flörtümle sürekli ayrılıp tekrar barışıyorduk ve bi gün gerçekten bittiğini zannetmiştim. bir ritüel videosu karşıma çıktı tabi detaylı bilmiyorum ne demek falan. mesaj attırma ritüeliydi yaptım mesaj attı mı atmadı mı tam hatırlamıyorum ama tutmuştu sanırım. ya ben günah olup olmadığını bilmeden yaptım yardım edin içim hiç rahat değil. ve bir kağıda isimlerimizi falan yazmıştım isimle yapılan ritüelden işte. ve o kağıdı kaybettim nolacak? ritüele aslında çok güvenmiyorum hep Allah'a dua ediyordum ritüelin bu denli büyü sayıldığını bilmiyodum. Dahası o kişiyle şu an sevgiliyiz dediğim gibi sadece mesaj attırma ritüeli yapmıştım duayla olandan değil kağıt ve kalem ile yapılanlardan. Ritüel mesaj attırma ritüeliydi şu an sevgiliyiz sizce ritüel sayesinde mi? nolur yardım edin içim hiç rahat değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılMaide suresi :
﴾90﴿
Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerdir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
﴾91﴿
Şeytan içki ve kumar yoluyla aranıza düşmanlık ve kin sokmak, sizi Allah’ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçtiniz değil mi?31 Yorumla
Soran+1 yılsöylemiştim zaten bilmediğimi. basit bir şey sanıyordum ve öğrenince gerçekten çok pişman oldum. yaptığım şey öyle mumlu yakmalı falan değil basit bi kağıda isim yazmıştım o kadar ve istediğim şey mesaj atmasıydı. büyüye girdiğini bilseydim yapmazdım bilmiyordum yaptım ve pişmanım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahtan istemektense sen bir kağıt parçasına inanarak şirke girmiş oluyor ve bu en büyük günahlardan birisidir. Ama bilmiyordun o yüzden tövbe et uzak dur bu tür şeylerdem
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bilmiyordum basit bir şey sanıyordum tövbe ettim asla yapmam
+1 yılKeşke kendinizi bu kadar küçük düşürmeseniz
111 Yorumla- +1 yıl
Küçük düşürecek bir şey mi yapmış. Bazı inanışlarda ritüel var onlarda mı senin deyiminle küçük düşüyor yani. Saçmasın
- +1 yıl
@hiçkimse0001 Evet saçma. Yapamadığın işleri garip şeyler yaparak gerçekleşeceğini zannetmek acizliktir.
- +1 yıl
@hiçkimse0001 kendisini sevmeyen birini ritüel ile geri döndürmek çok saçma kızlar bu kadar düşmeyin 🤦♀️
Soran+1 yıl@Lalisaa122 sevmeyen insanı ritüel falan geri getirmez gelirse geri gider
- +1 yıl
Ne alaka ona bakarsan büyü de de sevmiyor geliyor
Soran+1 yıl@Lalisaa122 geri getirme, bağlama vs. değil mesaj attırma ritüeliydi
Soran+1 yıl@hiçkimse0001 yaptığım kağıt ortadan kayboldu birden bire kaybettim sanırım bi şey olur mu
- +1 yıl
Büyülerde de kağıda yazılıyor sonra saklanıyor hatırlatmak isterim. Ritüel büyüye giriyor
Soran+1 yıl@Lalisaa122 büyü bu kadar basit bir şey olmamalı. önüne gelen büyü yapabilir o zaman
- +1 yıl
Yaşın kaç
Soran+1 yıl@Lalisaa122 19
Cinsel Yaşam konusunda 945 cevap paylaştı. 3 ay oldumu Ritüeli yapalı.21 yaşındamısın?
03 Yorumla
Soran+1 yıltemmuz 2020 de falan yapmıştım. 19 yaşındayım
Soran+1 yılya basit bi kağıtla yapılandan sadece isim yazıp mesaj atmasını istedim başka hiçbir şey yok
+1 yılbüyü gibi bişey bacım elini aç dua et
04 Yorumla
Soran+1 yılbüyü olduğunu bilmeden yaptım ve pişmanım nolucak çok sıkıntı ediyorum
- +1 yıl
aynı durumdaydım askos ben gittim yaktım kağıdı
- +1 yıl
önce yazısı silinene kadar limonla sil sonra ya
Soran+1 yılkağıdı kaybettim nolucak
+1 yılRıtüel büyüye giriyor
10 Yorumla
+1 yılNe dir bu ritüel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı