Çok sıkılıyorum sadece telefon televizyon sizce daha değişik neler yapabiliriz aktivite.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Müzik & Etkinlik konusunda 720 cevap paylaştı. p*rno film açıp orada izlediklerinizi deneyin, keyifli olur. Aynı evde insan eşiyle yanlız kalınca en çok seks yapmayı ister. Yorulunca da norma film ya da izlersiniz.
Kitap okuyun diyeceğim ama o da tek kişilik bir olay, birlikte yapılacak bir şey değil ama belki farklı kitaplar okuyup, okuduktan sonra biribirinize okuduğunuz kitaplarla ilgili yorum yapabilirsiniz, hem bilgi seviyeniz artar, hem de eğlenceli olabilir.90 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler TV bağlantılı bilgisayar oyunlarını çok sever. Sevmiyorsa bile alıştır sende alış, seninle böylesi keyifli anlar yaşamak hoşuna gidecektir. Sonra imkan dahilinde her gün veya bir kaç günde bir yürüyüş saati belirlemek. hava almak iyi olur.
Evde beraber spor zamanı ayarlamak iyi olur.
Onu simartip bazı istediğin aktivitelere hazır hale getirmeyi de ( gönül ederek yani) başarabilir sin.
Okey pisti falan gibi iki kişi halinde oyunlarda olabilir.
Cuma günleri içinde eşinden rica edip inancını hem ona hem sana yararı olması adına, bana kuran okurmusun sohbet eder misin diye teşvik edebilirsin. Aile muhabbeti huzuru adina92 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılBeraber bir şeyler araştırın, üzerine tartışın mesela kuantum fiziği. Oyun oynayın, iki kişi oynayabileceğiniz oyunlar. Ne bileyim evde oyun yoksa isim şehir bile oynayabilirsiniz. İnternetten de bakabilirsin çok güzel oyunlar var. Farklı yemekler, tatlılar yapın. Renkli şeker hamurlarından alıp yılbaşı kurabiyesi yapabilirsin misal çok eğlenceli olur. Gibi gibi.
30 Yorumla
- Müzik & Etkinlik konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru, ne yapabiliriz değilde daha çok eşimle ortaklaşa neler yapabiliriz sorusu olmalı gibiydi kannımca 🤔 Öncelikle ikinizin de ortaklaşa ilgi duyabileceği bir konu belirlerseniz ona göre de neler yapacağınızı belirleyebilirsiniz
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
102Cevap
+1 yılFilm izleyebilirsiniz
Birbirinize ilginç konularda hikayeler anlatabilirsiniz (kendi hayal gücünüze bırakın)
Oyun oynayabilirsiniz ( tavla, satranç belki mobil oyunlar)
Tiktok çekebilirsiniz (paylaşmama şartıyla)
Yemek yapmayı öğretebilirsin ona her gün yeni bi yemek
Dans edebilirsiniz şarkı açıp
Kitaplar okuyabilirsiniz her zaman birbirimize sırayla
Temizlik yapabilirsiniz11 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşında evlenirsen tabi sıkılırsın ya. Bende 19 um düşündüm de şu an evlensem bunun 29, 39, 49, 59 u var. Aynı kişiyle sıkılır, kavga eder insan 😂 Arada degisiklik yapılırsa olur djdjss
72 Yorumla- +1 yıl
Oha
- +1 yıl
Evlilik de kişileri bir arada tutan %85 cinsellik %15 sosyal kültürel aktiviteler
Kitap okumak olabilir yarışma yapın kendi aranızda eski usül oyunlardan oynayın isim şehir gibi aktiviteler diyelim telefon televizyon insanı monotonlaştırıyor..
20 Yorumla
+1 yılBen güreşirdim beyimle ımmmhh en güzel aktivite 🤼♀️
92 Yorumla- +1 yıl
Töbe Töbe 😊😊
- +1 yıl
+231324156465231564487897756453456489484564653165456
Birlikte yemek yapabilirsiniz, el heykeli kalıbı yapabilirsiniz, santranç, tavla gibi oyunlar oynayabilirsiniz ya da evin nir duvarini boyayabilirsiniz elinize boya sürüp duvara el izi gibi çok hoj olur tuvalde boyayabilirsiniz mükemmel olur
20 Yorumla19 yaşında evlenmek mi?
Evden kaçabilirsin çok eğlenceli.80 YorumlaBirlikte hamur işi tarzı şeyler yapabilirsiniz, aynı zamanda deli dolu olduğunuzu düşünerek geceleri farklı şeyler deneyebilir, konuşabilirsiniz...
20 YorumlaAltta kalanın canı çıksın oynayın, ama altta hep sen kal 😉
92 Yorumla- +1 yıl
Ne mana
Sadece televizyondan değil, internetten hoşunuza giden konularda filmler, diziler izleyin. Çünkü televizyonda izlenecek doğru düzgün bir dizi yok bence. En azından internettekiler daha heyecanlı ve üstüne konuşulup yorum yapılabilecek tarzda.
Birbirinizle farklı konularda sohbet edin, kitap okuyun, ev işlerini birlikte yapın. Daha eğlenceli hâle gelir belki.31 Yorumla- +1 yıl
Dostum bana yazar mısın
+1 yılİki kişilik kutu oyunları (Scrabble Tarzı)
Online oyunlar ( arkadaşlarınızla)
Tamirat tadilat işleri ( Boya, mobilya )
Kamasutra pozisyonları zarları ( Eğlence için)
Strip poker ( İnanılma zevkli)...10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına bunu buradaki abazalara sorma xjxjx bence eşini al dışarıda yürü güzelce
52 Yorumla- +1 yıl
İşte buna katılıyorum 👍 işin garibi sadece erkekler değil kızlar da olayı farklı bir yere çekmişler
- +1 yıl
En azından abaza olduğumuzu açıkça belirtiyoruz.
- Müzik & Etkinlik konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşında evli misin? Ya ben evde kaldım ya millet fazla hızlı bende aday adayı bile yok
51 Yorumla- +1 yıl
Ben? Aday olurum köle de olurum 😂😂😂😂😂
- Müzik & Etkinlik konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKutu oyunlari oynayın ya da satranç öğrenin ya da yapboz alın
Birlikte yemek ve ya tatlı yapın
Çizim yeteneğiniz varsa birinizde yağlı boya yapabilirsiniz10 Yorumla
+1 yılBirlikte bi müzik aleti öğrenmeye çalışabilirsiniz , değişik yemekler yapabilirsiniz , puzzle ya da boyama , spor , temizlik , daha birr sürü yapılabilecek şey var şimdilik aklıma gelen bunlar
10 YorumlaJanga oynayın. Tahtaları düşüren akşam yemeğini ya da bulaşıkları o halletsin
40 Yorumla
+1 yılSenin yaşın neden 19 yani sadece merak ettim evlilik için çok az yaş degilmi
40 Yorumla
+1 yılBir evcil hayvan alın onunla ilgilenin birlikte Monopoly oynayın fil izleyin kazak örun yani daha çok şey var
20 YorumlaSeks yapın
Başka ne yapacaksınız bu soru garip fantazi yapın ben olsam bir dakika durmazdım her neyse21 Yorumla- +1 yıl
aynen sen olsan karşim
Aynı evin içinde birlikte oyun oynayabilirsiniz birlikte yemek yaparsınız film seyredersin ileriye dönük planlamalar yaparsınız
215 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla bizim en eğlenceli aktivitemiz sevişmekti baska birseye vakit kalmıyordu fhdkakdhdks😀
70 Yorumla
+1 yılYorumlara bakıyorum, aklınız fikriniz seks. Allah'ın abazaları.
1514 Yorumla- +1 yıl
Gel sevisek 😂😂😂😂
- +1 yıl
Valla ya
- +1 yıl
@NurunHayali 😂😂 ya sizde ciddi almayın insanlar sıkıldı virüs falan kafayı yediler millet haklılar 😂
- +1 yıl
Aman sanki virus olmasa bu yorumlarin hicbiri olmayacak
- +1 yıl
@NurunHayali 😂😂 ya gençiz illa ki abazalik olcak evli değiliz insanın karpuz yemesi canı cekiyor napcan 😂😂
- +1 yıl
Isiniz gucunuz anca o zaten
- +1 yıl
@NurunHayali sizin czniniz çekmiyor sanki ,😂
- +1 yıl
Hic oyle seylerle meshul olmam
- +1 yıl
@NurunHayali özür dilerim yinede herşey için.
- +1 yıl
Ozur dilenecek bisey yok
- +1 yıl
@NurunHayali peki. İyi günler 👍
- +1 yıl
Sanada
- +1 yıl
En azından kabulleniyoruz yavrUM
- +1 yıl
Abaza agizli ya 😂😂😂
Ekmek bıçaklarını ve tencere kapaklarını alıp evdeki odaları fethetmeye çalışın... Kaybeden 1 hafta tuvalette uyusun... Kaybedenleri sevmem...
82 YorumlaTavla oynamak güzel bir aktivitedir.
Olasılık hesabı, ani gelişen durumlara ani strateji geliştirme, hızlı matematik hepsi var.10 Yorumla
+1 yılKitap okuyun
Satranç oynayın
Resim yapın
Yeni dil öğrenin20 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yani onu da biz mi söyleyelim canim. 😂 Herkes napiyorsa siz de doğaçlama takilin
22 Yorumla- +1 yıl
Bak en haklı yorum yemin ediyorum
Müzik & Etkinlik konusunda 16,4b cevap paylaştı. Onu da biz mi söyleyelim yahu..
Birdir bir oynayın bari 😉20 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız bunu oda istiyormu.. erkeklerin isteyeceğini hiçmi hiç düşünmüyırumda
21 Yorumla- +1 yıl
biz insan değiliz zaten eyvallah
+1 yılBoks yapın güreş yapın 😅 odanın iki köşesinden koşup ortda göbek tokuşturun
212 Yorumla- +1 yıl
Biz eğlendikmi böyle eğleniriz aslan parçası 🤣
- +1 yıl
Oda birşey mi salonun iki köşesine tavana ip asıp iplerden sallanarak birbirinize uçarken ortada dudak dudağa öpüşün demedim göbek ne ki wjjsnsbs
- +1 yıl
Mutfakta aşçı uçakta pilot trende makinist canım isterse akıllı istemesse manyak 👌 ayneeen 😅
- +1 yıl
Tabi anlıcaksın aynı dili kpnuşuyoruz 😅
- +1 yıl
Üzdün şuvan 🙎
- +1 yıl
🙂.
+1 yılOturun cay icin karsilikla 😂😂bide islak kek yap afiyet olsun..
21 Yorumla- +1 yıl
Bu en doğru yorum, vizyon var vizyon... Helaal
Müzik & Etkinlik konusunda 371 cevap paylaştı. Yemek yapın beraber yeni tarifler maç izleyin spora başlayın oda çok iyi olur
20 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsaydım sohbete öncelik verirdim. Beraber bir şeyler okumak , birbirimize evdeyken katabileceğimiz kadar çok şeyi katmak olurdu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn kolayı seks hem de bol fantezili bol küfürlü sert dokunuşlu
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe oldu beyefendi rahatsız mı oldunuz
Cevap sahibi+1 yılMutluluğunu kendine sakla bana ne bundan
Fasulye ayıklamak ceviz kırmak 😆😆😆
Şaka değil gerçek ii vakit geçiyor12 Yorumla- +1 yıl
Patates soymak var birde kankam
+1 yılEvcilik oynamak kağıt oynamak tabu oynamak telefonda oyun oynamak...
10 Yorumla
+1 yıladam yorgun durgun işten gelip seninle mi uğraşacak bacım.. ee zaten çok yorgun değilse gece bir verirsen verirsin.
20 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılHeeyy Allahım ya. Bu kadınlar neden her yaşta çocuklar anlamıyorum. Hala aktivite seviyelerinde gezinip duruyorlar.
11 Yorumla Eşin de istiyormu peki? Çocuk yoksa oyun oynayın, strip poker mesela
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu zaman herkesi oyle bir bunaltti ki hic bir seyden tat aldiramaz oldu.
10 Yorumla
+1 yılEvi temizleyin
Pasta yapın
Dolaptaki kıyafetleri boşaltıp atılacak olanları ayıklayın.00 Yorumla
+1 yılBenim gibi 195 boyunda yapılı vücutlu erkek kocanız olursa tamam artık herşeyi yaparsınız 🙈🙈🙈
30 YorumlaYani bunun sorusunu sormak bile evlilik konusunda ne kadar bilgisiz olunduğunun göstergesidir net.
20 Yorumla
+1 yılİki oklava veya süpürge borusu veya paspas sopası alın atçılık oynayın. Ben öyle tepiniyom arada iyi oluyo
31 Yorumla- +1 yıl
manyağız he
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen cevap vermeyim buna çünkü benim zihniyetim cenabet 😁
10 Yorumla
+1 yılseks, eğlencesine güreş kdlskdpw, kutu oyunu gibi şeyler.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi insanın evlenince niye canı sıkılsın ya ben olsam yat kalk seks...
31 Yorumla
+1 yılTabu oynayın
İki kişilik telefon oyunları olabilir
Birlikte yemek yapın
Deli gibi dans edin
Dedikodu edin
Birbirinize makyaj yapın
Birbirinizin taklidini yapın00 YorumlaEvdeki rolleri değişin (lütfen cinsel olarak algılamayın).
Yemek ev işleri vs.30 YorumlaBeraber çeşitli hobi şeylerini kullanabilirsiniz örneğin çömlek veya ebru
10 Yorumla
+1 yılBulaşık çamaşır ev süpürme
Ütü dizi izleme dedi kodu
Laf sokma
Kaynanaya laf atma
...10 Yorumla
+1 yılFilm izleyin beraber başbaşa vakit geçirin işte başka zamanlar kimse birbirine vakit zaman ayırmaz bu günleri iyi değerlendirin bence
10 YorumlaSuper eglenceli ama yaparmisin bilemem eşine söyle elini ayagini yatağa baslasin ve gidiklasin o kadar zevk alacaksonki bana dua edeceksin
10 Yorumla
+1 yılPqueen izleyin ya mögeminim inş görürsün yayından sa
20 YorumlaBirlikte spor yapabilirsiniz sarkı söyleyebilirsiniz filmler izleyebilirsiniz
29 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik, Bilgisayar Oyunları, Fitness gibi gibi aktiviteler yapa bilirsiniz.
Soru birde çok troll geldi bu zamanda 19 unda evlenen biri inandırıcı gelmedi bana.20 YorumlaKamasutra aktiviteleri deneyin 😊 zamanınız kalırsa da kitap okuyun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh ah evli olsaydım. Seks yapın yahu boş durmayın 😂😂😂
00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılYemek sipariş edin yemek yiyin
52 Yorumla- +1 yıl
ÇOsk SefRm
+1 yılToxic kitlesi olmayan online oyunlar oynayabilirsiniz mesela. Among Us, Call Of Duty ve saire..
10 YorumlaTik tok çekebilirsiniz paylaşmasanızda insanı eylendiriyo ya da masaj yapın😂
11 Yorumla- +1 yıl
Eğlendiriyor olmasın o Ğ ile Y değil üff
Film izlemek beraber yemek/tatlı yapmak veya yemek ❤
10 Yorumla- Devamını Gör (111)
Devamını Gör(156)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?