bi kız sevgilisiyle alakalı herşeyi neden gidip annesine anlatır... etdigi tartışmaları kavgaları bile
Cevabın nedir?
benim annem çok anlayışlı ve çok yapıcı olmasına rağmen ben hiç anlatmam çünkü o benim annem benim çocukça ilişkilerimi dinleyip gözünden düşmek istemem. mesela sürekli ona zırlamak ya da onu da sıkmak boğmak istemem çok ciddi bişi olduğunda anlatırım. çünkü herşeyi önemsemem bir de paylaşamam annemle o benim annem arkadaşım gibi bakamıyorum :) bir de kendi problemlerimi kendim çözerim ben bir bireyim annem veli toplantısına gelmiyor artık diyorum hep :) :)
05 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBilmiyorum ben pek anlatmam ...
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim ...
+1 yılEvlilikle kandırıp kaçması kolay olsun diye mi hoşunuza gitmiyor :)
Bi kızın en yakını annesidir.Ondan bişey saklmaması gayet olumlu bir davranıştır bana göre.Annesi görmüş geçirmiş biri olarak , ona yarddımcı olacaktır.10 Yorumla
kadınlarda birliktelık vardır hep arkadaslarınada anlatırlar mesela anlamam tuvaletebile beraber giderler ayrılmazlar uyuz olurum sanki suruden ayrılanı kurtkapar gibi
04 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
6Cevap
evet neden olmasın ki. ayrıca bu bir kız sorunu sen neden bu kadar takıntı yaptın ki :/ anlatmayan kişiye doğru yoldasın falan diyorsun..
kız bir hata yaptığında, çok kötü bir hata, annesinin olayları bilip ona göre tavır sergilemesi ayrı hiçbir şey bilmeyip yanlış anlayıp bir tavır sergilemesi ayrı..00 Yorumla
+1 yıleğer olurda birgün ayrılırsanız annesinin gözünde haklı olan taraf olabilmek için. seni kaybettiğinde boşluğunu doldurması teselli etmesi için.
115 Yorumla- +1 yıl
korkarım b.k olacak kardeşim benim üç yıllık ilişkimin bitmesinde kızın bu huyunun büyük etkisi var. 2 ay olacak biteli
- +1 yıl
bi kızla ciddi anlamda berabersen ileriyi düşünüyosan kesinlikle 3. şahısları ilişkinizden uzak tutacaksın. iyilik yapmalarınada kötülük yapmalarınada müsade etmeyeceksin. ben bunu sağlayamadım kızı durduramadım başı sıkıştıkça sattı beni ve sonunda olan oldu.
- +1 yıl
ve sakın kıza yalvarmaya kalkma eğer sevip istiyorsan. yapacağın en büyük hata bu olur. yaşadığım için söylüyorum. daha yeni ayrıldık. ve kızın pişman olduğunu duymaya başlamıştım. sonra yalvarmaya bi başladım kızı güçlendirip unutmasını hızlandırdım istemeden. kovaladıkça kaçtı ve artık ailelerde işin içinde. sayesinde. artık birbirimize yar olmamız imkansız.
- +1 yıl
kızlar güçlü erkekleri sever. onun karşısında sağlam bi duruş sahibi olmalısın. ben bunu son olayda sağlayamadım. hatta tam tersini yaptım. hem elimden kaybedip hemde güçsüz muhtaç bi erkek izlenimi verip kendini büyük görmesine beni özlememesine fırsat verdim.
- +1 yıl
haklısın bende aynısını yaptım 25 yaşıma kadar ben kızları önemsemezdim çok kızla çıktım... bu kızla normal akadaştım gezdigim tozdugum kızları buna anlatırdım ... buda bana aşıkmış haberim yoktu sonradan kendisi söyledi ... çıkmaya başladık ben buna aşık oldum ... aşık olmasam tk diyecegim buna şeyime zararsın derdim ama sevdigim için yapamıyorum...
- +1 yıl
valla bende aynı. sakın herhangi bi adım atma abicim tut kendini. seviyorsa zaten gelecektir. er yada geç amam mutlaka gelir. ama gelmiyorsa sevgisi sahtedir çıkarlarına uymuyorsun artık demektir. şükredersin o zamanda kurtulduğuna
- +1 yıl
intikam alamzsın abi. bi kızla birlikte olursun ama hiçbizaman o intikamı ondan almaya uğraşacak kadar önemseyemeyeceksin. önemseyebildiğin bi kız olursada bu yeniden aşık olmaya başladın anlamına gelir ve onada kıyamazsın. ama bigün o yine sana kıyar.
- +1 yıl
olursun ama bukadar değil. bunu hiç unutmayacaksın. ama emin ol oda seni unutmayacak. yolunda gitmeyen her olayda seni düşünecek. başkalarıylayken bile bu böyle olacak. ama terkedilen olduğun için sen ona nazaran daha fazla düşünecek ve üzüleceksin. benim gibi
anneler kızların ilk arkadaşı ve yoldaşıdır en doğru yolu yalansız art niyetsiz gösterendir o yüzden..
05 Yorumla
+1 yılçünkü babalarına söylese babası kıtı kıtır keser. o yüzden babalarına değil annelerine söylüyorlar. :-)
01 YorumlaHer şeyi anlatmam. sadece ilişkim olduğunu söylerim. resimlerini gösteririm, şurda okuyo burda çalışıyo derim o kadar.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes için geçerli değil bence ben asla anlatmam. ama annesi hiç bi zaman kızı hakkında kötü düşünmeyeceği için moral yüksekliği için anlatır herhalde. annesi hiç bi zaman kızım sen haksızsın çocuk haklı demez çünkü :D
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin kaderi bu olsa gerek :)
Cevap sahibi+1 yılbilmem ben annemden biliom ablam ne zaman anlatsa sen haklısın kızım dio :D yani kızlar zaten hep haklıdır o ayrı mevzu :)
çünkü annesi ondan daha çok görmüş geçirmiş olduğu için.. fikirlerini alır karsı tarafın ne yapmak ıstedıgını ne t anlar..
011 Yorumlasaçmalık.ılıskıye 3. kişilerı karıstırmak tamamen haysiyetsizlik
01 Yorumlaanlaıtyom bende.. zaten tanıto ee anlatmasam hem yüzümden anlıyo hemen:S
13 Yorumlasevgilimin oldugunu anneme soyleyebilecegimden eemin değilim daha
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılherseyi anlatınca kadında daha tanımadan ön yargılı davranıyo yanlıs bunlarr
01 Yorumla Genelleme çok yanlış, ben anlatmam anneme hiçbir şeyi.
01 Yorumla
+1 yılen güzeli anlatmamak sevdiğim birinin olduğunu bilmesi yeterli..
029 Yorumla- +1 yıl
oda anneler çöpçatanlık işlerine kalkışmasın diye söylenilmeli ;)
- +1 yıl
yaa ;)
- +1 yıl
ewet..
- +1 yıl
malesef hayatın kendisi bir kitap çok klasik olacak :) bu konu üzerine yazılmş kitapta yok ki
- +1 yıl
yaşayarak öğreneceksin ve aynı zamanda uygulayacaksın..
- +1 yıl
varmı öyle bi yol ?
- +1 yıl
evt buda olur ;)
- +1 yıl
aa bulmak zor değil çevrene bakın öğüt verecek kişiler vardır
- +1 yıl
sen zaten aklını kullan nema problema ;D
- +1 yıl
benzetirler ama değilim :)
- +1 yıl
Daha önceleri göçmenlerin semtinde oturuyodum birazda ondan dolayı olsa gerek bide gözler renkli vs.
- +1 yıl
hmm nereli sizinkiler
- +1 yıl
hmm tanıdığm birkaç arkadaşm var selanikli
- +1 yıl
yerleşmişler işte :)
eğer ciddiysen bi ilişkide niçin sevgilinin annesine her şeyi anlatması seni kassınki...o ciddi görmüş anlatmış demekki
01 Yorumla
+1 yılannım anneeeeeem ben ne acılar çektim anneeem annemmmm
aheeeey aheeey11 Yorumlaen yakın arkadaşımız annemiz de o yüzden..
05 Yorumla- +1 yıl
her şeyi anlatırsan onlar da tanır. her zamanda destekçi olurlar. mesela bir keresinde sevgilim beni terk etmişti ağlıyordum falan yanımda en çok annem oldu. hem dışarıdan bir kız arkadaşa güvenmek zordur sinirlendiğinde,küstüğünüzde bütün sırlarını açığa vurur. ama anne öyle bir şey yapmaz.
Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. Babalarına anlatamadıkları için.
01 Yorumla
+1 yılkızların ilk arkadaşları anneleridir.
01 Yorumlagenelleme yapmasana bea.
01 Yorumlakotu anlamda soylemıyorum ama bıraz saflar kardes
13 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılben anlatmam.
11 Yorumla
+1 yılpaylasmak ıster.
08 Yorumla- +1 yıl
hayır etkılemez olgun ol bıraz.
- +1 yıl
pekı ozur dılerım hatalıyım.
- +1 yıl
annesıne anlatıp etkıleyende yok ama boylesıde var.
- +1 yıl
sen yanlıs dusunuyosun hata yapmamak ıcın anlatıyor annesıne.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben anlatmam
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir kızın annesine ve arkadaşlarına anlattığı herşey, onay almak içindir. Mesela öfkeliyse, haklı olduğu desteklensin diye. Açıkcası o fikir alıyorum muhabbetine inanmıyorum. Kadınların ilişkilerinde onay alma büyük yer kaplar. Kendimden hatırladığım, ayrılık aşamasında anlatmıştım psikolojim kötü diye, desteğe ihtiyacım vardı. Ama annem sevgilimi sevmediği halde hiç doldurmadı beni. Aslında anneden çok arkadaşlara anlatılır.
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben anlatmam.
01 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar neden sevgilileriyle alakalı her şeyi, annelerine anlatır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne