Hayiiir ne sapığı kesinlikle öyle birşey düşünme duyguların çok normal bence, özellikle kız çocukları babalarına düşkün olurlar ve hatta ufak yasta yani ergenlikten önce babalarıyla evlenmek istediklerini daha düşünüp hatta söyleyebilirler.
Senin babada sana düşkündür evlatlar çok sevilir babada seni seviyor demekki, ona karşı saygın tavır ve davranışların düzgünce sana değer verdiği için sende onu çok sevmiyorsun demektir.
Kafana takma devam et ve babama bu durumu anlatırsam daha iyi olur onu gururlandırırsın.
Sonuçta cinsel bir isteğin olmadığını yazmissin değilmi?15 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle yok cinsel bir istek! ama aşk gibi..
Soran+1 yıl22 yaşım
- 1 yıl
Bencede git söyle bende öyleyimdir cinsel bir istek asla yok 0 bile değil o kadar az ama daha çocukken hep koruyup kolladığı için o sevgi masum bir sevgidir bende babamı kıskanırım ama ben annemide kıskanırım karşı cinsi ikisinede yaklaştırmazdım ama bende bu durum 13'den sonra düzeldi git babana söyle kötü tepki vermez belki sana yön gösterir bunları atlatmana yardımcı olur seninle konuşur başka erkeklere duymanı sağlar o hissleri 😊
+1 yılKendine konuşacak sağlam bir arkadaş bul ve durmadan konuş onunla. Çünkü senin içinde bir eksiklik var. Sen sosyal çevrenden yeteri kadar sevgi ve saygı görmemişsin bence babanın sana bu yaklaşımı çok farklı geliyor. Konuş içinde ne varsa dök. Zamanla düzelirsin. Ama sağlam bir dost edin seni durdurabilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşıma söylemiştim üç hafta önce ilk hissettiğimde sonra tehdit ediyordu sürekli. Sonra dostluk bitti
- +1 yıl
Sen çok yanlış arkadaşlıklar kurmuşsun o zaman. Dediğim gibi sosyal çevren çok yanlış kişilerle dolu. Sanaldan gizli bir şekilde konuş o zaman. Pek bilgi verme. Tel adres ya da isim gibi. Mutlaka içini dökecek birini bul ama.
Bence en sağlıklısı bir destek alman kendini kötü hissetmene gerek yok o babana olan aşırı sevgiden kaynaklanıyor. Ne yani baban dudaklarına yapıştığında izin mi vereceksin birde bu açıdan düşün. Bence bunu en kısa sürede ailenle konuşman gerekiyor Babana olan aşırı sevgin ve çevrendekilere olan sevgisizliğin böyle düşünmene sebep olmuş yavaşça nefes al ve kendine gel.
10 Yorumla
Bu bir tür elektra kompleksi. Fakat genellikle 2 ila 10 yaşları arasında görülür. Ergenliğe kadar olası bir durumdur fakat ergenlikte nadir rastlanır. Daha sonrasındaysa görülmesi ruhsal sağlığının yerinde olmadığını gösterir. Ciddi anlamda tedavi görmelisin. Bir an evvel.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılBence acilen bir psikolojik destek almalisin. Kimse seni yargilayamaz cunku insan bazen dogru veya yanlis olsun hislerinin onune gecemiyor ama bunu atlatmalisin. İyi bir psikiyatri bulup hemen bu hislerinin onune gecmelisin en azindan kendin icin bunu yapmalisin
20 Yorumla
+1 yılBabasına aşık olan kızlar var çok sevdikleri için böyle deniyor bnce sen onu çok seviyorsun baba olarak ve çok sevdigin için karşınada öyle biri çıksın istiyorsun bu çok doğal üvey baban oldunu bildiğin içinde acaba başka türlümü seviyorum diye bir psikolojiye girmişsin bnce.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tahminimce her kızda vardır yani aşık olma duygusu değil ama bu bir hayranlıktır.
Sen onu şefkatli ve sevecen olduğu için dahada önemseyip , benimsiyorsun.
Aslında burada bir farklılık yok , her kızını seven babanın kızlarının olduğu gibi.
Bunun yanı sıra sen bu duyguyu fazla hissettiğin için ona aşık olduğun düşüncesine kapılmışsın kendi beyninde bunu tasarlayarak , tekrarlayarak kendini pskolojik bunalıma sokmuşsun.
Aslında olağan bir şeyi düşüne düşüne sapıtmışsın anlayacağın.
Bu yaşlarda herkesin taktığı kendini başka düşücelere soktuğu durumlar vardır.
Sen sakin ol bu düşünceyi aklından at yavaş yavaş öyle olmadığını anlayacaksın ^^12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ediyorummm sizin gibi insanlar iyi ki var
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , bu tür şeyler konuşularak fikir alınarak çözülür.
Sormakla iyi ettin.
her kız babasına aşıktır bence. belki üvey olmasından bilemiyorum tabi ama senin ki farklı bir boyuta geçmiş gibi hissediyor olabilirsin. ama bu konu burada çözülecek bişey değil. bir doktora git. ailene bir şey söylemenede gerek yok kendi başına doktara gidebilirsin. onun dediklerini uygula burada milletin salladığı şeyler değil. çünkü durum sıkıntılı.
10 YorumlaBende tam o öz baban mi dna testi yaptir diycektimki üvey oldugu ortaya cikti. Bence üvey babanin kıza sarilmasi ve haddinden fazla yakinlasmasida dogru degil yanlis seyler dusundurmuş mesela sana. Ona hayranlik duyuyoda olabilirsin farketmiyosundur ve annene bu kotulugu yapabilirmisin o kadin seni buyutmus sen sacini yolmak istiyorum diyosun dogru mu sence yaptiklarin?
12 Yorumla
Soran+1 yılkötü bir hareketini görmedim özbaba gibi davrandı hep...
doğru değil tabi benim için nelere katlandı..
+1 yılSende bunun bir sorun olduğunu düşünüyorsan mutlaka bir psikoloğa gitmelisin, 18yaş üstü bir bireyin yapıcağı davranış değil 7-8 yaşında olursun anlarım
20 Yorumla
+1 yılBismillah korktuk valla kesin bir doktora gitmen lazım canım en yakın arkadaşlarından birine anlat olmadı onla gidin mutlaka gitmen lazım yoksa durumun daha feci olabilir
10 YorumlaBirbirinizi seviyorsunuz ne güzel işte. İnsan sevgisini böyle gösterir. Hemen farklı yönlere çekmeyin. Erkek arkadaş edin kendine rahatlamak istiyorsan.
00 YorumlaPskolojik destek sana sart degil farz olmuş. 22 yaşında olabilirsin ama beynin hala 16 18 yaşlarında. baban seni seviyor kizisin diye sen bence bir erkek arkadas yap kendne ya da burdan biri şu kiza partner olsun gençler bir iyilik yapın suna
20 Yorumlahttps://www.incicaps.com/c/ommfa3a6c/
vay anasını00 YorumlaOedipus kompleksi deniyor ben pdr mezunuyum yardımcı olabilirim sana yarın mesaj bırak tekrardan şimdi uyucamda
14 Yorumla
Soran+1 yılsağol
- +1 yıl
5yaşına kadar olur karsı cinsin vücudunu görür etkilenir oda ailede görülür ilk olarak bundan dolayı ortaya çıkar ilgi duyar ask yasar hemcinsini kıskanır anneyi ya da babayı 5yasında hafifler ama daha sonra tekrardan ortaya çıkabiliyor nadirde olsa ortaya çıkıyor tabi korkulacak bişesi yok
sen kendine takıntı yapma zamanla düzeliceğinden eminim sanırım şaunda birazcık yaşın küçük ve sana gösterdiği ilgi falan hoşuna gidiyo çok seviyosun zamanla düzeliceğinden eminim takıntı yapma sadece rahat ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiride sormuyo ki baban kaç yaşında diye.. neyse ben soruyorum üvey baban kaç yaşında Aranızda kaç yaş fark var? Şuanki durum nasıl son gelişmelerden bizi haberdar et malum 1 sene geçmiş bu soruyu soralı
00 YorumlaTövbe tövbe Ya Rabbim Sen bizleri Affet... Çok Dindar biri değilimdir. Ama ne diyeyim bilemedim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın bunun normal bir davranışmış gibi algılamana izin verme sapıklık olduğunu kabul et ve böyle bir davranışın kesinlikle kabul edilemez olduğunu kendine sıklıkla hatırlat.
00 Yorumla
+1 yılYa aldjasljdhalskd :D Bugünleri de mi görecektik be :D
10 Yorumla
+1 yılsarhoşum şu an ama senin kafanı yaşamak istiyorum. ne içtin söylesene :D :D
00 Yorumla22 yaşındasın ve üvey baban sana sarılıyor. Ben bu işte cinsellik ararım.
02 Yorumla
Soran+1 yılo beni 3 yaşından beri büyüttü ondan olma kız kardeşim var benim o suçsuz evlat sanıyor benii. ama bannim asıl babamin ne ok yediği belli değil saçımı bile okşamadı! onun suçu yok
söyledin içinde kalmamış oldu.. seni dinlemekten başka bide boş boş nasihat veririz ama yapacak bişeyimiz yok..
00 Yorumla
+1 yılKizlarda 4 5 yaslarinda olur bu tur seyler sonra gecer. bir sekilde psikologa gitmeniz de fayda var.
10 Yorumla
+1 yılKız Çok Kötü Bir Durum Allah Düşmanımın Başına Vermesin Yazık Ya :(
00 YorumlaBaban olmadığını anlamış olduğundan kaynaklanabilir kendine dikkat et duygularının kurbanı olma
00 Yorumlasıkıntılı durum. ya git evlen ya başka birini bul aşık olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikoloğa gitmelisin.
Belki psikiyatriye çünkü belki takıntı halini almıştır bu durum.
İlaç yazar.
Allah yardımcın olsun.
Dikkat et kendine.03 Yorumla
Soran+1 yılçok sağolun insancıl cevap için..
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek, dertlisin, sıkıntın var belli.
Kesinlikle psikiyatriye git.
Allah'a emanetsin.
Soran+1 yılSizdee
Seni anlıyorum. Ama gerçekten psikolojik tedavi görmen gerekiyor. burada hiçkimse sana yardım edemez.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannen sana karışıyo ama baban seninle çok ilgileniyo dimi,
30 Yorumla
+1 yılOedipus kompleksini araştırmanı tavsiye ederim ve Freud'un yazılarını okumanı tavsiye ederim. Daha sonra tedavi olman şart.
10 Yorumla
+1 yılBöyle evladım olucağını bilsem karım ile yatağa girmem be.
10 Yorumlaşeytandan ALLAH a siğin bir euzubesmele çek dalga amaçli sölemiyorum. şeytanin vermiş olduğu vesvese klak asma geçer bir iki haftaya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. BısimİLLAH, değişikmisin kızım üvey annen sanki, her insan babasını sevebilir sen bo*unu ve dozunu çıkarmışsın !
00 YorumlaGit kendine baska gercek bir sevgili bul ve onunla zaman gecir belki asik olursun bunlarida unutursun en kesin cozum bu ya da taşın oralardan uzaklaş aynı ortamdan benim onerim bu olur anacak sana
00 Yorumla
+1 yılkardiş uçmuşsun. en az 45-50 yaşındadır hemde üveyde olsa baba yav.
00 Yorumlavallahi sizin ki baba sevgisinin ötesinde, bence bira amormal
00 Yorumla
+1 yılDefol git kirletme şu siteyi ya. Şu feyk hesapları engellemenin bir yolu olsaydı
11 Yorumla- +1 yıl
Bence böyle demen saçma belki bu kiside piskolojik sorunlar ysiyo ya da Allah bu arkadasimizi boyle sınıyo böyle küçümsersen bir gün de Allah sana bu derdi verdi zaman ozmn anlarsın bi piskolojik durum oldunu bende kucuken babamla evlenicem diyodum bu da babama asiri sevgimdendi bazen insanlar kafalarinda kurup ya da şeytan uraştinda acaba ven babama asik mi oldum diyerek seytan vesvese veriri bende ergenlik doneminde boyle seyler yasadim ama Allaha sığındım dua etim ve Allah o kolayli verir zaten onun icin insanlari kucumseme bi gun o dert seni de bulur
+1 yıl''Biz onları ibretlik olsun diye yarattık''
Bakara 103. Ayet13 Yorumla- +1 yıl
Ulan olmayan şeyi ayet diye paylaşarak dinden çıkma ihtimali olduğunu biliyor musunuz? Dediğin şey ayet değildir, uydurmadır. Aç bak Bakara Suresine.
- +1 yıl
aizen neyin kafasını yaşıyosun? öyle bir ayet var
- +1 yıl
Biraz akıllı olan ciddi anlamda ayet paylaşmadığımı anlayabilir, akıllı dedim ama sanada saygım var kardeşim.
sen psikolojiya terssin. bu tür olaylar kızlarda 3-7 yaş arasında olur.
00 Yorumla
+1 yılHer kız babasına aşıktır da seninkisi normal değil kendine gel
10 YorumlaFarkında olman çok iyi bir psikoloğa git ama sen bana yaşını bir söylesene?
00 Yorumla
+1 yıll*n s... bunuda burya konu diye açıp milletle dalga bari geçmeyin hayasızlar sizi
00 Yorumla
+1 yılkalp bu olabilir ama unutacaksın başka yapcak bir iş yok.
00 Yorumlaelektra kompleksinin 22 yaşında görüldüğünü ilk defa görüyorum :)
00 Yorumla
+1 yılSeviyosan git konuş bence. Şaka bir yana psikoloğa git.
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum. Bence aşık olmadığın için oluyor nit erkeğe
00 Yorumla
+1 yılruh hastasımızın kızım sen git köprüden aşağı atla öl geber * olaya bak ya
00 Yorumlaİnsanları yargılamayı sevmem ama bu kadarı da çok fazla oluyo...
10 Yorumla
+1 yılsenin gibi evlat düşman gtüne
50 YorumlaTedavi olman gerem sanirim bence bir an önce pot kirmadan!!
00 Yorumlayokluktan babana sarmışsın bence sen bul birini derhal
00 YorumlaPsikolojik tedavi görmen şart ama
20 Yorumla
+1 yılGerçek babanı bulsan desem? Kırmış mı olurum seni?
10 Yorumla
+1 yılIlk defa görüyorum böylesini
10 Yorumla
+1 yılannesini sevmeyen, allahı sevemez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. sorun yapma. belki zamanla geçer.
00 Yorumla
+1 yılÜzülmeyin, anormal bir durum yok. Yaşınız kaç?
04 Yorumla- +1 yıl
Normalde bunlar daha erken yaşlarda daha sık görünüyor sanırım da, 22 yaşında olmanızdan çıkacak sonuç nedir bilmiyorum.
- +1 yıl
Kaygılanma, buradaki insanlar psikolog değiller. Sallıyorlar kendilerine göre bir şey. Şu makalede buna detaylı cevap verilmiş:
www.hurriyetaile.com/.../...na-asik-olur_2087.html - +1 yıl
Yani yaş konusu biraz durumu değiştirdi. 22 Yaş sanırım bir psikologa gitmeyi gerektirir. Tabii internetten bolca araştırmayı öneririm. Ayrıca umarım bizi trollemiyorsundur.
+1 yılAnneni dusun ve dusuncelerinden kurtul
10 Yorumla
+1 yılEleman devreleri yakmış.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılSendeki değer veren sahip çıkan erkek sevgisi.
00 Yorumla Sen peynire düşmüşsün
00 YorumlaFreud haklı çıktı dağılın beyler...
21 Yorumla
+1 yılDaha neler duycaz bakalım :/
10 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat