Babama aşığım delirmek üzereyim!?

Hayiiir ne sapığı kesinlikle öyle birşey düşünme duyguların çok normal bence, özellikle kız çocukları babalarına düşkün olurlar ve hatta ufak yasta yani ergenlikten önce babalarıyla evlenmek istediklerini daha düşünüp hatta söyleyebilirler.
Senin babada sana düşkündür evlatlar çok sevilir babada seni seviyor demekki, ona karşı saygın tavır ve davranışların düzgünce sana değer verdiği için sende onu çok sevmiyorsun demektir.
Kafana takma devam et ve babama bu durumu anlatırsam daha iyi olur onu gururlandırırsın.
Sonuçta cinsel bir isteğin olmadığını yazmissin değilmi?
kesinlikle yok cinsel bir istek! ama aşk gibi..
22 yaşım
Kendine konuşacak sağlam bir arkadaş bul ve durmadan konuş onunla. Çünkü senin içinde bir eksiklik var. Sen sosyal çevrenden yeteri kadar sevgi ve saygı görmemişsin bence babanın sana bu yaklaşımı çok farklı geliyor. Konuş içinde ne varsa dök. Zamanla düzelirsin. Ama sağlam bir dost edin seni durdurabilsin.
arkadaşıma söylemiştim üç hafta önce ilk hissettiğimde sonra tehdit ediyordu sürekli. Sonra dostluk bitti
Sen çok yanlış arkadaşlıklar kurmuşsun o zaman. Dediğim gibi sosyal çevren çok yanlış kişilerle dolu. Sanaldan gizli bir şekilde konuş o zaman. Pek bilgi verme. Tel adres ya da isim gibi. Mutlaka içini dökecek birini bul ama.
Bence en sağlıklısı bir destek alman kendini kötü hissetmene gerek yok o babana olan aşırı sevgiden kaynaklanıyor. Ne yani baban dudaklarına yapıştığında izin mi vereceksin birde bu açıdan düşün. Bence bunu en kısa sürede ailenle konuşman gerekiyor Babana olan aşırı sevgin ve çevrendekilere olan sevgisizliğin böyle düşünmene sebep olmuş yavaşça nefes al ve kendine gel.
Bu bir tür elektra kompleksi. Fakat genellikle 2 ila 10 yaşları arasında görülür. Ergenliğe kadar olası bir durumdur fakat ergenlikte nadir rastlanır. Daha sonrasındaysa görülmesi ruhsal sağlığının yerinde olmadığını gösterir. Ciddi anlamda tedavi görmelisin. Bir an evvel.
Cevap
69Cevap
Bu tahminimce her kızda vardır yani aşık olma duygusu değil ama bu bir hayranlıktır.
Sen onu şefkatli ve sevecen olduğu için dahada önemseyip , benimsiyorsun.
Aslında burada bir farklılık yok , her kızını seven babanın kızlarının olduğu gibi.
Bunun yanı sıra sen bu duyguyu fazla hissettiğin için ona aşık olduğun düşüncesine kapılmışsın kendi beyninde bunu tasarlayarak , tekrarlayarak kendini pskolojik bunalıma sokmuşsun.
Aslında olağan bir şeyi düşüne düşüne sapıtmışsın anlayacağın.
Bu yaşlarda herkesin taktığı kendini başka düşücelere soktuğu durumlar vardır.
Sen sakin ol bu düşünceyi aklından at yavaş yavaş öyle olmadığını anlayacaksın ^^
teşekkür ediyorummm sizin gibi insanlar iyi ki var
Bence acilen bir psikolojik destek almalisin. Kimse seni yargilayamaz cunku insan bazen dogru veya yanlis olsun hislerinin onune gecemiyor ama bunu atlatmalisin. İyi bir psikiyatri bulup hemen bu hislerinin onune gecmelisin en azindan kendin icin bunu yapmalisin
her kız babasına aşıktır bence. belki üvey olmasından bilemiyorum tabi ama senin ki farklı bir boyuta geçmiş gibi hissediyor olabilirsin. ama bu konu burada çözülecek bişey değil. bir doktora git. ailene bir şey söylemenede gerek yok kendi başına doktara gidebilirsin. onun dediklerini uygula burada milletin salladığı şeyler değil. çünkü durum sıkıntılı.
Babasına aşık olan kızlar var çok sevdikleri için böyle deniyor bnce sen onu çok seviyorsun baba olarak ve çok sevdigin için karşınada öyle biri çıksın istiyorsun bu çok doğal üvey baban oldunu bildiğin içinde acaba başka türlümü seviyorum diye bir psikolojiye girmişsin bnce.
Bende tam o öz baban mi dna testi yaptir diycektimki üvey oldugu ortaya cikti. Bence üvey babanin kıza sarilmasi ve haddinden fazla yakinlasmasida dogru degil yanlis seyler dusundurmuş mesela sana. Ona hayranlik duyuyoda olabilirsin farketmiyosundur ve annene bu kotulugu yapabilirmisin o kadin seni buyutmus sen sacini yolmak istiyorum diyosun dogru mu sence yaptiklarin?
kötü bir hareketini görmedim özbaba gibi davrandı hep...
doğru değil tabi benim için nelere katlandı..
Sende bunun bir sorun olduğunu düşünüyorsan mutlaka bir psikoloğa gitmelisin, 18yaş üstü bir bireyin yapıcağı davranış değil 7-8 yaşında olursun anlarım
Bismillah korktuk valla kesin bir doktora gitmen lazım canım en yakın arkadaşlarından birine anlat olmadı onla gidin mutlaka gitmen lazım yoksa durumun daha feci olabilir
Birbirinizi seviyorsunuz ne güzel işte. İnsan sevgisini böyle gösterir. Hemen farklı yönlere çekmeyin. Erkek arkadaş edin kendine rahatlamak istiyorsan.
Pskolojik destek sana sart degil farz olmuş. 22 yaşında olabilirsin ama beynin hala 16 18 yaşlarında. baban seni seviyor kizisin diye sen bence bir erkek arkadas yap kendne ya da burdan biri şu kiza partner olsun gençler bir iyilik yapın suna
https://www.incicaps.com/c/ommfa3a6c/
vay anasını
Oedipus kompleksi deniyor ben pdr mezunuyum yardımcı olabilirim sana yarın mesaj bırak tekrardan şimdi uyucamda
sağol
5yaşına kadar olur karsı cinsin vücudunu görür etkilenir oda ailede görülür ilk olarak bundan dolayı ortaya çıkar ilgi duyar ask yasar hemcinsini kıskanır anneyi ya da babayı 5yasında hafifler ama daha sonra tekrardan ortaya çıkabiliyor nadirde olsa ortaya çıkıyor tabi korkulacak bişesi yok
sen kendine takıntı yapma zamanla düzeliceğinden eminim sanırım şaunda birazcık yaşın küçük ve sana gösterdiği ilgi falan hoşuna gidiyo çok seviyosun zamanla düzeliceğinden eminim takıntı yapma sadece rahat ol
Biride sormuyo ki baban kaç yaşında diye.. neyse ben soruyorum üvey baban kaç yaşında Aranızda kaç yaş fark var? Şuanki durum nasıl son gelişmelerden bizi haberdar et malum 1 sene geçmiş bu soruyu soralı
Psikoloğa gitmelisin.
Belki psikiyatriye çünkü belki takıntı halini almıştır bu durum.
İlaç yazar.
Allah yardımcın olsun.
Dikkat et kendine.
çok sağolun insancıl cevap için..
Rica ederim ne demek, dertlisin, sıkıntın var belli.
Kesinlikle psikiyatriye git.
Allah'a emanetsin.
Sizdee
Tövbe tövbe Ya Rabbim Sen bizleri Affet... Çok Dindar biri değilimdir. Ama ne diyeyim bilemedim.
Sakın bunun normal bir davranışmış gibi algılamana izin verme sapıklık olduğunu kabul et ve böyle bir davranışın kesinlikle kabul edilemez olduğunu kendine sıklıkla hatırlat.
Ya aldjasljdhalskd :D Bugünleri de mi görecektik be :D
sarhoşum şu an ama senin kafanı yaşamak istiyorum. ne içtin söylesene :D :D
22 yaşındasın ve üvey baban sana sarılıyor. Ben bu işte cinsellik ararım.
o beni 3 yaşından beri büyüttü ondan olma kız kardeşim var benim o suçsuz evlat sanıyor benii. ama bannim asıl babamin ne ok yediği belli değil saçımı bile okşamadı! onun suçu yok
söyledin içinde kalmamış oldu.. seni dinlemekten başka bide boş boş nasihat veririz ama yapacak bişeyimiz yok..
En İyi Cevaplar