su an biriyle sevgiliyim ve ciddi düsünüyoruz.. Zaten kendisi benim ilk sevgilim.. cok efendi ve ilgili bana karsi.. onunla mutlu ve huzurluyum.. maddi durumu iyi degil, bir tamirhanede calisiyor hem kendisine hem ailesine bakiyor.. Ben de iyi bir sirkette müdür olarak calismaya basladim erken yasta mezun olur olmaz.. annemle kendime bakiyorum paramla.. Bulusunca sahile gideriz ben evden sandivic ve cay hazirlarim oturur yer icer sohbet ederiz. Ondan hic maddi beklentim olmadi zaten..
Simdi ben bu adamla evlenmek istiyorum, cünkü seviyorum.. Ama etraftaki insanlar beni olumsuz etkiliyor. Erkek senden daha az kazanirsa bunu kompleks yapar seni aldatir gibi seyler sokuyorlar kafama.. lütfen olgun görüslü insanlardan tavsiye alabilir miyim? Bana yardimci olur musunuz aklim cok karisik..
Simdi ben bu adamla evlenmek istiyorum, cünkü seviyorum.. Ama etraftaki insanlar beni olumsuz etkiliyor. Erkek senden daha az kazanirsa bunu kompleks yapar seni aldatir gibi seyler sokuyorlar kafama.. lütfen olgun görüslü insanlardan tavsiye alabilir miyim? Bana yardimci olur musunuz aklim cok karisik..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Parayı kimin kazandığı hiç önemli değildir aşk sevgi varsa elbette mutlu olursunuz.
Heyecanınızı hep yüksek tutun gerisi kolay 😉
Aile bütçesini yaparken geliri de gideri de tek bir ortak hesapta tutan çiftler var gayet de mutlular.
İlişkinizi ya da evlenirseniz çift olduğunuzu elbette yakınlarınız ve sevdikleriniz bileceklerdir ama hiç kimseyle detay paylaşmamak daha doğru bence özellikle de finansal konuları başka hiç kimseyle paylaşmamalısınız.
Millet ne der? Diyen, mış gibi yaşar maalesef, siz mutluluğunuza bakın ve yola devam edin derim. Aile, mahalle, toplum ve tabuların baskısı olmadan özgürce mutluluğu yaşamak varken başkaları için yaşamak niye ki?
Ayrıca sevgiliniz ileride belki de yeni girişimler yapacak ve çok kazanacak kim bilir?
Evlilik, iki özgür insanın birlikte yaşama kararıdır derler ben de çok severim bu evlilik tanımını.
Mutluluklar dilerim.