Merhaba arkadaslar, ilk opusme nasil bir duygu, opustukten sonra neler yaparsiniz yani utac verici mi? Cvplari bekliyorum :)
:D
:D
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsana ağırbaşlılık, hatta güzellik veren aşk gibi harika bir şeyin olduğu yerde utanma ve çekinme vardır. Utanmanın olması harika bir şey zaten :)
Öpmek koparmaya kıyamadığın o papatyayı koparmak gibi, aşk o papatyayı uzaktan izlerken aldığın hazza karşın aynı zamanda onu koparmayı çok isteyip kopardığında acı çekeceğini sanarken kopardıktan sonra seni büyüleyerek sana tüm bu düşündüklerini unutturması gibi :)
gercekten cok guzel anlatmissin
Onu ilk öpecek olduğumda öyle bir aşkla bakıyordu ki gözüme, o güzelliğini düşündüğümde bayılacak gibi oluyorum, ateşim çıkıyor of o nasıl bir sevgi öyle yakıyor beni, beni yakan o sevginin karşısında bunu yapmazsam affedemezdim kendimi ama =)? bilmiyordu ki =)? onu öpmeyi o kadar yoğun istediğim için bayılacak gibi olmama karşın incitmekten korkuyordum, o korkuyla buz gibi titriyordum, elini tutmaya korkardım =) şimdi öğrendim ki onu incitmemeyi asla başaramayacağım onu parmak uçlarından öperken ona yani sevgiye sımsıkı sarılacağım sıcacık, ona dokunmanın en narin yolu bu =)?
neden utanç verici olsun. ayrılmış olsam bile sevdiğim kişiyle yaşadım iyi ki de yaşamışım sevdiğin kişiyleyse çok çok güzel bir his. diğer türlü kimi öpersen öp sadece dudağın ıslanmış olur bu kadar.
hmm
iyi demek
ne o civi civiye soker hesabimi
sevmediğim birini hayatıma almıştım ve ilk öpüşmemde onunla oldu hiçbirşey hissetmedim. sonraki öpüşmem ise hoşlandığım biriyledi hep çok güzel olmutu ama ona karşı güvensizliğim olduğundan ya giderse bir daha göremezsem diye kendimi duygusal olarak bağlamamaya çalıştım ve tadını çok fazla alamadım kendimi bırakamadım :/
Birgün öyle sohbet ederken üzülürsen dayanamam şimdiden özür diliyorum deyip bir anda öpmüştü. Ben neye uğradığımı şaşırmıştım. Artık yüzüm nasıl bir şaşkınlığa bürünmüşse tekrar tekrar özür dilemişti. Öptüğü için özür dileyen bir erkek, benim için hep değerli kalacak bir anı işte.
vayyyy :)
Cevap
45Cevap
Adamın biri hergün bir eve gelip zili çalıyormuş kadın kapıyı açıyor adam kadına senin vajinan var mı diye soruyor kadın bağırıyor kapıyı kapatıyor ertesi gün yine aynı adam sadece bu soruyu soruyor ve gidiyor kadın sonunda dayanamıyor kocasına söylüyor kocası işe geç giderim deyip adamı kapının arkasında bekliyor yine o adam geliyor kadına vajinan var mı diye soruyor kadın bu sefer evet var ne olacak diye cevap veriyor kocasına güveniyor arkada ama adam kocasını görmüyor bu cevab üzerine adam kadına diyorki madem vajinan var kocana söyle karımdan uzak dursun :)) aynı böyle bir duygu eğlenceli :)
hehehe guzelmis :D
:))
ilk opucugumu sevgilim hic beklemedigim bir anda vermisti hic unutmam. ben onun elini isirmistim acimisti cok ay ver opeyim de gecsin falan derken birden tuttu elleriyle yuzumu cenemi yapistirdi kendine oyle 3 4 saniyelik biseydi sonra devami geldi :))
Vaaay :P
Devami nasil geliyor? Ay cok guzel mis peki simdi hala birliktemisiniz? :))
sonra ben cektim kendimi bir sonrakinde yavasca yaklasti daha istekli ve daha guzel ve uzundu. hala birlikteyiz
Olanı var olmayanı var *
ayy ne guzel mutluluklar size :) Peki nasil yani ilk nasil napiyorsunn
Birileri baya merak etti :DD
o anda aklin yerinde olmuyor zaten hislerinle ve midendeki kelebekler seni yonlendiriyor yasa ve gor ama gercekten sevdigin biriyle olsun ozel olsun hayatinin unutulmazlarindan olsun
evt hemde cok merak ettim :) :D
Ayy simdi opusmek istiyorum ne guzel bir duygu ya :D
onun sicakligini nefesini islakligini hissediyosun tarif edilemez bir duygu :)
ayyyyyyy :D
Bak kışkırtıyonuz kızı sonra vay efendim Türkiyede namuslu kız neden yok :DD
Önce kendini geri cekiyosun sonra opuyo işte çok güzel bir his ilk 14 yaşındaydı oda biraz arkadaş zoruyla çevre falan birden oldu bidahada kimseyle opusmedim zaten ama ayrilsaniz allah korusun) anısı kalıyo
niye izmi birakiyor dudaginda
Hayır da bende şöyle oldu ilk onla opustum diye onu çok özel biri gibi gördüm ne yaptım ben falan diye düşündüm her opusen birileri gorsem onu hatırladım çok sacmaydi o yıllar şu an hiç umrumda değil ne bilim öyle hissetmistim
cok normal ya canım
asla utanç verici değil. hele gerçekten sevdiğin insansa karşındaki ona ilk defa bukadar yakınsın ilk defa onunla özel bişey paylaşıyorsun ilk defa sıcaklığını hissediyorsun. bence gerçekten güzel bir duygu. tabi dediğim gibi sevdiğin insansa karşındaki.
İlk öpüstügümüzde ilimizde konuşmadık birbirimizle sadece ufak gulumsemeler yaptık,
Haa burada tabi dislerimizi sürekli birbirimize çarptıktan ;))
Tabi zamanla alışınca dişler rahatladı
hehe guzel hikaye :D
insan ilkte herzamn cahil olur sekerim :)
nasil yani anlamadim :)
anlatsana
Aslında ilk öpüşme aşırı heyecan lı her iki tarafın da dudak ları kuru nefesini hissedersin verdiği hazzı tarif edemez sin
neden ki
Cok heyecanli gecer kalbin yerinden firlacak mis gibi ama bir o kadarda utaniyorsn ben oyleydim yarin bulustugumuzdaa yuzune bakamiyordum cocugun offff offff
hadi canım oylemi gercekten
Valla oylee insallah sanda nasip olur en sevdigun kisylee
7 yaşımda öpüştüm. Okul da hocalar yoktu, sınıfada 3-5 kişi gelmişti. Herkesin önünde yiyiştik.
azgin seni
Eski günlerimi özlüyorum, serseri olunca kazanıyor insan. Kendime çeki düzen verdim ve kaç yaşıma geldim yalnızım -,-
kac yasindasin?
sende serserilige devam et evlenene kadar
19 a gireceğim. Bir kız seviyordum, beni olduğum gibi seviyor sanmıştım, o da ret ettiği için gerek yok. Bundan sonra bir kıza da aşık olmam.
Olursun olursun bunlar bos laflar canım
İlişkilerin aylık olduğu bir dönemde bunlar yerinde sözler.
Opusmeyi becerememistim. Cok heyecanliydim onu hatirliyorum
ayyy ne utanc verici
Utanç verici değildir ben kendi açımdan değilde senin açından söyleyim kadınların dudak uçlarında hassas sinir uçları vardır tecrübeli bir erkek öptüğünde kadın cinsel anlamda haz duyar hoşuna gider.
#Her buluşmada hazırlık amaçlı naneli şeker ile giden erkeğin ayağının yerden kesildiği andır öyle tahmin ediyorum
hehe neden naneli :D
#Klaşedir ama farklı olarakta çilekliyle gitsen çilek yiyip geldin zanneder iğrenir belki :D
ilk öpüşmemi unutmuyorum. odada beraber oturuyorduk. sırtını bana yaslamıştı. birden elektrikler kesildi. ben de bundan cesaret alarak öpmeye başladım. tabi acemice :)
guzelmiydi bare?
gercekten mi? yeri ayrimidir?
hic sevmedim
kalbin çarpar dudakların yanar ağzından salya akar hiçbirşey düşünmezsin öpüşmek istersin yalamak emmek ısırmak
öyle bir fırsatı bulamadık ne yazıktır ki. yaşatacakda yoh ki.
opusunce anlarsın kanks sımdı fılmı onceden anlatmak gıbı olur anlatırlarsa not ben bılmıyore ^^
yahh
yavaş yavaş yaklaşmak onun sıcacık yumuşacık dudaklarını hissetmek öpüşürken nefes alışverişlerinin hızlanması aynı anda bacaklarını göğüslerini okşamak inanılmaz bir duygu ;)
2000 yılında olmuştu arabada kiracının kızıyla öpüşmüştüm tabi 5 yaşındaydım halen hatırlıyorum devamı da vardı soyunmuştuk bla bla bla
yani sevistiniz mi?
çok sağlam hemde babamla annemi izlerdim.. benim gibisini yaptıklarına göre işi biliyolar demek ki
sevisirken onlarimi izliyordun yani?
la hiçmi denk gelmedim 20 yıllık hayatında ben denk geldim öğrendim bişeler şimdi profluğa yardırıyorum ^^
woww
Ilk olduğu için mükemmel olmuyo ama kalbin yerinden cikcak gibi oluyo
süperdi. bayılcak gibi olmuştum. dudakları yumuşacık sıcaktı. eridim resmen daha çok bağladım bide :/ süper bir şey ama muhteşem.
neden abartim ki sence
Bence gayet guzel. Ve ayni zamanda opusurken spor dan daha fazla kalori yakiyoruz diye biliyorum opusmek guzel bennce ;)
hehe
Dişlerini fırçalamıyorsa Hayatta öpüşmem 1 milyon dolar dahi verseler. Kız dediğin Bakımlı olcak abi ;)
hehe ayy cok tatllisin evt ya sana katiliyorm ama bu durum erkekler iicnde gecerli sadece kizlar icin degil
Eyvallah kankam
bak sana bir sey anlatacam ben birini taniyordum kiz konusunca bayilmak uzereydim resmen sanki icinde olu varmis gibi yemin ediyorum
Olsun insanlar hakkında boşver o gözle bakma ama bir insan'da dişlerini fırcalamıyor kendine bakım yapmıyorsa kusura bakmasın ;) En nefret ettiğim olay ağız şapırdatmaması ve diş fırcalamaması ve ayağı kokuyor'da ayağını yıkamaması. Öldüresim geliyor bunları ya :D
ayni ben yemin ederim :D biliyorum bende insanlar hakkinda boyle konusmak istemem ama oyle niye disini fircamamiyorsun ya da neden sakiz cignemiyorsun dimi ama
Aynen aynen helal benim akıllı kızıma :)
hehe nerden kizin oluyorum ben senin :D
Lafın gelişi. Demekki buradan çıkardığımız anafikir neymiş? Dişlerimizi fırçalıyormuşuz :)
evt aynen oyle:D
Tamam Genç Allaha emanet
sende kanks
kirlendiğimi hissettim
adeta kız lekelemişti beni
asitli suda duş aldım
hadi canım ordan
evt haklisin
evttt cokk haklisin
Evt ben temizim cok dikkat ederim boyle seylere! sen millete soracagina kendine sor once ne dersin
tontisim mi :)
Bir harika tadı damağında kalıyor böyle.. Hele fransız öpücüğü ise yemede yanında yat :D
ayy fransiz opucugu igrenc
Tercih meselesi bir üst level oluyor :D
Sevdiğin kızla ilk opusme çok harika
Bir duygu olsa gerek
hmm
Sence?
bilmem
Ben hiç öpüşmedimde o heyecanla kızı yerim gibi geliyo
ehehee
Heyecan ve merak sonra ne oldugunu anlayamama yazık ee
nasil yani?
Ya ilkinde kimse bisey anlamaz tecrube İle olur
ayy gercekten mi nail utanc verici karsindakinin diplomu var senin bir 0 yok tuhh bana
Ya masum ve guzel bir duygu
Ilk opusurken kalbim yerinden ckacakti kisa ve oz :)
ayy ne guzel
Hangi cumle?
ayrildimi senden
ayy ne kotu bir hiss gecmis olsun
yaşamadınmı kızlar için bilmemde erkekler için ilk cinsel ilişki dışında önemi yoktur
Hayir yasamadim, cunku ben cok guzel egosu tavan ve sert biri oldugum icin bu gune kadar hicbir erkek curret etmedi yanima gelmek icin
nasil yani anlamadim?
haaa
Bu soruyu okugumda bile heyecanlandırdı beni. anılarımi hatirlattigin icin Teşekkürler
ricalar
küçükken öpüsmüstüm çok güzel bir duygu ama şimdi olmuyor :) sadece öpüşmek istiyorsun başlayınca
Bayram günü hayırlı bir şey yapmak istiyorum ama ; )
nasil bir sey mesela
Öpüşürken cinsel organını okşuyorum dışardan kuduruyor bende boşalıyorm bazen
igrencsinn :D
Partnerim öyle demiyor ama :)
ne diyormus partnerein
Öpüşmek gibi bir şey heralde.
hiç utanmadım.. bende yüz yok..
neden yuzun yanik mi
hmm guze gecmis
karşındaki öpüşmeyi bilmiyorsa berbat bir duygu.
gercekten mi?
uff ya
evt hic opusmedim
ayy saol ya ne guzel antallatin cok iyi anladim gercekten
O an dünyada olmuyorum :)
Hiç öpüşmedim bilemiyorum
ayy bende o yuzden soruyorum
bir düşüniyim. Hiç tatmadım kanka
vala bende
Zamanı gelir kanka benim bütün sevgililerim utangaçtı :((
utangac guzel iste edepsizleri ne yapacaksin
Ya ortası olsun utangaç olunca bende hiç teklif etmedim
Kimi öptüğüne bağlı :)
nasil yanibiri zorla opecek degil
Harikaydı kalbim firlayacakti
haha
utanma titreme bile oldu diyebilirim :)
hmm ne guzell :)
biraz pişman da oldum bekaret gitti gibisinden aslında evleneceğim kişiye saklamak isterdim onu bile
yuhh yani o kadarda demedik
dedik dedik :)
bilmyorum hiç yaşamadım
bende
hiç merak etmiyorum ama : ) ilgi alanıma girmiyor : )
Çok utanç verici hiç güzel değil
oylemi diyorsun? peki nasil basliyor
neden
sevismek mi?
Bnde opsmedm ama cok merak ediyorum
bende
ANLATILAMAZ SAATLERCE SÜRER FARKINDA OLMAZSIN
bence doğru kişiyle doğru şekilde yaşanmalı
biraz utanmistim evet ama guzel bir duyguydu
ne guzel
Off i neydi ole. Bosalmistim sanirim :)))))
gercekten mi
Kiz cok fena opusuyodu
tecrubeliymis o zamn
Benimkinin ağzı kokuyodu
Hooooff :$
asdsdsd
O andan sonra ölsem bidaha kimseyle öpüşmem
gercektenn agzi kokuyormuydu? :D
Hemde nasıl
ne kokuyordu?
Heyecan dolu kalp güm güm
Sen hic opusmedin galiba