Arkadaşlar 45 yaşında teyzem var dul kendisi 23 yaşında kızı var 6 ay önce evlendi teyzem tek yaşıyor dün bize geldi annemle gizli gizli konuşurken duydum tek yaşıyor sevgilisi varmış ve sevgilisinden 2.. 2. 5 aylık hamileymiş bi anneme söylemiş bide ben duydum aldır felan dedi bizimkilerde kızının felan haberi yok kızı hamile olacakken kendisi oldu sizce aldırmalımı dimi
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgiliside 25 30 yaşlarında biriymiş
Arkadaşlar teyzem dul 45 yaşında 2.5 aylık hamile annemle konuşurken duydum sizce bu ne yapmalı aldırmalımı kızımda evli sizce?
Olabilir ne olmuş sanki daha dun zuhal topalda vardi benimle yasıt yani 42 yasinda bir kaynana. kendine 30 yasinda koca almis ilkini boşayıp. Neredeyse oglu yasinda koca bulmus kendine
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Arkadaşlar teyzem dul 45 yaşında 2.5 aylık hamile annemle konuşurken duydum sizce bu ne yapmalı aldırmalımı kızımda evli sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaş 45 ama iş hala bitmemiş vay a.. mk ne aldiricak, kendi yediği pisliğin sorumlusu kendisi, bebek değil.
Sorma sorma 25 30 yaşındaymış sevgiliside
Oh sizede iyi malzeme çıkmıştır şimdi bundan :D
Ben şok oldum duyunca
Ya tabi.. teyzede olsa hakkı yok mu kadıncagizin eğlenmeye? 40-45 iyidir, gideri var yani ama prezervatif kullanılması lazımmış bence.
Manitası 25 30 yaşlarındaymıl
He anladım, o cocugada yazık be.. genç yaşta baba oldu
Zevkini alırken üste tepinirken iyidi amma
Belkide üst te değildi altta kivrandi kadincagiz nerden bilebilirsin :D
Kadın alttadır dedim zaten erkek üstedir
He ozaman aynı şeyden bahsediyormusuz bak aynen :D
Bence hiç karışmayın Allahın verdiği cana kıyılmaz yazık günah aldır demek de Bi cinayet sayılır oda yaşıyor sonuçta kıyamam
Ne yapcak
Babası kimse sahip çıkmalı o yavruya
Bu zamana kadar skli neredeymis hadi 2 aya kadar neyse dr 2 aydan sonrasi aldirlmamali o artik bir bebek
Ne yapcak
Ne demek ne yapacak doğuracak bakacak daha yaşı çok genç
Saçmalama manitası 25 30 yaşında
Olabilir ne olmuş sanki daha dun zuhal topalda vardi benimle yasıt yani 42 yasinda bir kaynana. kendine 30 yasinda koca almis ilkini boşayıp. Neredeyse oglu yasinda koca bulmus kendine
Evlenmez
O zaman acilen aldırmalı bakmayacaksa cocuga dogurmasin ve zaman kaybetmemeli artık
Ooo teyzen bu yaşta devam mııı annen ne dedi teyzene
Üzülüyorum böyle durumlara ya bebeğin ne suçu var yazık
Teyzen evlenir yine artık
seks yaparken dusunecekti
Düşünmememiş
o zaman sonuclarina katlanacak
Senaryoya puanım 3 biraz geliştirmen lazım
Maşallah verici hatunmuş
Hahhaha o nasıl laf
Hayırse vericiymiş
Ne yani
Gel anlatayım