Hep bu opusmenin bu kadar zevk verip vermedigini merak etmisimdir
Cevabın nedir?
+1 yılen son 2 sene önce öpüştüm. Öpüşmek aranızda ki görünmez duvarın yok olması ile birlikte birbirinizi biraz aşk ve biraz da şehvet ile duygularınızı aktarma yoludur. Öpüşme esnasında birbirinizin nefesinin sıcaklığını hissetmek, dudaklar ve diller arasında amansız bir yarış, iki taraf da üstünlüğünü kanıtlama çabası gösterir ve o an o kadar özel gelir ki dış dünyayı umursamazsın.. gerçekten güzel bir his ve ben yine bekliyorum.. çünkü bu dudaklar sahibini bekliyor ve beklemeye de devam edecek.. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarim sahibini bulursun
- +1 yıl
umarım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle sevgilimle öpüştüğümde hiç bırakmamak istiyorum o derece güzel bir duygu :D. İğrenirim, midem bulanır tükürüğüyle falan deme öpüşmeye başladığında o duyguyu kafandan atıyosun bikere :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdigin kisiyle yasiyorsun cokkkk guzel birsey... ilk sevgilimle opustum ve cok sukur o kisiylede evliyim. tavsiye ederim ama evlencegin kisi olsun... kizin en guzel ceyizi hic opulmemis dudaklaridir
58 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılAmin tskler. bu boyle olmali her genc kizda ama nafile hep ya birinin gazina gelirler ya da zaaflarina yenik duserler cok uzuluyorum
Soran+1 yılGenclik aklima yenilmemeyi umuyorum
Cevap sahibi+1 yılBencede uyma bal burada bircogu kisi sana cok guzel oldugunu soyluyor ama hic akil veren yok bazi kisiler hariciki evlenince yaparsin yasarsin diye. inanki ozenme kimseye cunku o opusmenin sonu kotu bitiyor kendine engel koyamazsin ostem disi olur hersey ama sonra cok pisman olursun. herseyi esinle ilk yasarsan emin ol esin seni bas taci yapar ve sunuda unutma baskasiylada yasamis olsan sadece opusmus olsan bunu evlendigin kisi her turly anlar ama acemiysen o seni yonetirse senin ceyizin guzelmis der hersey bacak arasi degildir dogru ama dusunsene sen sevdigin kisiyi baslasiyla paylasirmisin ya da senden once paylasmis olsa uzulmrzmisin kafanda hep soru isareti kalir oyuzden benden tavsiye kimseyr kanma arkadasim
Soran+1 yılTesekkur ederim guzel tavsiyelerin icin mutlaka uygulayacagim. :)
Cevap sahibi+1 yılBende sana tesekkur edyorum kale alip dinledigin icin ve eic icin hayorli sahurlar
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılGerçekten sevdiğin senin için özel biriyle harika oluyor özellikle ilk öpüşme üstünden ne kadar zaman geçsede unutmuyorsun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAyrilsanda mi peki ilk seferde deneyimin yokken sacmalamiyor musun yoksa kendiliginden gelisiyor mu o anda
- +1 yıl
İlk öptüüğüm kişiyleyim hala :) ilk başta çekiniyordum o bana yöneliyordu utanıp kaçıyordum (yani kafamı çeviriyordum) küçüktük yani napalım :D en son artık dayanamadım bir anda öpmüştüm :D
Soran+1 yılAllah mutlulugunuzu daim etsn ilk deneyimin iyiymis
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
45Cevap
Harika bir şey yaa, yok böyle bir şey süper anlatamam...
(Anlatamaz tabi hayatında hiç öpüşmedi :P)32 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bulursun sende birini
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hemde dudaklar bol tükürüklü ıslak olursa o lezzeti tadarak dudakların öpülmesi tarif edilmez bir zevktir..
01 Yorumla
Soran+1 yılLezzet ne lezzeti ya:)
+1 yılÖpüştugun kisiye karsi icin bir duygu yoksa cok bos yani sevmediğin biriyle yapma derim yapcaksan denedim olmuyo
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyodur tabi
+1 yılIkinzde birbirinizi cook seviyosanz cok gzl bir duygu. hle bide bunu ilk onunla yasıyossn muhtesem bise
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk kez opusmek cok ozel diyor herkes. siz kac yasinizda opustunuz ilk kez
- +1 yıl
20 :) 1 sene sonra oldu bu aramzda. o benim ilk sevgilimdi ve bunu yasıyana kadr aramzda hic byle biseyin konusu bile gecmemisti birden oldu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hic öpüsmedim simdiye kadar... sevgilim de olmadi... ölmeden bir gün bende tatmak isterim... ama dogru kisiyle tabi olursa...
13 Yorumla
Soran+1 yılDogru kisi onemli tabi bende oyle isterim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli evet... sirf öpüsmek icin öpüsmem asla. Kac yasindasin? Ben 21
Soran+1 yıl18 yasindayim yas araligini en basinda yanlis secmisim
+1 yılKadınlar erkeklerden çok daha fazla zevk alır öpüşmekten, erkek belirli bir süre sonra duvarı öpüyormuş gibi hisseder ama kadınlar maşallah tuttumu bırakmazlar:)
10 YorumlaKalbin beynin ve tüm duygularınla öpüşüyorsan ve karşındakide sana böyle geliyorsa eşsiz bir güzelliktir sevişmekten daha fazla haz alabilirsin.
Şüpheli hislerle öpüşmek ise sadece dudakların birbirine dokunmasından başka bir şey değil.00 YorumlaSevdiğinle yaşayabileceğin en güzel anlardan biridir.
10 Yorumla:( üzülüyorum sizin gibiler için cennet ne güzel bir yerdir diye dusuncegine Öpüşmek diyorsun. Allah af etsin yazik
03 Yorumla
Soran+1 yılYok hic opusmedim evlenmeden de dusunmuyorum bu sadece bir soruydu
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılçok zevklidir canm benm hele ki öpüşürken bir de eller rahat durmayıp vücutta geziniyorsa daha zevkli olur :)
00 Yorumla
+1 yılaşkın yoğun hali sevginin sevişmenin doruğa ulaşıp tensel ilk birleşme cidden çok güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzel anlattin
Vicudunun iliklerine kadar titretme ozelligo olan bir o kadar zevk veren insani cileden cikaran kendinden geciren bir birlesmedir
00 YorumlaCinsel ilişkiden bile daha güzel bir duygu diyebilirim :) çok farklı :)
09 Yorumla
Soran+1 yılYa. Tuhaf ve guzel oldugunu tahmin ediyorum
Soran+1 yılYanlis secmisim 18:\
Soran+1 yılNiye sen kaliteli kizlarla karsilasmamisin galiba kucuk yasta boyle islere bulasmak bence aptalliktan baska bir sey degil
Soran+1 yılBen tecrube falan etmedim buyuk ihtalle bir 6-7sene boyuncada boyle bir seyy olmicak
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi öpüşen bir partnerin varsa ilişkiye girmek yerine öpüşmeyi tercih edebilirsin bazı zamanlar. O derece tatmin eder yani :)) not:kendi açımdan söylüyorum bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu soyleyen 2. Kisisin
Cevap sahibi+1 yılÖpüşmenin zevkini herkes bilemez. Partnerinin de senin de çok iyi olman lazım :)
Ben sana baklavayi tarif etsem nasil bileceksin tadini , bir tane yeyip gormen lazim:))
01 Yorumla
Soran+1 yılSende haklisin
sevmedıgın bırı ıle opusurken cok sadece gelsede sevdıgın bırı ıle opusunce bır haylı kuvvetlı duygular yasatabılıyor
10 YorumlaBilmem hiç öpüşmedim kimseyle çok güzelsen deneyebiliriz :)
06 Yorumla
Soran+1 yılDenemeyelim sevdigim bir indan olursa onunla yasamak isterim
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılNiye
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüştüğün kişiyle alakalı,
Ona olan duygularınla..00 Yorumla Gerçekten harika bir duygu. Hele ki seviyorsan karşındaki kişiyi...
00 Yorumladeğişik bir duygu.
böyle salya sümük birbirine karışıyor. nasıl desem anlatılmaz yaşanır :)05 Yorumla
Soran+1 yılHic denemeyeyim o zaman
Soran+1 yılSevdigimle yapmazsam zaten ne anlami olur ki
Soran+1 yılAynen
İstersen deneyebiliriz😁 bizzat yaşayarak öğrenmek istiyorsan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,3b cevap paylaştı. Benim pipi sertleşiyor.. Kızları bilmem..:)
00 YorumlaSeviyosan güzel ama sevmiyosan bişey anlaşılmıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmek ancak helalinle güzeldir. Yoksa haramdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılBende ayni fikirdeyim
güzel bir duygu tavsiye ederim
00 Yorumlaagız kokusu cekmekten baska hiç birsey degil..
14 Yorumla
Soran+1 yılSen pislere denk gelmissin
Soran+1 yılNiye ben gayet temizim buyuk ihtimalle karsimdaki de temiz olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tecrübeyi yaşatabilirim sana :) insan gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılHayir sagol evlenmeden once istemiyorum
Öpusmek guzel de gerisi daha guzel 😀😀
00 Yorumlasevdiğinle öpüşmek evet
00 Yorumlasonrası daha zevkli:)
00 YorumlaGayet nazik oluyor, temas iyidir
00 Yorumlahayvan gibi öpüşürüm çok zevk alırım
00 Yorumlaöpüşmek güzeldir
13 Yorumla
Soran+1 yılEminim oyledir
Soran+1 yılHerkes oyle dedi
+1 yılÇikolata yalamak gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılOpusmenin tadi mi var
- +1 yıl
Senin haberin yok mu
Soran+1 yılYok :D
- +1 yıl
Daha ogrenecegin nelr var nelr
daha fazlasını istiyorum :
02 Yorumla
Soran+1 yılIllaki sonu kotu bir yere gitmese gercekten bu kadar sehvet verici bir sey mi ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru insanla öpüşürsen eğer evet güzel bir duygu
00 Yorumla
+1 yılbu yaş aralıgı kesi %90 yalan orası 13 16 olcaktı
00 Yorumla
+1 yılne gelirse meraktan ya da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimki jop gibi oluyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşında uygun gel bir deneyelim anlarsın :))
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamak
Istemiyorum
hiç öpüşmedim ki :/
00 Yorumla
+1 yılDenemen lazim... ama hos bir duygu onu bil
00 YorumlaHiç öpüşmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ama pek ozenilecek bir sey olarak gormuyorum acikcasi
french kiss :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz itici ama bilmiyorum nasil bir sey
Hiç öpüşmedim :(
01 Yorumla
Soran+1 yılBende
+1 yılyaşa ve görr sadecee
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden buyuk konusmayayim opusmek istemiyorum ama merak ediyorum yasa ve gor demekle olmuyor
- +1 yıl
saygı duyulacak bir karar ama merak ediyorsan yasayacaksın başka bir cıkar yolu yok
Soran+1 yılEger cok seversem evlilige gidiyorsa belki olur
Soran+1 yılYok sonra kendimi dizginleyemem. Devami falan gelir :)
- +1 yıl
bencede tadına varınca bırakmak istemezsin ama dediğin gibi merak :)) merak kötüdür
Soran+1 yılAynen cok merak etmesem iyi okucak
- +1 yıl
bencede yoksa sonu kötü :))
sanki hiç öpüşmedin.
06 Yorumla
Soran+1 yılOpusmedim
Soran+1 yılBen oyle bir sey demedim ayrica bunu sana mi inandirmam mi gerekiyor galiba birileri sana yalan soylemis
Soran+1 yılBence bir an once inyargilarini kir opussem burada boyle bir soru sorma geregi duymazdim
+1 yılÖpüşelim mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Tamam, merak etmişsin ya ondan dedim :/
Soran+1 yılEvlenmeyi dusundugum insanla olucak
- +1 yıl
evlenelim? . D
hıc öpüşmedım
021 Yorumla
Soran+1 yılBende:\
Soran+1 yılYok ya opusmedim
Soran+1 yılYani ama nasil bir sey oldugunu bilmiyorum
Soran+1 yılYok yapmiyorum
Soran+1 yılCinselligi ihtiyac olarak degil zevk olarak goruyorum
Soran+1 yılBazi zevklerden zamani gelinceye kadar mahrum kalmak en mantiklisidir
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBana ters gercegini dogru insanla zamani gelince duzgunce yapmak varken kendimi yalandan zevklerle ugrastirmak istemiyorum
Soran+1 yılYapmam zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısmet olmadı ya :(
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?