Eğer bir kadın bir erkek için bir damla gözyaşı bile döküyosa ve çok acı çekmişse ahı tutar mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben 3 yıl sevdim bana yapmadigi etmedigi kalmafi yeri geldi vurdu da hep sustum arkasinda durdum bekledim sabrettim hala unutamiyorum sevmiyorum ama o yara kaliyo gitmem diyodu sensiz heleki hicbiyere gitmem diyodu Şu an bakiyorum storylerine herseyide yapıyo canim yaniyo hemde çok yaniyo keske aldatmasaydi cisdi diylrum jeske kalbimi kirmasaydi beni çok aglatti kendisi her gun her gece agliyodum ben seizce yasattiklarini yaşarmı? Yaşasın istiyorum birini cok sevsin o da buna ayni seyleri yaosin istiyorum
Hz muhammed ne diyor kimse bu dünyada yaşattığını yaşamadan ölmez kim ne yaptıysa onu çekecek
Kim ne yaşattıysa onu yaşıcak
Ben bugün aldatıldım o da aynısını yaşayacak merak etme
Kadın madur ve haklıysa tutar lakin senin bundan haberin olur ya da olmaz onu bilemem
7 ay boyunca engel atıp giderdi eski sevgilisini unutmak için kullandı beni dünde ağza alınmayacak küfürler edip engel attı bipolar hastasısın diye dalga geçti her gece ağlıyorum nefes alamıyorum ne yaşattıysa onu yaşasın ahım tutmalı
Küfür eden o saygısız cezasını bulacak meraklanma sende o küfür eden yaratığı kafana takma sil çıkar aklından ailen ve dostlarından destek al
Tutmaz, ota boka umut bağlayıp ağlamanız bir boka yaramaz.
Allaha umudumuzu bağlıyoruz bunun neresi kötü? Ota boka değil 7 ay boyunca eski sevgilisini unutmak için kullandı aşağıladı hakaret etti ve engel attı dalga geçiyo benimle bipolar hastası diye nasıl tutmasın ahım
Birşey olmaz o kafayla çok aşağılanırsınız.
Agladiniz duruma gore degisir. Kalp kirikligi ise evet haktir ama sevginizden ise bu bu farklidir.
Ağır küfür edip engel attı eski sevgilisini unutmak için kullandı benle dalga geçti kalbim aşırı kırık her gece ağlıyorum ahım tutar mı
Tutar tabi duygularinla oynamis, saygisizlik edip rencide etmis uzak dur bosver. Aglanacak degil bence Allaha dua etmelisin kisa surede farkina vardigin icin. Daha kotu seyler yasayabilirdin.
Bipolar hastası diye dalga geçti çok zoruma gitti ağlıyorum hep inşallah tutar ahım
Gecmis olsun o ne oluyor tam olarak? Herkes bir adaydir hastaliga ve engelli olmaya cok karaktersizmis.
Öyle bir hastalığım yok dalga geçiyor aklı sıra benimle canım çok yandı allahta onun canını yaksın mutlu olmasın
Bos ver seni sadece sevdigin insanlar uzebilir bos birinin senin hakkinda dediklerine moral neden bozuyorsun? Kim benim hakkimda ne dusunuyorsa Allah basina 10 katini versin de ama dilinide surekli bedduaya alistirma. Kirici laflar tabi ama o oyle dedi diye oyle olmuyorsun bu da bir gercek bu kadar duygusal dusunme 🙂
Asla hiç kimse için beddua etmem ama bu öyle bir canımı yaktı ki geceleri uyuyamıyorum uyku tutmuyor durduk yere ağlıyorum psikolojimi bozdu
Bu kadar zayif olma daha hayatta neler gorucen ipsiz sapsiz birinin laflarina bakip kendini yipratma bence. Ben kiz arkadasimdan ayrilirken bile asla saygimi ve seviyemi bozmadim medeni bir sekilde ayrildik.
tutmaz erkekler tarafından ağlatılmayan kadın mı var
Her kadının canı gerçekten yanmıyor ben 7 aydır bunun için ağlıyorum dünde ağır küfür edip engel attı kafamı yastığa koyarak bağırarak ağladım ahım tutmalı hakettiğini yaşamalı
dünya böyle bi yer değil ne yazık ki eğer ah edenin ahı tutsa dünya katiller vb elini sallarayak gezmez
Katiller hesabını öbür dünyada görücek ama ben hem bu dünyada hemde öbür dünyada mutlu olmasın istiyorum ahım tutsun
Kendi kendind ağlama değilde kötü şeyler yaşatıpta ahını alırsa yüzds yüx tutar diyorum
7 aydır eski sevgilisini unutmak için kullandı dünde baya ağır küfredip engel attı benimle dalga geçti baya ağladım 7 ay boyunca tutar mı ahım sizce
Ovvvv çok karaktersizlik yapmış aşağılık herif. Adrese teslim tutar bence
Aglayanin değil yüreğinde yara, aci açtıysa karşı taraf haksızca o zaman o ah tutar..
Hayır tutmaz. Tam tersi daha güzel bile yaşar. Dünyaya hoşgeldiniz
Nerden biliyorsunuz hadislerde bile can yakan canının yanacağı günü beklesin diyor
Ohoooo hadise girersen eğer senle çok farklı düşünüyoruz. Şunu bil sen beddua ettin diye ya da ah var diye vs o kişiye hiçbir şey olmayacak. Eğer birgün olursa, sen ahından dolayı değil. Dünyada her insanın basına kötü seyler geleceği içindir
Allahın işini ne bilelim
Sadece görüşünüzü merak ettim herkes yaşattığını yaşar diyor ya
Valla Kadının her türlü ahı tutar bence
Ne bilim tutar herhalde
Gerçekten acı çekmişse eğer tutar mı
Bilmem sanırım tutar
Tutarr
Eminsiniz değil mi
Evet insan yaşattığıni yaşamadan ölmez derler. Biri sizi gerçekten uzduyse ve siz onun için agliyosaniz emin olun o bı şekilde karşı taraftan çıkıyor
Tutmaz