Eşimden ayrılmak istiyorum sevmiyorum ama başaramıyorum , eşinden ayrılmayı başaranlar mutlu musunuz ayrıldığınız için?

Evliyim ve baba zoru ile 23 yaşımda zorla evlendirildim malesef ne kaçmayı başardım ne de eşime onu sevmiyorum diyemedim. Kızlık bozulduğu için ayrılsam bana kim bakar ailemede idemem diye ayrılmamasın ve kızım oldu. Evliliğim ilk senesinde hep kavga ettik ama kızımı alıp gidemedim işim yoktu , sonra memur oldum evlilik düzeldi ve alıştım 2. Kızım geldi. Şimdi 12 yıl oldu. Eşime sadece alıştım. Onu sevmiyorum aşık değilim, bana dokunmasını istemiyorum , bana dokununca titriyorum sanki tecavüz gibi. Kendimi isteksiz biri olarak anlatıyorum ona. Asla öğreniyorum dokunamıyorum, dışarda yan yana gezemiyırm. Kendime yakıştıramıyorum. Ben deli dolu biriyim ama eşim 8 yaş büyük anlaşamıyoruz. Eşim beni seviyor değer veriyor ama bu bana yetmiyor bende sevmek istiyorum. Ayrılma konusu açıldığında cesaret edemiyorum tek başıma hayat yapabilir miyim daha mı mutlu olurum diyorum. Siz ayrılmayı başaranlar mutlu oldunuz mu yoksa pişmanlık mı? Her gece rüyamdan uyanıyorum aniden ve ayrılmayı düşünüyorum sürekli, gece uykularım kaçar oldu ): genç ve alımlı bir bayanım gençliğim gitti resmen şu an 36 yaşındayım sizce olan olmuş devam mı demeliyim
Eşimden ayrılmak istiyorum sevmiyorum ama başaramıyorum , eşinden ayrılmayı başaranlar mutlu musunuz ayrıldığınız için?