Hiç opuşmedim ve istediğim şeylerden biri bu. Sevgilinizle opüsmek nasıl bir şey ilk opücük nasıl bir sey? Ne zaman olmalı? İlk opucugun etkisini merak ediyorum ve hiç opuşmediğim için sevgilim olduğunda ve beni optuğunde anlat mı alay eder mi sizce?
Cevabın nedir?
Endikasyonları :
Abazalık durumlarında, sevişme arzusu uyandığında, karşı cinsin dudakları hoşunuza gittiğinde
Uyarılar/Önlemler:
Dişlerinizi fırçalamadan önce kesinlikle öpüşmeyin.
Yan etkiler/Advers etkiler:
Dil kopması, dudakta tahriş
Kullanım şekli ve dozu:
Hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmemişse, yarım saatten fazla süren öpüşmelerde, işin sonu genelde yatak olmaktadır.40 Yorumla
Öpüşmek bir uyumdur doğru zaman yer ve davranışları gerektirir. Bunu yapabilirseniz çok güzel bir deneyim olucaktır bedenin böyle enerji dolup taşıcak için içine sığımayacak ve daha çok isticeksin içten içe. İlkler unutulmadığından hiç bir zaman da aklından çıkmayacak. Alay etmemeli eğer olgun biriyse. Zamanını da ayarlamak bir çok etkene bağlıdır bunu sizin bulmanız lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de hiç ummadıgım bir anda kendliğinden gelişti yanagımı öperken dudaklarıma dogru usul usul öptü sonra dlini ağzımda buldum öyle öpüşmeye başladık çok güzeldi bu öyle öğenilecek bişiy değil ki ayrıca neden alay etsin ne güzel tertemiz kızsın işte
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkur ederim ama bazı insanlar okuz olduğu için bu durumla dalga geçiyorlar
Cevap sahibi+1 yılöküzlerle işin olmasın bence öyle düşüneni ele gitsin :)
Ne guzel ısde.. Sevgılın oldugunda tum ılklerı onunla yasıcaksn dusunsene.. Hele de sevgılım dıyecegn kısı ılerde esın olursa daha da mukemmel olur.. :-) kac yasındasın bılmıyorm ama bence boyle kuzucum.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın umarım oyle olur butun ilkler onunla :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok farklı bir duygu.. Biraz iç gıcıklayıcı.. :)
Bir insanın dudağının yumuşaklığını ve sıcaklığını ilk defa hissediyorsun..
Eğer karşındaki kişi hassas davranırsa bulutların üstünde uçar gibi olursun..
Yok eğer öküzün biriyse ve ateşli görünmek için ayı gibi yumulursa "öpüşmek ne berbat bişeymiş" dersin..00 YorumlaIlk opusme het zamn vasat gecer sonralari alisiyosun ama alay edikicek bir durum değil bir kuz opsmeyi bilmiyoss daha once denememistir ilkkez onla deneyeceksen onu mutlu eder =)
10 Yorumla
+1 yılmalesef ben sendende vahim vakayım insan genelde ilk öpücüğünü 15-20 yaşlarında yaşarken ben gelmişim 26ya :( alay edecek biriyse onunla öpüşme daha iyi. seven insan sevdiğinin ilki olmaktan gurur duymalı.
10 YorumlaValla sevdiğim biriyle değil çok çirkin şilman biri yapışmıştı dudağıma , eh işte sevdiğinle daha güzel olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOha keşke geri çekilseydin o opmeden :D
İlk öpücüğümden sonra tam 2 saat yatağa uzanıp tavana bakıp gülümsüyordum :))
Ve hatırladıkça içim geçiyordu... çok güzel bişey... acemiliği falan da takma.. o an zaten otomatik olarak öpüşüyosun. Sorun olmaz.20 Yorumla
+1 yılKızla ayakta karşılaşıyorsun ve kızın saçının arkasından tutup kafasını kendine doğru çekiyorsun ve kız gözlerini yukarı doğru kaldırıp sana bakarken dudaklarına ufak bir buse konduruyorsun ve orada aşık oluyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer yaşadığın kişiye cidden aşıksan ve o doğru kişiyse çok güzel malesef ilk öpüşmem şerefsiz olan bir eski sevgilimdi sonradan hayatıma çıktı doğru kişi keşke onla yaşasaymışım diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılıslak ağızda alışk olmadığın bir tat bırakır. öğrendikçe çok seversin ayrı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEtkisi azalır mı
Cevap sahibi+1 yılaksine artar kişiye göre
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen kaç modelsin 2002 mi felan mı?
03 Yorumla
Soran+1 yıl...
İlk opusmem islakti :) ve guzeldi ve hersey biranda oldu coo guzeldi :)
10 Yorumlailk öpücük çok değerli çok kıymetlidir özel biri özel bir yer özel bir an olmalı o kız beni çok kırdı ama ilk öpücüğü halen dün gibi hatırlıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk öpücükte vajinanın nasıl 3 saniyede harekete geçtiğini anlayacaksın. Böyle bir şey.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir şeyler yaşamadan once opuşulmesinin nedeni bu bir şeyleri harekete geçirmek sanırım :D
Cevap sahibi+1 yılAynen. Öpüşmeye başlar başlamaz senin vajinan hareketlenirken benim penis anında kalkıyor. Bir anda "biz hazırız" diyorlar. :D
+1 yılIlk öpücük olduğu için heyecanlanirsin erkeklerde büyüme gelişir kızlarda da açılma gibi bir şey işte yalan yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBağlılık olur mu
- +1 yıl
Tekrar Öpüşmek istersin hemde çok. Aynı bir vampirin kan sevdası gibi olur ama öpüstügun kişiye bağlanmazsin
- Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılben herşeyi ilkim ve sonum diyeceğim kişiyle yaşıyacağım kısacası bilmiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk öpüşmem acemiliğime gelmişti :) Partnerim sağolsun uyardı ayar çektim :P
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl uyardı ne dedi :D
- +1 yıl
Ben çok johnny sins lisa ann izlediğim için sıkıntı olmadı :P
Cevap sahibi+1 yılçok sert öpüyosun dedi sanırım dudağını ısırmışım karanlıkta :D
Soran+1 yılAhahahhahahahahahahahaha
Cevap sahibi+1 yılama şuc bende değildi ki :D karanlıkta yapışmasaymış dudağıma :D
+1 yılAğzına sıçılması gibi düşün, aynı şey berbat ..
00 Yorumla
+1 yıl2 gün tadi damagımda kaldıydı.
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar etkileyiciydi desene peki karşındaki kişinin deneyimli olması onemli mi
- +1 yıl
bilmem sormadım ilk öpücügün mü diye :) ama ben ona bıraktıydım kendimi birazda :)
Soran+1 yılOha çok guzel :))))
- +1 yıl
sonra sarıldıydı sıkıca felan o an aklım başımdan gitti :D
Istiyosan deniyelim bende İzmir ksk 😉😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO Gun tadı damağımda kalmıştı hissedebiliyordum
10 Yorumla
+1 yılilk öpücük öpüşmeyi bilmiyorsan korkunçtur D::D
04 Yorumla
Soran+1 yılKorktum beee :D
- +1 yıl
çok iğrençdir benimki kötüydü yani kız bilmiyordu bende çok bilmiyordum o zaman 15 yaşındaydik yani dilini kullanmayı filan yapamıyorduk
Soran+1 yılDil kullanınca farklı olan ne iğrenç değil mi :D
- +1 yıl
bilrsen değil :D
+1 yılBilmiyorum canım valla bende sendenim
00 Yorumla
+1 yıldaha olmadaı yaggg -,- dogru kişi bkliorum. d
00 Yorumlaşimdi nasıl anlatalım
yaşaman lazım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen benimle senin gibisi az bulunur
02 Yorumla
Soran+1 yılMeral ediyorum ama ilkinin ozel olmasını istiyorum karşımdaki kişiyi ozel kılmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen ciddiyim ozel kıl beni
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Berbat bişey
00 Yorumla
+1 yılhenüz öpüşmedim :))
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği