Evliyim ve baba zoru ile 23 yaşımda zorla evlendirildim malesef ne kaçmayı başardım ne de eşime onu sevmiyorum diyemedim. Kızlık bozulduğu için ayrılsam bana kim bakar ailemede idemem diye ayrılmamasın ve kızım oldu. Evliliğim ilk senesinde hep kavga ettik ama kızımı alıp gidemedim işim yoktu , sonra memur oldum evlilik düzeldi ve alıştım 2. Kızım geldi. Şimdi 12 yıl oldu. Eşime sadece alıştım. Onu sevmiyorum aşık değilim, bana dokunmasını istemiyorum , bana dokununca titriyorum sanki tecavüz gibi. Kendimi isteksiz biri olarak anlatıyorum ona. Asla öğreniyorum dokunamıyorum, dışarda yan yana gezemiyırm. Kendime yakıştıramıyorum. Ben deli dolu biriyim ama eşim 8 yaş büyük anlaşamıyoruz. Eşim beni seviyor değer veriyor ama bu bana yetmiyor bende sevmek istiyorum. Ayrılma konusu açıldığında cesaret edemiyorum tek başıma hayat yapabilir miyim daha mı mutlu olurum diyorum. Siz ayrılmayı başaranlar mutlu oldunuz mu yoksa pişmanlık mı? Her gece rüyamdan uyanıyorum aniden ve ayrılmayı düşünüyorum sürekli, gece uykularım kaçar oldu ): genç ve alımlı bir bayanım gençliğim gitti resmen şu an 36 yaşındayım sizce olan olmuş devam mı demeliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayat maalesef her isteyene istediğini vermiyor yanlız değilsin alıştığın için korkuyorsun kendi içini dinle ona göre karar ver yarım yaşanmış bir hayat insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar ne zaman bir şeyler paylaşmak istersen dinleyebilirim
011 Yorumla
Soran+1 yılAlıştım evet onsuz yapabilir miyim diyorum ama onla da olmuyor ortada bir yer. Aklım ayrıl diyor. Böyle mutsuz olacağına ayrıl hayatını yaşa diyojem
- +1 yıl
Farklı versiyonunu ben yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum
- +1 yıl
Yaş oldu 45 bu saatten sonra da maceraya gerek yok benim için
- +1 yıl
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sadece davulun sesi uzaktan hoş gelir
Soran+1 yılEvet 45 yaş dedin pişman mısın ayrılmadığına
- +1 yıl
Evet pişmanım ama bu saatten sonra ayrılmak zor
- +1 yıl
Arada kaçamaklar oldu olmayada devam ediyor
Soran+1 yılKınamam seni sevgi yok ayrılamıyosun ama sende mutlu olmak istiyorsun.
- +1 yıl
Detaylı konuşalım mı istersen asla kimseyi kınamadım insan elbette ki mutlu olmak istiyor her konuda
Soran+1 yılÖzel konuşmak istemiyorum , aşkın gözü kör gelirken aniden gelir bekar mı evli mi diye sorgulamaz göremez. O yüzden kınamam. Bana evlilik de saçma gelmeye başladı. Etrafında ve iş yerinde herkes bir şekilde benle görüşmek istiyor evli ilken bile ne teklif yapanlar var ama ayrılırsam benim başımı ağrıtırlar diye de korkuyorum rahat vermezler
- 1 yıl
Aynı hatayı bende yaptım. Benimde 2 çocuğum var, hayatımda yaşadığım en zor durum, çok kez ölmeyi istedim. Eşim iyi insan , yaş ilerliyor diye mantık evliliği yaptım 13 yıl bırakamadım da. Ama karşı tarafa da yazık. Allah kimseye böyle yaşarken ölmeyi göstermsin. Bazı insanlar yapabiliyor, insandan insana değişiyormuş bu durum. Kimsenin lafına bakmamak lazımmış. Ben kendimi zamanında analiz edememişim. Milletin lafına bakıp evlendim, sonradan ısınırım zannettim. Ama gün geçtikçe her şey daha da battı.43 yaşına gelip 2 çocukla boşandım.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılEvet belki bu en kolayı olan söylemdir ayrıl kelimesi. Ama değil belki bu yaşadıklarından hissettiklerim zaten bırak evli olmanı sevgili olman bile halkın olan ayrılık sebebidir. sevgi olmayan güven olmayan sıcaklık olmayan bir ilişki boş soğuk bir mezar gibidir. ama şöyle düşün. Dışarıyı ne kadar tanıyorsun ne biliyorsun zorluklarını sana ne getirecegi hakkında ne kadar deneyimin var 22 yaşında kızlık gitti diye beni kim alır dedin. peki şimdi ne gözle bakacaklar bu sende nasıl bir baski olacak her kes durumundan yararlanacak bu sende inan stres yaratacak. evet böyle bir hayattansa bunları yaşarım diyorsun ama inan dışarısı çok zor. anliyorum sevilmek dokunulmak hissetmek bunu istiyorsun. hakkin her insan gibi
114 Yorumla
Soran+1 yılBana kim ne demiş umrumda olmaz artık kendimi aştım sadece karar veremiyorum
- +1 yıl
Nerde neyin arasında karar veremiyorsun
Soran+1 yılAyrılma konusunda kararsızım yıllar geçti keşke ilk evlendiğimde ayrılsaydım pişmanım bu kadar beklediğime ama sevmeyi denedim belki severim dedim ama olmuyor , şu an ona haksızlık yapıyorum. Ama sırf o mutlu olacak diye kendi hayatımı feda ettim
- +1 yıl
Hiç bir zaman keşkelerin olmasın ve dün dünde kaldı sen artık keşkelerinle takılarsan geleceği göremezsin ve karar doğrultusunda doğruları göremezsin evet belki çok denedin şans verdin olmuyor birilerinin yüzünden şimdiye kadar acı çektin. bundan sonraki kararlar senin her yaşadığın senin kararların olacak buna hazırsan bu konuda düşünme fazla. Çok düşünürsen karışık olursun buda sende karar mekanizmasını engeller
Soran+1 yılÇok mantıklı yorum. Evet bugüne kadar babamın kararı ile sürdürdüm hatta 16 yaşımda beni zorla birisi ile nişanlamıştı o yüzünü attım başardım ama kader peşimi bırakmadı. Hayatta intiharı düşünmek nedir bilir misin? Defalarca ilaç içmekten zor kurtuldum. Olan oldu biliyorum. Önüne bakmak istiyorum ayrılırsam mutsuz olursam sonuçta benim kararım olmuş olacak. Sanki 12 yok çok mu mutlu oldum diyorum. Herşeyim var herşeye sahibim tek eksik aşk. İmreniyorum el ele gezenleri aşk evliliği yapanları gördükçe. 12 yıldır ayrılma planları yaptım ama icrata sökemedim kendimden nefret ediyorum. Böyle yaşamak işkence sanki
- +1 yıl
Evet intihar anına çok yaklaştım ama olmaz dedim bu en kolayı olur dedim. neden ben dedim. nasil bu duruma geldiysem çıkarım dedim ve inandım başardım inanın. Sizde başaracaksınız şimdiye kadar başkalarının yanlışlarıyla hayata devam ettiniz. ne oldu kim sizi anladı ya da sordu mutlu musun ne istiyorsun diye. ondan dolayı bundan sonraki hayatı yaşayacak ve soruları kendinize kendiniz soracaksınız en azindan soran kendinizde olsa buna değer ve hakkınız olan mutluluğa gidersiniz.
Soran+1 yılHerşeye cesaretti olan güçlü bir kadınım çevrem öyle bilir , kafa nereye ben oraya tiplerdenim , iş yerinde hostes nasıl giyiniyorsa o şekilde giyinen giyimden taviz vermeyen biriyim eşim az baskı yapsa müdahale eder hayatımı kısıtlamasına izin vermem. Ama eşim iyi ve beni seviyor değer veriyor ama kendine bakmıyor ben güç seviyorum maddi anlamda değil fiziksel anlamda isteklerime karşılık veremez. En basiti ense telaşı uzun olması bile beni ondan uzaklaştırır ama anlatamıyorum kendisine. Soğudum ilk günden beri ): umarım bende özgürlüğüme kavuşurum
- +1 yıl
Kusura bakma yemek hazırladım kendime cvp ancak. haklisin eşinde bunu biliyor zaten senin gitmek istediğini emin ol o yüzden sana belki baskı yapmıyor ama şunu anlamıyor ya da anlamak istemiyor hareketlerine karışmayarak seni tutacağını. Nasıl bir erkek senin soğukluğunu elledeginde yaptığın soğuk tavırlarını bunu bir erkek anlar. gitmek artık bu saaten sonra senin elinde olan bir olay.. anlattıların kendinle ilgili zaten bir engel yok bir şeyleri bekliyorsun belkide ilk adım ondan gelsin diye ama adımı sen atacaksın artık
Soran+1 yılAfiyet olsun :) evet ilk adımı ondan bekliyorm ama atmıyor işte, ben dr ilk adım atan olmak istemiyorum , eşim biliyor soğukluğumu
- +1 yıl
Tsk ederim. iste o yüzden atmaz zaten karakter olsa eşinde gelir konuşur ya da kendinle ilgili düzelmeye karar verir ama malesef bunu yapmıyor. boyle bir derdi yok seni kaybetmek gibi korkusu yok insan zaman ilerledikçe kendinle ilgili hep aynı kalamaz değişmesi lazım senin 12 yıl önceki insan olmadığını bilmesi lazım fedakarlik yapacak bakımsız olmayacak görmezden gelmeyeck
Soran+1 yılNe yapsa düzelmez :) spor yapsın güçlü olsun istiyorum yok yapmıyor
- +1 yıl
Sen doğal olarak hakkin olanı kendine saygı istiyorsun kadınlığını hissetirmesini istiyor sun. peki senin gibi alımlı sıcak bir insanı tutmamak için ne gerekçesi oluyor gerçekten merak ediyorum anladığım kadar yaşanması gereken birisin. peki bir erkek daha ne ister anlamış değilim
Soran+1 yılBilmem ona kalsa o herşeyi yapıyor ama yapmıyor beni etkilemiyor , beni bir kez dahi kucağına almadı ki ben 62 kiloda biriyim düşün
- +1 yıl
Evet dediğim gibi sana kadinligini yasatmiyor o heyacan ve hazi vermiyor. Onda tahminim senin ondan gidemeyecegini düşünüyor ya da ben ne yapsam bunu etkilemiyorum deyip bu düşünce içinde canı ne isterse onu yapıyor özel durumunuzda buna el verir ne sıklıkla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılBen bi bekar olarak bekara karı bosamak kolay derler ya.. biz genç ve bekarlar hemen bosan deriz lakin su da var yasiniz cok ufsk degil 36 yasindasiniz bununla beraber 2 cocugunuz var hic yoksa 10 kusur yaslari vardir , onların psikolojisini düşünün
Ve suna deginmek istiyorum; dokunmasini yaninizda olmasini istemiyorsunuz sevmiyorsunuz da peki cidden bosansaniz rahat olabilecek misiniz?
Yani bosanmadsn sonra size dokunacak birinden o sıcaklığı hissedecek misiniz size namahrem olan birinden? Belki hissedersiniz ancak o kisi emin olun size kocaniz verdigi guveni sefkati vermeyecektir sadece isine bakacaktir sonrasinda güle güle bilmiyorum yani ben bile bi erkek olarak düşününce 36 yasinda olsam 2 kziim olsa onlar icinde kabullenirdim ama yeni evli cocugum yoksa o zmn ayrılırdım.. yani uzun lafin kisasi cok zor durumdasin Allah yardimcin olsun bunu iyi tartmalisin hangisi agir basarsa onu seç ama mantıginla hareket etmeni tavsiye ederim..24 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben de bekarken sevgilimden rahat ayrılırdım düşünmeden ayrılırdım ama evlenince çocuk olunca zor. Etrafımda çok erkek var bana yanaşmak isteyen evli olduğum halde düşün. Dul kalsam rahat vermezler bjnu da biliyorum ama ben bir daha evlenmek istemiyorum
- +1 yıl
Evet ancak bosaninca ne olacak ne geçicek elinize daha özgür olacaksiniz kendinizce lakin turkiye burası rahat vermezler
Soran+1 yılEvet boşanınca zorla birliktelik olmayacak, ve eşimle ortamlara girmeyeceğim onunla görülmek istemiyorum
- +1 yıl
Bilemiyorum lakin bu yasinizdan sonra ben 3 cu sahis olarak dogru bulmuyorum..
+1 yılSen aşk istiyorsun. Sevdiğin erkeğe istediğin için dokunmak ve isteyerek seks yapmak istiyorsun. Oysa 2 kızınla başka bir erkekle olmak onların hayatını tehlikeye atar. Dertsiz başına dert alırsın. Sevgili yap ve özlemlerini boşanmadan onunla gider.
59 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlıyorsun , evet aşkla sevgi ile ilişki yaşamak isterim hiç yaşamadım o duyguyu hep sevmeden oldu ilişki ): ayrılsam evlenmem kimse ile ben aşk yaşayamadım bu hayatta ):
- +1 yıl
Tabiki anlıyorum. Severek, isteyerek ve arzuyla kendini teslim etmek istiyorsun. İstersn profile takp atablrsn. Zorunluluktan birliktelikten orgazm olmazsın.
Soran+1 yılÇok zor eşim beni isteksiz tanımlıyor ben de diyorum ben isteksiz kadınım ama öyle değilim biliyormuş sevsem öyle olmaz ondan önce ben isterim ben her şey yapardım tüm paramı ev kıyafetlerine harcar kocama cenneti yaşatırdım ama içimden gelmiyor
- +1 yıl
Sevmek ve sevilmek karşılıklı olanı güzeldir. Ama sende cesaret yok. Sadece istemekle yetinirsin. Sen içindeki bir isteği sanal ortamda gizli olarak dile getirebilirsin ancak.
Soran+1 yılNeye cesaretim
Yok- +1 yıl
Sevmeye, boşanmaya ve mutlu olmaya cesaretin yok. Takp atarsn başka nelere cesaretin olmadığını söyleyim.
Soran+1 yılSevmeye cesaretim var boşanmaya sadece cesaret yok boşanmak kolay ama tek başıma kalınca eşimi arar mı gözlerim diye düşünüyorum millet severek evlendiği halde boşanıyor ben sevmeden evlendim zorlanıyorum kendimi anlayamıyorum
- +1 yıl
Detaylı konuşalım mı? Profle takp at istersn. Burası kısıtlı.
Soran+1 yılMesaj atamıyorum takip attım
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 kizim var demişin bu durumda ayrilmayi düşünmek dogru olmaz kendi isteklerini tatmin etmek icin iki kız evladının babasiz yetismesine sebep olacaksın. Ilerde bunu sorguladuklarinda ne cevap vereceksin? Anlıyorum senin icin de zor ama eşin sana iyi davraniyormus neden onun iyi yönlerini görüp sevmeyi denemiyorsun 12 yil olmus alışkanlıklar olmus paylaşımlar olmuş kolay değil bazi şeyleri birden bire hiçe saymak...
18 Yorumla
Soran+1 yılSırf baba ile yetişsin diye 12 yıl geçirdim ne oldu olan bana oldu babasız kalan çocuklar çok mutsuz değil istedikleri zaman babada kalırlar böyle mutsuz bir evlilik te büyüyorlar
- +1 yıl
Kavga dövüş hır gür varsa haklısın ama bunlar yoksa sorun olmaz ama diger türlü bilmiyorum kiz çocuğu sonuçta zaman gerçekten kötü ama tabi karar senin. Dediğim gibi 12 sene keşke sevmeyi onun iyi yönlerini görmeyi deneseydin zorla evlendirildigin icin eşine de hep o psikolojiyle yaklaşmışın.
Soran+1 yılSevmeyi denedim 12 yıl geçmiş olmuyor sevemedim benim kafada değil ben daha genç daha alımlı daha enerjik biriyim kafalar uyuşmuyor hayal ettiğim erkek değil
Soran+1 yılAcele etmedim 12 yok düşündüm
Soran+1 yılTeşekkürler ben kararımı evlenmeden verdim ama sözüm geçmedi , sadece yuvam için dayandım ama artık dayanamıyorum zaman ne gösterecek bakalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayrılmak ve yeni heyecanlar duymak istedim hep ama artık bizim için geç sanırım, bir ömür böyle gececek
25 Yorumla
Soran+1 yılYaşımızda bit şey yok geç değil ki
Cevap sahibi+1 yılOndan dolayi demedim, artik cocuk flaan var, insan kiyamiyor, sen cocugunun yaninda baska bir kadini gordugunce uzulmeyecek misin
Soran+1 yılEvet ben de üzülürüm ): çok duygusalım. Eşime de üzülürüm bensiz düştüğü duruma üzülürüm eşim beni çok seviyor değer veriyor
Cevap sahibi+1 yılİste ayni duygular bende devar, beraber ciktigimiz yolda onu yalniz birakmaya, cocugumun her daim yaninda olamamaya vicdanim el vermedi, hatta baska birine asiktim ama yuregime tas bastim ve aileme sarildim.
Soran+1 yılAynı şeyleri yaşamışız kalbimde biri var yüreğime taş bastım ailemi seçtim ama yapamıyorum cinaellik olmuyor olsa da ben anlamıyorum zorla oluyor , çocuklar için katlanmak hata gibi geliyor
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni mutlu edemiyorsa ayrıl bence dünyaya bir daha mı geleceksin işkence gibi bir hayatı bir ilişkiyi niye yaşamak zorunda kalıyorsun ki
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın işkrnce resmen yaşarken öldüm
- +1 yıl
Yaşarken ölme işteee bu senin elinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılBosanmis biri olarak seni o kadar iyi anliyoumki artik yuzunu vile gormek istemiyosun degilmi
36 Yorumla
Soran+1 yılEvet ): yüzüne bakmak istemiyorum bana dokunsun istemiyorum ilişki istemiyorum bana isteksiz kadın diyor napim istemiyorum onunla yaşamak... elini tutamıyorum öğreniyorum , yıllarım gitti ): olduk 36 );
Cevap sahibi+1 yılKadinligini unuttun onun bu hali hem icini acitiyor hemde uzak duruyosun. Artik esi degilsin ruhen. Surekli baska insanlrin hayatlarini izliyosun degilmi
Soran+1 yılAynen kadınlığımı unutmadım beni gören herkes erkekler beni seksi bulur beni eşime yakıştıramazlar , ben kadın gibi kadınım ama ama yaşayamıyorum maalesef , hiçbir kadın benim kadar kadınsı olamaz gel gör ki cinsel hayat olarak mecburen pasifim , eşim için hiç birşey yapmıyorum yapsam da onun zorlaması ile. Hep başım ağrıyor diyorum hep ben isteksiz kadınım diyerek geçiştiriyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki cinsel isteklerinj nasil frenliyosun? Bu hep boylemi olacak
Soran+1 yılYapıyorum bir şeyler
Cevap sahibi+1 yılBence artik kendine eziyet etme. Ruhen bedenen iskence yapmaktan vazgec kendine.36 yas bir kadin icin hem olgun hem doruk noktasi demek. Ozgur olmak istemiyormusun
+1 yılAşık olunca ne olacak? Aşık olarak evlenenlerin çok başarılı olduğunu mu düşünüyorsunuz? En çok onlardan boşanan lar. Anne babaya gelince zorla evlendirdiler. Televizyonda 18 yaşındaki kız okurken 60 yaşındaki adama kaçıyor. Şunu aile yapsa zorla şöyle yaptılar, böyle yaptılar hemen suçlarız. Senin derdin param da elimde bir boşansam da erkeklerle rahat skşsem.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim konuluyorsun ne derdim skşmk saçmalama istesem boşanmadan da yaparım onu. Benim derdim sevmediğim halde eşime katlanıyor olmak rol yapmak. Onun isteklerine karşılık vermek yoruyor , senin düşüncene katılmıyorum
Mutsuz bir evlilik esir hayatı gibi sadece ömür çürütursun
55 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen evli misin bekar mı, aynen o hayatı yaşıyorum ayaklarımda pranga var sanki ): eve gelmek istemiyorum sokakta beraber yürümek bile istemiyorum. Severek evlenenlere imreniyorum , zorla evlenip neden bunca yıl bekledim kendime kısıp duruyorum
Soran+1 yılÖzel konuşmuyorum
- Aile & Toplum konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor durumun olan olmuş devam et desek bir der al çocukları ayrıl desek ayrı bir dert.
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtada kaldım bende zaman gösterecek hep dua ettim çıkış bulamadım seneler gitti onu farkettim şu an verdiğim kararlara ve kaçmadığıma yanıyorum
- +1 yıl
Yani aslında sana bir zararı yoksa çocukların için idare etmek en mantıklısı gibi görünüyor ama bir taraftan da evet haklısın sevmek sevdiğin biriyle birlikte olmak senin de hakkın.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben beni sevmeyen bir kadınla evli kalamazdım ya. Senin maaşın var neden korkuyorsun ki? 12 yıl neden bekledin ben onu anlamadım
13 Yorumla
Soran+1 yılEşime seni sevmiyorum. Diyemedim. 12 yıl ara ara alıştık ayrılsak çok mu iyi olucak dedik. Çocuklar hatrına dayandım şimdiki aklım olsa ilk sene gelinliğimle kaçardım
Cevap sahibi+1 yıl2 çocuk yapman kötü olmuş. Yani bence ayrıl hiç sevgi yoksa. Sonuçta belki bir 35 sene daha yasayacaksın yapma bence gençsin daha
Soran+1 yılEşimle aram düzelmişti böyle gelmiş böyle gider dedim 2. Oldu ama 12 yıldır ilişki istemiyorum onu farkettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılelinde işin var, gayet de yaparsın. bu sekilde yasayıp gitmek sana azap verir ancak. azıcık güven kendine boşan
04 Yorumla
Soran+1 yılEvimde arabam da maddi özgürlüğümde var. Ama eşime mi alıştım benden ayrılırsa eşim mutsuz mu olur diyorum kızlarımı yanıma alıp Özgür bir yaşam istiyorum ama hiç tek başıma yaşamadım. evlilikte eşim iyi biri sırf o iyi diye yürütmüş olmak bana azap giden yıllarım için üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılne yani o mutsuz olacak diye sana dokunmasına bile katlanamadığın adamla birlikte mi olacaksın? saçmalama Allah aşkına yazık etme kendine, çocuklarının babası olarak her zaman saygı gösterirsin tek yapabileceğin bu, ev olayında da olmayacak bir sey yok tamam ilk zamanlar herkes zorlanır ama yetiskin güclü bi kadınsın aşarsın kolayca
Soran+1 yılÇok haklısın aynı düşüncedeyim ama ilk adımı atamadım
Soran+1 yılBen güçlüyüm evet girdiğim her yerde saygı duyuyorlar ama eve gelince enerjim bitiyor ):
Gizli Üye(36-45)+1 yılDokunamıyorum diyosun 2 çocuk yapmissin çocukta zorla olmadı ya
13 Yorumla
Soran+1 yılKendim istedim bazen mecburi yaptım ama içimden gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılYani kendi isteğinle oldu madem çocuk dokunamıyorum kelimesi yersiz oluyor yaşadıklarına gelirsek bu saaten sonra bence düzenini bozma yaşın 36 olmuş 2 çocuk var diyosun yeni bir başlangıç hem senin icin hem çocuklar icin zor olur
Soran+1 yılBelki de daha mutlu olacağım bilemeyiz ki , ben sırf mutsuz olmayayım ye devam ettim anladım ki böyle de mutsuzum değişen b şey yok, eşimle dönem dönem iyi olduk sırf o iyi diye onun isteklerine göz yumdum dönem dönem ben psikolojik bunalıma giriyorum şu an o noktadayım bana dokunmasın istiyorum çünkü dokununca tecavüz gibi geliyor gece uykularımdan uyanır oldum kabus yaşıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen düşünüyorsan evlenmeyi ben seninle evlenir sana bakarım
15 Yorumla- +1 yıl
Sekterla pezoveng daha görmemişsin bile tanımıyorsun, olmayan serefinekoyfuklarim
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyorum kimsenin bana bakmasına ihtiyacım yok ben yalnız Özgür bir hayat istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSən blrsn
- +1 yıl
Bunların amacı zaten karinkiz dusurmek lafa geldi mi hepsi delikanlı akoydklarim
Cevap sahibi+1 yılSən kimsin köpek sanane
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılböyle ne kadar devam edecek
04 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum yine kriz geçirirsem , tartışıyorsam cinsellikte yine titreme gelirse belki
- +1 yıl
bazı şeyler eksik kalmış
Soran+1 yılSevgi aşk eksik
- +1 yıl
ilerde pişman olabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutsuz bir evlilik zor olur ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki aklım bekarlığım da olsaydı evlenmezdim bekar gezerdim emin ol
Cevap sahibi+1 yılYapma ya bende evliliğe sıcak bakıyordum. Saçma sapan insanla vakit geçirmek yerine, eşimle bir ömür yaşamak daha mantıklı geliyordu. Hâlâ da öyle geliyor. Sizin adınıza üzüldüm..
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Daha gencsin yoluna bakabilirsn
09 Yorumla
Soran+1 yıl36 tüm ama 25 gösteriyorum , keşke ilk evlendiğim yıl kaçsaydım ama başaramadım akıl Veren de olmadı. Babam zorla baskıyla evlendirdi. ): sevmeden bana dokunması çok korkunç ve bunu eşime diyemiyorum her kavgada ayrılma konuşması yapıyoruz ama gidip te dilekçe verecek cesaret yok
- +1 yıl
Ne kakası var la polis olmakla, sanki psikolog adama bak 😄
Soran+1 yılBende polise talimat veren kişiyim meslekle ne alaka
Soran+1 yılDilekçe vermek işime benzemez, dilekçe yazmak da bir şey yok o kararı verip imzayı atıp götürmek sıkıntı
Soran+1 yılİşimi söyleyemem
+1 yıl2 çocuk niye yaptın
02 Yorumla
Soran+1 yılGidecek yerim yoktu belki çocuk olursa alışırım dedim ama sürekli tartıştık sonra ben memur olursam ayrılırm dedim memur oldum ama yine ayrılamadım eşime alıştım 2. Çocuk geldi. Asla sevemedim sadece alışkanlık
- +1 yıl
Burda yazık olan çocuklara oluyor
+1 yılKocanla bunu konuştunmu
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmeden tanımadan evlendik dedim anlaşamıyoruz dedim o zaman ver dilekçe anlaşamıyorsak diyor , ben de sen ver diyorum. Sonra barışıyoruz
- +1 yıl
Nie barisiyisunuz yani sebep ne
Soran+1 yılKüs kalamıyoruz tartışma anında konula konuşa normale dönüyoruz o an emin ol dilekçe versem bitecek
yapamıyorsan devam etme bence
08 Yorumla
Soran+1 yılTitriyorum bana dokununca ): ve aşkla bakamıyorum sürekli yanımdan uzaklaştırıyorum
- +1 yıl
Bırakın olm şu yardimsever iyi kalpli prens rollerini, mutsuz bir kadın hemen yumulun yavzaklar
+1 yılne istiyorsun umduğun gibi olmayabilir
00 YorumlaYıkmak kolaydır abla önemli olan yapıcı olmaktır.
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimden ayrılmak istiyorum sevmiyorum ama başaramıyorum , eşinden ayrılmayı başaranlar mutlu musunuz ayrıldığınız için?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler