+1 yılyuh diyorum korunma görevini bile üstlenmeyen biriyle seviştin üstüne öyle biriyle nişanlısın aldırırım sonrada nişanı atarım ben olsam kendi düşen ağlamaz şimdiden hem sana hemde çocuğuna acıdım walla böle babası olcağına doğmamayı tercih ederdi. bu arada doğana kadar o senin çocuğun sayılmaz ur et parçası olarak gör ve gereksiz duygusal anlamlar yükleme. tabii bunların hepsine gelecekteki psikolojini de düşünerek karar vermelisin fakat hata hatayı doğurur bugün vermekten korktuğun kararlar yüzünden daha büyüklerini yaşamamak için fedakarlıklar yapman gerektiğini bilmelisin
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
canım neden evlenmeden verdinki yanlış anlama kardeşim kötülüğünü asla istemem erkekler böyledir onlara muhtaç olduğunu zanederler istedikleri kadar zorlasın hem dinimiz acısından hem biyolojik olarak normal birşey değil bu aldırsanda günah düğünü daha cabuk yapsanız olmazmı
28 Yorumla
Soran+1 yılherkes şaşırcak planlar yapıldı istemezler ki. aldırmak istemiyorum ben bu günahla yasayamam
Soran+1 yıl2.5 aylık
Soran+1 yılbabam ya benı vurur ya kendını
Soran+1 yılerkene alcaz düğünü
+1 yılOnun zorlamasıyla olmuşmuş. Ya sizler kimi yiyorsunuz karşınızda aptal mı var? 4 senelik ilişkimiz vardı 3. yılımızda başladık demişsin 1 senedir yatıyorsun ama o zorladı değil mi? Zevkten inim inim inlerken düşünmüyordun ama o zorladı değil mi? Ailenden, çevrenin tepkisinden bu derece korkuyordun ama yattın değil mi?
Hiç samimi değilsin biliyorsun değil mi? Klasik kız yalanı zorla oldu, istemiyordum ben. Fakat o haltları yerken zevkten inim inim inliyorsundur kesin.104 Yorumla
Soran+1 yılilk onun zoruyla basladı !!
- +1 yıl
Ya geç bu ayakları dürüst ol kendine karşı. Kimse zorla bir şey yapmaz. Gören tecavüz etti sanacak. Şimdi hamile kalınca o zorladı ühü ühü diye kandırma milleti.
Soran+1 yılbak ben hiç istemedim hep onun ısrarlarıyla oldu ama yasandıktan sonra bn de istedim
- +1 yıl
Sonuçta senin de isteğin varmış eğer isteğin olmasaydı istediği kadar ısrar etsin yapmazdın. Acıtasyon yaparak, suçu karşı tarafa atarak vicdanını rahatlatmaya çalışma boşuna.
Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. 1 . aldırıcaksın
2. düşük yapacaksın
3. doğuracaksın
4. erken evleneceksin
5. ailene sarhoştum hatırlamıyorum dersin
6. prezervatif diye bir icat var sende nişanlına öyle de sen çocukmusun bilmiyormusun doğum kontrol hapının %100 olarak işe yaradıgı kesin değil.. bu önlemi o alacaktı
7. olayları akışına bırakacan çocuk doğar büyür evlenirsiniz
ALLAH tamamını erdirsin seçeneklerden birini seçiniz...12 Yorumla
Soran+1 yılprezarvatifi ben istemedim hiç tiksiniyorum ondan. erkene alınacak tarih inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
bence hemen evlenin çocuğu aldırmak olmaz evlenmek en iyisi eğer nişanlın seni bu hale sokarken zevk alıyorsa seninle evlenmekten de zevk alması gerekir bundan kaçmaması lazım bir halt işlemiş onu örtmesi gerek eğer bu olayda sen 1 şuçluysan o on suçlu kesinlikle bu halletmeli hemen evlenmelisiniz
10 Yorumlaolan olmuş... karnın dolmuş canm.. yapacak bişey yok.. tek yapcağın bence sana salak diyen gerzek nişanlın hizaya getir.. sana niye öyle hakaret ediyoo? yap et kenara geçiyo.. evet senin hatan tabiki kızlığını vermek ama.. olmuş bir kere.. o salak nişanlın sana daha güzel davransın.. bem yanlış bilmiyorsam kürtaj yasaklandı.. yaptıramazsın.. madem evlenceksiniz.. sabırla o güne odaklanın canm.. üzülme..
00 Yorumlason pişmanlık fayda etmez ne yazık ki alınmayın ama cidden salaksınız. daha evli deyilsin muhannet neyine senin cinsel ilişki. nişanlısın daha olup olmayacağı belli değil adamın başka karılara kaçıcağı belli değil yüzük yok bişey yok kıytırıkdan bir nişan ortala yumuta yol ki fol olsun. yazık çok yazık 20 yaşındasın daha ben 21 yaşındayım çok gençsin genç 24-25 desen tamam dicem'de nedir bu evlilik sevdası ben anmaladım bu olayı.
00 Yorumla
+1 yılseni istiyo olmasi cok normal insan sevgilisini opup sarilmak koklamak ister elbet ama senin bir sinir kouman lazimdi kusura bakma ama hata senin tabi evlenmeden nasil boyle bisey yapar kendini kontrol etmesi gerekiyodu ya neyse evlilik tarihinizi daha erkene ayarlaman lazim
03 Yorumla
Soran+1 yılnereye kadar sınır konur ki olmuyor işte istiyor da istiyor durduramıyorum
- +1 yıl
Valla bacim o istedikce sen hayir diceksin olucak biticek sende de varmis o istek kusura bakma neyse.
Soran+1 yılayrılmak ıstedım çok kez olmadı oncesinde en sonunda kabul ettım :((
allah yardımcınız olsun. tedbir almana rağmen olmuşsa demekki kısmet. hayrıyla gelir inşallah. ismi hızır olsun:)
26 Yorumla- +1 yıl
Sen hangi sıfatla Allah'ın huzurunda zina olmaz bu diyorsun? Din hakkında zerre bilgin yok birde fetva verme.
Soran+1 yıltesekkurler @profit
- +1 yıl
hamdolsun açıp kitap okuyorum. yobaz bağnaz ahmaklara koyun gibi biat etmiyorum. allah herşartta kullarına kolaylık sağlar zorlayıcı değildir. kalplerde gizli olanı bilir. şuanki durum zina değildir. resmi olarak nişanlılar ve evlilik yolundalar. gizlisaklı hileli oyunlar peşinde değiller. yalandan imam nikahı kıyıp sabahına boşanmıyolar... kendilerini çevrelerini ve allahı kandırdıklarını sanmıyolar. herşartta açıp okuyun banada inanmayın doğrusunu araştırın. sakala cübbeye sarığa itibar etmeyin.
- +1 yıl
Daha saçma sapan fetva vererek günaha giriyorsun. Evlilik yolundalar diyorsun daha evlenmediler arada ki farkı ayırt bile edemiyorsun. Aileler de evlilik yolunda biliyor ve dolayısıyla gizli saklı bu haltları yemişler. Aileleri bu haltları yediklerini duysa bundan razı olur muydu? Babam öldürür diyor baksana. Demek ki gizli saklı bir şeyler var.
Nişan ve evlilik çok farklı bir şey. Nişanlı olduklarında dini nikah kıymışlar mı? Aileleri bu haltı yiyeceklerini biliyorlar mıydı? şu an ki durum zina değildir demişsin. Tekrar diyorum zerre kadar dini bilgin yok. Olayları çarpıtarak, kendi kafanda uydurarak kararlar veriyorsun.
aldır ve bitir yaptığının arkasında duramayan biri ile ne işin var? Erkek gibi yaptığının arkasında dursun. benim aşık olduğum kadın hamile kalacak ben böyle davranıcam öylemi el üstünde tutarım onu.
16 Yorumla
Soran+1 yılo da korktu
Soran+1 yılinan beynım durdu düşünemiyorum
- +1 yıl
bence aldır düğün tez zamanda olsun sonrada ayrıl. çünkü seni yüzüstü bırakan biri senin hayat arkadaşlığını haketmiyo ve mutlu olur musunuz meçhul? daha yaptığının arkasında duramıyor adamım diye geziyor sorumluluk kaldıramıyor yaparken öyle demiyodu ama. daha yolun basındasın.
Soran+1 yılsinirle korkuyla dedi onları. çok özür diledi
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanlın tam bir hayvan madem yapmaya zorladı kondom taksaymışya onudamı senin takmanı bekliyordu... seks yapınca ne olmasını bekliyordunuzki seksin doğadaki nihai amacı çoğalmaktır zevkli bişey olmasındaki amaç insan soyunun tükenmemesi için
36 Yorumla
Soran+1 yılkondom ben istemedim hiç kötü kadınlarla birlikte oluyormus gıbı o ne oyle
Cevap sahibi+1 yıle bravo valla o zaman bu soruyuda bize sorma ne alaka l*n hamile kalırsın tabi seks yaparsan...
- +1 yıl
Ya zorladığına inanıyor musunuz? Duygu sömürüsü yapıyor. Kendini bir nebze haklı çıkarmaya çalışıyor. 1 sene zorla mı ilişkiye girmiş nişanlısıyla? Klasik kezban yalanı işte zorladı, ben istemedim.
Soran+1 yılilk o zorladı ama sonra ben de istedim
Cevap sahibi+1 yılvalla bilmiyorum orasını Allah bilirde hem kondom taktırmayıp hemde "hamileyim napıcam"diye yakınmak komik değil mi bende apar topar ırzına geçti sandım kondom istemeyen sensin hamileyim diye yakınan sensin diycek bişeyim yok valla dünyada kondom kullandıran kadınlar kötü kadın mı şimdi? konuştuğun söylediğin mantıklı şeylermi sence?
Soran+1 yılya bilmiyorum kondom kullansam kendımı kullanılmıs hissederdim. hiç de istemem hala da istemem. iyrenç bişey o ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılo cocuk sana salak demekte tamamen hakli. oyle biriyle sevgili hatta nisanli oldugun icin. 5 aydir nisanli olmana ragmen oyle bir sey yaptigin icin, ya simdi seni birakirsa? ki o potansiyel var onda yazdiklarindan anladim. acilen nisanlini ciddi sekilde uyar sert cik biraz ustele olmadi kayinvalidenle konus, beni yanlis anlama sakin. ama bu cocuk seni birakirsa bir daha zina yapma evlenmeden, cok gunah. hakkinda hayirlisi olsun insallah bir cikis yolu bulursun sikma canini
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim
Hem zorlasın hem de hakaret etsin...
Bu sefer ciddice konuşacaksın
Keşke yapmasaydın ama eğer ayrılma gibi bir durum olursa olan hep çocugunuza olacak tabi doğurursan10 Yorumla
+1 yılAşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali. Düğünü öne alsanızda belli olur bu. Alsan da günah ve vicdan azabı. Hem zina günahı hem de çocuğu aldırma günahı. Allah yardımcın olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşım bence bunu biriyle paylaş ya da evlenmenizi öne çekin en iyisi bu
ve nişanlına sunu sor biz evlendikten sonra bu çocuğun hemen doğmasını istermisin diye bir sor
ama cocugu aldırmak ne bileyim111 Yorumla
Soran+1 yılo da istemiyo aldırmamı. hep hayalin kurardık ama böyle olmamalıydı
Cevap sahibi+1 yılaldırmamanı istiyosa çok iyi işte
kalabalık bir sülalenizmi var yoksa düğününüz sakin aile ortamındamı olucak
Cevap sahibi+1 yıleger sakin az katılımlı bir düğünse hemen öne çekin ve evlenin hemde hemen
Soran+1 yılaz olacak. yakın cevre sadece en fazla 100 kişi olur
Cevap sahibi+1 yılya tamam işte allahından daha ne istiyosun hazır havalarda tam düğün havasıyken yapın ağustos sonu eylül başı
a 7 ay olmuş a 1 ay sonra
hem bir çocuğu aldırmamış olcaksınız hemde evleniceksiniz
Soran+1 yılbakıcaz artık :/
Cevap sahibi+1 yılayrıca adam aklıllı neden seks yapmıyosunuz ki kondom taksa ne olucak bak işte aslında suç onda kendi içine boşalıcak diye sen hem hap içiyosun hem zararlı
bence suç nişanlında
Soran+1 yılben istemedim kondom. kötü kadın gibi hissederim kendımı ben
Cevap sahibi+1 yılmanyakmısın kötü kadınlıkla ne alakası var içine boşalmasından dahamı iyi
ayrıca o hapı sürekli kullanmak zararlı her cinsel ilişkide olmaz yani
ha çok istiyosan arada kondom arada hap kullan ama kullanmassan böyle olur işte nadiren
Soran+1 yılneden zararlı hap peki? gercekten kondomdan tiksiniyorum kendımı kullanılmıs hıssederdım
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım cidden bu kadar bilinçsiz değilsindir umarım. araştırmıyomsun hiç sen ya
o haplar bir defasında her seks yapıldığında içilmez ilerde kemik erimesi en sık görülen rahatsızlık olur kadınlarda ilerde dediğimde 40 lı yaşların başı
o hap oyle kafaya göre kullanılmaz
boşunamı millet kondom kullanıyor o zaman herkes hap kullanırdı güle oynaya boşalırdık bizde
o kadar basit bişey değil bu hap
nolur kendine yazık etme araştır ona göre kullan
- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılKS ailesi büyümeye devam ediyor
bu sitenin 50 yılı garanti altında artık
allah analı babalı büyütsün30 Yorumla
+1 yıl2,5 aylık diyorsun bebeğe ya , bu zamana kadar nerdeydin be kardeşim bir daha konuş nişanlınla olmadı kayınvalide ile konus
20 Yorumlanışanlının hakaretını haksız buluyorum. evlenmeden önce birleşmeyecekti. paşa paşa çocuğu doğuracaksın paşa paşada erkenden evleneceksiniz. yoksa düğünde karnı burnunda gezersin.
32 Yorumla
Soran+1 yılbirleşmeden yasamıstık hep ama oldu işte olmaz olsaydı :((
+1 yılKesinlikle aldırma! Allah'ın verdiği canı almaya hiçbirimiz hakkı yok. Madem yaptınız bor hata, basinizi egeceksiniz. Ailem kızar mantığına girip yanlış kararlar alma sakın. Karnındaki de bir canlı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı. aldırcan başka çaresi yok , bu ilerde doğacak çocuğuna bakıpda üzülmeyeceksen senden önce bir kardeşin daha vardı ama ben onu öldürdüm demiyceksen aldır.
00 Yorumla
+1 yılOnu verirken düşünecektin demiyorum onu nişanlın olacak iki paralık kemik torbası düşünecek hakaret mi etti bir de peşinde dolanırken öyle demiyordu ama adam değil o eleman kemik torbası..
12 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun birader dogru konusmussun.
- +1 yıl
eyv.
hmm çözümlerden biri evlenmeyi 3-4 ay geriye çekmek aslında tek çözüm bu :) son çözümü sen zaten biliyosun ama bir cana kıymayı düşünme bile bence
10 Yorumla
+1 yılCehenneme odun lazım zaten hem bu dünyada rezil ol hem diğerinde aklın başına gelir
24 Yorumla- +1 yıl
yok canım ben karar vermiyorum sen boşver böyle şeylere yorma beynini zevkine bak
Soran+1 yılAllah kınayanın başına versin başka bişey demiyorum. zaten senın gibileri namus bekçileridir. yarın öbür gün kızından görürsen beni ayıplamanı hatırla.
- +1 yıl
Napalım tebrik mi edelim olan olmuş zaten siz böyle devam edin
bir öneri istiosan git annene söle baban seni öldürmesin nikahınızı yapın derim
geçmiş olsun ok yaydan çıkmış dönülmez bir yola girmişin dost acı söyler üzgünüz buradaki herkes bir şey yapamaz sizin durumunuza..
00 Yorumlaburadaki cogu bayan seks ve cinsellikten bahsediyor ki bun yapan nisanlın sevgili olanlara da nisanlılara da ders olsun bu yazdıkların Allah kolaylık versın..
11 Yorumla
Soran+1 yılcocuk olmasaydı pişman değildim ama en güzeli evlilik öncesı yasanmamasıç uzun ilişkilerde mutlaka oluyor
+1 yılbunu anlat herkese ibret olsun size evlenmeden yasamayın diyoruz güveniyorum diyosunz adam seni suclayıpduruyo işte düğünde nabıcan sen onü düşün tarihi değiştirmekten basşak secenek yok 7 aylık düğünde herkese rezil olursun
10 Yorumla
+1 yılİşte beraber olduğun kişi böyle bir zihniyette. Seni zor durumda anlayışla yanında olacağına hakaretler savuruyor. Bir hata yapmışsınız buna sahip çıkın en azından.
03 Yorumla
Soran+1 yılonun zorlamasıyla oldu bunlar. ben hep geri çektim kendimi. dayanamadıgını söyledi durdu
- +1 yıl
Belki de korktuğu için böyle bir şey yapmıştır bilemiyorum ama hata yapmış. Evlenin işte
Soran+1 yılberaber olduktan sonra daha cok baglandı daha çok sevdı benı sevgısı hıc azalmadı ama benı çok istedi hep baskasıyla aldatma olmadı hep benı istedi kabul ettım en sonunda :(
+1 yılVermeden önçe düşünçektin, şimdi karalar bağlasan ne olcak alan almış zevki tamam, şimdi , bak çoçuk nişanı atmasın
20 Yorumla
+1 yılne olacağı mı var olan olmuş işte.
en fazla cümle aleme rezil olursunuz olur biter10 Yorumlanişanlısınız nasılsa sıkıntı yapıcak bir şey yok. evlenmeyi öne çekmekten başka çare yok.
10 Yorumla
+1 yılailenle konuşman en doğrusu. zaten aldırma günah onun ne suçu var.
10 YorumlaDüğünün tarihini erkene çekin. Bir bahane üretin bunu yaparken, çevredekiler şüphelenmesin.
00 Yorumla
+1 yılGidip ailene soyleyeceksin sen oda ailesine nusanlilik doneminde olmaz. ki bole seyler
00 Yorumla
+1 yılDüğünü erkene cekme imkani yok mu herhangi bir bahaneyle felan?
02 Yorumla
Soran+1 yılher sey planlandı askerlikten 1 ay sonra tam
- +1 yıl
Aldiracaksiniz o zaman yoksa aileye değil bütün sulaleye rezil olursunuz
Ya imkanın varsa hemen evlen ya da aldır.. Yapcak baska bisi yok gibi gözüküyo
00 YorumlaZinadan dogan cocuk hayirli evlat olur mu
Siz tovbe edin ya da intihar edin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya düğünü hemen yapın ya da çocuğu aldırın. aile içine yayılırsa büyük rezillik, kötü gözle bakarlar sana. hele ki erkek tarafının ailesi bakarsa evliliğin sakata gelir, kullanıldığınla kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılEvkenin biran önce. Ailesine açıklasın durumu madem nisanlisiniz. Yatakta adamlikla adam olunmuyor. Adam olsun.
10 YorumlaIlk birliktelipini bu çocukla ve bu anlattığın olayda mı yaşadın. Öncesi var mı?
014 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır yasanıyordu
Soran+1 yılaldırmıycaz
Soran+1 yılbirlikte tabi ki. bişey uydurcaz öne alıcaz tarihi
Soran+1 yılilk çok hakaret etti sonra geldi ağladı özür diledi. sırf hamıleyım dıye evlenmek zorunda değilim bu cocuk alınır gunahı benı mahvetse de kendı hayatıma bakarım.
Soran+1 yılona muhtac değilim
Soran+1 yılailemden dolayı
- +1 yıl
Bacım okuyanı sevmem. Ama lütfen 4dk nı ayır lütfen!!! https://m.youtube.com/watch?v=IA1jdGON5bE
Soran+1 yılben de ağladım. Allah korusun zaten aldırmıycam :((
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. bnce ailenle konuşup erken evlenmek istediğinizi söyleyin
02 Yorumla
Soran+1 yılaskerliği var
- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yıl#Kötü işte kızım nolcak şimdi seni gerçekten sevse çocuğu istemesede hakaret etmezdi sen çaresiz biz fikirsiziz nolucak şimdi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
10 Yorumla Yani zaten evleneceksiniz basinizi bosa belaya sokuyosunuz! Dugunu erkene alin o zaman. Bebek katili olma birde
00 Yorumla
+1 yılacele işe şeytan karışır yapacak bişey yok aldırma sakın bide o vebale girme !!
06 Yorumla- +1 yıl
varya böyle erkeklerin taaa.. Allahım sabır ver sen bide salak diyor ha kendi daha bir gerizalıymış aldır diyenlere de aldırma sakın ama sakın aldırma o masumun günahı yok.. olan olmuş ailene söyleyeceksin artık.. daha fazla üzülme artık..
Soran+1 yılbabam mahveder beni :(
- +1 yıl
senin çözümün?
Soran+1 yılbişey uydurcaz bılmıyorum
- +1 yıl
vallaha bak nasıl üzüldüm.. küçüksün daha bide.. Allah yardımcın olsun canım :(
Soran+1 yılteşekkür ederim. Allah kınayanın da basına versin. namussuz yaptılar benı. ben sevdiğim güvendıgım adamla bırlıkteyım onu mutlu etmek ıstedım hep sucum bu.
+1 yılkeşke bazı şeylerın buyusunu kaçırmasaydınız. herşey vaktınde olmalı. olan olmuş bahane bulup duğunu erken yapın.
00 Yorumlaya açıklayacaksınız her ikinizin ailesine de ya da kimsenin haberi olmadan aldıracasınız
08 Yorumla
Soran+1 yılbabam öldürür beni
Soran+1 yıl4 sene sevgililik dönemimiz oldu. 3. yılımızda yasadık dayanamadıgını söyledi durdu.
- +1 yıl
Sen millete ne bicim akil veriyon arkadasim püü (tükürme efekti) :D :D :D
- +1 yıl
He caniim mşşallah ibretlik fikir :D
+1 yılBir erkeğe nikah olmadan önce birdaha bu kadar güvenme bacim
düğün tarihine erkene alin10 YorumlaDugunu hemen yapin millet ayikirsa çok ayip olur madem nisanlin
00 Yorumlasikilmis g*tün davasi olmaz... ve o bebegi aldirirsan da allah katinda cehennem azabi cekersin
10 Yorumlahemen evlen ayrıca neden salakmışsın kendı kendıne mı yaptın
00 Yorumla
+1 yılNisanlinla adam akilli konusun. Bence bebeği de aldırma gunah
10 Yorumla
+1 yıltamam problem yok siz evlendikten 2 ay sonra bebiş geliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuç senin. Sevişmeseydin. 20 sene beklemişsin 7 ay daha bekleyemez miydin? Gerçi 20 sene beklediğinden de şüpheliyim.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır yasıyoruz bakireydım
+1 yıll*n evrenin artik bu devirde öyle birşey mi var. Nisanmilisin hamile de kalirsin aldirma bencede hem evlilik hem çocuk :))
00 Yorumlayaparken iyi sonra salak mısın zihniyete bak.. alene söyle aldırma sonra tekrar hamile kalamazsn riski var sonra tekmeyi yersin
00 YorumlaAldırmazsan çevrendekilerin tepkisi ne olur bunu da düşünmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılAllahın yanında nolcam
Sen ve senin gibileri çoktur normal karsilamak gerek
00 Yorumla
+1 yılZinâ yapmayın diye boşuna demiyoruz işte. Ailenle en kısa zamanda konuş bence. Başka bir çaren yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 977 cevap paylaştı. iyi halt ettiniz. ya aldırın ya da anlatın ailelere
00 YorumlaO halti yerken dusunycektiniz artik yapicak birsey yok gecmis olsun
00 Yorumlakaç aylık olmuş aldırma imkanın varsa aldır diğer türlü evlencen mecbur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl anladın hamile olduğunu. idrar kan testi falan yaptınmı ezberemi konuşuyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldişinizi sıkamadınız demi yazık olmuş şimdi o aileye kendini sevdir hadi
122 Yorumla
Soran+1 yılo zorladı
Cevap sahibi+1 yılyya bişi dicem yanlış anlıcan her zorlayanla yapılır mı
Soran+1 yıl4 yıldır bırlıkteyız !!
- +1 yıl
Hep zaten zorluyor bu erkekler kızların hiç suçu yok.
Cevap sahibi+1 yıleee yılın ne önemi var ya senin namusun yıla mı baglı
Cevap sahibi+1 yılayrıca nişanlı olmak ilişkiye girmek demek mi onun için mi nişan
Soran+1 yılistedi işte her erkek sevdiği insanı ister. dokunmak ister
Cevap sahibi+1 yıldokunmak içine girmek değil bellki sende istemişsin
Soran+1 yılo olmadan yasadık uzun süre ama bir vakit sonra oldu işte
Cevap sahibi+1 yılolmus olmusta neden içine boşalttırıyorsun ki
Soran+1 yılkondom istemedim hiç. kendımı o.. gibi hissederdim
Cevap sahibi+1 yılasıl o dedigin onsuz yapar korkusu yoktur dogurkanlıgı yoktur sen baya baya istemişsin ya erkeğe suc bulma zevkini biliyormsun
Soran+1 yılnasıl?
Cevap sahibi+1 yılnasılı ki ya sen göze almısın herseyi zaten yok içine boşlma felan risk her zaman vardır senin nisanlında baya genişmiş. genel evdekilerin çogununn dogurganlığı yok ama sen maşallah kondom felan kullanmam onlar sağlık için takıyo
- +1 yıl
Komdom kullanırken kendini o.. gibi hissetmedin mi yani? Bu nasıl bir zihniyet böyle?
Cevap sahibi+1 yılbende onu anlatmaya calışıom
Soran+1 yılbilmiyorum atamıyorum kafamdan kondom iyrenc gelıyo
Cevap sahibi+1 yılo iğrenç sey olsaydı rahattın şimdi işte sevglin nasıl kabul etti bunu?
Soran+1 yılben ıstemedıkten sonra zorlayacak mıydı?
Cevap sahibi+1 yıl:)) sendede ne cesaret adamı tesvik etmişin adamı oda keyifle boşalmış içine
Soran+1 yılhap işe yarar sanıyorduk
Cevap sahibi+1 yılrisk hep vardır allah yapısı değil sonucta yani
Bu soru Posta Gazetesi 21. sayfada günün sorusu olmalı...
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat