Ben hafif balık etli bir kızım ve sevgilim sürekli yanaklarımla oynuyor. Yanaklarımı ısırıyor. Çenemi ısırıyor ya da burnumu falan ısırıyor. Isırmayı çok seviyor. Ama benim canım yanıyor. Sevgilim ise seni ısırmak hoşuma gidiyor diyor. Hatta şey bile diyebilirim. Öpüşmediğimiz her an ısırmak istiyor. Nedir bu böyle? Isırma fetişcisi falan gibi bir şey mi? Öyle bir şey de var mı bilmiyorum gerçide bir yardımcı olun bana lütfen ya
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı. ulen benim başımda da vardı öyle bi' tip nereden hatırlattın şimdi. iyi kızdı, hoş kızdı valla yaşamayana saçma gelecektir eminim ama sırf bu huyundan dolayı ayrıldım. insan gibi yapsa hani bebeklere, çocuklara yapılan gibi eyvallah da yok bununkisi hoşuma gitmiyordu. rencide ediyordum, kızıyordum, ben kıyamıyordum kız diye onun benim canımı yaktığı kadar olmasa da şaka yollu vuruyordum falan yok ne dediysem, denediysem vazgeçmedi o huyundan. şimdi nerede kimi ısırıyor bilmem :) valla sözün özü erkek arkadaşın da o derece ise çekilmez benden söylemesi. hadi kal sağlıcakla..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen insan başına gelmeyince anlamaz. Benimkisi ayrılıcak kadar değil. Yani en azından şimdilik. O duruma gelmesine izin vermemeliyim zaten. Sende kal sağlıcakla:)
+1 yılvalla bende ısırmak istiyorum ama nazikce ama henüz ısırmadım ama o beni ısırdı bir kaç kez <3 çok hoşuma gidiyor sert ısırıyosa kudurmuştur ya da ya da hafif ısır de en iyisi ısırmasını istemiyosan sevginden süphe ederim.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ısırsın da canımı yakmadan yanii
- +1 yıl
aynen bunu ona söyle canım yanıyor de inadına canını yakıyorsa afedersin açık konuşcam yarın evlenince seni düşünmez işi bitince döner uyur
Soran+1 yılHmm. haklısın evet. Teşekkür ederiim
- +1 yıl
ne demek kibarca kırmadan nazikce söyle ama dolandırma hani ısırmak ne biliyim valla bende çok istiyom benimkide acıyo diyo ama okaar ısırmıyorum acısada beninmkinin tek derdi iz kalcak :D oluyo
+1 yıldalga geçmeyeceğim, eğer gerçekten canını yakıyorsa ve sen bunu söylemene rağmen devam ediyorsa kendi zevk ve isteklerini senden ön planda tutuyor demektir.
34 Yorumla
Soran+1 yılBir şey diyim mi aynı şeyi düşünüyorum. Bunu ona dediğimde hayır falan diyor. Ama çok haklısın
- +1 yıl
kabul etmemesi doğal, sen ciddi anlamda canının yandığını söylüyorsun bundan hoşlansan neyse diyebiliriz ama senin canın yanıyorsa bundan pekala vazgeçebilmeli.
Soran+1 yılEvet evet aynen. Vazgeçmesi gerek. Resmen kendini düşünüyor
- +1 yıl
aynen +1
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bazı erkekler böyle abimde sevgilisini ısırıyo hep yanağında iz görünce hemen anlıyom ısırdını delimit ne :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahahah offff dimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu olmadan dolaştırma;))
www.mahmutogluav.com/.../998499kopek_agizligi.JPG22 Yorumla
Soran+1 yılLazım bir tane bundan
+1 yılkendi zevkini dusunuyorsa senin aci cektigin halde bu bencilliktir isirmayi seviyor olabilir ama bu seni istemeyip aci cektigini bile bile seni isiracak anlamina gelmez biraz engelleyin ya da yasaklamaya calisin bakalim o zaman ne yapcak
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet aynen. Bir deniycem bakalım
- +1 yıl
iyi olur bence
Suarez'in kayıp akrabasını bulduk. Isırttırma sende kendini bacım tövbe tövbe ısırınca ne anlıyor. Kesin Suarez'le akrabalar bak demedi deme.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ne yapmış bu suarez hiç anlamadım kiii
- +1 yıl
Bacım Luis Suarez maçlarda İnsanları ısırıyor boyundan durup dururken. Dünya Kupası 2014'te ısırmıştı böyle bir huy yani bende şaka amaçlı dedim yoksa seni üzmek için demedim. Canın yanıyorsa uyar yazık sana niye ısırıyor. Daha fazla bilgi almak istersen arat Google'e Luis Suarez Sevgilimle Akraba mı? :)
Soran+1 yılAhhahaha tamam anladım yok üzülmedim tabiki
+1 yılErkek yapınca dogru olmaz bence fazla şey olur. Sonuçta helal degildir. Ama dedem de yapardı bana hep :) Benim hoşuma giderdi gülerdim hep :) bence eglenceli
00 Yorumla
+1 yılbende sevgilime kafa atmak istiyorum hep o kadar tatlı, masum bir yüzü var ki yanağını sertçe sıkıp tokadı basmak sonrada kafa atıp olayı bitirmek istiyorum, insanlık hali er kişi bazen bu tarz istek ve arzu besleyebiliyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa aynen. Sevgilimde böylee
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende kız kardeşimin yanaklarını ısırıyorum sürekli :D ama koparırcasına değil tabi senin herif abartmış olayı. :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken bu zatenn
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de onun canini yak ve nasilmis gordun mu de. Empati kurabilmesi acisindan, her isirdiginda cinsel organina vur ve vunun refleks oldugunu soyle. Her isirdiginda boyle olacagini soyle.
04 Yorumla
Soran+1 yılDişe diş diyorsun
Cevap sahibi+1 yılTek secenek. Oldukca sert vur yani o bolgesi zaten asiri hassas, cani cok yanacaktir ve tekrarlanmasina dayanamayacak kadar korkacaktir. Orasina vurmana ragmen isirmaya devam ederse son care ayrilmakla tehdit et.
Soran+1 yılBu da bir yol tabi. Teşekkürler:))
Cevap sahibi+1 yılCinsel organina vurmak cok etkili bir yol. Yumrukla, ayakla, dizle o an hangisi musaitse oranla vur :)
+1 yılbide sen onu ısır canı yansın bak nasıl oluyomuş de ama iyi ısır anlasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. Sadist ve sadomazoşist insan ilişkisi. Çocuk belliki biraz sadist ve hardcore seviyor. 😎
00 YorumlaIsırma huyu bende de var ama popo :D sen gene iyisin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılPopo mu da ısırıyor ahahahah
+1 yılZamanında annesi bir Kangalla ilişki yaşamış yapacak bişe yok :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ama ya hahahahaha
biz napalım peki? sevgilini bulup sen niye böyle yapıyorsun diye hesap mı soralım? çivisi çıktı buranın valla.
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman cevap vermeye neden tenezzül ediyorsun be güzelim
Soran+1 yılTamam
+1 yılbalık etli kızlar candır yapıcak bısı yok bazen opmekten cok ılerı gıtmek ıstersın :d
02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsunn
- +1 yıl
dediklerim tecrübelerimin teminatır..
+1 yılben de ısırarak severim ama canını yakmam hiçkimsenin.. onda biraz sapkınlık var bence
03 Yorumla
Soran+1 yılO canımı yakacak kadar ısırıyor ama
- +1 yıl
bu konuda ciddi olduğunu söyle, ayrılık sebebi benim için falan de
Soran+1 yılArtık ayrılık olayını kullanmam gerekecek gibi evet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl4 ay evden çıkma cezası 8 gün buluşmama cezası ve 10 tlde para cezası acaba sevgilinin Suarezle bir akrabalığı var mı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yamyam olmasin boyfrienkin yakinda seni firinda patatesle mideye indirmesin amman diyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan korkuyorum ahahha
+1 yıltam siteden cıkıcaktım bu soruyu gördüm aman tanrım didim
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha
+1 yılAilen demiyor mu?
Ne o kız yanakların al al olmuş02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya geçiyor hemen
- +1 yıl
İyi ısırığı veremiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılFetis gibi bisi ama tam olarak degil katlancaksin artik bro :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKatlanıyorum :((
- +1 yıl
:D :D
Senin sevgilin dogy i yanlıs anlamıs galiba. kendi dogglaşmıs :))
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir dil le söyle acıyor ısırma de şimdi yanak burun yüz sora başka yerleri ısırır.:)
00 Yorumla
+1 yılaşıları tamsa pek sorun olmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
Cinsel Yaşam konusunda 751 cevap paylaştı. Sende onun heryerini ısır bakalım nasilmis :D.
02 Yorumla
Soran+1 yılFazla zayıf o ya:((
+1 yılSevgilin kopek cinsinden galiba
00 YorumlaNiye cok tatli bisey iste
01 Yorumla
Soran+1 yılCanımı yakacak derecede amaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılkemik at bir dal :D belki düzelir
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ahahaha
Cevap sahibi+1 yıl:D şaka bir yana :D söyle sevgiline canım yanıyor de annemgil evde soruyor bu izler ne diye biraz da ciddi ol yapmasın :))
Soran+1 yılBiraz daha sert bir şekilde diyeceğim evet
Cevap sahibi+1 yılyani sonuçta canını pazarda bulmadın. eğer şikayetçiysen bu durumdan söylemen gerek. ilerde Allah muhafaza :D
Soran+1 yılEvet aynen
+1 yılSende onu ısır acıt :D
03 Yorumla
Soran+1 yılPek bir işe yaramıyor :D
- +1 yıl
bende sevgilimi ısırıyordum canını yakıyordum o ısırmıyordu valla huy haline geliyor dişlerini daha çok sıktıkça ben zevk alıyordum karşı taraf acı çekiyordu
Soran+1 yılAy aynen sevgilimde böyle işte :D
+1 yıltasma tak gezdir belki ehlileşir:)
00 Yorumlasende ısır o zaman anlar seni :)
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok zayıf amaa
Soran+1 yılHahaha tamam:))
+1 yılIsırırken biraz sakin olmasını söyle.
00 YorumlaEğer tekrar ısırırsa dişlerini sök :)
00 YorumlaIsırdığı yerlere acı biber sosu sür.
00 YorumlaSende o ısırınca dizinle belinden aşağı vur :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam yazık yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı dert bendede var :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDurumumuz çok zor ya
Cevap sahibi+1 yılaynen
+1 yılSevgilin köpek irkindan
00 YorumlaSeni yerim yerim :):)
00 Yorumla
+1 yılBunu ona söyle bidaha yapmasın o zaman
00 YorumlaE idirsin bende isiriyom ne var bunda
06 Yorumla
Soran+1 yılCanım acıyor ama? Kendisi zevk alıyor ama benim canım acıyor?
Soran+1 yılYok ya zevk alınacak bir şey değil bu
Soran+1 yılAy yok artık tamam
sapık olabilir ona ve kendine dikkat et
00 Yorumlaısırırken canını acıttıgınıda hatırlatmalısın
00 YorumlaTavrını belli et
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere yaptıım
+1 yılVampir desene.
06 Yorumla
Soran+1 yılAlacakaranlıktaki edward a benziyor zaten
- +1 yıl
Edvırd senmisin :D