Hoşlandığım çocuk sosyal medyasında “Erosun oklarıyla vuruldum” yazmış ne demek istiyor ne anlama geliyor? Lütfen kesin bilen biri yazabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSana kör kütük aşığım aslı. Ölüyorum sen diye. Gecem gündüzüm seninle. Keşke hep yanımda olsan, gözlerine baksam, kaybolsam orada.
Ellerin, yüzün, dokunmaya kıyamayacağım saçların...
Ölüyorum Aslı, geberiyorum senin için.
Demek istemiş, ama sen anlamamışsın.02 Yorumla- +1 yıl
Bana dememiş beni tanımıyor benim onu sevdiğimi bile bilmiyor öylesine söz yazmıs sosyal medya hesabından
- +1 yıl
O zaman goy goy yapmıştır.
Ama fırsat bu fırsat yaz ona: 'Ok senden sekip bana da geldi, ben de çok kötü vuruldum'.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaralandım şu an hastanedeyim iyileşince belki görüşürüz diyor
10 Yorumla
+1 yılEros mitolojide aşk tanrısıdır. İnanışa göre aşk oklarını kullanarak insanları aşık edermiş. Bu şahıs aşık olduğunu anlatıyor olabilir.
20 YorumlaAh benim minik kuşum😀 Aşık olmuş işte çocuk belli ki
02 Yorumla- +1 yıl
Belki olmamıştır çünkü bazen saçma şeyler yazıyor bazen hani trol sözler yazıyor bu onlardan biri olabilir illa aşık anlamına gelmez dimi
Ohaa ciddi misin benim sevdigim cocukta bu sayaf biyosuna ayni sozu yazmis.
00 Yorumla
+1 yılErospu Çocugu yuzunden aşık olmuş.
21 Yorumla- +1 yıl
Belki olmamıştır çünkü bazen saçma şeyler yazıyor bazen hani trol sözler yazıyor bu onlardan biri olabilir illa aşık anlamına gelmez dimi
+1 yılKör kütük aşık oldum demiş
11 Yorumla- +1 yıl
Kurşun yedim sol yanımdan diyor adam açıkça
18 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- +1 yıl
@Elika_inc niye yanlış bilgi veriyorsun? Krem peynirin olayım sür beni Pakize diyor orda çocuk.
- +1 yıl
Bakın @beyefendiks sarı kızın nazı fordun ara gazı diye mükemmel bi paradigma yaratan ünlü tırcılara göre sabun olayı daha mantıklı bence
- +1 yıl
Bu hususta Tırcılar ile kamyoncular ikiye ayrılmış durumda., Yollar gidişime, kızlar duruşma hasta' cümlesi ile tüm Dünya üzerinde sıcak bir etki bırakan kamyoncu bilim insanlarına göre de Köpürtülmek yerine sürülmeyi tercih ederiz, nede olsa bizde yollarda kamyonları, aşkta krem peynirleri sürüyoruz diyorlar. Bence bu olayı çözmek bakanlığın işi.
- +1 yıl
Oh vallahi rahatladım. Kriz olmaktan çıktı. Teşekkürler Pakize.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEros aşk tanrısıdır okları var kime ok atsa o birine aşık olur
02 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılO kadarını bilemiycem onu tanısam net yorum yapardım
+1 yılvazgeç bu sevdadan oklar moklar ergen daha
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
her anlam çıkabilir
+1 yılyerlilerle savaşa girmiş 😄
00 Yorumla
+1 yılKeşke ölsen diyor ya hani anladın sen 🤣
00 Yorumla
+1 yılHap atmış. Eros'un Oku sıkı kimyasaldır, uzak dur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirine Aşık Olmuş Heralde
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kandırma Kendiniiiii Birine Gönderme Yapmış Oda arkadaşlarından biri bence kaçmadan açıl :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen ne pohh yedim gibi bişey demiş 🤙🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşık olmuş
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşk tanrısı ya o hani
00 Yorumla
+1 yılAşıq oldm yha demiş
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yoo gelir
+1 yılaşık oldum demek
aşktan gözüm kör oldu demek01 Yorumla- +1 yıl
Aşıkolmuş
02 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmuş
02 Yorumla- +1 yıl
Belki mecazen demiş olabilir. Genellikle öyle sacma seyler yazıyor illa gerçekten aşık olma ihtimali yoktur
- +1 yıl
Ama olabilirde
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aşık. istr sjjd
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 Yorumlavah vah vah 😐
00 Yorumla
+1 yılEroş ben
00 Yorumla
+1 yılAşık olmuş
01 Yorumla- +1 yıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne