Kaç defa dudağımdan öpmek istedi izin vermedim en son dün konuştuk yine meseleyi açtı izin vermem dedim kızarım dedi bende neden dedim ee kızmam normal değil mi sence de dedi siz ce kızması normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Öptürüp öptürmemek senin tercihindir zorlayamaz, ancak 3 senedir birlikteyiz demişsin yorumlarda. Ben sevgili olduğum insanla 3 yılda öpüşmüyorsam o zaten normal arkadaşımdır sevgilim değil.Öpüşmek büyütülecek bir şey değil zaten, bu kadar korkma. Ayrıl diyenler olmuş ancak, bundan sonra başka biri olsa oda 3 yılda öpüşmek ister haberin olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama bu bi tartsma konusu olabilir mi? Öpüşmek istemediğim için tartışır hale geldik
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Aga o da benim gibi yabancı bir filmdi hatırlamıyorum onu izlemiş herhalde çok güzel öpüşürlardı benimde öpüşesim gelmişti. Herşeyi boktan tarafa çekmesinler böyle sebeplerle ayrılmaz. Fikir ayrılığı gayet normal
35 Yorumla
Soran+1 yılEvet dizi izledigini soyldi ama ben istemedigimi defalarca söyledim hala ısrar ediyor. Ayrılicam
Soran+1 yılBelki kullanıcak beni.. Öptükten sonra ayrılmak isticek
Soran+1 yılBen cok seviyorum onun sevgisinden supheliyim bu bi kac gundur
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞehvete düşüp dudaktan öpücük isteyeceğine helalim diyip alnından öper adamm gibi adamlarr ama sizlerrr gider ne olduğu belli olmayanlarla sevgili olursunuz.
1410 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Cevap sahibi+1 yıl@_Kelebek_Etkisi_ yorumuma katıldığın için teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBeğenmeyen arkadaş neden beğenmediğini açıklarsa çok sevinirim neresinde yanlışlık var bilmek istiyorum
Soran+1 yılÇok haklısın ama ben böyle biri olduğunu bilmiyordum yoksa asla çıkmazdım ve ayrilicam
- +1 yıl
Görüş sahibi, beğenmeyen benim. sevgiliyle her istediğinizi yapın sonra mesele öpme, sevişmeye gelince araya mesafe koyun. olur mu böyle. hiç ciddi görünmüyorsunuz.(bu arada alından öpmek de haram oluyor :)) ve sevgili nikah basmadıkça helalin değildir.
Peygamber efendimizin (s. a. v.) sözüdür."Yabancı bir kadınla bir erkek iki ikiye, baş başa kalırlarsa üçüncüleri şeytandır!". görüldüğü gibi islam dini flört ilişkilerine uygun değildir. "Zinaya yaklaştıran durumlar da haramdır"(isra 17/32) ben öpüşmeyi, sevişmeyi savunmuyorum. işinize geleni kullanıp gelmeyeni alet etmeyin.
Vesselam. - +1 yıl
Rabbini seven , değer veren kurallarına (tam) uyacak ; meyvesini yiyecektir.
Cevap sahibi+1 yılArtık biliyosun ve ne yapman gerektiğini de
Cevap sahibi+1 yıl@KırSakallıWill kesinlikle haklısın yorumda orda bir hata varmış çok ince çizgiye bastın kardeşim. Evet dine göre temas bile yasaktır nikah olmadan. Ben insanlara göre konuştum bizim adetlerimize göre alından öpmek helalimsin anlamı taşıdığı için dedim. Evet haklısın bu konuda.
