Eşim yaptığım yemekten yaptığım temizlikten tutun bedensel özelliklerimden herseyden şikayetçi ve memun olmuyor özetle beni begenmiyor sürekli ters davranıp kırıcı konusuyo severek evlenmesek zorla evlendirilmis diyeceğim birlikte olmayı bırakın dokunmuyor bile çirkin bi insan değilim ama giyinip suslensem bile o mânâ bulacak bi konu buluyor asla yaranamiyorum istediği bi yemegi yaparım tutar onun içindeki bişeye mânâ bulur üniversite mezunuyum atanmamı o istemedi ama şimdide bütün gün yatiyosun bi işe yaradığın yok deyip beni ezmeye calisiyo tek biseye ya da birkaç bişeye bu tavrı sergilese benim hatam diyeceğim ama tutumu her konuda böyle né yapacağımı bilmiyorum sizce sebebi nedir bunun bu huyu disinda bi kötüligi yok insanlara karşı aşırı iyi sevilen bi insan ama bana karşı davranışı bu hayatinda biri vardır diyeceksiniz ama o çok düşük bi ihtimal evden çıkmaz telefonunu gizlemez öyle olduğunu düşünmüyorum lütfen bana akıl verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ayrıl. İleri de çocuğun olursa böyle bi ortamda büyütme derim. İnsanlar asla değişmez. Benim babam da sevgiliyken farklı evlendiği zaman farklı bir insan olmuş. Annem değişir diye beklemiş değişmemiş. Evlenir evlenmez hamile kalmış. Ben olduğum için ayrılmamış. Suratsız, oturup muhabbet edilmez, cahil, senin anlattığın şeyin altından mutlaka bi art niyet arar, bencil, sadece kölesi olsun ister. Babam böyle bir insan. Annem sadece biz olduğumuz için katlanmış. Sonra kardeşim oldu. Sürekli kavga gürültüye şahit olduk. Anne ve baba yüzünden olan çocuklara oluyor. Ben 24 yaşındayım babam yüzünden hayatıma birisini alamıyorum, kimseye inanmıyorum güvenmiyorum, evlilik düşüncem yok. Demem o ki kesinlikle ayrıl bir insan asla değişmez. Annem halen daha çekiyor sanırım yakın zamanda da ayrilicak gibi duruyor. Çocuğunun psikolojisini düşün lütfen. Aynı benim gibi olur. Huzursuz ortamlar çocukları etkiliyor. Çünkü kendimi bildim bileli hep huzursuz bir ortam var.
02 Yorumla
Soran+1 yılIletiismimiz iyi kötü bir insanda değil sorumluluk sahibi ve evine bağlı kotu aliskanligi yok bu özellikleri benim ondan vazgeçmemi engelliyor ama bana karşı olsn davranisida onu katlanilmaz hale sokuyor ve çok yıprandigimi farkettim hayattan kesinlikle tat almıyorum bu davranışı sergilediginde
Cevap sahibi+1 yılAyrılmalısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin seni galiba stres topu sanıyor.
Eve Gelince bütün sinir ve stresini senin üzerinde atmaya çalışıyor.
Sen nasıl tepki veriyorsun?
O sana öyle davranınca susup alttan mı alıyorsun..
Yoksa tepkini gösteriyor musun?
Kendini ezdirmemelisin?
Sanki eşin seni yıldırmaya çalışıyor. Boşanman için bu evliliği istemiyor olabilir mi?
Huyu karakteri aksi olsa hani bi derece dersin adamın huyu böyle..
Fakat herkese iyi sana kötü davranıyorsa bunu bilinçli yapıyor. muhakkak eşinin bir planı var.
Evlendiğiniz ilk günden beri mi böyle yoksa sonradan mı oldu?
Yine de hayatında kimse yok deme orası belli olmaz..
Ayrıca evi o yokken iyici ara didik didik muska ara birisi büyü felan mı yaptı bu adam seni böyle kötü görüyor..
Var mı çevrende böyle büyü yapıcak karı koca arasını bozmak isteyecek fesatlıkta kimse. dış kapıya da bak domuz yağı var mı kontrol et01 Yorumla
Soran+1 yılİlk evlendigimizden beri var bu mânâ bulmaları ilk zamanlar yemek konusundaydi annesinin yemekleriyle kıyaslamaya odakliydi hadi dedim yadirgamasi normal eski düzenini arıyor ama bana olan cinsi ilgisi gittikçe azaldı huysuzlugu çoğaldı cinsi temas olmasada sohbetimiz muhabbetimiz güzeldi kavga ettiğimiz zaman kadar eglendigimiz zamanda oluyo buyu konusu aklıma geldi ama çevremdé suphelendigim biri yok bu davranislara bazen sustum bazen çok büyük tepkiler verdim günlerce küstügum oldu ne yapsam bilemiyorum artık
Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Boşanabilirsin istiyorsan. Düzeleceği yok. Ya da açıl dışarı birçok arkadaş edin değerini anlasın. Sen onun memnuniyetini kazanmak için uğraştığından dolayı böyle. Ağzınla kuş tutma, tavrını koy, yumruğunu masaya vur, beğenmiyorsan beğenme demek çok kolay.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı egoist ve bencil biri olduğuna yemin edebilirim. Bir de genlerle alakalı, yetişme biçiminde de sürekli sen en iyisine layıksın tarzı yetiştirilirse bu normaldir. Ama sizin hiç bir şekilde ortak yönünüz ve ortak bir şeyiniz yok ki. O eve para getirmekle yükümlü, sen de evin hizmetçisi gibisin. Saçmalık yani.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
54Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce karakterini ve kişiliğini iyi çözmen gerekiyordu.. Tanışma aşamasındaki canımla cicimle evlilik yoluna gidilirse sonuç maalesef hüsran olur.. Aynı çatı altında kalınca da; "ben böyle olduğunu bilmiyordum, kişiliği çok farklı" diyerek hayal kırıklığına uğrarsınız.. Seven insan karşısındaki insanın üzülmesine tahammül edemez, üzmek için fırsat kollamaz.. Demek ki sevmiyor seni.. Çevresine kötü olsa, sana iyi olmalı asıl.. Sizde tam tersi.. Evliliğini gözden geçirmelisin, mutlu değilseniz sürdürmenizin bir anlamı yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba..
Sevmek hiç birseydir. Seviyor diye doğru insan olacak hali yok hiç kimsenin karakterlerini davranışlarını değiştiremezsin. Bir insan nasılsa öyle gider. Sana gerçek yüzünü göstermez. Zorla evlendirmekle falan alakası yok bu devirdeki insanlar saf değil cahiliye devrinde değiliz isteyerek evlenmiş. Ama sana gerçek yüzünü sunmaz. Aa birisini buldum sevgiliyiz kaç senedir evleneceğiz diyipte doğru çıkacağını sanma sevmeyi geç bu benim için hayırlısıyla olsun de insanlar hep aşkla ölüp bitiyor ama niyetine kalbine bakmıyor mantığa bakmıyor sana der ki çok iyi bir insanım seni yaşatırım ama öyle değildir. Her şey eve girene kadardır. Insan gerçek yüzünü bilemez konumuza gelelim, senden memnun olmaması yemeği beğenmemesi zıkkım yesin o zaman kendini o kadar yoruyorsun sen de üstüne düşme yemeği ye çekil kenarı ne yaparsa yapsın seni beğenmiyor mu umursama.. isteyerek evlendi diyorsun ya işte bak aşk hiç bisey doğru olsaydı böyle davranmazdı.. hayırlısı artık10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende sevdigi yemekleri yapma
Onun icin ozenme kendine
Sal derizya bazen süslensende beğenmiyo zaten
Sende sal kendini dediklerini duyma
Benim annemin bir lafi var enistem ablami uzdunde ablama der
Cok konusuyosa at dotunun altina dotun dinlesin sen keyfine bakk
İt ürür kervan yürur 😂😂00 Yorumla
+1 yılKafasına taktigi bir şey vardır
Sen annesi ile hatta babası ile bir konuş
Durumu anlat
ya da eşine mektup yaz ver
Sakin bir yerde okusun
Sözlü degil de yazılı olarsk
Anlat
O da bilsin
Bu iyi bir şey değil
Tersi durum da çok var00 YorumlaE beğenmiyor seni artık. Ama bu çirkşn olduğun için değil, bi süre sonra her ilişki de oluyor. Senin yerine başkasını bulamayacağı için de kaderine razı geliyor bu da mutsuz ediyor.
Bu arada yemek ya da temizlşk yapmanın hiç bi etkileyici yanı yok. Erkekler sağı solu tamir edince rtkileyici geliyor mu? Onun gibi düşün00 Yorumla
+1 yıl9 aydır seviyordum deli gibi her defasında sordugum da bişey yok geçmişim temiz şöyle böyle diyip oyaladı şimdi de uzun bir mesaj atarak benden önce sevgilisinin evine gidip eski sevgilisi doo kunmuş üstten, üstünde sadece gömlek ve tişörtten gömlek çıkmış sevgilisinin de tişörtü çıkmış diğer sevgilisinin de evine gittigin de sadece tişört falan çıkmış şeyle duruyor ve alt çıkmış şeyle duruyor sevgilisine şeyini y. alamış dokun. muş çocuk yaklaşık 40 45 dakika sürmüş ama kızı ben b. ozdum ve beraberiz şu an hergün biz de yapıyoruz ama seviyorum sizce yine de ne yapmalıyım?
00 YorumlaÖküzün biri aklı daha önce neredeydi güzel çirkin olmak diye şey yok kendine baktıktan sonra bir kadın gersi boş insan olarak görüesen her şey olurunda gider her insanın kusuru olabilir bunlar karşılıklı konuşulup çözülecek şeyler ev içinde bence kendini ezdirme vurdum duymaz davran
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de evliyim. zor bir adamla birliktesin. küçük şeylerden memnun olan biri değil. empati yoksunu. tercih senin. çocuk olmadan boşanman mantıklısı. sonra herşey için geç oluyor. ayrıca libidosu da düşük. belki bu onu böyle saldırganlaştırıyor. bir iki kere sen isteğini belli edip o reddettiyse... bu da bi ihtimal
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet libido prolemi var yoksa aylarca bi insan eşine dokunmadan durmaz diyé düşünüyorum ve 3 yıllık evliyiz yaşımzda çok genç bunun sebebini beni begenmemesi olarak düşünüyordum hep o böyle yaptıkça sorunu hep kendimde aradım ama yok o mutlaka memnun olmayacak bişeyler buldu
Cevap sahibi+1 yılseni beğenmemesi değil. burada libidosu düşük çok koca gördüm. yalnız değilsin. erkekler libidosu düşük olduğu zaman çok hırçın oluyor. kadınını doyuramamak onları deli ediyor. seni doyuramadığını fark etmiş. kusura bakma konuyu cinselliğe çekiyor diyeceksin ama altındaki etken bu. seni sevmemesi değil, sendeki kusurlar değil. ama ona sorsan bu dediklerimi kabul etmez. onun bilinçaltı bunu yapıyor malesef. sen çok isteğini belli etme üzerine gitme. malum ihtiyaçlar var biliyorum. ben de libidosu düşük bir eşle beraberim ve aylardır dokunmuyor.
Soran+1 yılKesinlikle artık bende onun bana davrandığının aynısını davraniyorum o saçma salak şeylere sinirlenip laf söyleyip bazende durduk yere kusuyorsa benim yapacağım bişey yok cabalamayi bıraktım muhatap bile olmuyorum
Cevap sahibi+1 yılben önceden trip attığında gönül almaya çalışırdım. sonra baktım ki ben hiç ona trip atmıyorum bu yatak işlerinden dolayı. o zaman onun da hakkı yok dedim içimden. şimdi trip atsa da umrumda olmuyor. ama boşanmayı düşün, bir ömür böyle gitmez. her şey sevgi değil. seven insan aldatır mı? ben eşimi sevsem de aldattım işte. bunu yaşattı bana.
Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. birinci hatan üniversite mezunu olup atanmana engel olmasına izin vermek olmuş
diğerleri için söyleyecek tek bişiyim war çek kapıyı git ailenin yanında 2 ay tek başına sürünsün o zaman ew temizlik bulaşık ne demekmiş görür22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bi kafa yapısı varki evde 3 ay yanlız yaşasa iki yumurta kırar yer hergün ama yinede aa bak nasıl zormuş iyiki varmış karım diye düşünmez aklına bilé gelmez
+1 yılHiç kahrını çekme bu dünyaya bir kere geliyorsun onda da eziyet çekmeye değil. Hem susar durusan artarak devam eder bu o yüzden ayrıl bulabiliriz daha iyisini bulsun canım aptal sey
03 Yorumla- +1 yıl
Ayy sansürle değiştirmiş cümleleri o yüzden mantıksız duruyo sonu jajjsjs
Soran+1 yılİşin garibi bu davranışı son 1 haftada yoğunlaştı ve bu bana eşimin dedesini hatirlatti seksen yaşında nine sine eziyet ediyor dedesi aynı eşim gubi memnuniyetsizlikleriyle bu benzerlik kafama dank edince bi ömür böyle bi hayat hayal ettim ve korktum yoksa geçer düzelir kafasindaydim
- +1 yıl
Insanlar değişmez
Kompleksleri var. Narsist. Özgüveni yok. Böyle tatmin ediyor kendini... sevmiyor. Evlilik hevesiyle evlenmiş sıkılmış
13 Yorumla- +1 yıl
Sen bence evlilik hakkında konuşacak en son kişisin. Deminki kaynana sorusunda kadına ayak üstü ahlak dersi verip sen de bu sitedesin dediğimde işine gelince ben kendimden mesulum dedin geçtin. Sen ne kadar kendinden mesulsen kaynanası hakkında soru soran kadın da o kadar kendinden mesul. Kendi çarpık düşüncelerini din kisvesi altında kendin cennete VİP bilet almış gibi millete yorum yapma. Bir de inekten bahseder gibi başı bağlı diyor. Sen kendini başı bağlı başı bozuk diye niteler aşağılarsan başkası da seni aşağılamakta bir beis görmez.
Soran+1 yıl10 yıl sevgiliydik bende bu düşündüğünuz gibi düşünüyorum psikoloğa gitsek duzelir mi
- +1 yıl
Akp li savar nedemek🤩
+1 yılİnsanların onu nasıl gordugu veya ne kadar sevdiği önemli değil önemli olan sensin sen geçiriyorsun ömrünü onunla o yüzden al karşına konuş anlat seni anlamasını sagla anlamiyorsa sende aynı şekilde ona davran o zaman bir nebze neler hissettiğini anlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaşak burcumu bu adam birde sen neden onun lafıyla okumuşsun geleceğini mahvetmişsin erkekler için değer mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYay burcu cahillik işte onun lafi etkiledi birazda kendi isimede oylevgeldi
- +1 yıl
O adamdan koca olmaz çocukta yoksa boşan işine bak yoluna bak
+1 yılÖncelikle biraz kendi değerinizin farkına varmanızı öneririm. Insanlara mükemmel olması hicbir şey ifade etmez size karşı böyle davranıyorsa. Bence çalışın ve atanın. Kendi paranızı kazanin yine böyle devam ederse eyvallahiniz olmaz. Biricik hayatınız var böyleleriyle kendinizi yıpratmayın
00 Yorumla
+1 yılAlttan alma (zamanında almışsındır eminim yeterli ) beğenmiyorsan orda adliye at imza yeter bana psikolojik şiddet uygulamandan bıktım benden bu kadar de
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBu konunun asıl amacını öğrenmek için sorunun gerçekten kimde olduğunu öğrenmek gerekir öncelikle daha sonra daha mantıklı bir yol izlenebilir
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Allqh yardimcin olsun. Adam kotu biri degil kesinlikle. Ve bu tavirlari bilincli degil. Sanirim gorgusu boyle.
00 Yorumla
+1 yılNiye çekersiniz bu insanların kahrını hiç anlamam.
Bu kadar mı değersiz görüyorsunuz kendinizi Allah aşkına00 Yorumla
+1 yılsen de dışarıdan oku diplomanı al anlaşamazsan boşanabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmenim bu arada kpss ye çalışıp atanmayı denemedim sadece
- +1 yıl
çok güzel
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu abla kocası beğenmediği için beğenen birine vermeye başlayacak. Vicdan rahatlatmaya başlamış bile.
00 Yorumla
+1 yılBu kişi resmen Allah'ın emanetine zulüm yapıyor böyle helal sevda olmaz senin cehennemin olacak haberin olsun 😟😟😟
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce iyi tanımak lazımmış, şimdi ağlamanın çaresi yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSon kullanma tarihi geçmeden iade et. Beyfendi kendini ne sanıyor
10 Yorumla Bu adam Başak Burcu değil mi, eğer öyleyse sorunuzun cevabı: Katlanmak durumundasınız.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu korona döneminde işsiz kalıp evde oturduğu oldu mu eşinizin?
00 Yorumla
+1 yıl- Ondan ayrılmalısın.
- Sana böyle davranmasının nedeni: aşağılık kompleksi00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılsana göstersin nasıl yapılacağını ya da neden almış ki evlenmiş
00 Yorumla
+1 yılMemnuniyetsiz bir insan sanırım. yaşanmaz ya yani ben çekemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu adam kendine hizmetçi mi almış yoksa eşmi? Sinir bozucu böyle erkekler.. ozaman ona söyle kendisi yapsın Allah allah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilesinden babasından böyle görmüş çünkü Allah uzak etsin ben istemem böyle bı adam. Allah sabır versin.
00 Yorumla
+1 yılSıkılmıştır pişmanlık yaşıyordur çevresinde gördükleri ilgisini çekiyor ama kendisi artık sana bağlı olduğu için istemediği bir hayat yasiyordur belki ve bunca yasanmisliktan dolayı ayrılmak istemiyordur al karşına konuş derim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver boşan gitsin yaa öyle koca mı olur daha ne istiyor ki gavatt sakın ondan çocuk falan yapmayı düşünme 🙄
00 Yorumla
+1 yılEn mantikli olani esiniz size saygisiz davrandiginda cvp vermeyip siz ona her zaman saygili konusun. Seviyeyi dusurerek birseyler hallonmaz cunku. O zamanla utanir sizi daha iyi tanir..
10 YorumlaÇok mu tartışıyorsunuz son günlerde ya da aranızda soğukluk mu var , ne kadar oldu evleneli ve evliliğin başlarında da mı böyleydi? Üstelik severek evlendiyse niye şikayet ediyor senden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok uzun yaşmışsın okuyamadım tavsiyem sağlam seks yap kendine bağla bu defa diğer şeyleride iyi görür
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıldır evlisiniz iş stresi olabilir senden sıkılmış olabilir beğenmiyor olabilir
00 Yorumla Yemin edyorum annemde yaşıyor en iyisi erken yaşta boşanmak çünkü annem artık işe alınmayacak diye boşamıyor bu idiotu
00 Yorumla
+1 yılNasıl. bedensel şikayeti okabikirki bana ulasirsan birkaç tavsiyem ve değişiklik. icin bir kaç önerim. olaur sana bunu bir dioktor olarak soluyorum
00 Yorumla
+1 yılAynı dertler kadınlarda oldugu gibi erkeklerdede va belkide kendim gibi biri oldugun için bu mesaj gördüm
00 Yorumla
+1 yılSenin kocanı iyi anlıyorum. Durumun düzelmesi tamamen senin elinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorsaniz bizede anlatın lütfen agzimda kuşmu tutmam lazım bu davranışı bırakmasi için bi insanın her konuda kötü olması mumkunmu sizce ya da bana bu kusurları bulan kişi cokmu mükemmel
+1 yılBoşan geri biraktigin atamayi yap çalış duygusal şiddet bu bildiğin kendini ezdirme böyle
00 YorumlaAyrıl kurtar kendini hayatına bak çok yoruldun yıprandın artık dur demenin vakti geldi
00 Yorumla
+1 yılbunu ona belirt otur düzgün bir şekilde konuş anlat sıkıntını sorununu çözmeye çalışın
00 Yorumlaseks konusunda ders almak istersen yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben psikolog değilim doğrusunu bilemem ama bence biraz sevgiye ve güzel sözlere ihtiyacı var gibime geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılPek sevgi görerek büyümemiş bunun farkındayım ve sevilmeyi bilmiyor benim ona olan sevgim onu simartmış olabilir ancak ki normal bi şekilde eşimi sevip değer veriyorum ve bunu belli etmek söylemek davranış olarak gizlemiyorum oda buna alışık değil yani daha fazla benden göreceği sevgi bu ilişkiyi daha zora sokar bence o iyice pohpohlanir o yüzden artık sevgi göstermiyorum
Benim hatun da aynı senin gibi şikayet ediyor herseyde bir sebep arıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazlasin ona simarmis. Kendince baskasi icin sana sebep ariyor. Halbuki bulacagi kisi mutluluk vermeyecek. Ilgiye kes
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 563 cevap paylaştı. Evlenmeden önce nasıldı çok merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce tartışır anlasamazdik ben özgür ve rahat olmayı severdim onun kısıtlamaları dayatmaları karismaları olurdu ama iyidé anlasirdik benide beğenir ve takdir etmeyi bilirdi
+1 yılDerhal boşan ondan çocuk da yapma.
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay öncesinde düşük yaptım herşeyde bir hayır vardır diyorum Şu an
- +1 yıl
Valla tam. yerinde bir yorum tebrikler
+1 yılKonuştun mu hiç neden böyle davrandığını sordun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılBu davranışı daha hafif şekilde ilk günlerden beri vardı bu konuda hep tartıştım sordum sebebini sorunca haklı olduğunu hiç bişeyi düzgün yapmadığımı söylüyor kendini haksız görmüyor
- +1 yıl
Narsist birisi o zaman hep kendini üstün görüyor işin zor çünkü onla konuşarak çözülecek gibi değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatında net biri var kendini kandırma arkadaşım
22 Yorumla
Soran+1 yılHayatında biri olsa evden cikmasi ya da telefonda görüşmesi gerekmezmi is dışında dışarı hayatı yok arkadaslariyla eşli şekilde gorusuyoruz
Cevap sahibi+1 yılİş hayatında ne kadar takip ediyorsun ve yapacak olan her şekilde de yapar.
+1 yılÜzerine düşme biraz ilgisiz davran... şımarmış o
00 YorumlaYaşınız kaç ve x per var mı
00 YorumlaSizde onu begenmeyin gozu dışarda onunda demekki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sabırlı ol düzelir
00 Yorumla azıcık adamla ilgilen ozman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe diye evlenmiş o zaman
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı. Ne gibi bir akıl mesela?
00 Yorumlane kadar oldu evleneli
00 YorumlaZor duydum yenimi evlisin
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri