hayır izin vermem kendimi nasıl mutlu ve rahat hissediyorsam o şekilde giyinirim, zaten ben o kadar açık giyinmeyi sevmiyorum kendimi rahat hissetmiyorum
@cathunters hayır demek istediğim ben nerde nasıl giyeceğimi bildiğim için onun karışmasına gerek kalmaz ha benim içime sinen birşeye karışıyorsa ıı öyle bisey olamaz çünkü bendede göz var bende görebiliyorum ne giydiğimi :)
Belirli sınırlar icerisinde giyime karışmak özgüven eksikliği göstergesidir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karışamaz çünkü etrafta hep yarı çıplak kızlar var illaki onlara gözü kayıyordur kötü niyetle olmasa bile görüyor. Aynı şekilde kendi karısına kimsenin bakmasını istemiyor. Yani ben örtünücem ama o gözlerine sahip olmayacak yok öyle bir şey.
@Karrizmatik armut yine mi sen :)) Valla 7 yıldır bir ilişkim var. O bana hiç karışmadı ben ona.7 yıldır sevgili olduğumuza göre bir terslikte yok gibi duruyor :)) Yani adam yerine koymamak söz konusu değil. Ben ona şu arkadaşınla görüşme, bunu yapma vs. demiyorum. O da bana demiyor. Ve inan o kadar rahatız ki. Sizin ilişkileriniz gibi ADAM YERİNE KOYACAĞIM diye uğraşmadığımız için asla yalan söylenmiyor. Aman sevgilim kızar dün gece neredeydim söylemeyeyim diye bir durum yok :)) Çok şanslıyım ki Allah karşıma sizin gibi değilde anlayışlı bir adam çıkardı. Darısı başınıza (pardon siz adam yerine konuyordunuz)