Cinsel Yaşam Erkek arzuladığı bir kadını ne kadar sürede unutur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ne kadar yeterli mesela. Hiç konuşmuyorlarsa Erkek arzuladığı bir kadını ne kadar sürede unutur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
haborym Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayatina başka bir kadin girerse cabuk toparlar. Hayatina başka kadin girene kadar en iyisi eskisidir. 0 0 Yorumla
Mizahperest Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl 79 gün 17 saat 19 dakika 20 Saniye geçti an unutur 👍 1 4 Yorumla ÖldürülenMasumiyet +1 yıl 80 olmazmi 😂 Yorumla Mizahperest +1 yıl Yok valla kurtarmıyor olsa dükkan senin 🙄 Yorumla ÖldürülenMasumiyet +1 yıl Tamam öyle olsun napalim tüh 😂🤦♀️ Yorumla Mizahperest +1 yıl 😂😂 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yeni birini arzulayana kadar unutmaz. Erkekler için çok önemli değil arzulaması 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bendede vardı böyle bi durum, 1 yıl oldu hala arar unutamadı ama hic görüşmedik 1 yıldır. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden görüşmediniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben uzak durum sevmediğini düşündüm sadece arzu ve tutku. ben onu unutamam derken o unutamadı oysahayatına çok kadın girdi Yorumla
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl hayatta unutmaztıpkı benn gibi.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir tek sen unutmaz demişsin ilginç Yorumla S8484 +1 yıl gerçeği bu çünkü Yorumla
kmavdfp2 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 96% +1 yıl Kisa surede 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 68 gün geçmiş hatırlıyor Yorumla Soran +1 yıl Bu kısa değil mi Yorumla kmavdfp2 +1 yıl Kari girmemistir hayatina Yorumla kmavdfp2 +1 yıl Kisa Yorumla
AloneWolf11 Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Unutamaz baskası gelmeden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayatina başka bir kadin girerse cabuk toparlar. Hayatina başka kadin girene kadar en iyisi eskisidir.
79 gün 17 saat 19 dakika 20 Saniye geçti an unutur 👍
80 olmazmi 😂
Yok valla kurtarmıyor olsa dükkan senin 🙄
Tamam öyle olsun napalim tüh 😂🤦♀️
😂😂
Yeni birini arzulayana kadar unutmaz. Erkekler için çok önemli değil arzulaması
Bendede vardı böyle bi durum, 1 yıl oldu hala arar unutamadı ama hic görüşmedik 1 yıldır.
Neden görüşmediniz
ben uzak durum sevmediğini düşündüm sadece arzu ve tutku. ben onu unutamam derken o unutamadı oysahayatına çok kadın girdi
hayatta unutmaz
tıpkı benn gibi..
Bir tek sen unutmaz demişsin ilginç
gerçeği bu çünkü
Başkasını arzulayana kadar
Yeni bir kadını arzulayana kadar
Eğer karşılık vermiyorsa çok uzun sürmez
Kisa surede
68 gün geçmiş hatırlıyor
Bu kısa değil mi
Kari girmemistir hayatina
Kisa