Yemek yaptım dedim gel filim açıp yiyelim yok ben yemiycem oyun oynuyorum. Yatıcam sarılıp iyi geceler diyim dedim bi git oyun oynuyorum. Gel markete çıkalım yok oyun oynuyorum. girsin sana oyunun nası kaldırırım ben bunu bilgisayar başından
Güncellemeler
+1 yıl
Dün ağlıyorum filim izleyip gel kan ağlama beraber oyun oynayalım diyor dkdfjolf deliricem
Geldi sırnaştı özür diledi bende bundan sonra 3 saat bakma sınırı koydum dha fazla bakarsan evden giderim b'ter herşey dedeim mecbur kabul etti şimdi sert yapıyorum evde yemek var ama git kendine yemek yap ye evde yok dedim kalktı şimdi ben oynıyacağım dmkddjjdkdjkd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Git kucağına otur sarıl ona
Sonra oyuna devam etme biraz bana sarıl de
Sana sarsılmazsa eğer sessizce git
Kalsın oyunuyla baş başa
Hadi bakalım deniyip geliyorum
Merakla bekliyorum yaz bana
Meraktan uyuyamam yoksa bxjzjz
Sarıldı öptü gel berber oynayalım dedi küfür edip gittim
Ahsjsnxjxjxj sen oynama sadece bana sarıl dediğin halde mi bunu dedi
Gamer koltuğunda rahat oturamıyorum ondan sarılmak rahatsız oluyor 1,2 dk sarılıp geldim
Boşver ya
Kalktıktan Sonra peşinden gelmemiş adam
Vur tekmeyi başka oğlanlarla ol sende
Geldi sırnaştı özür diledi bende bundan sonra 3 saat bakma sınırı koydum dha fazla bakarsan evden giderim b'ter herşey dedeim mecbur kabul etti şimdi sert yapıyorum evde yemek var ama git kendine yemek yap ye evde yok dedim kalktı şimdi ben oynıyacağım dmkddjjdkdjkd
Ooo harikasın
Sonunda seni umursarmış fgfhg
Hele bi dha yapsın nah görür yüzümü pislik
Hiç sevmediğim tip. Uzaylı istilası olsa bunlar hala oyuna devam eder.
Yani benimkinde oyuna bayılır. Oyun başında geberebilir o derece yani. Benim yöntem biraz +18 ama😂
En toksik sevgili türü. Hayat böyle geçmez güzelim. Bence dikkat etmelisin. Ayrıl bence
3 saat sınırı koydum aşarsan giderim dedim aştığı anda biter
İlgisini başka yöne çek
Koranadan önce dışarı çıkardık beraber parka giderdik ama şimdi yok evden çıkmıyor markete gel benimle diyorum yok
Bianda onu öp hoşuna gider belki
Seksten başka çare yok
Sen de oyna
Onunla oynamak sıkıcı
Ne oynuyo
Cs gta falan filan ama beraber pes fifia mortal kombat vs oynuyoruz
He iyi hep de oynamasin senle ilgilensin
Demek ki sıkılmış senden hddjfkkv
Pardon?
Ne pardon
O kadar haklısın ki