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 551 cevap paylaştı. Bu işin ne olacağı belli hiç direnip başka şeyler arama , vakit kaybetmeyin daha iyi
20 Yorumla
+1 yılBunun cevabı çok uzun arkadaş ve yazmaya taakatim yok bir ara anlat uzun uzun anlatayım :)
00 Yorumlabırlıkte dus alır uzanırım klımayıda acar saatlerce ılıskıye gırmeden sevısırım kasıklarım agrıyana kadar :D
20 YorumlaOfff sorma böyle seyler sabag sabah neler yapilmaz ki at bile kosturuluz o evde
00 YorumlaSen yazmışsın işte Ps v. s :)
Film izlenir , pasta yapılır , alkollü oyunlar var onlar oynanabilir.10 Yorumla
+1 yılbiz genelde sevişiyoruz :P şaka şaka ayaklarını yalıyorum
30 Yorumla
+1 yılBen sevişmekten baska bişey yapmam. Ha çok yorulursam film izleriz. Mola gibi d, d,
20 Yorumla
+1 yıl:) ucu acık bir soru, ama siz yine de film izleyin biraz sevişin ileri gitmeyin.
00 Yorumlabir kız bir erkek daha çağırıp uzun eşşek oynayın.
00 YorumlaAteş barut yan yana kitap okuyacak oylemi bende yedim
00 Yorumla
+1 yılSarilarak guzel bir filim izlerdim ama bir taraf durumu genellikle farkli yerlere getiriyor:-)
11 Yorumla- +1 yıl
O yuzden bence siz evde filim izlemeyin sinemaya gidin
Yastık savaşı yapardım ben olsam. Ilk sefer geldiyse cinsellik kesinlikle olmamalı :)
00 Yorumlavalla ben hep tv izlerim evden nadir çıkarım dışarı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bir şey yapmanıza gerek yok yan yana durun o akış sizi sürükleyecektir.
00 Yorumlauzun zaman once sorulan soru bu gun neden önüme chiktiki?
00 YorumlaSevgilim olunca söz veriyorum bunu cevaplıyıcam.
00 Yorumla
+1 yılOkey atardim :D Pisti oynardim :D icerdik sevisirdik :D
00 Yorumlagenelde biz çılgınlar gibi uyuyoruz
10 YorumlaBilmem hiç sevgilimle aynı evde kalmadım
00 YorumlaBaş başa film izleyebilirsiniz.
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOyuncak araba oynayın
10 Yorumla Oyun oynayın.
00 YorumlaYani lafi nereye getiriyorsun..
00 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yataktan çıkarmam homemade. yaprdim
00 YorumlaYeni pozisyonlar aramak lazım :-)
00 Yorumla
+1 yılYemek yer film izleriz
00 Yorumla
+1 yılOvvv çılgıncamı samanyolu izlerim sevgilimle :D
04 Yorumla- +1 yıl
:D güzel fikir :D aklima menemen konservesi hazirlamak geldi
- +1 yıl
Örgü yapın :D
- +1 yıl
Dogru :D sonra yaptigimiz atkilari disarida kimsesizlere verirrz :D
- +1 yıl
Evet :) ayrı odaladarda kaza namazlarınızı kılında bari o gün boşa gitmesin
+1 yılÇiğköfte Yaparız 5 saat sürüyor.
00 Yorumlayemek dans filim ve sevişmek
00 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 911 cevap paylaştı. Rus ihalesi atardık batan yar.. agi yer
00 YorumlaAklima gelmiyo sonra cevap versem
00 Yorumla
+1 yılvallahi yapılcak şey belli.
00 YorumlaYazdiklarin haric her birsey yapilir:))
00 YorumlaFilm dizi izlenir
00 Yorumla
+1 yılErik dalı oynayın
00 Yorumla
+1 yıl😂😂
00 Yorumla
+1 yılDeve güreşi
10 YorumlaPes maçı karşılıklı
00 Yorumlaamuda kalkın 😂
00 Yorumla
+1 yılSaklambaç oynayın :D
00 Yorumlaoww neler nelerr