Burada bahsettiğim kişi abim evet. Kendisinin bugüne kadar hiç kız arkadaşı olmadı. Kendisi 24 yaşında ve her erkeğin 24 yaşına kadar en az 1 kere sevgilisi olmuştur en azından birinden hoşlanmıştır yani bence bu durum pek normal değil. Konu ne zaman kız arkadaşa gelince sürekli konuyu değiştirmeye çalışıyor. Ama çok sevdiği bir arkadaşı var (erkek bir arkadaş) Sürekli onunla buluşuyor işte ya da gece onun evinde kalıyor. Normal bir arkadaş gibi değil yani emin olun şimdi anlatınca abarttığımı düşünüyorsunuz ama kesinlikle normal arkadaş gibi değiller. Arkadaşı bazen bizim eve de geliyor abimin odasında falan kalıyor işte. Tamam bunu normal arkadaşlar da yapıyor da bu daha farklı sanki. Mesela abim onu kıskanıyor? Bunu net bir şekilde söylemiyor tabi ki ama gözlerinden bunu belli ediyor işte. Bir insan neden arkadaşını kıskanır ki? Ya da başka aklıma takılan kısımlar da var. Mesela biz geçen evdeydik (geçen dediğim de yılın başı hani) yani biz dediğim abim ve arkadaşı salonda oturuyor konuşuyorlardı ben odamda yasak elma izliyordum (biliyorum bu çok gereksiz bir ayrıntı oldu dmslzkgkc) sonra abimin içeriden seslendiğini duydum içeri koştum arkadaşı bayılmıştı işte abim de çok endişeliydi nasıl oldu diye sordum o da her şeyin yolunda olduğunu bir anda aniden bayıldığını falan söyledi. Tabi o zamanlar corona da yeni çıkmıştı abim de diyordu ki "corona olmuş olmasın bir şey olacak mı" falan diyordu. (herkesin corona yüzünden psikolojisi bozuldu biliyorum) ağlamaya falan başladı, neyse ki çocuğun gözleri sonradan açıldı kendine geldi de hepimiz rahatladık bende içeri girip yasak elma izlemeye devam ettim fkdkxjcjcm. Evet bir insan arkadaşı için endişelenebilir ama söz konusu abim gibi bir davarsa pek mümkün değil. Normal bir arkadaşlık olduğunu sanmıyorum, abim duygusal biri değildir hatta duygusuzun önde gidenidir. Bu olay olmadan önce en son ortaokul'da ağlamıştı o da yere çok sert düştüğü için.
Ama bir yandan da abimin eşcinsel olmadığını düşünüyorum. Çünkü hiç eşcinsel insanların özelliklerine uymuyor. Etrafımda pek eşcinsel yok ama genel olarak eşcinsel insanlar feminen falan olur ama abim feminen falan değil, hatta gereğinden fazla maskülen de neyse. Ve bildiğim kadarıyla eşcinsel erkekler kadınlarla daha çok arkadaşlık eder, kadınlarla konuşur. Ama abimin hiç konuştuğu sohbet ettiği kız arkadaşları falan yok ki, bütün arkadaşları erkek. Ve eşcinsel olmadığını düşündüğüm bir sebep daha ise abimin diğer erkeklere de mesafeli davranması, yakın davranmaması. Sadece bahsettiğim arkadaşına karşı hoşlanıyor muş gibi davranıyor bu da insanın kafasını daha çok karıştırıyor.
Sizce abim eşcinsel mi yoksa değil mi?
Ama bir yandan da abimin eşcinsel olmadığını düşünüyorum. Çünkü hiç eşcinsel insanların özelliklerine uymuyor. Etrafımda pek eşcinsel yok ama genel olarak eşcinsel insanlar feminen falan olur ama abim feminen falan değil, hatta gereğinden fazla maskülen de neyse. Ve bildiğim kadarıyla eşcinsel erkekler kadınlarla daha çok arkadaşlık eder, kadınlarla konuşur. Ama abimin hiç konuştuğu sohbet ettiği kız arkadaşları falan yok ki, bütün arkadaşları erkek. Ve eşcinsel olmadığını düşündüğüm bir sebep daha ise abimin diğer erkeklere de mesafeli davranması, yakın davranmaması. Sadece bahsettiğim arkadaşına karşı hoşlanıyor muş gibi davranıyor bu da insanın kafasını daha çok karıştırıyor.
Sizce abim eşcinsel mi yoksa değil mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer