Biz evlendik. Nikah kıydıldı. Evimiz hazırlanıyor birde mehir işi var yani kadına evlenirken verilen şey bana eşim 100 bin TL lik altın takalılacak sana dedi düğünümüz olucak ondan gelenler ayrı bende onun yerine 100 bin TL lik araba istesem diye düşündüm sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
510Ne diyorsun anlamadım. Ne alaka boşanma simdi. Ne negatif bir yaklaşım
bacı ne dedıgımı allah rızası ıcın yenıden oku
Boşanmaya hemen girmek negatif geldi bana
Ya bizde mehir evlenirken veriliuor sizine ya
Ayrıca nikahmızı dini nikahmızı kıyan hoca olur dedi ne mall insansınız bir bpkk biliyor gibi konuşın
Sizi bizi mi var bunun islam ne diyosa odur. İslamin dedigini dinlemiyip kendi bildigini okucaksan ona mehir degil baslik parasi de olsun bitsin
Sizin gibi cahillerle ugrasmak istememistir o hoca
Ulan senen büyük cahilsin hoca nikah kıyırlkem kendisi mehir oladak ne istiyorsun kızım diye sordu bende araba dedim marka belirt yazalım dedi 🤣 orta okul mezunu seni bak insan gülüyorum Google den bak rezil olma 😛
Ahahaha hocaya bak marka sormus bi de. Dini nikaha kiz girmez bile babasina abisine vs. Vekalet verir o girer kizin yerine.
Hica sizle bildigin da.. k gecmis haberiniz yok
Keşke yeni diyabenette nasıl imam nikahı kıyıldığını bilseydin çok cahilsiniz bak araştır rezil oluyorsun 🤣🤣
Yenisi eskisi mi var la bu isin. tamam rezil olan ben olayim farketmez.
Bak mehir demek evlilik karlışığı kadına zor durumda kaldığında kullanması için verilen para mal mülk :) isteyen bunu boşanırken alır isterken evlendiğinde Hz Ali hz fatımayı istemeye geldiiğinde peygamber ona önce git şu odunları sat sonra mehir olarak kızıma getir demiştir istersen bu kısayo araştır. Ve mehir miktarı erkeğin maddi durumuna göredir bakara 237 de. Maddi duruma göre verilmeli deniyor. düşün onları bana altın oladak veriler ben onu bozdur araba alırım bunun bir farkı yoktur iki taraft razı olduktan sonra mehir istediği şekilde alınır :) iyi geceler umarım bilgilendirme iyi gelmiştir
👍👍👋👋
Ne diyorsun
Anlayan anladı boş ver
Ne diyorsun Türkçe yaz
görmeden hizli yazdigim için karişmiş :D diyorumki 60 70 bin tl araç al 30 40 bin tl yide koşede dursun
60 70 bine Tofaş var bu devirdw 2015 modeller hep 100 bin ve üzeri
o zaman biraz daha bekle :D
Yok istiyoeım
iyi al o zaman
Aynen
Allah yardımcın olsun
Ben araba istiyorum boş dediğin o arablar var ya altından hızlı atıyor babaöım 40 aldığı araba şu an 100 bin ama işte erkek ticari zekası yok sende
Mehir ne demek onu biliyor musunuz siz
Boşandıktan sonra erkeğin size vermesi gereken şey
Evlenirken ya da boşanıekwn ben evlenirken diye düşündüm snaane
Mehirde mal mülk veyapara istersin? Eğer iki tarafta razı ise oluyor
İşte toplamda 9 bilezik takacak bana 100 bin ediyor hepsi
Al bilezikleri hemen karar verme belki başka bişey istersin sonra. sonuç altını herşeye dönüştürebilirsin. İster araba olur istersen başka bisi
Yok ben araba istiyorum eminim eşim bana şey demişti eskiden zatwn çocuk oldu mu sana araba alıcam ama ben simdi isiyptırm
Sorduğun sorunun cvbini verdin iste:))😉
Zaten 100 bin TL lik araba alıcak
Hapı yuttun yani😂
Gerek uok
Bence var Pazarlık yap. Pişman olursun bak ilerde
Mall değilim ben insanlar bana hediye veriyor yüzsüzlik alem değildir
İslam dinine göre kadına evlenirken damadın verdiği para o para harcanmax kadın darda kalırda onu kullanır
ilk defa duymuştum
Ailende yok mu
evlenenen yok bizde
Mehiri ben mi istedim onlar böyle layık gördüler
100 bin tl ye layık görmek deme bence :) kendini stresleme bu konuda ve bizden önce ailene danışşan daha doğru olur
Ya ben araba zaten istiyorum.. alınacak elbet ama mehirimi bozdurup ta alabilieim ama direk alalım ne gerek var
Ne alaka onların bana mehir olafak kendi May k gördükleri ben demedim o kararlaştırdı
İyi o zaman hayırlı olsun