- +1 yıl
@görüşsahibi benim yorumumda çıkıştığım mevzu , her haltı yiyip mesele o raddeye gelince karşısındakine izin vermeyenler. sana çıkışmadım yani. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. kendine iyi bak kardeşim
Cevap sahibi+1 yıl@KırSakallıWill eyvallah kardeşimm
hayır değil o nasıl birşey bende izin vermiyordum ilişkilerimde saygı duyuyorlardı bu benim şahsi kararım saygı duymak zorundasın de zaten sadece öpüşmek için birlikteyse gitsin öpebileceği biriyle beraber olsun
32 Yorumla
Soran+1 yılAynen wala öyle yapicm ayrilicam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 704 cevap paylaştı. ne kadar süredir sevgilisiniz bu önemli, bir süredir ise istemesi gayet doğal. zaten sevgiliyken öpüşülür, el ele tutuşulur falan. flört dönemlerinde, sevgililikte bunlar olur, eğer istemiyorsan görücü usulü iliskilere yonelebilirsin
34 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedir sevgiliyiz daha önce asla böyle bisey istemezdi hatta ben bazen rahatsz olur sarılmayı bile kısa tutardım saygı duyardı ama bu sene çok değişti :(
- +1 yıl
yani 3 sene yeterli bir süre , bir insanın sevgilisinin dudağından öpmek istemesi gayet normal. önceden yapmaması biraz sana zaman vermesi, zamanla senin onu anlayıp biraz yakınlasacagını en azından bir opucuk verecegini bekledi sanırım. baktı senden bir adım yok, yakınlasamıyor sana tepkisini dile getirdi. ki diyorum cok normal bir sey bu, herkes sevgilisini opmek sarılmak ister cok doğal bir durum bu
- +1 yıl
bazı yorumcular işi namus meselesine çevirmiş ama bir insanı öptün mü namusun gitmez, aksine flört iliskilerinde sevgilinle vakit gecirirsin, elele tutusursun, opusursun , sarılırsın eger bunları yasamıyorsan zaten yakın arkadaslıktan farkı kalmaz. ha muhafazakar isen o zaman flort olayına girmeyeceksin, ailenin begendiği yapına uygun muhafazakar birisiyle goruseceksin evlilik amaclı o da ki bu tür iliskiler azaldı yani. çünkü kabul etsinler etmesinler flört ediyorsan karsındaki insanın seni opmek istemesi doğaldır, zaten istemiyorsa korkman lazım aseksüel olma riski vardır oyle bir insanla saglıklı bir iliski yürümez
Soran+1 yılMesele şu öpmesini istemediğim için kızması bu bence hiç normal değil
+1 yılsevgilinin seni öpmesi anormal bir durumsa..
neden sevgilisin
bir kızdın iki kızdın adam en sonunda benden bu kadar diyecek.30 YorumlaGerçekten seven insan öpüşme olaylarına takmaz. Ayrıca istemediğin bişey için kızmaya hakkı yok. İstemiyorsanız olmaz nokta.
41 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılKendini evlenmeden hiçbir erkeğe öptürme bence. Sonra ayrılırsın evlendiğin adam huzursuz olur başkaları dokunduğu için. Sende huzursuz olursun. İlkin eşin olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Normal değil. dudak senin değil mi arkadaşım
Nereye kızıyor. Öptürme yani42 Yorumla
Soran+1 yılAsla izin vermicem
3 yıldır beraberiz demişsin öpüşmek istemesi gayet normal ama zorluyorsa seminde gönül rızan yoksa buna rağmen öpmek istiyorsa bir sıkıntı var..
21 Yorumla
Soran+1 yılIstemedigim halde o istiyor geçen hafta buluştuk yine sordu opebilirmiyim diye hayır dedim tamam diyip iki dakika sonra birden yaklaştı öpecekti kafamı cevirdm
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılIstemediğin bir şey için sana surat asiyorsa hiç kafaya takma Senin istemediğin bir şeyi yapamaz bunun içinde surat asamaz
23 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederim yorum icin:)
- +1 yıl
Aslında sana kızarak senin vicdan yapmanı onu daha fazla üzmemek için "Tamam öpebilirsin" demeni bekliyor sakın kanma
Soran+1 yılKesinlikle haklisin. Asla izin vermicem
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. istemediğin hiç bir şey yapmak zorunda değilsin. seninle ilgili neyin normal olup olmadığına başkası karar veremez. buna ailen de dahil
11 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum herşeye bedel
+1 yılO ayrılmadan sen ayrıl hatasını anlasın ilk onun ayrılmasına izin verme
22 Yorumla- +1 yıl
Bu arada sevgili bile olsanız öptürme bu itlerin hepsi aynı sürünsün hepsi
Soran+1 yılHaklisin wala ben ayrilicam
+1 yılKızması normal degil istemedigin bir şeyi yapması tacize girer
21 Yorumla
Soran+1 yılCok teseekkur ederim yorum icin
Keşke benimde böyle tatlı bi derdim olsa değerin bil aşk acısı çok kotu
12 Yorumla
Soran+1 yılKorkum şu ya sırf bunun için benimleyse:(
+1 yılDegil beden senin
Ya bir insana boyle konusma haddini nasil verebiliyorsunuz onurunuz yok mu23 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce böyle biri deildi il dışına cıktı 6 ay il dışındaydı gelince böyle bisey istedi bende sürekli reddettm
- +1 yıl
Ayril
Soran+1 yılAyrilcam
Kesinlikle izin verme seni öpemediği için kızacaksa hiç sevmesin daha iyi büyük ihtimal tam da sevmiyordur. Senden faydalanmak istiyor. Istedigini elde edince umrunda bile olmayacaksın . Kessinlikle İZİN VERME
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorum icin 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılAferin sana kız senin gibi ahlaklı kızlar kurtaracak dünyayı kimseye kullandırma kendini seni seven dokunmadan da seve bilsin
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim benimde tek korkum kullanması ve buna asla izin vermicem
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyeti iyi değil kendimden biliyorum sonra izin verdikçe başka şeyler istiyor pislikler
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok iğrençler adam gibi sevmek warken neden böyleler bunlar ya 😞
Cevap sahibi+1 yılŞerefsizler çünkü ama bakire isterler evlenince
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet sevgilisine dudağından öptürmez ben neler yapıyorum hey yavrum hey 😂 kendimi tekrar bi gözden geçirmeliyim sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
İstemediğin halde seni buna zorlaması veya ikide bir üstelemesi doğru değil. Anlayışla karşılaması gerekirken böyle yapıyorsa sevgisinden şüphe et derim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence. Senin bedenin hakkında verdiği kararlara saygı duysun önce. SENİN BEDENİN SENİN KARARIN.
20 Yorumla
+1 yılDudağından öpünce noluyo kii izin verirsen dudağını ağzının içine alacak iyice yumulcak belkide seni kullancak
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen izin vermediğin sürece hiçbirşey yapamaz, ya sende ona mı kaldın sanki
Israr ederse direkt tepkini koy ortaya gerekirse ayrıl
Ekmek değil su değil ne oldu bu çocuk böyle ya, kendinizi ezdirtmeyin bu kadar21 Yorumla- +1 yıl
Aynenn..
+1 yılBugün elini isteyen yarın kolunu alır devamını sen düşün.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili adı üstünde yerini bilsin kizdirmasjn beni puştt
30 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan yapmak zorunda değilsin ama sevgilin dedigin kişiyi de öpmezsen kimi öpeceksin ki? Bence gayet doğal yani istemesi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Hakli olan sensin böyle bi konuda istemediğin sürece ısrar edemez belki seni bu konuda kullanmak istiyodur amacını bilemezsin
10 YorumlaBugün dudagini ister yarin baska bir yerini, alistirma bence.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle böyle başlıyor sonra aşağıya doğru kayıyor muhabbet ;) daha sonra hamilemiyim soruları geliyor. Akıllı olun biraz! Kız aklı kaz aklı diye boşuna dememişler.
10 Yorumla
+1 yılNe demek kızıyor yol vermek lazım böylelerine nefret ediyorum böyle insanlardan.
10 Yorumla
+1 yılhiç yapmadıysan kimseykle boşver yapma ilerde eşine sakla evlenirsen onunla özel olsun derim.
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende bunu istiyorum. Öptükten belki de ayrılmak isticek o zaman war ya mahvolurum o yüzden izin vermicem
- +1 yıl
Bencede izin verme ona hiç yapmamışsın ve daha yaşın küçük o senle belki eğlenmek için takılabilir. Eğer bunun için senden ayrılıyosa bilki seni sevmemiştir özelden yazabilir misin mesaj atamıyom aynı durumu bende yaşadım eğer konuşmak istiyosan
Soran+1 yılOlur mesaj atiyorm
Soran+1 yılIstek attim mesaj atilmiyor sen atarmisin
Öptürme ya öpüşmek için mi sevgili seninle gerçekten seven adam bunları düşünmez bile
29 Yorumla
Soran+1 yılBence deee asla izin vermicem
- +1 yıl
Aynen öyle.. malesef burdaki yorum yazanların çoğu Amerika'daki aile ahlakıyla sevgili oluyolar
- +1 yıl
Söylediklerinin hepsine katılıyorum. Ahlaklı gençlerin sayısı çoğalsın insAllah
Soran+1 yılKesinlikle wala bak o kadar çok ısrar etti kızdı ki bir an ben izin versem mi diye düşündüm etrafta soracak kimsem yoktu buraya yazdım iyi ki de yazmışım insan sevince herşeye boyun eğiyor ya o hale geldim ama asla izin vermicem buraya yazıp sizin gibi güzel insanların yorumu beni yanlış yapmadigima doğru yolda olduğumu hatirlatti
Ayrıl o zaman niye sevgilisin ki
Kızlarinda busunu anlamıyorum lan madem tiksiniyorsun git tiksinmicen birisini bul02 Yorumla
Soran+1 yılTiksinmek değil kullanılmaktan korkuyorm
Selam, öptürmek istemiyorsan ayrıl öpüşmicekseniz arkadaştan farkınız yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki nasıl arkdstan farkımız yok. Öpusmek için mi cikilir bi kizla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle başlıkları görünce bu ülkede yaşadığım için bir kez daha sitem ediyorum Allah'a. Sitem konusunda küçük emrahı geride bıraktım. Coğrafya cidden kader ya
15 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
- +1 yıl
Sebep, başka ülke insanlarına böyle soru yönelt. g*tleriyle gülerler, seni ciddiye bile almazlar.
- +1 yıl
Şimdi damlarlar: "onlar müslüman değil tabi her haltı yerler." diye. ona da cevap vereyim:
sevgili oluyorsan her türlü şeyiyle kabul ediyorsun. dudağından öptürmüyorsan yanağından öptüreceksin. yanağından öptürmeyeceksen elini tutacaksın. E bunların hepsi günah zaten.
senin helalin olmamış ki daha. sadece sevgilisiniz.
Cevap sahibi+1 yıl@KırSakallıWill yerime açıklamışsın çok sağol. Flort günah değil ama öpmesi günah, tesettürlü ise saçını görebilir miyim demek günah. Her günahı işine gelince işler ama mevzu sevgilisinin bir isteği olunca günah. İşte ben günah oluşundan değil bu ülkede kızların bunu bir koz olarak kullanıp şımarıklığa alet etme zihniyetinden soğuyorum yoksa samimi olarak günah olduğu için istemeyene elbet saygım var lakin bunların ağzındaki laf ile niyetleri farklı. Türk erkeği bu denklemde bu kurmacada boğuldu bitti. Anlamıyorlar!
- +1 yıl
@görüşsahibi hay ağzına sağlık. harfi harfine yorumuna katılıyorum. bir de hanımcılık oynayanlar yok mu...
+1 yılİstemiyorum de. Kabul etmiyorsa ayrıl.
21 Yorumla
Soran+1 yılAyrilicam çünkü ben istemedikçe zorluyor daha da üstüme geliyor
+1 yılE siz sevgili değil, arkadaşsınız o zaman... Anormal
00 Yorumla
+1 yılBence french kiss rahatsız ediyorsa tamam yapmazsın da öpücük de sınırıyla verilir bence.
00 YorumlaBu gün öptürürsen yarın s... kmek ister bence yüz verme
20 Yorumla
+1 yılYaa bende aslında birisini öpmek istiyorum da nerede nasıl yapıcam bilmiyorum koca kıx oldum annem izin vermiyor çıkalım sana gelince kızması normal bence ama abartmış gibi yinede sevgili olduğunuz için gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi ne boş yorumlar görüyorum ya. İnsan sevdiğini öpmek istemez mi la? Ayıp mı oluyor öpüşmek istese? Tabi ki herşey ondan ibaret değil ama insan sevdiğini arzular. öper , koklar. garipsiniz valla.
Coğrafya kaderdir.30 Yorumla
+1 yılKizarsa defolsun gtsin izin verme. Amacı belli pustun. İzin verme.
10 YorumlaYani demek ki senin sevgilin de o***** Muş Sen öyle sevgili yaparak hata etmişsin direk ayril
21 Yorumla
Soran+1 yılWala ayrilicam galiba cevremde soracak kimsem yoktu buraya yazıp insanların fikrini almak istedim ayrılmak en dogrusu
+1 yılSevgilinin öpmesi normal değil mi
00 YorumlaBundan gayet normal ne var sevgilin sonuçta
20 Yorumla
+1 yılDeğil saygı duyması gerek
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Aferin kız izin verme
10 Yorumla
+1 yılSevdiğime kıyamam ki öpeyim
10 Yorumla
+1 yılGayet normal sevgilin sonuçta
10 Yorumla
+1 yılÖpmek istiyorsam ve öptürmüyorsa hiç uğraşamam
12 Yorumla- +1 yıl
Ugraştrmazsnda tabi
- +1 yıl
@_Kelebek_Etkisi_ anlamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimki izin vermedim diye terketti
11 Yorumla
Soran+1 yılHay onun ağzına tüküreyim 🤦♀️ Neyse ki bi pislikten kurtulmuşsun ♥️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öptürmem. Öptürsene gitsin hoşt
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyorsanız yapmazsınız kızmaya hakkı yok
20 Yorumla
+1 yılSu ergen muhabbetleriniz baydı be
01 Yorumla
Soran+1 yılSus be
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal çünkü sevgilin ya hani😅
10 Yorumla
+1 yılSonrası gelirühü ühü bilmemne oldu die yazarsın😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki mi onun ki mi?
00 Yorumla
+1 yılevlenene kadar sabredeceğim
10 YorumlaSana saygi duymak zorunda
30 Yorumla
+1 yılannen opturtmemi dedi kuzum 😉🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Değil tabii
10 Yorumla
+1 yılhaklı
10 YorumlaHayir sapik o ayril
22 Yorumla
Soran+1 yılWala mi bak bende bundan suphe ettim ama 3 senedir birlikteyiz ilk defa bu sene boyle seyler istemeye basladi
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim dudağımdan öpmek istiyor, izin vermiyorum kızıyor. Bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler