Değerli dostumuz;
normalde eski dönemlerde erkeklerle ilgili konuşmalar yapılırken asla boy baz alınmazdı.
Şimdi;
zamanında milyonlarca kızın cebinde resmini bulundurduğu Tom Cruise'un boyu 1,67'dir, internette 1,70 yazarlar ama bütün ünlü kişilerin olduğu gibi onu da biraz uzun yazmışlar.
Evet, o dönemler 1,80 boyunda 100 kızdan 90'ına sorsan, Tom Cruise ile yüz yıllar boyunca aşk yaşarım derdi.
Al Pacino; 1,63 boyu var, evet tam tamına 1,63 boyunda bir oyuncu ve sahip olduğu karizma, duruş ve kalite sayesinde zamanda milyonlarca kızın hayalini süslemiş bir insan.
Mesela Jean claude van damme, tam 1,72 boyunda ve 80'lerin sonları ile 90'ların ortalarına kadar Türkiye'de genç kızların okul kitaplarında onun etiketleri yer alır, herkes hayalini kurardı...
Bruce Lee, internette 1,70 yazar ama gerçekte 1,66-1,67 boylarında birisidir ve güç dediğin zaman akla ilk gelen ustadır, döneminde 1,90'lık adamları 60 saniye içinde yere sermiş, hem karizmatik hem de güçlü bir aktördür ve halen çoğu kız ona hayranlık besler.
Şimdi; bu boy konusunun son internet jenerasyonu nesilde takıntı olmasının en büyük ve hatta tek sebebi, son yıllarda dizilerde yer alan oyuncuların hep uzun boylu seçilip, ekranlara sunulmasıdır.
Mesela en önde gelen 2 isim, Kıvanç ve Kenan İmirzalıoğlu'nun boyları 1,90'dır ve sürekli onları izleyerek hayalini kuran genç kızlar zamanla uzun boylu erkeklere merak sardılar.
Bakıyorsun; 1,55'lik kız ''ayyy 1,80 aşağısı olmasıınnn'' diyor... Çünkü ekranlarda hep o tarz kişileri izlemiş, hayal kurmuş ve hep öylesini istemiştir.
Hep anlatırlar, 60'lı ve 70'li yıllarda aksine çok uzun boylu erkekleri pek beğenmezler diye, ''fasulye sırığı'' diye şaka takılırlarmış... Yani normalde kadınların doğasında uzun boylu erkek hayali yoktur ancak bu dönemde medyanın aşılaması sayesinde kızlarda öyle bir merak başladı.
Senin boyun 1,69, Türkiye ortalaması baz alındığında orta boy sayılır, bence takılacak bir mesela değil.615 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim uzun uzun yazmissin teşekkür ederim bahsettigin isimlerin okadar kisa olduklarini bilmiyordum bir nebze rahatladim:-)
- +1 yıl
Öncelikle ''Sorad'' dostumuz, teşekkür ederim.
Evet soruyu soran saygıdeğer dost-kardeşimiz, internette neredeyse bütün ünlülerin boyu uzun yazılıyor... Direkt şahit olmuş birisiyim.
Van Damme 1,77 derler, ama 1,74 boyunda biriyle resmi var yan yana, Van damme adamdan en az 2 cm kısa duruyor.
Hep göz boyama yaparlar.
Ben kısa geçtim, daha örnek olarak vereceğim çok isim var aslında, uzatmaya gerek yok.
Mesela benim boyum 1,71 - 1,72 arası ve ayakkabı giydiğimde 1,74 falan oluyorum... Aramızda pek bir fark yok. Emin ol hayatımda boy konusunu pek aklıma getirmem..
1,80'lik kızlar da benimle ilgilendi, 1,60'lıklar da... Yani biri seni gerçekten beğendiği zaman boyun sayesinde değil, sahip olduğun diğer önemli kriterler vesilesiyle seviyor.
Bu sitedeki çoğu 16-18 yaş arası kızın ''uzun olması şart'' falan gibi sözlerine sakın aldırma.
Emin ol karşılarına öyle bir erkek çıkar ki, bırak aynı boyda olmayı, kendilerinden kısa bile olsa, adamın kölesi bile olurlar.
Soran+1 yılevet abi haklisin miroslav stoch nette 1.69 yaziyor havalimaninda yanyana geldik benden en az 4 cm kisaydi:-) simdi psikolojim biraz düzeldi 2-3sene önce buraya yazamiyacak kadar utaniyordum. kabul edelim dezavantaj durum benim cok cok ektra olmam lazim vede kızla cikinca kendimi eksik hatali hissedecegim buda moral bozucu. yazdiklarin için teşekkür ederim uzun zamndir bu konuya böyle mantikli yaklasan birni gormemistim:-)
- +1 yıl
Önemli değil değerli dostum, gerekirse yine uzunca yazarım, sorun değil.
Ama sen kendi kalene gol atarak maça 1-0 geride başlıyorsun.
1,60 boyunda olup da 1,75'lik kadınla evlenen erkek tanımıştım, sen bırak bu düşünceleri.
Hani 1,60 olsan (yine takmaya lüzum yok) ama bir nebze hak vereceğim, sonuçta o kadar da kısa değilsin.
Şunu da unutma, aşırı uzun kişilerin yaşlandıklarında çok bozuk ve eğik bir fizikleri olurken, orta boy ya da daha kısa olan kişiler ciddi bir sağlık sorunu yaşamadıkça fiziklerini hemen hemen korurlar.
Bu bile avantaj. :)
Ayrıca o bahsettiğin boy uzatma ameliyatları çok riskli ve para tuzağı. Hayatın boyunca dikkat etmen gereken sorunlu bir bacağa sahip olduğunda, değil 5 santim, 10 cm bile uzamış olsan neye fayda!
O an dersin, keşke 1,50 olsaydım da, bu sorunu yaşamasaydım.
Boşver, hayatta yaşanacak çok şey var.
Soran+1 yılvalla hocam bir 5 senedir falan sabahtan aksama kadar bunu dusunuyorum hayatini cok fena etkiledi uzun olsaydimda kambur olsaydım onenli değil psikolojim yerinde olurdu en azindan:-) tip cok ilerledi fitbone denilen yöntemle riskler cok aza indi ama belirli bir süre yuruyemiyorsun 2-3 ay gbi yatalak yasiyorsun buda psikolojiyi darma duman ediyor. baska carem yok kardesim omur boyu mutsuz olacagima 3 ay yatalak okurum daha iyi. destegin için teşekkür ederim cok iyi adamsin. bide söyle düşün zamaninda annem bile hakan iyi ama keske boyu da uzun oksaydi dedi. tabi uzulecegimi bilmedi yoksa cok sever beni. dusun artik en yakinimdakiler bile canimi aciiti. mezuniyete kıyafet bakicam gorevli kabinde olduğumu sandı nerde o ufaklik dedi arkadaslarimin içinde en mutlu olmam gerekn gunde dustugun duruma bak. daha anlatmadiklarim var. sirf bana ufaklik demesier diye kilo aldim baya kilolu oldum genede dediler. bunlarin acisi hala icimde kardesim cok cok kirildim.
- +1 yıl
Anneler için oğulları en değerli pırlantadan daha kıymetlidir bu yüzden oğullarının her konuda en iyisine sahip olmasını isterler.
Bir kadın gözüyle erkeğin uzun boylu olmasını makul gören biriyse doğal olarak tabii ki değer verdiği parçasının, yani oğlunun da uzun olmasını istemiştir... Üzülecek bir şey yok.
Kilo almak seni uzun değil kısa gösterir, yanılıyorsun... Mesela aynı boyda 2 kişiyi yan yana koy, biri zayıf diğeri tombul olsun, zayıf olan daha uzun gösterir.
Boy konusunda şikayetçi ve araştırmalar içinde olan biri için ben de bir ara o dediğin ameliyatları internetten araştırmıştım, duruma göre 80-110 bin TL falan maliyetleri var, 1 ayda 1 cm uzatabiliyorlar ve 3 cm istiyorsan o demir kafeslerle 3 ay tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyorsun, sonrasında da 5-6 ay ve duruma göre belki 1 yıl boyunca fizik tedavi görüp dikkatli olman gerekiyor.
Bacağında kalacak delik izleri de cabası.
İlle de boy diyen kişiye bunları izah ettiğim de o da umursamamıştı... - +1 yıl
...(devamı) Ama işte insan yaşamadan bir şeyin zorluğunu, acısını bilemez.
Gerçi dediğim kişi bayan, 1,52 boylarında, ama sen 1,70'e dayanmış biri olarak bu konuda daha töleranslı olabilirsin.
Düşün, bacağı kırılmış bir futbolcu en iyi şartlarda en dikkatli tedavileri görmesine rağmen bir daha eski haline tam olarak dönemiyor.
Ve ara ara o sakatlığı nüksedebiliyor, ki Rıdvan buna en iyi örnektir.
Bahsettiğin ameliyatta 2 bacağında diz altı kemiklerini kesip ikiye ayırıyor ve arasının dolmasını bekliyorlar. Ortadan ayrılmış, tamamen kesilip içi dolmuş bir kemik sence %100 eski haline dönebilir mi?
Kesinlikle hayır... Her ne kadar günlük yaşantında pek hissetmesen de, ileride spor yaparken, ya da bir hobi edinip efor sarfederken onun vereceği aksaklığı yaşayabilirsin.
Bunun garantisi yok.
Soran+1 yılhocam simdi kilo konusunda haklisin kilolu olan elbetteki kisa gosterir ama ben uzun durmak icin degilde daha güçlü ve büyük durmak icin almistim kilolari. ameliyat işine gelicek olursak bahsettiginiz yontem ilizarov veya LON teknigidir hocam benim dedigim fitbone hersey kemik icinde kaliyor ve kalca veya diz bölgesinden 1.5 cm lik bir kesikten kemigin içine yerlestiriyorlar fiyatıda 120 nin. diger masraflarka beraber 150 bini buluyor:-):-) ama gel görki kesinlikle deger be hocam. arkadasiniz kac cm uzatmisti memnun oldu mu acaba?
- +1 yıl
Uygulamadı, arkadaşım değil, ilk üye olduğum sıralarda buradan yazıştığım biriydi.
Tesadüfen o tarz bir konuda yazmıştı ve öyle fikir paylaşımı derken ben de onun için az bakayım demiştim.
1,52 boyunda 18-20 yaş arası bir kız, eminim halen buralardadır. :)
Kredi falan çekip olurum diyordu ama öğrendi ki fiyat 100 binleri geçebiliyor, onun için çekebileceği kredi hayali de kalmadı.
Şimdi şöyle bir şey var, ne kadar doğru bilmem. Birisi yazmıştı... Arkadaşı askerde uzmanlık sınavlarına hazırlanırken boy atmak için her akşam ellerini yukarı dikleştirip dik bir duruşla 50 defa zıplarmış, sanki bir şeye yetişmeye çalışıyor gibi. 3 ay sonra 3 cm civarı boyu uzamış, 1,72 iken 1,75 olmuş, ki çocuk da 23-24 yaşlarında imiş dediğine göre.
Eğer zıplama konusunda sorun yaşamayacağın bir evdeysen sen de her akşam bunu deneyebilirsin, sonuçta bir kaybın olmaz. Denemekte fayda var.
Bence mantıklı... Yanılmıyorsam Hidayet Türkoğlu da 27 yaşından sonra 7 santime yakın uzamıştı.
Soran+1 yılabi kemiklerdeki uzama plaklari kapandiktan sonra yani kikirdak kemige donustukten sonra milim uzamaz. gerdirme ile omurlarin arasi açılıyor ama onuda gun icinde kaybediyorsun. evet ameliyat lar cok phali para biriktirmem gerekiyor:-)
- +1 yıl
Bilemem ama adam 23-24 yaşındaki birinin 3 cm uzamasından bahsetmişti, kendi şahit olmuş.
Bence o uzama plakaları mevzusu bu işten milyonlarca para kazanan doktorların uydurması olabilir.
Ki parası olanlar ona inanıp çaresizlikten pahalı ameliyatlara yatsınlar diye.
Bence bahsettiğim şekilde bir egzersizi denemekte fayda var. Bir şey kaybetmezsin.
Fazla değil, 2 ay bile denesen sonucu kıyaslayabilirsin. - +1 yıl
Çok üzüldüm gerçekten. Aslında şimdi aıma geldi de, boy kompleksimizin genel olarak sebeplerinden biri de annelermiş. meğerse. Basket oyna da boyun uzasın. Süt iç de boyun uzasın. Kendimizi en iyi hissettiğimiz anlarda bile karşımıza çıkar bu durum. Benim de erkek arkadaşım 1.70 civarında. Kendisi çok yakışıklı ama yanındayken kendimi tuhaf hissediyorum. Çok yüksek olmayan topuklu ayakkabılarla birbirimize yakın oluyoruz. Çok uzun değilim ama benim de hayalimde hep sığınabieceğim uzun güçlü görünen bir erkek vardır. Sonuçta kadın da erkek de hep bazı kriterlerle hayaller kurar. Fakat geçenlerde erkek arkadaşımla bir sohbet geçti aramızda. Vücudumuzda beğenmediğimiz, kompleks yaptığımız yerler hakkında konuştuk. Biraz sessiz kalıp "Ben biraz daha uzun boylu olmak isterdim." dedi. O an o kadae üzüldüm ki onun için. Şimdi diyorum ki, uzun boylu ama karaktersiz bir erkekle birlikte olacağıma boyu boyuma biriyle aynı yolda yürüyüp, hayata onunla aynı yükseklikten bakarım daha iyi... :)
- +1 yıl
ben 1.74 üm çok kısa mıyım
En İyi Cevaplar
1.69 yani 1.70 fena sayılmaz benim 1.92 kız arkadaş bu boyum yüzünden bulamıyorum genelde. o zman dedim madem 1.80 falan olsunda ortayı bulalım türkiye'ye bir bakıyoruz. ortalama bayan boy ortalaması sizin civarda en az 1.75 falan basket veya voleybol veya yüzme veya tenis oynayanların boyu uzun olur. tenis demiyimde basket, yüzme, voleybol şimdi oldu.
22 Yorumla
Soran+1 yılyasim 24 kardeş. ameliyat olup uzatmayi düşünüyorum
- +1 yıl
200-250 bin TL
Benim babam 1 69 cok yakisikliymis gencken annem 1 65. Babam magazada calisiyormus uluslararasi hostesler falan yavsiyormus herkes mahalledeki kizlar. Boyun onwmi yok yani :D mahallenin en yakisikliymis butun arkadaslari kizlar falan oyle diyor
35 Yorumla
Soran+1 yıliste cok ektra durum olmasi lazim brad pitt gbi bişey falan. tipim şükür iyi ya. sen cikarmiyfin peki?
Soran+1 yılanladgm kadariyla asik olursan 1.69 erkekle cikarsin:-)
Soran+1 yılhmm tamam teşekkür
ben boy önemli derdim her zaman asla benle aynı boyda biriyle görüşmem derdim ama taaaaki onu görene kadar :)
419 Yorumla
Soran+1 yılsevgilinle mi neyi etkiledi seni mesela:-)
Soran+1 yılboynunun kokusunu seviyorsun sanırım:-) bende severim kokuyu
Soran+1 yılgenelde kızların boyunlari erkeklere, erkeklerin boyunlarida kizlara güzel kokar zaten:-)
Soran+1 yıl:-) dediginin aynisini bende yaptim kizin kulagina bişey dicem ayagina kafami kizin kafasina yaslamistim. oda izin veriyordu anlamismidir sence:-)
Soran+1 yılyani bile bile izinverdi:-) cok güzel kokuyordu yaa:-)
Soran+1 yılniye nerdeki çocuk
Soran+1 yılee bulusamiyormusunuz:-)
Soran+1 yılbulussana ya engel nedir anlamıyorum:-)
Soran+1 yılanlat valla meraklndim:-)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Dostum ayni boydayiz gram sorun olmamistir bunu sorun edebilecek tek kisi sen olursn anca onemli olan boy değil icraay untma;) kisa filanda dglz ayrica gayet ortalama bir boy trkiyede kizlar cok mu uzun sanki 160 civari hepsi gayette super bir boyumuz var bence;)
32 Yorumla
Soran+1 yılkardesim sen nasıl skinti yaomiyorsun bende buna sasiriyorum.4-0 geride basliyoruz birkere:-) dalga gecen vs olmuyor mu:-)
+1 yılpara ve karizma olunca boya bakmaz. sen bakma türk kızının en kısa 180 le çıkarım dediğini. bence kız erkekten 5 cm kısa olmalı. bazı sevgililere bakıyyorum arada 30 cm fark. hiç estetik durmuyo. benim boy 1.70 burdan anlaşılmasınki uzun boyluları kıskanıyorum. bana göre 1.65 lik kız iyidir
10 Yorumla
+1 yılkarakter iyi tip iyi sadece biy kisa diye red mi edecegim yok oyle bir dunya bence gayette cikarim :)
35 Yorumla
Soran+1 yılkarekteri iyi olan birçok insanvar karakter ayirt edici özellik degil artik:-)
- +1 yıl
ben karsilasmiyorum artik yeralde ya karakter iyi tip iyi beni seviyo daha ne bence :)
Soran+1 yıldahasi boy işte:-(
- +1 yıl
off komplex yapma :)
Soran+1 yılkomplekse en büyüğü bende yaa:-)
+1 yıl160lık bir arkadaşım var öyle bir konuşma yeteneği var ki kızlarla muhabbet ederken kızlar benden çok arkadaşımla ilgileniyorlar. Yani boy kısmı sadece ilk görüş için önemli, geri kalanı senin yeteneğin. Bu arada, boyum 177
21 Yorumla
Soran+1 yılcikabiliyor mu peki kızla:-)
Benden Kısa.. Ama Yüreği Güzel Olduktan Sonra , Boyu Kısa Olmuş Ne Fark Eder :)
313 Yorumla
Soran+1 yılburdan yazmasi kolay ama gercekte öyle degil eminim:-)
Soran+1 yıltamam. pek inanilasi birsey degilde ondan yazdim:-)
Soran+1 yılbuarda güzel cevap vermissin teşekkür ler:-)
Soran+1 yılboyum kisa ama bakislarim güzel, esprilerim kötüdür:-)
Soran+1 yılyani bir erkegin gozlerine bakamazmisin
Soran+1 yılvaybe senin gbi kiz kaldi mi yaa:-) benim gozlerime de bakamazsin senden asagida kalıyorum:-)
burada 1.68'likle "çıkmışı" var. kendi boyum da 1.72 bu arada. ama o 1.68'lik adam doktora yapıyordu akademik kariyeri vardı vs.
12 Yorumla
Soran+1 yılmakine muhendisiyim. makine muhendisliginde yüksek lisans yapiyorum vede ikincibir unide kontrol ve otomasyon alaninda yuksek lisans yapiyorum:-)
Ayni boydayiz bnden kisa biriylede cikarim yeterki iyi birisi olsn boyunu cok takmm kafaya
48 Yorumla
Soran+1 yılcidden cikarmiydin:-)
Soran+1 yılcidden kardeşin gbi duruyordur bu durum erkk için cok onur kirici
Soran+1 yıl:-) senin gbi dusunenlere denk gelmek lazimmis
Soran+1 yıliyi niyetlerin icin tesekkur ederim misliyke fazlasini yasarsin inşallah. evet gordum 1.67 imis. bizim boydaki erkeklerin cogu kafaya takar çünkü durum cidden üzüntü verici. cok sebebimiz var kafaya takmak için:-)
174 boyum var :d 16 yaşındayım kz uzunsun dedi :D neymiş efendim 1.74 çok uzunmuş :D al kafasını sürt duvara :Ddd
22 Yorumla
Soran+1 yılaga bu kizlarda garip uzunsun diyeni de ilk defa duydum:-)
+1 yılBenden 5-6 cm kısa ben istemezdim çünkü topuklu filan ama Birsürü kısa boylu güzel kız var kısmet çoook
11 YorumlaAşık olursam tabii ki. Aşık olmazsam 1.85lik biriyle de olmaz.
37 Yorumla
Soran+1 yılboy kacti?
Soran+1 yılhmm peki milletin icinde mahcubiyet duymazmiydin mesela kiz arkilerinle tanistircan ve kizlar benden daha uzun:-) utanc verici durum:-)
Soran+1 yılsorad ve cevaplayan ikinizede helal olsun dostlarım
1.50 ve 1.60 boylarındakiler çıkar :) gerçeği hemcinsinden duy
10 Yorumla169 dan kısa olan bayanlar çıkar neden. çıkmasın ki :)
00 YorumlaKardeşim bak Serdar Ortaç'a, adam hiç takıyor mu boyu falan?
13 Yorumla
Soran+1 yılsasiriyorum kizin yaninda minnacik insan direk komplkese girer yaa:-)
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılVallaha ben bazen diyorum keşke ufak boylu olsaydım
1.87 boy var boyuma göre kız yok12 Yorumla
Soran+1 yıl1.85 in altindakiler uygundur sana:-)
- +1 yıl
Bulabilsem gerçi var ama ufak boylu boşver idare ediyoruz şimdilik
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıkarım tabi nie çıkmıyımki. yanındayken topuklu giymem üzülmesn die.
318 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun sana. ben bir kizla konusuyordum boyu benden uzundu rica ettim topuklu giyme dedim. ben neden vazgeciyormusum topukludan dedi ve bulusmamiza topukluyla geldi:-)
Cevap sahibi+1 yılöküzmüş takma boşver arkadşm.
Soran+1 yıltakilmicak gbi degil ki be arkadaşım:-) senin gbi insanlari gormk mutlu etti ama beni:-)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim :)
Soran+1 yılameliyat olmayı dusunuyorum:-)
Cevap sahibi+1 yılsaçmalamaaaaaaaaaaaa! :)))
Soran+1 yılvallahi olucam:-) 2-3 ay tekerlikle sandalyede kalicam yuruyemicem. hatta ameliyat icinde uygun parayi biriktiremzsem mezardan yazicam ks ye. net çeker mi ki ordan? toprak engellermi baglantiyi:-)
Cevap sahibi+1 yıl:DDD off boş şeyler için saflık riskemi atılır :))
Soran+1 yılsana göre boş bana göre hava hoşş:-) valla böyle mutsuz mutsuz yasicama o riske girerim daha iyi:-)
Cevap sahibi+1 yılhee acıdan kıvranarak ölürüsn :)
Soran+1 yıl5 senedir bu aciyi cekiyorum kardeş:-)
Cevap sahibi+1 yıl:DD geçer m etme:D
Soran+1 yılgeçmez bunca senedir gecmedi:-)
Cevap sahibi+1 yıl:DDD
Soran+1 yılöyle işte:-)
Cevap sahibi+1 yılüzülme :D
Soran+1 yıluzuldum artik iş iş ten gecti hem yaslandim:-)
Saçmalama niye problem ediyosun biz zaten kisa bir milletiz
10 Yorumla
+1 yıl1 dakika içerisinde onu tek bacağımla takdirivelliden düşürürmüş hissi veriririm panpa
01 Yorumla
Soran+1 yılo nasil bir his pampa ya:-) yani bizi zayif mi gorurdun bunu mu demk isiyosun pnpa:-)
+1 yılDostum paran araban olsun 1.50 ye bile yanip tutusur bu kizlar
11 Yorumla
Soran+1 yılyok be dostum öyle degil:-)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa bu meseleyi hiç dert etme, sorun boyla ilgili değil.
10 Yorumla
+1 yılPamka boyumuz aynıymış sevğili olduğum kız 1,74 Sorun yok :D
10 Yorumla
+1 yılarkadaşım 1.62 ve bayadaa çokk yakışıklı sarı saçlı mavi gözlüü ayarlamadığı kız yok :D :D :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı. Çıkan çıkar dağa çıkar taşa çıkar. d
Bende 1.77 dim en son00 Yorumla
+1 yıltam 1.69 ne eksik ne fazla arkadas cüceeyimişim ya la :D:D
10 YorumlaKardeş burada hergün bu konu tartışılıyoda o işler boyla posla olmuyo insan severse sever
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHmm ben bir altmış yediyim cikmam ama bir elli sekiz biri falan cikar yani nolcak
10 Yorumla
+1 yıl1.55 lik yerden bitmeler en az 1.80 diyor. şansın düşük bro sfsferfewr
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle kanki:-)
Asik olduktan sonra boy fark etmez
30 Yorumla
+1 yılboy takıntım var malesef.
13 Yorumla
Soran+1 yılhmmm ok.
Ortak sana destek çıktım... Kalbim seninle.. :))
214 Yorumla
Soran+1 yılgordum kardesim tum yorumlara yazmissin adamsin:-)
Soran+1 yılortak valla yorumlari sen goruyorsun iki kurus etmeyen kiz merdivenle çıkarım daha iyi diyor. burada cikarim diyen bircok kizda gercekte farkli davraniyor gelde kafaya takma. buarada fena savunuyorsun beni çok sagol kardeşim:-)
Soran+1 yılhaklisin ama bizim muhatabimizda o kızlar degil mi zaten:-)
Soran+1 yılyuzde 70 inden vazgeciyoruz. yuzde 30 undan seçmece yaoacagiz ozman:-) senin boy kacti kardeşim
Soran+1 yılhmm sen takiyormusun peki ortak:-)
- +1 yıl
Yok be.. Ne takıcam.. Kim bilir hayatımın kadını benden uzun olur.. :D İlk bakışta dikkat çekmek için 175 civarı uygun bir boy.. Seni adam gibi sevmedikten sonra kiminle ilgilendiğinin bir önemi yok ki.. karşılıklı içsel güzellik oldu mu kimse boyu posu görmez.. Ki zamanla birbirini tanıyan insanların fiziğe verdikleri önem azalır..
Soran+1 yılevet zamanla insan alisiyor karsidakinin boyuna. senin icinde tüm iyi dileklerimi diliyorum ortak hersey gonlunce olsun:-)
Soran+1 yılabi kizi bulurumda yanında fazla rahat olamam ki yaa:-)
+1 yılNiye cikilmsn bnde bnu anlmdm
310 Yorumla
Soran+1 yılkisa erkegi kim sever kiz:-)
- +1 yıl
Ben 158m sevglmde bende 3 4 cm uzundu ne varki bunda cokda sekerdik yani bir zamanlar oylydi :D
- +1 yıl
Sevgilin normalde bir erkeğe göre cok kısa sayilir
- +1 yıl
Evette bunlar pek sorun edilck seylr degl karaktr olsun yeter napiyim boyunu ben :D
Soran+1 yılsenin gbi kiz kaldimi beee:-)
- +1 yıl
Turunun son ornegiym ben :D
Soran+1 yılson olarak sen kaldiysan bişey dusmucek demkki bana:-)
Soran+1 yılyani bundan sonrakiler skinti yapicak ya ondan dedim:-)
- +1 yıl
Simdi bn anlmdm iltftmi ettin hakartmi yedim :D
Soran+1 yıliltifat ettim bro Teşekkürler:-)
- Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılAramızda 1 cm varmış sorun etmezdim sanırsam.
04 Yorumla
Soran+1 yılasik olursan cikardan yani öyle mii:-)
- +1 yıl
aşık olduğumda kör olduğum için evet.
Soran+1 yılyani anca kör olduğunuzda mi bakarsiniz bunu mu demek istiyon pmpa:-)
- +1 yıl
kör etmesi lazım diyorum sadece boy posla olsaydı ohoo.
+1 yılboya bakarak yargılanacaksan ohoooo
21 Yorumla
Soran+1 yılboyuma göre yargılaniyorum hep:-)
+1 yılBen ckmistm sorun olmaz o kadr da boy
39 Yorumla
Soran+1 yılboyunuz kacti?
- +1 yıl
165 boyum
Soran+1 yılhmm sorun etmemismiydin
- +1 yıl
Hayr asiktm hatta korkutuk snra beni terketti :O :)
Soran+1 yılvaybe etkileyici hikaye. ozguvenim yükseliyor böyle durumlari görünce:-)
- +1 yıl
Manken gbi de kizm ustelik :( :D
Soran+1 yılneden terk etti peki. senin gbi birisini biraktigi için o kaybetmiş bence:-)
- +1 yıl
Karakterszdi her cicekten bal alym tripleri :D yakisiklydi ama allah icin :D
Soran+1 yılhmm benimde tipim iyi ama her cicekten değil tek cicekten alirim balı:-)
+1 yılboyun bir onemi yok sevince
31 Yorumla
Soran+1 yılvar bence
Benden 1 cm ufak ama cikarim
32 Yorumla
Soran+1 yılkafaya takmazmiydin. bn topuklu falan giymesinide istemezdim ama senin boyundakilerin sen kabul edermiydin bu durumu:-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden. 11 cm uzun cikarim :D
32 Yorumla
Soran+1 yıl:-) sen sknti yapiyormusun peki boyunu
Cevap sahibi+1 yılHayir su zaman kadar hep 170 civari erkek arkadaslarim oldu komplekse girecek kadar uzun insanlarla takilmiyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 1.68 im ne kadar uyumluyuz.
35 Yorumla
Soran+1 yıl:-) sen en az 1.75 istersin bence
Cevap sahibi+1 yılBenden uzun istemem kıskanirim sonra
Soran+1 yılhaha ciddi misin sen:-)
Cevap sahibi+1 yılEvet ya neden uzun olsun ki benden bence ayni boyda olmak cok guzel yaaaaaa
Soran+1 yılkizlar erkek dedigin uzun boylu olur derlerdi sasirdim:-)
1.90 sevdik de noldu be
10 YorumlaYasin kac yasa gore degisir :D
00 Yorumla
+1 yılben ondan uzunum olmaz o iş
23 Yorumla- +1 yıl
boy kaç damla
- +1 yıl
Adım damla değil ebru boyum ise 1.75
allah allah 170 nerdeyse nıye öyle diyosunkı..
17 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 de az be kardeş
Soran+1 yılyok kardeş yasim 24. uzama 4-5 sene once tamamen durdu tek yol ameliyat:-)
Soran+1 yıltek şansım bu abi başka çarem yok:-)
Soran+1 yıl1.69 kisa ya kizlr bile daha uzun:-)
Benden kısa biriyle çıkmam
26 Yorumla
Soran+1 yılkisayim evet napalim peki:-)
Çıkarım benim boyda kısa zaten :D
23 Yorumla- +1 yıl
boyun kaç?
+1 yılelbet kendine gore birini bulursun, sIkma canini
03 Yorumla
Soran+1 yılboyu kaç olanlar uygundur bana:-)
- +1 yıl
1.50-1.60 arasi anca topuk giyince senle ayni olurlar:)
Soran+1 yılbayanlar babet giyiyorlar ki :-)
Cinsel Yaşam konusunda 586 cevap paylaştı. Ben çıkarım :D. d
46 Yorumla
Soran+1 yılboyunuz kacti acaba
Soran+1 yılsenden 2cm uzun olan erkekle çıkardın yani öyle mi:-)
Soran+1 yıltşk. .
1.75 fılan olcak bende :D
00 Yorumla
+1 yılOne la Masanın ayağına destek olarak kullanırım
10 Yorumlabenımde boy 1.73 ama yakısıklı degilim :D
11 Yorumla- +1 yıl
:DDDDDDDD
+1 yılBen çıkmam :D
125 Yorumla- +1 yıl
Süle ona gelsin istesinler :P
- +1 yıl
Ooo tamam cok sevindim :P
- +1 yıl
Soran arkadaşım ; bu arada sacmasapan is yapma, nr ameliyatı Allah aşkına. Boyuna uygun kız arkadaş bulursun olur biter, biraz da kalın tabanlı giymeye çalış :)
- +1 yıl
İlla dul adama verecek beni :D
- +1 yıl
Ben kendim bekar bulurum o zaman eksik olma sen :D
- +1 yıl
Anlamadım?
- +1 yıl
...
- +1 yıl
Yok uzatmak istemediğim için, iyi günler
Soran+1 yılhaha sorad adamsın:-)
- +1 yıl
Hayırdır soran arkadaşım, ezilmiş egonu bu sekilde mi tatmin ediyorsun? Başa çıkamadıgın kompleksini bu sekilde mi bastıracaksın?
Soran+1 yılsorad masa... yazdiginda yazmistim araya mesaj girmiş. benim ezik olduğum durum yok senin beynin ezilmis ama galiba hata veriyor
- +1 yıl
büyük sıkıntıların var senin, keske hata verecek bir beynin olsaydı
Soran+1 yılbir git işine ya
- +1 yıl
Sen de
- +1 yıl
Hahahayyyt özgüven yükseltiyormus burda, aman da amaaaann
- +1 yıl
Bak iste kufur ederek ne kadar yavşşak oldugunu gostermissin. Eminim sen cook yakışıklısındır p**evenk :D kıcı yere yakından korkcan, ne demisler bodur Allah'n belası odur :D buraya gelmiş söyle biriyle cıkar mısınız :D özgüvensiz budala, begenmedigin ben var ya seni it yerine koyup muhattap olmam :D haddini bil defol şimdi seviyesiz
+1 yılçıkın çıkın zarar gelmez bizden :)
10 YorumlaBen çıkarım
00 Yorumla
+1 yılsenn boyun kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.69 işte
Oluuur
213 Yorumla
Soran+1 yılboyunuz kaç?
Soran+1 yılyanii sende kisaymissin neden olmasin:-)
Soran+1 yılhayir öyle demek istemedim kiz:-) yani olur demen normal zaten sende kisaymissin zaten demek istedim:-)
Soran+1 yılevet dersen neden olmasin ama. yok şaka şaka valla:-)
Soran+1 yılher şakada bir gerceklik payı vardir desem de inanma sakalarim devam ediyor:-)
Soran+1 yılher anlayisin icinde bir anlamayis , her anlamayisin icinde... neyse ya bu sefer olmadi:-)
Soran+1 yıl:-) neyse azda olsa bende güldüm iyi geldi:-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkmam
124 Yorumla- +1 yıl
herşey boy mu
- +1 yıl
:D ahahah sanki güzellik kraliçesi bunları görüp gülmek keyifli oluyor :D
Cevap sahibi+1 yılBen boya önem veriyorum. Benim boyum da 169 o ne olacak mesela topuklu giymeyi seviyorsam?
Cevap sahibi+1 yıl-1 verecek kadar ne yaşadın acaba? Bu benim fikrim saygı duymalısınız çıkan var çıkmayan varr
Cevap sahibi+1 yılYasadınız mı demeliyim pardon? Herkes bana yüklendi maşallah.. Benimde gitmedi -.-
Cevap sahibi+1 yılSenin ismini soran diye okudum yanlış anldım yaa -.- ben o eksi verenlere diyorum sinirini bozdular -.-
Cevap sahibi+1 yılİnşallah o eksi verenlerin arasında değilsindir :D
Cevap sahibi+1 yılPeki :(
Bu arada merdivenle takılmak daha cazip evett
Soran+1 yılodunsun sen kizim
Cevap sahibi+1 yılUtanmadım. Gizli , derken?
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum sende utandln mı dedin utanmadım sadece çıkmam diyince bu kadar tepki niye aldım gerçekten merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılBu arada gizli derken soru soran şahısa dedim :)
Cevap sahibi+1 yılAhaha sorma :D
Soran+1 yıladim geçiyor sanki:-)
Cevap sahibi+1 yılEvet ama kızacağin birşey değil sadece frekanslar karıstı :))
Soran+1 yılyok kizmadim zaten:-)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çıkmam
25 Yorumla
Soran+1 yılboy kacti acaba
Cevap sahibi+1 yıl1.72
Soran+1 yılsenden kisa olmasini problem mi edersin
Cevap sahibi+1 yılEvet topuklu giyince de baya fark olur
Soran+1 yılhaklisin
Cikmam. s
12 Yorumla
+1 yılBenden uzunmuş :D