Bu her erkeğin zaafı mıdır? 2 yıllık sevgilim böyle diyor. Pubg den tanıştığı kızlarla konuştuğunu yakaladım. Ss attım ayrıldım arkadaşı yazdı yalvardı konuştum böyle diyo. Üstelik aldatma sebebi ben kötü davranmışım. Ona yüz sevmiyosan ayrıl aldatma demiştim. Napmalıyım şimdi
Sıçmış, güzelce de sıvamaya çalışmış çoğu erkeğin zaafı gibisinden. Sen kendin sorumlusun. Flörtleşmiş işte bildiğin, tabi daha ilerisi olmadan yakalanmış. Hata yaptığını kabul edip telafi edeceğine, başına geleni kabul edeceğine masallar anlatmış. Kendini bilen insan kısaca "sadık" insanlar bu maçlara girmez.
sevgiline sinirlendin diye erkekleri harcama şimdi. bu zaafiyeti kızlarda gösteriyor. bazı insanlar kötü bir döneme girdiği zaman farklı ilgiler onları bu tarz şeylere sürüklüyor.
yav he he :D şimdi böyle dersiniz. sonra 2-3 sene çalıştıktan sonra of sıkıldım yoruldum çalışmak istemiyorum. erkeğin maaşı çok olmalı. 2,5 milyar benim arabamın mazotuna yetmez demeye başlarsın :D
Ya ben para için çalışmak istemiyorm. Bu kadar eğitimi para için değil. Yararlı olabilmek için. Çoğu insan psra için yapar. Ama çok zenginde olsam hobi niyetine yaparım
bak sen konuya gittikçe farklı boyut kazandırıyorsun :D yorulmaktan istememekten zor gelmesinden bahsediyorum. kız milleti değil mi arkadaşın çalışmıyor geziyor sende gelip başımın etini yersin. millet geziyor bilmem ne. maddiyata vurma. sorumluluk sıkar.
Ben gitmem bişeyler hissetmem gerekli. Ama sana diğerleriyle eğlence amaçlı konuşuyorum diyen biri yarın başka bir kızada senin hakkında aynısını diyebilir dikkat et.
Yani daha çok s**mış sıvamış yani. Aşık olmam ciddiye de almam demiş. Sonra onlarla eğlence amaçlı mesajlaşıyodum demiş. Yani senle sevgiliyken yine konuşabilirim ama ciddeye almam canım ne ciddiye alması. Benle dalga geçiyormuş gibi hissederdim. Ben bile sinirlendim :D :D
salla o zaman ya.. muhtemelen saglam bır kavga etmısınız gerı vıtes atmaktan da kacınıyor gıtmez o ılıskı cok zaten barıssanızda sen sureklı suphe ıle yaklasacaksın o da sureklı bu supheden bunalacak
Ya bir çoğu sevgilisi olsa da yolda güzel kızları görünce ağızları bir karış açılıyor zaten. Ya da aldatanlar da var yani. O yüzden git düzgün birini bul