Yarın erkek arkadaşımla 2 saatliğine evde buluşacağız. Ikimizde çalıştığımız icin ve pandemi yüzünden bir çok yerin kapanmasi yüzünden evde buluşacağız. Lakin benim içime bir korku geliyor. Evde bir şey yaşamak isterse diye. Ben ona söyledim o anlamda gelmiyorum diye. Çünkü erkek arkadaşımın doğum günü bugün. Benim de 2 hafta önceydi. Bayadan beri buluşamadık. O yüzden evde buluşup kahve falan icip sohbet ederiz diye konuştuk lakin yakınlaşmak ister diye endişe ediyorum. Böyle bir şeye kalkışır mi? Erkek arkadaşımla eskiden en yakin arkadaştık. Arada beni korkutmak icin söylediği oluyor ama yanaşır mi bilmiyorum. Onunla sevgili olduğumuzdan beri yakinlasmadim. El ele gezme, yanaktan öpme o tarz şey oldu. Daha önceki ilişkilerim de bir şey yaşamadım ki yaşamam da.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir erkeği en iyi başka bir erkek anlar
gitme demiyorum lakin yanaşacağını bil, yanaşmasa dahii içine o düşünce düşer, iyi niyetli bir insan da olsa şeytan bu düşürür aklına. 2 karşı cins baş başa bir yerde olduğunda 3. kişi şeytandır derler ahahahah
bunların bilincinde karar ver
2 kişi sevgili olsalar da evde buluştular diye yakınlaşacaklar diye bir mecburiyet te yok ama pek az oranda bu söylediğim02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemeden o bana yaklaşmaz. Ama benim korkum kendimim. Kendim o an o ortamda değişirsem diye endişe ediyorum.
- +1 yıl
bazı anlar vardır nefret ettiğin insan bile hoş gelir gözüne ve bu anların oluşumuna yardımcı olan ortamlar
sinema ev vb. insanın hisleriyle ve karşısındakiyle baş başa kaldığı bir mekan mesele zaten karşı taraf değil
kişinin kendisi. Cinsiyet farketmeksizin olur bu
belki de o değil sen isteyeceksin ilk hiç belli olmaz
ki zaten burada yazılanları okuduktan sonra oraya gittiğinde bu fikirler aklından çıkmayacak
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinse olabilir. Sevgiliyle evde buluşmak doğru değil. Arkadaş ise birkaç saatlik zaten amaç seks değil bir şey olmaz yazacaktım ama sevgili ise o yakınlaşır fırsatını bulunca.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle. Evde buluştuk. Kurallarım vardı lakin yine de az çok yaklaştı. Öpüşmedik ya da çıplak gördü. Genelde sarıldık. Bir ara fazla ileri gitti sürtünmeye çalıştı kıyafetle halde. Onda da ben durdurdum sonra.
- +1 yıl
Akadaş farklıdır, sevgili farklı. Sevgililiğe ben karşıyım. Seviyeli bir ilişki olmalı her daim. Ben mesela sevgilim olursa onu öpreceğimi dahi sanmıyorum.
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDurabilir illa cinsellik olmak zorunda değil sen istemediğini söyledikten sonra bişey yapacağını sanmıyorum ama ben tam güvenemediğim birinin evinde buluşmayı pek tasdiklemiyorum ona güveniyorsan eminsen kendinden ve ondan o zaman gönül rahatlığıyla gidebilirsin
00 Yorumla
Güveniyorsan tanıyorsan karakterini bilirsen durulur. Ama tereddütlerin olduğuna göre daha önce bu tarz bi söylem ya da yaklaşımı olmuş. Sen yine uyar ve tavrını koy tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar bana o şekilde yaklaşmadı. Zaten burada konuştuğum gibi onun da bu konuda korkum olduğunu biliyor. İstemedigimi biliyor. Benim istemedigim bir şeye kalkışmayacagini söylüyor. Bana eğer bu konuda tereddütün varsa dışarıda buluşalım dedi.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
63Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKız olsun erkek olsun, daima usturubuna dikkat etmeli.
İnancı olan, ahlaki değerlere sahip ve hassasiyetleri mevcut bir hanım yahut erkek, tutup da biriyle yalnız, hele ki bir evde kalmaz asla.
Hele ki böyle müstehcenlikleri karşı tarafla konuşabiliyorsanız, zaten akıllara daha buluşmadan neler neler gelmiş oluyor, sonra nefsine yenik düşüp şeytanın kölesi bir erkek istediğini yapıyor, işin içinden çıkamıyor gençler kimisi intihar ediyor, kimisi kürtaja gidiyor, kimisinin ailesi dağılıyor...
Bu mudur ehli sünnet, bu mudur ahlaki değerleriniz?
Anneniz babanız duysa ne diyecek sizlere?
Sizlere de o karşınızdaki gibi gevşek tiplere de yazıklar olsun.
Bilesiniz ki, ne kadar yalnız kalırsanız kalın, Allah görüyor ve melekler yazıyor.20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım da ne kadar azgın ve se-ks delisi erkekler var ya? Niye bir kizla bir erkek ayni evde olmasın? Üniversite zamanında vize final çalışmak için erkek arkadaşlarımın evine gidiyordum kalmaya. Hiç de bir şey olmuyordu yani. Ne kadar fesat insanlarsınız midemi bulandırıyorsunuz. Sonra da niye kızlar soğuk sonra niye kızlar Türk erkeği istemiyor. Sizin beyinleriniz sadece 2 bacak arasına çalışıyor. Pislikler !
50 Yorumla Ne kadar saçma görüşler var ya. Ateşle barut yan yana durmazmis vs. Öğrencilik zamanımizda bir kız kankim evime gelir ve kalırdı. Öğrenci evinde yatak sıkıntısı olduğu için beraber yatardik. Ne ben ona ne de k bana bir kere bile dokunmadik. Çünkü ne o atesti ne de ben barut. Biz birbirini çok seven iki dosttuk sadece. Yine o günlere dönsem yine kalırım. Ayıp yahu. Bu kadar mı vaginasalaksiniz?
40 YorumlaTabii ki durabilir. Herkesin aklında sadece cinsellik olmuyor. Oturup güzel sohbetler yapabilirsiniz. Eğer ki isterse sen istemediğini belirtirsin. Ona güvenmiyorsan ve hareketlerinden çekiniyorsan direkt ona söyle. "Sana güvenmiyorum, aynı evde buluşmak istemiyorum." diyebilirsin. Kimse seni bir şey yapmaya zorlayamaz. İkiniz de birbirinize güvenirseniz ortada sorun kalmaz.
40 Yorumla
+1 yılDurur. Erkek de kız da abazan değilse, cinselliği ilişkilerine dahil etmiyorlarsa çok da net dururlar. Ben kız arkadaşımla aynı evde yaşıyorum. Sarılmak, öpüşmek oluyor bunlar normal ama ilerisini zaten ben istemiyorum. O isteseydi de reddederdim. Herkes kendi sınırını bilirse illaki bir şey olacak diyemezsiniz. Ateş ile barut yanyana durmaz diyenler zayıf karakterler hep.
14 Yorumla- +1 yıl
Ateş barut diye bir şey yok. Uyduruyorlar. Hepsininin zihninde seks var. O yüzden ateş ve barut oluyor insanlar.
- +1 yıl
@olasılıklararenedak Elbette yok zaten. Sevgili de olsa kendini bilen ve hayatının amacı seks kadar basit bir eylem olmayan insan hiçbir şekilde üslubunu bozmaz... Olmaz diyenler kendine güvenemeyen, tek edinimi karşı cinsi obje görmek gibi düşünceler yetiştiren bireyler dikkat ederseniz...
- +1 yıl
Bir de bize böyle veriliyor bu toplum tarafından. Genelde erkek gurubu arkadaş olur. Kızlı erkekli arkdaş gurubu pek olmaz. Bu görgüyle birlikte erkekle kadın seks yapar düşüncesi aşılanıyor sürekli. O yüzden bunlar oluyor. Aşağıdaki adam bir kızla erkek bir şey yapmadan durabiliyorsa homodur diyor. Adam için kadın sadece Seksi ifade ediyor. Şu homdur lafı da diğer erkeklere aynı düşünceyi aşılıyor.
- +1 yıl
@olasılıklararenedak Size tamamen katılıyorum. Kadın ve erkeğin yalnızca bir prensibi var gibi lanse ediliyor. Toplum bireylerden oluşur o bireyler ne kadar toksidite etkiye sahip ise bu da genel anlamda toplumu anomali hale getirir. Kadın ve erkek arkadaş da olur kanka da, sevgili olduğunda da mutlak seks yapmak zorunda değildir. Sarılabilir, öpebilir bunlar sevginin göstergisidir yine karşısındaki kız/erkek istemezse bu da olmaz. Hele ki seks falan zaten zorlaması tecavüze girer. Ama kafa yapıları seks yapmayan erkeği eşcinsel, seks yapmayan kadını kezban diye nitelendirmekten başka bir şey üzerine evrilmemiş ne yazık ki. O bireylere acıyorum. Toplumdaki bütün hastalıklı normları onlar oluşturuyor çünkü. Karakterleri, düşünceleri ve iradeleri zaten zayıf. Empatiden yoksunlar. Herkesi de tek tip zannediyorlar...
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkek muhakkak yakınlaşmak isteyecektir. O bir adım atar ve sen ışık yakarsan kendini bi anda oğlanın altında (ya da üstünde) kıvranırken bulursun. Bekaret elden gider, ikinci el piyasasına giriş yapmış olursun.
Dikkatli ol. Sen kendine hakim olduktan sonra bir şey yapamaz sana. İş sende biter.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bu büyük oranda sana bağlı tavrını iması bile olduğunda bariz net şekilde koyarsan, sana dokunmaya çalışır vfalan çekilir uzaklaşırsan orada terslersen olmayacağını anlar zaten sonrasında ne tepki vermek istiyorsan onu verirsin. Umarım, istemedin bir şeyi de yaşamazsın.
10 YorumlaÜlke ne kadar abazalarla dolmuş ya? Bir erkek ve kadın neden duramasın birşey yapmadan evde? Hayvan değiliz ya hani biz insan olduğumuz için bir irademiz var nefsimiz var beynimiz, fikirlerimiz kurallarımız var kendimize sahip çıkabiliyoruz, insan gibi vakit geçiremeyen, kendini tutamayan da anca hayvan seviyesindedir, biraz medenileşmesi lazım bu ülkedekilerin bence.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bugün sevgilim bize geldi. Gayette güzel şeyler yaşadık. Sen de güzel şeyler olacağını düşün, kendini rahatlat çünkü inan bana çok yersiz bir korkuya kapılmışsın :))
20 Yorumla
+1 yılDikkatli olmanı öneririm. Daha önce kimseyle bir şey yaşamadıysan eğer ateşle barut yanyana durmaz tatlım:) patlayacak bir bombaya gidiyorsun haberin olsun:D
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir korku gardaşım. Karşındaki insanı tanımıyor musun. İnsanların kafa yapıları iletişim esnasında bellidir zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil. Ben istemeden bir şey yapmaz. Ama ben kendimden korkuyorum.
- +1 yıl
te allam. kolay gelsin
biz sizin azgınlığınızı nerden bilelim güzel kardeşim
30 Yorumla
+1 yılBen olsam güvenip gitmezdim açıkçası Sonuçta ev bu kapıyı kilitler ve her şey yapabilir
38 Yorumla- +1 yıl
Sen evlimisin
- +1 yıl
Değilim
- +1 yıl
Hm profildeki çocuk kim
- +1 yıl
Kuzenin
- +1 yıl
Cok tatlıymış ben senin çocuğun şandım
- +1 yıl
Sevgilin var mı peki
- +1 yıl
Kesinlikle hakkisin gununhzse neler yaşandı i duyuyor görüyoruz bu arada ya insanı çok tatli seninmi
+1 yılGördüğü her deliği girilecek bir şey zanneden bir sevgilin yoksa neden olmasın
33 Yorumla- +1 yıl
Yuh be
- +1 yıl
@Tripkolic18 Meali ne oluyor bunun xd
- +1 yıl
NAHahhahshshhshshs
her buluşmada birşey olacak değilya sen müsade ettiğin kadar yaklaşır sana
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı. durabilir mi seviyorsa duramazlar bilmiyorum yerinde olsam bu tarz şeylere karşıysan pek dahil olmam o 2 saate
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden aynı evde olursanız sonuclarinada sonra katlanma kardeşim evlenmeden aynı evde durmayın seytan bırakmaz
00 YorumlaAteşle barut misali. Yapıp yapmamak senin elinde. Bakireysen saygı gösterir mi bilmem yaşayıp göreceksin.
00 Yorumla
+1 yılKorkunun sebebi nedir anlamadım ben? Anneni götür yanında madem kendine güvenemiyorsan?
10 YorumlaDuruşun ve görüşünden dolayı tebrik ederim. Umarım hiç bir zaman bu çizgini bozmazsın
10 YorumlaDuramaz durur diyen yalan söyler sen dursan da erkek arkadaşın rahat durmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPencereleri felan fazla kapatma. Telefonunu açık tut. Yıllardır tanıştığı insanlar dolandırıcı çıkıyor bazen, insanın. Yapmanı önermem, zaten şakasına diyormuş birde. İçinde var gibi geldi.
10 Yorumla
+1 yılkardeşim bu sana sen kendine hakim olursan birşey olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl bir erkek ve kız olduğuna bağlı.
Kıvılcım çaktırmayan biriyle durulur da, Brat Pitt gibi adamla nasıl durursun...00 Yorumla
+1 yıl2 gün sonra hamile mıyım soruları sorarsan karışmam
00 YorumlaBir şey olmaz, kendinizi tutarsanız, kahvenizi için, ufak tefek yakınlaşma olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı biriyse zaten yarın birşey yapmaya kalkmaz. Sonrasını bekler.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yani güveniyorsan git ama yakınlaşmaya çalış çünkü o an hormonlar mantığının önüne geçebilir.
00 Yorumlao bisi olmazda... burda onemli olan gizli sorman ve yasinin kesin yanlis olmasi bence--ergen gibi yazmissin cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılErgence yazmış olabilirim. Ama yaş konusunda 25 yaşındayım o yüzden yaşım yanlış değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde öyle diyorduk yemek yapacaktık yemek biz olduk...
41 Yorumla
+1 yılYani olabilir de. Burda kim ne cevap verirse versin. Bence bu sorunun cevabını yine en iyi sen biliyorsun çünkü senin o kişi hakkında az ya da çok fikrin var. Ne olur ne olmaz kafan da çok endişe varsa gitme derim ben.
10 YorumlaNe kadar saçma görüşler var her erkeği seks canavarı ilan etmiş, istekli kadını da ikinci el piyasasına atmışsınız 😆
Senin isteklerine ve inançlarına saygısı varsa gayet de durabilir. Zorla böyle bir şeye kalkışması suç sayılır zaten.11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi güzelde o zmaan o konuyu neden açtınız o iş için gelmiyorum demek ne demek? Hani bir söz var essegin aklına karpuz kabuğu sokmak diye 😀
00 Yorumla
+1 yılErkekle kız aynı evde bir şey yapmadan durabilir. Ben yaptım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,5b cevap paylaştı. yani bilemeyiz lakin ateşle barut işte yan yana ne kadar durur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni korkutuyor ne birader? Gitme eve filan 2 saat boyunca bir kızla sadece konuşabilen erkek yok
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVarsa da homo filandır
- +1 yıl
ya hayvandan farkımız yok mu bizim? Gördüğümüz her kadın için aa seks diyorsak bizim zihnimiz bozuktur. Bak yukarı, adam aynı evde seks olmadan yaşıyoruz diyor.
Cevap sahibi+1 yıl@olasılıklararenedak ılık mısın
- +1 yıl
He birader iligim gördüğümüz her dişiye ziplayalim!
- +1 yıl
Bu alikliksa alık olmak güzel bir şey
Cevap sahibi+1 yıl@olasılıklararenedak zıplama fazla izmarit
Gizli Üye(36-45)+1 yılEv ortamı tamamen farklı ama durup durup turnayı gözünden vurmasın temkinli ol derim
00 YorumlaZor ama ben dayanamam heralde tabi tek taraflı olmıcak 😉
00 YorumlaBu onların karakterine kalmış bir şey bazı abazalar vardır ki kız erkek fark etmez eve gerek kalmadan işi hallederler
00 Yorumla
+1 yılİstedikten sonra sürümü tabi. ama. unutmamak. lazim. ateskw barut misali ama şartları konuş ince bwnce
00 Yorumla
+1 yılErkek tabiki ister bu bizim dogamizda var sende bence şal kendini ona doğru.( Emin ol hazırlıklı gelmiştir. :). )
00 YorumlaErkeklere güven olmaz 10 yıldır tanısan bile ne olur belli olmaz en iyisi dışarda buluşmak 👍
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılillaki yapıcak yapmam diye bişi olmaz yani yanaşıcak
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut yan yana durmaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. 2 saat erken :d ama durulabilir neden durulmasın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılDurabilir niyet bozuk değilse
10 Yorumla
+1 yılDurabilir tabi ki irade meselesi
10 YorumlaMusade etmezsen bir sey olmaz..
10 Yorumla
+1 yılIsterse geri cevirirsin cok mu zor
10 Yorumla
+1 yılGüvenin yoksa ayrıl şu kafaya bak
10 Yorumla
+1 yılZorla hiçbişey olmaz merak etme
10 Yorumlasınucu merak ettim sorunu güncelle nolur :)
00 YorumlaBuna yeltenecektir ama senide üzmek istemeyecektir
00 Yorumla
+1 yılMümkün mü değil. Ateş ve barut
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Atesle barut yan yana durmaz
00 YorumlaGitme sonra gazetenin 3. Sayfa haberi olursun))))
00 Yorumla
+1 yılbişeyler yaşanır mutlaka
00 Yorumla
+1 yılYarin senin evinemi gelecek
09 Yorumla- +1 yıl
Ya sevismek isterse napcan
Soran+1 yılSöyledim zaten. O da bana sana tecavüz etmem dedi. Sen istemede sana dokunmam merak etme dedi ve buluşmak istemiyorsan buluşmayalım dedi. Ona güveniyorum ama ya ortam ikimizi değiştirirse diye endişe ediyorum
- +1 yıl
Peki siz ne zaman tanıştınız ve ne kadar oldu çıkalı
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
- +1 yıl
Ona güvenmiyor sun galiba
Soran+1 yılBiz üni de tanıştık o zamanlar arkadaştık. Sonra uzun süre görüşmedik. Sonra bir şekilde denk geldik. 2 3 gün sonra teklif etti sevgili olduk. 1 aya yakın sevgiliydik. Sonra yurt dışı mevzusu çıktı. Çünkü o okulu bitirmemişti. Corona yüzünden 2021 in son aylarına doğru gidebiliyormuş avrupaya. Orada para biriktirip buraya gelince evlenecektik. Ama işte geç gidince planlar değişti. Bu yüzden ayrılmıştık. O bir şekilde bir yolunu bulmaya çalışıyordu. Ayrıyız ama yine de konuşuyoruz. Doğum günüm için hediye almış hem onu verecek hem de onun da bugün doğum günü. Ben ona hediye vereceğim. Bir yandan kahve icip sohbet edeceğiz 1 2 saat. O da arkadaşıyla konuşmuş onun evinde 2 saat duracağız. Sonra o işe ben eve gideceğim. Ikimizde 25 yaşındayız.
- +1 yıl
Peki bikere arkadan isterse
Soran+1 yılİstese bile hayır izin vermem.
- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek adam ne yapacağı belli olmaz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir yerden başlamak lazım
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği