Ayak kokusu icin satilan aktibakteriyel jeller var. Ondan alip, cantasina caktirmadan koyarsin.
Veya su taktik de ise yarayabilir: Beraber otururken bir anda durup dururken havayi koklayip, "Abi bisiy kokuyor burada ya.." diyebilirsin. Sonra da önce kendini koklarsin. Kendi ayaklarini koklarsin. Sonra etrafi. Sonra da "Kiz ayakkabilarini camasir makinasinda mi yikadin? Baksana koku yapmis.." deyip, sirin bir sekilde olayi cözebilirsin, duygularini incitmemek istiyorum dersen.77 Yorumla- +1 yıl
Bravo l*n harbi süper fikir. hemcinsimi kutluyorum.
- +1 yıl
kokunun nereden geldiğini araştırma aşamasında kız bayağı bir demoralize olacaktır. insan ayağı kokuyorsa bilmez mi ya? ben şahsen ayağım kokuyorsa bunu anlıyorum.
- +1 yıl
Yaşını yeni gördüm abi kusura bakma l. an kelimesi için. sıcak kanlı olduğum için gelişi güzel söyledim
+1 yılkanka ayak fetişine merak saldım de, eee desin o da, sende de ki '' ayaklarını yıkayabilir miyim prenses '' falan.. ordan zaten yardırırsınız. ama her eve gelişinde yapmak yorucu olur bu bir iki seferlik çözüm, başka bir şekilde eve geldiğinde kendi yıkamalı.
21 Yorumla
Bence deki aşkım ya ayaklarımda sorun var koku yapıyor cok kotu doktora gıdıcem ılac kullanıcam falan de o zamamn tepkısını ölc baktın anlayısla karsıladı saka maksatlı senınde arada kokuyo falan dekı muhabbete alıssın o zaten alıyordur kendı ayak kokusunu cakar duruma anlar yanı merak etme ama dediğimi uygula bence
01 Yorumla
Söyleme ya yazik. ya da beraber banyo yapmayi teklif et :D
123 Yorumla- +1 yıl
ama o kokuda çekilmez ki yahuuuuu :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
de ki sevgilim kusura bakma biliorum ayaklarim kokuyor ama napim ayaklarimi bütün gün ayakkabidan cikarmiyorum ama yinede sabah aksam yikicam bide duyduguma göre ayak deodoranti varmis ondan alcam de
16 Yorumla- +1 yıl
cok sahte olur ve hos durmaz bence
Bence ayak kokusu için satılan ürünlerden kendinede onada al, ucuzdu ikimizede aldım malum yaz geldi ayak terliyor de:)
14 Yorumla- +1 yıl
Mal değilse onu da anlar
+1 yılzor kardeş valla ama kendi hissetmiyormu kendi kokusunu tuhaf
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıza ayaklarım mı kokuyor ya deyip kendinden yola cıkarak gidip salak yaparsan daha cok üzülür farkına varinca kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapma olayi
20 Yorumla
+1 yılayakların kokmuş dersen üzülmeyecektir. ne var yani bunda?
16 Yorumla- +1 yıl
o halde yeterince samimi değilsiniz henüz. ilginç. zaten kendi de farkındadır. ayağı hep pis kokuyorsa durum vahim. yani ayakkabıdandır falan diyecem ama hep aynı ayakkabıyı giymiyordur. Hijyene önem veriri mi peki?
- +1 yıl
ya herkes ne kadar düşünceliymiş
- +1 yıl
çok enerji lazım sana ya. o kızı üzmeden ayağın kokuyo falan diyecen, düşünecen falan.
Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. eline bir tuz ruhu al :D kızı tut ayagına dök :D :D :Dddd
10 YorumlaIkinizde ayaklarinizi kopuklu suda yikayin eglenmis olur hemde anlamaz ;)). Direk soylersen uzulur kim uzulmez ki?
021 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bir koku var sanki de etrafta sende alıyormusun de ayak kokusu gibi alla alla de acaba ayağımmı kokuyor de ben bir yıkayaım de oda utanır anlar odun değilse
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayagı kokan kız olurmu hem ya kız dediğin kendine bakmalı o eve gelir gelmez ilk ayağını yıkamalı bunları düşünmeli ayağı kokuyorsa başka nereleri kokuyordur kimbilir :) çekilmez allah sabır versin
Cevap sahibi+1 yılsen niye yıkıyorsunya bebekmi kendi titiz olsunda düşünsün
Cevap sahibi+1 yılkoksa ne olur insnaız tabiki kokar ama ben bir erkek ark ya da bir ortama gireceksem oda eve giriyorsam direk bir duş alırım ya da elimi yüzümü ayağımı güzelce yıkarım temizliğime çok önem veririm bu bir düşüncedir karşındakinede kendinede saygıdır
Cevap sahibi+1 yılbu sıcakta eyi sende sonuçlarına katlan ozaman mutlu mesut yaşayın boyle:)
+1 yılOtururken ama basbasa de ayaklarım kokuyo sankı :D:D sonra bosver falan de alır o mesajı :D
03 Yorumla- +1 yıl
Evet
bir ayak kokusu var galıba fılan de ıkınızde ayaklarınızı yıkayın :D
00 Yorumla
+1 yılaynı dertten muzdariptim. ama yok böyle bir koku abi
00 YorumlaSana bir süprizim var de, sonra gel sana masaj yapıyım yorulmuşsun falan ayak yap daha sonra gel iyi gelir de ayaklarını sirkeli suya bastır:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalıtelı ayakkabı gıysın laf arasında söyle marka gıymeyınce kokuyo ayaklarım hıc sevmem de :D
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa biz bırbırımızın yanında osran ınsanlarız oyle seylere takılmayız olursada acıkca soylerız askım les gıbı ayagn koktu dıye gıder yıkar yanı :)
Cevap sahibi+1 yılEvet aştık biiz evlenecez artık:D
Cevap sahibi+1 yıl3 sene :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence alttaki erkek arkadaşın verdiği taktiği uygula yoksa çekilir dert değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş bişi söyleyeyim mi şu an gülmekten yariliyorum zuhaaaha:DD
00 YorumlaKokuyu fark ediyodur aslinda ya
00 YorumlaBirlikte ayaklarınızı çamaşır suyuna batırın
30 Yorumla
+1 yılAçıkca söyle bunu ona
03 Yorumla- +1 yıl
O zaman onun en yakın bir arkadaşına söyle o söylesin ama senin böyle düşündüğünü rahatsız olduğunu söylemesin
Gizli Üye(30-35)+1 yılohaa ayagıı kokan kız olurmu be :)
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltabiki kokmuyorr :) yaz kıs ayı ayakkbı gyerim her gün duş :D ayagım terledyse çorabı çıkarıp çantama koyarım:)
Cevap sahibi+1 yılince ten çoraplardan giyerim.
Cevap sahibi+1 yılee onları giymeli zatenn kesnlikle :)
Cevap sahibi+1 yılallaha şükür yakşıo ):
Cevap sahibi+1 yılyok artık :)
Cevap sahibi+1 yıl:DDD penti mağazsna gidin ordan alın
Cevap sahibi+1 yılpufffffff
Gizli Üye(25-29)+1 yılVallahi mecbur üzülecek. Bu nasıl söylenir ki?
00 Yorumla
+1 yılyıka ayağını
09 Yorumla- +1 yıl
ben yıkattırırdım
- +1 yıl
he kokuyo doritos gibi
- +1 yıl
aman aman uzak dur
- +1 yıl
ahaha ben korkmam köprekten :d
ayrılmak tek çare
00 Yorumlabence soyle.