6 yıldır konuştuğum bir kız var ve ona aşığım ama kızla sevgili olayım derken yanlışlıkla kanka olduk. Hemde çok yakın o kadar yakınki instagram şifresini bile verdi mesajlarını okuyabiliyorum. Bana asıl koyan şey onu başka bir erkekle flörtleşirken görmem. Oturup ağlamak dışında başka bir şey yapamıyorum çünkü eğer ona açılırsam benimle küsmesinden korkuyorum. Kendime hiç özgüvenim yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirader bak bu konuda tecrübeli biri olarak söylüyorum yapman gereken tek şey bırakmak. Ben kıza açıldım hata yaptım hemen başladı ya benim hakkımda nasıl öyle düşünürsün ben seni sadece arkadaş olarak gördüm falan diye. Sonra ben salak gibi kız naz yapıyo falan diye düşünüp iyice çabaladım engel attı farklı hesaplardan yazdım numaramı engelledi numarayı değiştirip yine yazdım kapısına falan dayandım en sonunda benden kurtulmak için sevgilim var seninle konuştuğumuzu görürse açıklayamam falan dedi orda olayın ciddiyetini anladım işte. Ondan sonra bıraktım kızı bi daha çıkmadım karşısına. Aradan 2 ay geçti gece 4'te bir mesaj geldi baktım kız mesaj atmış bana kırgın mısın diyor a*k'a bak hele 2 ay sonra mı aklına geldi lan. Büyük ihtimalle sevgilisinden falan ayrıldı herhalde derdini anlatacak kanka arıyor yine. Bende cevap vermedim defalarca aradı böyle sonra okuldayken geldi nasılsın diyor hal hatır sormaya çalışıyor yine konuşmadım uzun bir süre böyle devam etti işte sonra o da bıraktı. Şimdi aradan 3 yıl geçti ben o kızı gördüğüm zaman diyorum ki lan ben bunu mu sevmişim bunun neyine çabalamışım bu kadar dedim. Hiçbir şey hissetmiyorum artık o kızla ilgili yani bırakarak en doğrusunu yaptım eğer kız bana adım attı diye tufaya düşseydim beni kullanmaya devam edecekti ve ben hala acı çekerek platonik takılıp o kızın kankası olacaktım. Kendini asla küçük düşürme erkekler bu konuda daha açık sözlü ve rahattır yani kızdan hoşlanmıyorsa açık açık söyler ama kızlar biraz daha acımasız oluyor bu konuda senin acı çekmen umrunda olmuyor bunu bile bile duygularını kullanıyor. Friendzone yediysen bırakacaksın kardeşim asla umut bağlamayacaksın o iş bitmiştir sevgilisinden ayrılır bana kalır falan diye kendini küçük düşürmeyeceksin. Git seni seven birini bul ne diye ona kendini kullandırıyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
Kendini daha fazla üzme. Aranıza mesafe koy. Kendini uzaklaştır farklı insanlarla tanış. Kimse için değmez
10 Yorumlaone be
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel olmuş işte
00 Yorumla
+1 yılKorkma yahu
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi